Valamar Tamaris Resort 4*– Atsauksmes

7
Novērtējums 7.610
№11 viesnīcas reitingā Porec
8.4 Numurs
7.8 apkalpošana
9.2 Tīrība
9.2 Uzturs
8.6 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas blakus Lanternas pussalas pludmalei. 2007. gadā viesnīca tika atvērta pēc pilnīgas renovācijas. Atvērts no marta līdz oktobrim. Viesnīca ir ideāli piemērota ģimenēm ar bērniem.Vairāk →
аватар koba54
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Nedē ļ u atpū tos kopā ar vī ru no 09.07. 11. Izcila viesnī ca! Personā ls ir uzmanī gs, cenš as saprast un izpildī t jebkuru pieprasī jumu, labprā t sniedz jebkā du informā ciju. Ir valodas barjera, jo pā rsvarā tū risti no Vā cijas un Itā lijas. … Tomēr ▾ Nedē ļ u atpū tos kopā ar vī ru no 09.07. 11. Izcila viesnī ca! Personā ls ir uzmanī gs, cenš as saprast un izpildī t jebkuru pieprasī jumu, labprā t sniedz jebkā du informā ciju. Ir valodas barjera, jo pā rsvarā tū risti no Vā cijas un Itā lijas. Bet visi vairā k vai mazā k runā angliski, daž i saprot un mazliet runā krieviski.
Teritorija ir slē gta, ieeja un izeja ar atslē gu kartē m, kas atver numuru un visu, kas paredzē ts atpū tniekiem viesnī cas teritorijā . Istabā ir ē rts centrā lais kondicionē tā js, temperatū ru un intensitā ti regulē panelis istabā . Tī rī š ana katru dienu. Skatu uz jū ru ir jē ga tikai tad, ja jū su stā vs atrodas treš ajā stā vā , no otrā un pirmā skatu aizsedz koki. No numuriem paveras skats uz aktī vā baseina pusi, kur vakaros lī dz 23.30 notiek daž ā di muzikā li vakari, tā pē c, ja vē laties ā trā k iet gulē t, labā k paņ emiet jū ras pusi.
Ē diens visdaž ā dā kais, viss svaigs un garš ī gs, visi dzē rieni brokastī s, pusdienā s un vakariņ ā s iekļ auti cenā . Kuņ ģ a-zarnu trakta diskomforta nebija.
Visa animā cija viesnī cas teritorijā ir iekļ auta cenā .
Pludmales apkaimē ir visdaž ā dā kā s - oļ i, dabī gā s plā tnes, mā kslī gais betons, ir pat neliela bē rnu pludmale ar smiltī m. Jū ra tī ra, jū ras ež us nesatikā m, iztikā m bez speciā liem. kurpes.
Piemē rots ģ imenes pā riem un brī vdienā m ar bē rniem. Ir lielisks bē rnu klubs. Jaunieš iem bū s garlaicī gi, jo. apkā rtnē nav trokš ņ ainu bā ru un diskotē ku.
аватар kryzynka
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tā mies Tamarī no 28.08. 10 lī dz 04.09. 10. Par viesnī cu varu teikt sekojoš o: numuriņ i ir standarta bez č okiem, bet vienmē r tī ri. Katrs numurs ar balkonu. Internets - tikai vestibilā , bet ja no balkona paveras skats uz vestibilu, tad uz balkona : ). … Tomēr ▾ Atpū tā mies Tamarī no 28.08. 10 lī dz 04.09. 10. Par viesnī cu varu teikt sekojoš o: numuriņ i ir standarta bez č okiem, bet vienmē r tī ri. Katrs numurs ar balkonu. Internets - tikai vestibilā , bet ja no balkona paveras skats uz vestibilu, tad uz balkona : ). Ē diens ļ oti labs! ! ! Virtuve ir vietē jā , itā ļ u, daudz zivju un citu jū ras dzī vi. Vienī gā sū dzī ba ir tē jas trū kums pusdienā s un vakariņ ā s. No dzē rieniem - kafija, kola, ū dens, ā bolu sula. Viesnī cas galvenā priekš rocī ba ir daba. Jū ra ir tī ra, apkā rt ir koki, tas ir vienkā rš i neaprakstā mi. Ir radī ti visi apstā kļ i aktī vai sporta nodarbī bā m: liels un mazs teniss, nirš ana, katamarā ni, kanoe laivas, paraseilings, velosipē di. Kopumā velobraucē jiem ir radī ti visi apstā kļ i: velosipē di katrai gaumei, velo celiņ i parkā . Vakaros - lieliska dzī vā mū zika. Novē lu jums visiem patī kamu uzturē š anos Tamarisā .
Вид из окна номера Морское такси ходит до Новиграда и Пореча
аватар _redcat_
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca atrodas klusā Lanternas pussalā , kas ir vienkā rš i nokaisī ta ar daž ā du veģ etā ciju. Priecā jos, ka telpas ir tī ras, gaiš as, ē rtas, ar jaunā m mē belē m. Mums bija ikdienas uzkopš ana un dvieļ u maiņ a. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas klusā Lanternas pussalā , kas ir vienkā rš i nokaisī ta ar daž ā du veģ etā ciju. Priecā jos, ka telpas ir tī ras, gaiš as, ē rtas, ar jaunā m mē belē m. Mums bija ikdienas uzkopš ana un dvieļ u maiņ a. Vannas istabā vienmē r bija duš as ž eleja/š ampū ns, ķ ermeņ a losjons, ziepes, duš as cepures. Mini bā rs nebija piepildī ts. Dodoties uz pludmali, tika izsniegti pludmales dvieļ i, kurus pē c tam nomainī ja pret svaigiem. Viesnī cas apmeklē tā ju rī cī bā (bez maksas): dž akuzi, sauna, trenaž ieru zā le, velosipē di, baseins. . . Uz Lanternas daļ ā kempingu paveras interesantā ks skats uz jū ru, daudz jaunieš u. Viesnī cas pludmale ir ē rta, speciā las platformas, iztī rī ts dibens, bet skats uz pretē jo pusi - Novigradu un karjeriem, tā pē c labā k iet gar krastu tā lā k, kur var redzē t atklā tu jū ru, nevis lī ci. Virtuve ir Vidusjū ras, viss tiek gatavots uz vietas, tā pē c viss ir svaigs un karsts, daudz jū ras veltes, dzē rieni iekļ auti cenā (daž ā di gā zē tie dzē rieni, sulas, ū dens, daž ā das tē jas, kafija, baltvī ns un sarkanvī ns, alus ). Personā ls ir ļ oti draudzī gs. Viesnī ca ir piemē rota cilvē kiem, kuri dod priekš roku mierī gā m, klusā m brī vdienā m, prom no ceļ iem un pilsē tas burzmas, ar daž ā dā m sporta un atpū tas iespē jā m. Labu atpū tu visiem)))
аватар Pozitiv_people
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cā atpū tusies no 20. lī dz 27. septembrim. Viesnī ca ir ļ oti pieklā jī ga, liela teritorija ar skaistu dabu. Pieklā jī gs personā ls, tikai slikti saprot krievu valodu. Viesnī cā atpū š as daudz vā cieš u, kas ir kaitinoš i. … Tomēr ▾ Viesnī cā atpū tusies no 20. lī dz 27. septembrim. Viesnī ca ir ļ oti pieklā jī ga, liela teritorija ar skaistu dabu. Pieklā jī gs personā ls, tikai slikti saprot krievu valodu. Viesnī cā atpū š as daudz vā cieš u, kas ir kaitinoš i. Viesnī ca ir piemē rota relaksē još ā m brī vdienā m. Tiem, kam vajadzī ga izklaide, iesaku meklē t citu viesnī cu. Un piebildī š u, ka viesnī ca ir piemē rota cilvē kiem, kas piekopj sportisku dzī vesveidu.
аватар Svetik01.01
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ar vī ru pirms gada lidojā m medusmē neš a ceļ ojumā , iespaidi bija spilgti un krā saini. Viesnī ca ir tikai gabaliņ š paradī zes! Horvā ti tik sirsnī gi, atvē rti un draudzī gi. Apkalpoš ana augstā kā lī menī . … Tomēr ▾ Ar vī ru pirms gada lidojā m medusmē neš a ceļ ojumā , iespaidi bija spilgti un krā saini. Viesnī ca ir tikai gabaliņ š paradī zes!
Horvā ti tik sirsnī gi, atvē rti un draudzī gi. Apkalpoš ana augstā kā lī menī . Viesnī cā atpū tā s pā rsvarā vā cieš i un itā ļ i. Daudz pā ru ar bē rniem lī dz 3 gadu vecumam. Viesnī ca ģ imenē m. Ļ oti patika pati viesnī ca, parka zona viesnī cas teritorijā , balkons istabiņ ai ar skatu uz parku, numuriņ i lieliski, ē diens ļ oti daudzveidī gs, visi produkti dabī gi, daudz augļ i, visdaž ā dā kie gaļ as ē dieni, zivis, jū ras veltes.
Ļ oti jauka pludmale, jū ra ideā li tī ra. Vienī gais mī nuss - bija sezonas beigas, tuvojoties brī vdienu beigā m auksts lī dz 20 grā diem, jū ra un baseini bija auksti, nebija pietiekami daudz apsildā ma baseina, sildī jā s pirtī un dž akuzi.
Pati Horvā tija ir ļ oti iespaidī ga. Mē s apmeklē jā m daudzas ekskursijas, ī paš i Plitvices ezerus un Pulas amfiteā tri.
аватар marinka75
 •  apceļots 17 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Ieradā mies tuvā k naktij, dabiski noguruš i, un tikā m iekā rtoti neiztī rī tā istabā!!!! ! Varbū t š ā di tiek izmitinā ti visi krievi, tā dā paš ā situā cijā nonā ca pā ris, kas ieradā s kopā ar mums. … Tomēr ▾ Ieradā mies tuvā k naktij, dabiski noguruš i, un tikā m iekā rtoti neiztī rī tā istabā!!!! ! Varbū t š ā di tiek izmitinā ti visi krievi, tā dā paš ā situā cijā nonā ca pā ris, kas ieradā s kopā ar mums. Pē c sarunas plkst. reģ istratū rā piedā vā ja nakš ņ ot citā istabā un no rī ta pā rvā kties savā . Tā viņ i vilka koferi no stā va uz stā vu. Teritorija nav iež ogota, atnā k daudzi tā saucamie "mež oņ i", tad tu guli pludmalē , un tev nā k klā t un prasa viesnī cas apmeklē tā ja karti, lai pā rbaudī tu vai tu esi sveš s vai nē . Ja godī gi, man tas ī sti nepatika.
аватар fdgd
 •  apceļots 19 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Man bija svarī gi, ka tas nav ī paš i populā rs krievu vidū , viņ u tur ir maz. Pati viesnī ca atrodas Lanternā , 13 km attā lumā no Poreč as. Ar ekskursijā m problē mu nebija, tika paņ emtas un atvestas kā paredzē ts. Ja vē laties, varat braukt uz Poreč u ar autobusu (kurs ik pē c 30 minū tē m) vai ar laivu (lī dzī gi). … Tomēr ▾ Man bija svarī gi, ka tas nav ī paš i populā rs krievu vidū , viņ u tur ir maz. Pati viesnī ca atrodas Lanternā , 13 km attā lumā no Poreč as. Ar ekskursijā m problē mu nebija, tika paņ emtas un atvestas kā paredzē ts. Ja vē laties, varat braukt uz Poreč u ar autobusu (kurs ik pē c 30 minū tē m) vai ar laivu (lī dzī gi). Paš ā Lanternā ir centrā lā reģ istratū ra, kas apvieno Tamaris, Iris viesnī cas un Lanterna kempingu. Tai ir savs informā cijas centrs, diskotē ka (starp citu ar labu dzī vo mū ziku un mū sdienu Eiropas hitiem), apmaiņ as un medicī nas centri un viss, kas nepiecieš ams galvenajai uzņ emš anai. Man ļ oti patika teritorija pie paš as Tamaris viesnī cas - blī va veģ etā cija, daudz vā veru, ļ oti patī kama oļ u pludmale, atš ķ irī bā no Materadas lagū nas, kuras iemī tnieki sū dzē jā s par neglī tiem un neē rtiem š ķ ī vjiem. Viesnī cā ir vestibila bā rs, divi restorā ni, savs peldbaseins, daudz izklaides bē rniem.
Restorā na bufete ir brī niš ķ ī ga, pilnī gi iespē jams izveidot viedokli par nacionā lo un Vidusjū ras virtuvi kopumā . daž ā di ē dieni, pavā rs ar krā sainu izskatu un dzē rieni iekļ auti ē dienreiž u cenā - manuprā t, nav slikti. viesnī cas iemī tnieki pā rsvarā ir vā cieš i un itā ļ i, un, ja esi uzticī gs vā cieš iem, tad š is ir labs variants ģ imenē m ar bē rniem vai variants pusmū ž a pā rim. Es atzī mē ju, ka š eit nepavisam nav trokš ņ ains, viesnī cas animā cija un centrā lā s reģ istratū ras mū zika netraucē atpū sties vakarā vai naktī . Tī rī ts katru dienu, dvieļ i mainī ti pē c tam, kad tos atstā jat uz grī das, pē c vajadzī bas nomazgā jiet ziepes un š ampū nu.
Sū dzī bu par apkalpoš anu nav, lai gan pirmajā dienā reģ istrē joties kā ds krievs reģ istratū rā kliedza, ka viņ am istabā ir putekļ i un nav nomainī ti dvieļ i, kā arī vienai sievietei nav telefona aparā ta, lai gan bija vads, bet pē c viņ as aicinā jumiem reģ istratū rā ielika telefonu. Kopumā viesnī ca ir pelnī jusi savu 3 * titulu, lai gan ledusskapja trū kums numurā ir liels mī nuss.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
Atrakcijas
Baredine ala
Novērtējums 7.0
Horvātija, Porec
Daba, Muzeji, Stats
Eifrāzijas bazilika
Horvātija, Porec
Arhitektūra, Reliģija, Stats

Отель расположен рядом с пляжем на полуострове Лантерна. В 2007 году отель открылся после полной реновации. Открыт с марта по октябрь. Отель идеально подойдёт для семейного отдыха с детьми.

Atrašanās vieta 13 км от г. Пореч.
Pludmales apraksts Галечный, песчаный, мощеный камнем и травяной пляж с естественной тенью — 100 м от отеля.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Камера хранения багажа, круглосуточная стойка регистрации, магазины на территории.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports
  • akvaparks un slidkalniņi
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • biljards
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • volejbols
  • velosipēdu noma
  • sporta zāle
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • niršana
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего в отеле 313 номеров.

Istabās

Балкон, кондиционер, мини-бар, сейф, ЖК-телевизор, спутниковое телевидение, доступ в интернет, телефонная связь с прямым набором номера, фен.

Adrese Lanterna 6, 52465, Tar, Croatia
Tālruņi: +385 52 401 000
Tīmekļa vietne: Valamar Tamaris Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис, теннис, волейбол. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, аэробикой. В отеле есть аквапарк или горки, водные развлечения. Любители подводного мира могут воспользоваться услугой дайвинга. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).