Laba, relaksējoša uzturēšanās.

Rakstīts: 30 augusts 2012
Ceļošanas laiks: 18 — 26 augusts 2012
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 8.0
Super jū ra, lieliska viesnī ca ar lielisku interjeru un apkalpoš anu un pieklā jī gu ē dienu. Telpas tī rī ba, visa veļ a - tikai sniegs. Vannas istaba, vannas istaba - viss ir kā rtī bā un viss ir jauns, tī rs. Ja naktī tracina staigā još as pilsē tas troksnis (kū rortu! ) - logus var aizvē rt ar jaudī giem slē ģ iem, nospiež ot pogu. Bū s kluss, kā bunkurā . Ir gaisa kondicionē tā js.

Pludmales nav tā lu (tiem, kam vē l kā jas, un ne tikai vē ders velkas pa zemi). Bet jums jā saprot, ka pludmales nav gluž i pazī stamas mū su NVS tū ristam, kuram jū s dodat smiltis (ar tiem paš iem atribū tiem cigareš u izsmē ķ u un serdeņ u veidā ). Š eit pludmales ir betonē tas. Sā kumā tas ir pā rsteidzoš i, bet pē c tam ā tri pierod. Bet ļ oti tī rs. Tas ir kā atrasties baseinā . Apakš daļ a ir redzama visā dziļ umā . Daudz zivju, krabju, vē ž veidī go. Jū ra ir dzī va. Bet nekā du pū stoš u aļ ģ u vai medū zu. Neatkarī gi no tā , vai filtrē to : ).


VISAS pludmales var apmeklē t bez maksas. Pat ļ oti super-duper viesnī cā.
Vieglā k ir doties uz centrā lo Slatinas pludmali, un vislabā k ir ī rē t sauļ oš anā s krē slus ar lietussargu. Tas ir salī dzinoš i lē ti (divas izcilas estakā des gultas ar milzī gu lietussargu uz visu dienu - 10 eiro), bet ak-o-ļ oti ē rti. Mū su tū ristu mazums ir liels pluss. Gribē ju saldē jumu - divus soļ us tā lā k, aizgā ju un nopirku. Es gribē ju augļ us - es devos uz lielveikalu, kas atrodas akmens metiena attā lumā - es nopirku augļ us par tā du cenu kā mā jā s Kijevā . Gribē ju palasī t ziņ as - bezmaksas Wi-Fi darbojas tieš i pludmalē : ) .

Ir, kur staigā t (brī niš ķ ī ga taka gar krastu, apmē ram astoņ i kilometri turp, ar aprī kotā m skatu platformā m, ar brī niš ķ ī gu skatu uz debeszilo jū ru un akmeņ ainajiem krastiem), ir, kur izklaidē ties.

Viss ir vienkā rš i krā š ņ s. Un pats galvenais – viesnī cu kvalitā tes, apkā rtē jā s tī rī bas un cilvē ku draudzī guma kombinā cija rada komforta un miera sajū tu.

Pē c Horvā tijas - uz Krimu (netī rī ba un rupjī ba) vai Ē ģ ipti (tuksnesis un vietē jo iedzī votā ju mež onī ba) - ne pē das.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu