Jautājums o Opatija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
16 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Plitvices ezeri, vai ir vērts apmeklēt ar bērniem?
Maijā plānojam ģimenes atpūtu Horvātijā. Man ļoti patīk Plitvices ezeru fotogrāfijas. Būsim ar bērniem 10 un 12 gadus veciem, vai nav ļoti grūti ar bērniem pa ezeriem izstaigāt, pareizāk sakot bērniem?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
9 abonenti  • prasīja 2014-01-1310 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  14
аватар BalIrina
Ceļš no visur tāls, bet ērtos autobusos. Pastaiga pa Plitvicu ir savādāka - ir ekskursijas 2 stundas, un ir 4 stundas. Nemitīgi jāiet, pieturas praktiski nav. Ja bērni var klusībā apcerēt dabas skaistumus, tad, iespējams, galvenais ir tos sagatavot iepriekš. Bet maijā, iespējams, vēl ir nedaudz tūristu, tāpēc drūzmēšanās nebūs.4h gājienā ar laivu, nedaudz atpūtāmies, bet mums pieaugušajiem tas nebija nogurdinoši.Un džemperīšus arī paņemt līdzi tur var būt forši, jo iekšā kalnos. Bet šī ir vieta, bez kuras Horvātija nav iedomājama.
аватар hatinka
Ar bērniem nav grūti. Tur var brīvi staigāt - var iet ilgāk par 4 stundām. Tur viss ir iezīmēts un parakstīts, bet jā, formāli ir īss un garš maršruts. Garais ir skaistāks, tas ir saprotams) Es neteikšu, ka tur ir daudz jākāpj kalnā, nemaz. Daudz taisni uz priekšu, pa koka takām tieši virs ūdens. Mēs nedevāmies atpakaļ, bet iekāpām vilcienā un tas mūs aizveda uz sākuma punktu. Bet, ja viņi to kavētu (mums tas bija pēdējais), tad viņi būtu gājuši atpakaļ.
Es īsti nesapratu BalIrinu par to, ka nav apstāšanās. Ceļojām paši un tāpēc varējām apstāties jebkur (izņemot taciņas virs ūdens). Varbūt mēs runājam par kaut kādām grupu ekskursijām, es nezinu. Ja brauc pats, tad pēc biļešu iegādes ej tur visu dienu kur gribi un cik gribi. Vieta ir ļoti skaista, noteikti jāiet!
аватар hatinka
Biļetes tika izpārdotas pulksten 16:00, jo pats parks tiek slēgts pulksten 20:00 un it kā vēlāk tās nepārdod, jo visi jāatbrīvo līdz pulksten 20:00. Nezinu, kā viņi to dara, patiesībā parkā ir tūkstoš ieeju un izeju no visām pusēm, apejot biļešu kasi... Izgājām ārā, piemēram, tuvāk savai stāvvietai pa taciņu cauri. mežā un netika garām biļešu kasēm.
Es pat domāju, ka pēc 16 kase tur vienkārši nestrādā un viss. Un viņi visus ielaida. Es neapstiprināšu, bet gandrīz visi pils parki ar maksas ieeju dienas laikā (līdz 18), kur es biju - pēc 18 bija bezmaksas ...
аватар elenako
Ja bērni ir gatavi pāris stundas staigāt nesteidzīgā tempā, tad kāpēc gan ne?Bērns bērnam ir savādāks.
Mēs gājām un pat nepamanījām, kā viņi, šīs stundas paskrēja vēja spārniem.
аватар Dini-Tours-Travel-Company
Ērti sporta apavi un apģērbs, pāris ūdens pudeles – tā ir veiksmīgas ekskursijas pa Plitvices ezeriem atslēga. Galvenais, lai nav ratu, pretējā gadījumā būs rati jāpaceļ un jānolaiž pa kāpnēm. Ieeja ir apmaksāta, bet cenā iekļauts brauciens ar laivām. Bez biļetes laivā nevarēs iekāpt :)
Ja nepieciešams, sazinieties ar mums, organizēsim un ieteiksim ērtu maršrutu. Transfērs ar automašīnu vai minivenu. www.adria-tur.com
аватар Apyatka
10 un 12 gadi ir populārākie bērni) Ir taciņas posms, kur ir ļoti kalnup, bet bērniem tik un tā ir vieglāk pārvarēt šādus kāpumus nekā pieaugušajiem, man šķiet. Noteikti aizbrauciet, bērni šo vietu atcerēsies vēl ilgi.
аватар dinitours
Jums jau ir pieauguši bērni. Mums ir jāparāda viņiem šis skaistums. Mans dēls pirmo reizi Plitvicā bija 4 gadu vecumā, viņam ļoti patika. Tur tu nejūties noguris, vienkārši tam neatliek laika. Mums ir daži ļoti labi tūristi, kuri divus gadus pēc kārtas brauc ar bērnu no Urāliem, lai apskatītu šos apbrīnojamos ezerus un ūdenskritumus.
аватар irina_1901
Ļoti skaista ekskursija, tāpat kā visas pārējās Horvātijā.
аватар Dini-Tours-Travel-Company
LŪDZU, ATCERIETIES, KA PLITVIJAS EZEROS GAISA TEMPERATŪRA IR PAR DAŽIEM GRĀDIEM ZĀKĀK, KĀ KRASTĀ, TĀPĒC VARAT PAŅEMT BĒRNIEM VĒJAMĒTEĻUS. :)
Adria Tour ir Horvātijas zvaigzne.
Visi tūrisma pakalpojumi vienā vietnē www.adria-tur.com
Mūsu kontakti Horvātijā:
E-pasts: [email protected]
Skype: Adria-tur
аватар stefanovich50
Cienījamie Natālija un Aleksandrs! Šis ir trešais gads, kad piesaku atpūtas pakalpojumus jūsu firiu Adria Tour. Liels paldies par jūsu lielisko apkalpošanu un profesionalitāti. draudzīga attieksme un lieliska apkalpošana. Es biju ar saviem mazbērniem Horvātijā ar Tsirkvenicas pilsētu, Opatiju, Tribal. Visas jūsu vadītās ekskursijas atstāja neizdzēšamu iespaidu. Šogad atkal gribētos ar ģimeni atpūsties Horvātijas pilsētā Tribal.Brīnišķīga klusa vieta pie jūras kalnu un ezeru ielejā atstāja super iespaidu. Vai iepriekšējie nosacījumi villas ar baseinu rezervēšanai pilsētā Tribla, Villa Adria ir palikuši nemainīgi?
аватар stefanovich50
Cienījamie Natālija un Aleksandrs. Šogad vēlamies atkal ierasties Horvātijā, bet ne tikai ar mazbērniem, bet arī ar draugiem.Šī valsts ir paradīze zemes virsū. Mēs vēlētos visas tās ekskursijas, kurās bijām, un jo īpaši Plitvices ezeros. lai tu mums visu noorganizē kā pagājušogad un noteikti esi Aleksandra pavadībā.Paldies par lielisko apkalpošanu! Ar cieņu Stefanoviču ģimene.
аватар irina_1901
Pastāsti man, lūdzu, kurš atceras, cik maksāja grupas ekskursija? Mūsu privātās viesnīcas īpašnieki mūs pārliecināja, ka ar viņiem ir daudz interesantāk ceļot, nekā izmantojot tūrisma aģenta pakalpojumus. Viņi to uzņēma dārgi.
аватар Dini-Tours-Travel-Company
Cienījamā "Poola", grupas cena ir atkarīga no reģiona, no kurienes sākas ekskursija. No Dalmācijas tālāk, attiecīgi dārgāk, no Kvarner tuvāk. No Opatijas aptuvenā cena grupas ekskursijai ir 65-80 eiro.
аватар irina_1901
Paldies. Braucām no Centrālās Dolmatijas, 9 cilvēki, 150 eiro no cilvēka, pusdienas uz mūsu rēķina.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Opatija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl