Maģiskā Opatija

Rakstīts: 25 jūnijs 2013
Ceļošanas laiks: 15 — 25 jūlijā 2012
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 9.0
Neskatoties uz to, ka viesnī ca ā rē ji ir tī ri padomju celtne, atš ķ irī bā no visā m pā rē jā m Opatijas vē sturiskajā m villā m-viesnī cā m, iekš pusē tā bija lieliska. Gan viesnī cu, gan numuriņ u rezervē jā m paš i, caur viesnī cas mā jaslapu, 10. stā vu rezervē jā m tikai pē c remonta, Superior istabiņ u ar skatu uz jū ru. Jo pā rē jie cipari, kur tū ristus sū ta tū rfirmas, bija padomju 3 *. Mē s iegā jā m istabā un bijā m vienkā rš i apburti. Milzī ga istaba, kurā sienas vietā ir pilnī bā bī dā mas durvis un milzī gs balkons, aiz kura ir pamatī ga jū ra, iedomā jieties skatu no 10 stā va, nekas cits kā jū ra! Jū s atverat durvis un guļ at kā jū ras krastā . Istaba lieliska, viss ir. Tē jkannas vietā bija pat kafijas automā ts, ko pielā gojā m tē jkannai : -) Mē s tajā bijā m pirmie ī rnieki.
Kā das ir š ī s konkrē tā s viesnī cas priekš rocī bas salī dzinā jumā ar citā m Opatijas viesnī cā m? Tas atrodas nedaudz tā lā k no galvenā s ielas un galvenajā m pludmalē m, tai ir savs neliels jū ras gabaliņ š , kur viesnī cā nav neviena, izņ emot atpū tniekus. Š ajā mazajā pludmalē ir ne vairā k kā.10-15 sauļ oš anā s krē sli, kurus no 7 rī tā aizņ em vecmā miņ as no Vā cijas. Nekas, mē s pieradā m tos aizņ emt 6:30 : -) mums ne vienmē r bija laiks, vecmā miņ as tos aizņ ē ma 6 no rī ta, un tad sauļ oš anā s krē sli bija vienkā rš i tukš i. bet tas nav biedē još i, jo pie baseina var droš i paņ emt sauļ oš anā s krē slu un vienkā rš i doties peldē ties jū rā . Jū ra ir izeja no platformas, bet jū s uzreiz nokā pā t pa kā pnē m un peldē jā t. jū ra ir vienkā rš i krā š ņ a, pē c š ī s jū ras pā rē jā s jū ras vairs nav jū ras. Tā pē c citā s pludmalē s man nepatika, bija cilvē ku pilns un kaut kā ne tik romantisks un skaists, ī paš i nepatika centrā lā s pludmales. Netā lu no viesnī cas ir taka gar jū ru, pa kuru var nokļ ū t cauri Opatijas centram lī dz pat Lovranai. super! Citas Opatijas viesnī cas ir vecas villas, lielā kā daļ a ar tā m paš ā m vecajā m istabā m. Man tas nepatī k, š eit mums bija moderns š iks luksusa numurs, gaisa kondicionē tā js un viss. Tomē r vē sturiski numuri ar parketu, vecā m gultā m un bez gaisa kondicionē š anas -
tas ir paredzē ts lielajam Eiropas fanam. : -)

Iesaku paņ emt brokastis + vakariņ as iepriekš (tad bū s krietni dā rgā k piemaksā t par vakariņ ā m viesnī cā ), jo š ī ir bufete un vismaz kaut ko varat izvē lē ties sev, jo ē dienkartes ē dieni viesnī cas restorā nos ir bezgaumī gs! ! labā k iet uz pilsē tas krodziņ iem.
Bē rniem bū s grū ti atrast ko ē damu, jo bē rniem nav ne pā rslas, ne zupas, mans bē rns pusdienā s vai picā visu laiku ē da vermicelli, ko mē s mā jā s neē dam. vispā r kā tā da viesnī cā nav diē tiskā s un bē rnu pā rtikas. brokastī s bē rnam katru dienu bija jā koš ļ ā brokastu pā rslas ar pienu.
ē diens viesnī cā ir vairā k vā ciski orientē ts: visā das ceptas desiņ as, cepta gaļ a, viss cepts un š ampanietis brokastī s. Bet jū s varat kaut ko izvē lē ties.
Ē dienkartē pusdienā s ir tī ri itā ļ u, rī si un vermicelli ir pusvā rī ti.
Pati Opatija ir vienkā rš i maģ iska pilsē ta, ļ oti gribas tur atgriezties. No visā m Opatijas viesnī cā m es atgrieztos vai nu š eit, vai viesnī cā.4 Opatija Flowers, pirmajā villā no jū ras, vai viesnī cā Miramar, kas atrodas blakus Ambassador, bet tas ir daudz dā rgā ks. Braucā m tur paē st restorā nā pusdienā s - ļ oti garš ī gi.
Iesaku visiem uz Opā tiju, š ī m Horvā tijas Kannā m, kur jū ties kā ī stā Eiropā . Lai gan ē diens bija vislabā kais Ē ģ iptē un Turcijā .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu