Remisens Hotel Kristal 4*– Atsauksmes

2
Novērtējums 10.010
9.5 Numurs
10.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
10.0 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Atrodas Adrijas jūras krastā, netālu no Lungomare promenādes. Opatijas autoosta atrodas 100 metru attālumā. No lielākās daļas viesnīcas numuru paveras skaists skats uz jūru.Vairāk →
аватар Liza88
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mierī ga atpū ta lieliskajā Opatijas vietā - "Adrijas pē rlē ". Š eit atrodas slavenā imperatora Franč a Jā zepa (Austroungā rijas ķ eizara) villa. Dabas varenums, ķ eizarisks pastaigu ceļ š (ap 20 km), Opatijas š ikā s pludmales, jauki un vē rī gi cilvē ki ieskauj visur. … Tomēr ▾ Mierī ga atpū ta lieliskajā Opatijas vietā - "Adrijas pē rlē ". Š eit atrodas slavenā imperatora Franč a Jā zepa (Austroungā rijas ķ eizara) villa. Dabas varenums, ķ eizarisks pastaigu ceļ š (ap 20 km), Opatijas š ikā s pludmales, jauki un vē rī gi cilvē ki ieskauj visur. Viesnī ca ir ļ oti ē rta (cenā iekļ auts baseins ar neatš ķ aidī tu jū ru, silts ū dens, trenaž ieru zā le, neliela terase sauļ oš anai). Lai gan viesnī ca ir vismazā kā . Labiekā rtotas pludmales, apbrī nojamā Opatijas pilsē ta, starp pludmales lī niju un pilsē tas augš ē jo ceļ u ir tā pati Franč a Jozefa taka, starp viesnī cā m nav ž ogu un barjeru, pasā kumi visā s viesnī cā s ir atvē rti ikvienam. Vakari - no Operas (var noķ ert slavenā kos operdziedā tā jus) lī dz diskotē kā m vai vienkā rš i klusam vakaram uz skaistā kajā m pilsē tas terasē m! Jā , brokastis un vakariņ as ir garš ī gas. Visā ir skaistums un izsmalcinā tī ba. Elizabete Svjatoslavovna
аватар bet-ti
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū ta lieliskajā Opatijas vietā - "Adrijas pē rlē ". Š eit atrodas slavenā imperatora Franč a Jā zepa (Austroungā rijas ķ eizara) villa. Dabas varenums, ķ eizarisks pastaigu ceļ š (ap 20 km), Opatijas š ikā s pludmales, jauki un vē rī gi cilvē ki ieskauj visur. … Tomēr ▾ Atpū ta lieliskajā Opatijas vietā - "Adrijas pē rlē ". Š eit atrodas slavenā imperatora Franč a Jā zepa (Austroungā rijas ķ eizara) villa. Dabas varenums, ķ eizarisks pastaigu ceļ š (ap 20 km), Opatijas š ikā s pludmales, jauki un vē rī gi cilvē ki ieskauj visur. Viesnī ca ir ļ oti ē rta (cenā iekļ auts baseins ar neatš ķ aidī tu jū ru, silts ū dens, trenaž ieru zā le, neliela terase sauļ oš anai). Lai gan viesnī ca ir vismazā kā . Labiekā rtotas pludmales, apbrī nojamā Opatijas pilsē ta, starp pludmales lī niju un pilsē tas augš ē jo ceļ u ir tā pati Franč a Jozefa taka, starp viesnī cā m nav ž ogu un barjeru, pasā kumi visā s viesnī cā s ir atvē rti ikvienam. Vakari - no Operas (var noķ ert slavenā kos operdziedā tā jus) lī dz diskotē kā m vai vienkā rš i klusam vakaram uz skaistā kajā m pilsē tas terasē m! Jā , brokastis un vakariņ as ir garš ī gas. Visā ir skaistums un izsmalcinā tī ba.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Opatija lungomar
Novērtējums 8.0
Horvātija, Opatija
Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti
Meitenes ar kaiju statuja
Novērtējums 7.0
Horvātija, Opatija
Pieminekļi un pieminekļi

Расположен расположен на берегу Адриатического моря, у набережной Лунгомаре. Автобусный вокзал города Опатия находится в 100 метрах. Из большинства номеров отеля открывается красивый вид на море.

Atrašanās vieta 5 км от железнодорожного вокзала Матульи/Опатия. 12 км от железнодорожного вокзала Риеки. 45 км от аэропорта Риеки.
Pludmales apraksts Платформа.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

Факс/ксерокопирование, круглосуточная стойка регистрации, доставка еды и напитков в номер.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • iekštelpu baseins  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
Izklaide un sports
  • džakuzi
  • sporta zāle
Telpu apraksts

Всего 130 номеров в 6-этажном здании отеля.

Istabās

Кондиционер, сейф, кабельное телевидение, Wi-Fi, телефон с прямой линией, мини-бар, фен, письменный стол, детектор дыма, выбор подушек.

Adrese Maršala Tita 135, 51410 Opatija
Tālruņi: +385 51 710 444
Tīmekļa vietne: Remisens Hotel Kristal
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги yes. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал.