Park Plaza Belvedere Medulin 4*– Atsauksmes

5
Novērtējums 6.010
№1 viesnīcas reitingā Medulin
5.0 Numurs
4.5 apkalpošana
5.0 Tīrība
6.5 Uzturs
5.0 Infrastruktūra
Viesnīca Park Plaza Belvedere tika atjaunota 2014. gadā, un tā atrodas tieši blakus pludmalei un pastaigas attālumā no Medulin. Viesnīcas interjerā ir elegants interjers. Autobusu pietura (pretī viesnīcai) nodrošina savienojumu ar tuvējām pilsētām. Pulas centrs ar unikālo romiešu amfiteātri atrodas 10 km attālumā. Viesnīca ir piemērota pludmales un ekskursiju brīvdienām.Vairāk →
аватар OLGA5807
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Patieš ā m rū gta pieredze, nevienam neieteikš u, Pā rdod par 3***, bet patiesī bā viesnī cai ir atņ emtas visas zvaigznes , , , Ē diens pretī gs, palasī ju iepriekš ē jo gadu atsauksmes - labā k pabaroja, bet š ogad tieš ā m ir tikai kaut kā das sausas bezgarš ī gas zivis. … Tomēr ▾ Patieš ā m rū gta pieredze, nevienam neieteikš u, Pā rdod par 3***, bet patiesī bā viesnī cai ir atņ emtas visas zvaigznes , , , Ē diens pretī gs, palasī ju iepriekš ē jo gadu atsauksmes - labā k pabaroja, bet š ogad tieš ā m ir tikai kaut kā das sausas bezgarš ī gas zivis. Viss negarš ī gs diē tisks. Konservi. Viesnī cai bija vienalga, galvenā jū ra. Pirmo nedē ļ u bija š okā . Ž ē l naudas. Par 70 tr var atpū sties Turcijā un 5 zvaigznē s, kur viss ir iekļ auts. Pirmo nedē ļ u vē l ē du, tad viss š is ē diens negā ja manā mutē.. .
аватар walip
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī ca ir stabila 3 *, ja esat iekā rtojies pareizajā ē kā (no galvenā s ieejas). Tieš i š eit tiek izmitinā ti krievvalodī gie tū risti, lai gan gaiteņ os satikā m arī vā cieš us. Š ajā ē kā ne visā m istabā m ir balkons (kaut kur pā ri istabai, kaut kur pā ri stā vam ir ļ oti dī vains plā nojums), kas ir ļ oti neē rti, nav kur izž ā vē t peldkostī mu, gultas veļ u. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir stabila 3 *, ja esat iekā rtojies pareizajā ē kā (no galvenā s ieejas). Tieš i š eit tiek izmitinā ti krievvalodī gie tū risti, lai gan gaiteņ os satikā m arī vā cieš us.
Š ajā ē kā ne visā m istabā m ir balkons (kaut kur pā ri istabai, kaut kur pā ri stā vam ir ļ oti dī vains plā nojums), kas ir ļ oti neē rti, nav kur izž ā vē t peldkostī mu, gultas veļ u. Iesaku paņ emt auklu un pā ris drē bju š ķ ipsnas, lai nož ū tu zem loga. Kreisajā ē kā visā s telpā s ir balkoni, kas redzami, skatoties uz fasā di.
Gaiteņ os un istabā s ir ļ oti veci paklā ji (nolietoti, notraipī ti). Kreisajā ē kā ir nedaudz labā k, bet arī ne tik karsti (tī š ā m devā mies ekskursijā ).
Tī rī š ana netiek veikta ī paš i rū pī gi, pat pirms tū ristu pirmā s ieraš anā s. Tā kā atsauksmē s lasī ju, ka istabā var atrast visdaž ā dā kā s dzī vā s radī bas, sā ku visu rū pī gi pē tī t un zem naktsskapī š a atradu kā da vecas kurpes (nez, cik ilgi tā s tur stā v? ) Un diezgan lielu izkaltuš u vabolī ti. (kā maija vabole).
Duš as tehnika. Tā pē c pē c katras duš as nā cā s "izslaucī t grī du" (divas vai trī s reizes kā ju dvielis bija savī ts, t. i. , daudz ū dens tecē ja). Es gan ziņ oju, bet...turpinā ju slaucī t peļ ķ es.
Un, kad mū su izlietnē nogrima korķ is (nevarē ja to izvilkt), viņ i to izvilka mums, bet duš ā uzreiz noņ ē ma korķ i un nez kā pē c izslē dza gaisa kondicionieri .
Mē beles ir vecas. Segas ir izmazgā tas, bet notraipī tas un pat cigareš u pē das. Dvieļ i mainī ti, bet pē c bū tī bas ir balti un lietoš anas rezultā tā notraipī ti.
Gulta tika mainī ta pē c ievā kš anā s 4 dienas vē lā k.
Tagad par kaut ko patī kamā ku. Tas, pateicoties kuram jū s aizverat acis uz visu iepriekš minē to.
Jū ra. Tas tieš ā m ir tuvu. Un tī rs. Ļ oti augsts blī vums (36 grami sā ls uz litru). Simts metrus no ķ ermeņ a. Piekraste ir akmeņ aina, bet ir ieeja no kā pnē m. Č ī bas ir vē rts iegā dā ties tikai tā pē c, lai bū tu ē rtā k iekā pt ū denī uz akmeņ iem. Ež u nav. Ū dens ir caurspī dī gs. Man ļ oti patika peldē ties lī dz pulksten 7 no rī ta. Reizē m biju viena, reizē m lī dz 5 cilvē kiem. Pludmalē ir duš as un ģ ē rbtuves. Sauļ oš anā s krē sli un saulessargi - par maksu. Lielā kā daļ a guļ uz gultas, dvieļ iem. Negaidiet zaļ u zā lienu. Ir skaistas priedes, zem tā m nevar bū t zaļ š paklā js. Bet jū s vienmē r varat atrast vietu. Jā , pludmales tur ir paš valdī bas, nevis viesnī cas.
Un par pā rtiku. Ē diens kā.5* viesnī cā . Tas ir ne tikai mans, bet arī visu mū su grupas tū ristu viedoklis. Brokastī s vienmē r ir omlete, divu veidu desiņ as, Olivier tipa salā ti (bija katru rī tu), sagriezta gaļ a un siers (liela izvē le), kefī rs, sviests, ievā rī jumi, saldumi, marinē ti augļ i, kafija, tē ja. Un vakariņ as ir tik daudzveidī gas, ka to ir grū ti aprakstī t. Vairā ki sā nu ē dieni (divu veidu kartupeļ i, rī si, vairā ku veidu makaroni); milzī gs skaits dā rzeņ u atseviš ķ i un asorti, neapstrā dā ti, sautē ti, marinē ti (sparģ eļ i, kā posti, cukini, burkā ni, brokoļ i, Briseles kā posti, ziedkā posti; zivis (ir divas š ķ irnes); vā rī ta, sautē ta, cepta gaļ a (vista, cū kgaļ a un pat liellopu gaļ a). Saldumi un arbū zs ar meloni - desertā . Tiesa, vakariņ ā s visi dzē rieni (vī ns, alus, ū dens, sulas) - par maksu.
Augļ us var nopirkt lielveikalā CONZUM, tur tie ir par 30-50% lē tā ki. Ejiet uz to 15-20 minū tes.
Apkopojot, es teikš u. Jū s varat atpū sties, ja neplā nojat sē dē t istabā vairā kas dienas. Un viņ a tik sī ki stā stī ja, ī paš i par mī nusiem, lai zin ko tur var sagaidī t. Es zinā ju vairā k par to, ko jums teicu, tā pē c es taupī ju savus nervus un mē s labi atpū tā mies.
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Pretī ga viesnī ca. Neglī ti vecas, mazas, netī ras telpas. Kopmī tne. Š ķ iet, ka mē beles istabā s pirktas pirms 30 gadiem. Tī rī š ana istabā s ir ne tikai simboliska, bet arī muļ ķ ī ga dvieļ u maiņ a (vienī gais pozitī vais punkts apkalpoš anā numurā ). … Tomēr ▾ Pretī ga viesnī ca.
Neglī ti vecas, mazas, netī ras telpas. Kopmī tne. Š ķ iet, ka mē beles istabā s pirktas pirms 30 gadiem. Tī rī š ana istabā s ir ne tikai simboliska, bet arī muļ ķ ī ga dvieļ u maiņ a (vienī gais pozitī vais punkts apkalpoš anā numurā ). Par kā diem padomiem var runā t. . . Vecs netī rs paklā js uz grī das (nav skaidrs, kā pē c tā ds grī das segums piejū ras kū rortā ), mē mi aizkari, uz ā ru izvirzī ti radiatori (arī netī ri), nož ē lojami naktsskapī š i, drausmī gi gultas pā rklā ji, augstā dē ļ mitrums , pastā vī gi nā cā s tos ž ā vē t uz balkona. Ne vienas drē bju š ķ ipsnas, ne virves uz balkona, ne kā das ierī ces, ar ko vismaz peldkostī mus izž ā vē t (nemaz nerunā jot par lielā m lietā m). Nu, kas ir š ī trī s rubļ u banknote, puiš i? Un vē l jo vairā k Eiropas. Es teikš u, Ē ģ iptes trī s rubļ u banknotes "ar visu iekļ auts", vienkā rš i super klase un par mazā ku naudu. Nu lai ir sirdsapziņ a. Pirms brauciena lasī ju par kaut kā du ī paš u horvā tu draudzī gumu. . . Nekas un bdizko. Mū su Abhā zija, nekaunī gi blē ž i un haki. Viņ i č akarē jas lielveikalos, un tā ir norma, ja ī rē maš ī nu, tad benzī nu noteikti nepapilda utt.
Valsts ir ļ oti skaista, bet tas ir Kunga Dieva nopelns, bet ne horvā tu.
Teikš u, protams, tur mudž vā cieš i, itā ļ i un citi eiropieš i (skaidrs, ka pensionā ri ir ar vidē jiem ienā kumiem). Un horvā ti lož ņ ā viņ iem priekš ā pē c dzeramnaudas. Bet, puiš i, lai viņ i brauc, piemē ram, no Itā lijas, kā mē s no Maskavas uz Tveru. Un nav jā pā rmaksā ap 200 eiro par cilvē ku (bezgalī gā s starpnieku aģ entū rā s Maskavā ). Par naudu, ko viņ i iztē rē š ajā ceļ ojumā , jū s varat dzī vot stallī ar nosaukumu Belvedere 3 * Medulinā un izplatī t padomus pa kreisi un pa labi. Bet es jums teikš u, vē rojot ā rzemniekus restorā nā - tur ir daudz skopu vai taupī gu, kā mē s esam vidē ji krievi.
Par viesnī cas animatoriem varu teikt tikai labus vā rdus. Manuprā t, š ie ir vienī gie š ī s viesnī cas darbinieki, kuri strā dā apzinī gi un sniedz atpū tniekiem patiesu prieku un pozitī vas emocijas. Liels paldies viņ iem.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар gost30
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Viesnī ca ir š ausmī ga! Slikta smaka, viss ir vecs. Istaba un balkons ir mazi. Š ampū ns, duš as ž eleja nopirka paš i tirgū . Istabā ar grū tī bā m aizvē rā s ā rdurvis, saplī sa matu fē ns. Krieviski viesnī cā runā tikai tū risti. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir š ausmī ga! Slikta smaka, viss ir vecs. Istaba un balkons ir mazi. Š ampū ns, duš as ž eleja nopirka paš i tirgū . Istabā ar grū tī bā m aizvē rā s ā rdurvis, saplī sa matu fē ns. Krieviski viesnī cā runā tikai tū risti. Ē diens ir slikts (no augļ iem - ā boli, zaļ ie banā ni un konservē ti augļ i; dā rzeņ i - zaļ ie tomā ti un lopbarī bas gurķ i; ē dienkarte nav mainī jusies jau nedē ļ u; 2 veidi gaļ a un nejaukas zivis) Pludmale - milzī gi akmeņ i un bez ī paš ajiem piedā vā jumiem. kurpes jū rā neienā k. Viesnī cas teritorijā var iekļ ū t ikviens (vietē jie ierodas katru dienu, atstā j automaš ī nas stā vlaukumā un kopā ar bē rniem un suņ iem iet pa takā m gar teritoriju uz viesnī cas pludmali.
номер номер1 Ужас, а не отдых!! пляж  в 50м от отеля
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū tā mies no 06/12/10 lī dz 19/10 š ajā viesnī cā , ē diens ir HB, brī dinu, ka vakariņ ā s visi dzē rieni ir par papildus samaksu....Ē diens normā ls, ē dienu izvē le liela vakariņ as. Brokastis - kā parasti gabaliņ i, smalkmaizī tes. … Tomēr ▾ Atpū tā mies no 06/12/10 lī dz 19/10 š ajā viesnī cā , ē diens ir HB, brī dinu, ka vakariņ ā s visi dzē rieni ir par papildus samaksu....Ē diens normā ls, ē dienu izvē le liela vakariņ as. Brokastis - kā parasti gabaliņ i, smalkmaizī tes. . .
Pludmale nav tā lu, sauļ oš anā s krē sli un saulessargi par papildus samaksu, baseins labs, bet par mazu. Darbojas animatori bē rniem.
Š ī viesnī ca ir vispiemē rotā kā ģ imenē m ar bē rniem.
Numurā nav mini bā ra, jo ledusskapja nav, pati istabiņ a maza, bet ar balkoniem (gandrī z visas istabas), bet krievi izmitinā ti vecajā spā rnā .
Viesnī ca ir izstiepta č etrinieks.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар redrok
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Tā tad, sā ksim ar paš u kū rortu. Medulin ir tā da maza pilsē tiņ a kā mū su Anapa vē l mazā ka. Klusie lielveikali un pat tikai mā jsaimniecī bas veikali nav, banku arī nav (lai gan liekas, ka bankomā ti ir. Ir maiņ as kur var mainī t valū tu (rubļ us vē l nemaina) Kad atbraucu par 1 eiro iedeva 7 kunas, kad pē c 2 nedē ļ ā m atstā ju 7 kunas Linden ir kapeiku analogs, lai gan maksā daudz vairā k nekā krievu, bet monē tas, kas ir mazā kas par 10 lipā m, vispā r netiek novē rtē tas, es ar to saskā ros visur. … Tomēr ▾ Tā tad, sā ksim ar paš u kū rortu. Medulin ir tā da maza pilsē tiņ a kā mū su Anapa vē l mazā ka. Klusie lielveikali un pat tikai mā jsaimniecī bas veikali nav, banku arī nav (lai gan liekas, ka bankomā ti ir. Ir maiņ as kur var mainī t valū tu (rubļ us vē l nemaina) Kad atbraucu par 1 eiro iedeva 7 kunas, kad pē c 2 nedē ļ ā m atstā ju 7 kunas Linden ir kapeiku analogs, lai gan maksā daudz vairā k nekā krievu, bet monē tas, kas ir mazā kas par 10 lipā m, vispā r netiek novē rtē tas, es ar to saskā ros visur. 1 un 2 viltotas monē tas , un, kad sā ku rē ķ inā t, paskaidroju, ka varu paņ emt visu, kļ uvu par 3 laimiem bagā tā ks (salī dz. ar mū su pastu, kur stingrā s atskaites dē ļ tie kratā s pā ri katram santī mam).
Pilsē tā arī nav policijas, kas liecina par zemu noziedzī bas lī meni, 8 km attā lumā atrodas reģ ionā lā s nozī mes Pulas pilsē ta, ir liela GOVD un no turienes, ja nepiecieš ams, atbrauc policija. Baseinā biju š okā , ieraugot instruktorus bez bruņ uvestē m, man pat likā s, ka viņ u maš ī na nav bruņ ota. Paš ā Medulinā pat nav laukuma, ir tikai pilsē tas centrs, kur atrodas rā tsnams (pieņ emu, ka rā tsnams pē c nozī mes un oficiā lā s zī mes virs valsts karogiem rotā tā s ieejas ir pā rtikas veikals un pasta nodaļ a.
Precī zi pasta grafiku neatceros, apmē ram vienā ds no 10 lī dz 12 un no 18 lī dz 20, tas ir, 4 stundas dienā , tā pē c, ja vē laties iegā dā ties pā rtiku, pludmales piederumus un suvenī rus, tad brauciet uz Pulu , lai gan š ī nav reģ iona galvaspilsē ta, tač u pilsē ta ir ekonomiski daudz svarī gā ka par š ī s Horvā tijas provinces oficiā lo galvaspilsē tu, pievē rsiet uzmanī bu automaš ī nu un laivu skaitam (ja atrodaties atbilstoš ā ekskursijā ), kur ir pieš ķ irts PU , tas nozī mē , ka automaš ī na, laiva vai jahta reģ istrē ta Pulā . Starp citu, š ajā pilsē tā atrodas Eiropas mazā kā lidosta, protams, š ī nav mū su lauku kū ts Sibī rijā , kur var piezemē ties tikai kukurū zas audzē tā ji, tač u, salī dzinot ar Domodedovo vai Š eremetjevo 2, kontrasts ir krass. No Medulin uz Pulu var nokļ ū t ar regulā ru autobusu, to grafiks ir jebkuras viesnī cas vestibilā un pietur netā lu no tiem, biļ etes cena vienā virzienā ir 15 kunas.
Medulinā ir tikai 1 š oseja un gandrī z viss atrodas pa to, tā pē c, ja neatrodaties pā rā k tā lu no kū rorta zonas, ir grū ti apmaldī ties. Ar vietē jiem var sazinā ties krieviski, tikai nerunā garas frā zes. Horvā tu un krievu valodai ir slā vu saknes, bet mē s nerobež ojamies, tā pē c viņ u valodā ir daudz mazā k aizgū tu un saprotamu vā rdu nekā ukraiņ u vai baltkrievu valodā , un tomē r, pat nezinot krievu valodu, jū s varat sazinā ties ar vietē jiem iedzī votā jiem, vismaz noķ ert vispā rī ga nozī me. Pilsē tā ir daudz vecu mā ju, kas celtas ne pē c standarta, 2 stā vu ar maziem logiem un dakstiņ u jumtu, biež i vien rotā tas ar ziediem. Pē c standarta krievu 9 stā viem un hruš č ova mā jā m acs vienkā rš i atpū š as. Es apzinā ti pavadī ju visu dienu, klaiņ ojot pa pilsē tu un fotografē jot mā jas, kas man patika visvairā k. Tik skaistas un oriģ inā las mā jas nebiju redzē jis ne baseinā , ne Parī zē , ne Nicā , ne Kannā s, ielu reklā mu diez vai atradī si.
Š ķ iet, ka satiksmes noteikumi tiek stingri ievē roti, tač u jā ņ em vē rā , ka Horvā tijas pilsē tas ir vecas, vietā m nav ietvju vai tā s ir tikai vienā ielas pusē . Netā lu no medulī nas iepretim brī vdienu viesnī cai ir naktsklubs Imperial (kad tur biju nestrā dā ja, bet domā ju, ka pavasarī sā ks darboties) un 10-15 minū š u gā jienā no viesnī cas nakts diskotē ka KLUB SUN Es neatceros nosaukumu. Ir bā rs, pagrabā diskotē ka ar krā sainu mū ziku, tualete, biljards 2. stā vā . Meitenes, ja meklē jat puisi, nā ciet uz Meduļ inu, puiš iem jā brauc tikai ar savu draudzeni. Esmu bijis uz š o diskotē ku vairā kas reizes 1 meitenei 5 puiš i. Medulī nā nav bordeļ u, masā ž as salonu, par Pulu neteikš u, nezinu, bet domā ju, ka Horvā tijā lī dz tam vē l nav izauguš i. Tagad, pē c kontingenta domā m, krievu melno ir maz vē l mazā k. Pā rsvarā pā rstā vē ti vā cieš i un itā ļ i, daž ā da vecuma atpū tnieki.
Nū distu pludmali neatradu, bet acī mredzot citi atpū tnieki vienkā rš i izslī dē ja cauri un to ieraudzī ja. Lai gan pludmalē s un pie baseiniem, meitenes un sievietes ar augš stilbiem uzduras, lai arī ne biež i, visu vecumu, sā kot no 13 gadu vecuma. Pludmalē s salī dzinoš i neuzkrī toš os nostū ros ir arī pavisam kaili atpū tnieki. Medulinā nav sabiedriskā transporta, un tas nav vajadzī gs. Pulā ir autobusi.
Viesnī ca tieš i. Tieš i 3 zvaigznes, uzkopš ana istabā s kaut kur no 10 lī dz 11, ir zī mes netraucē t. Numurā ir tikai iekš ē jais telefons, gaisa kondicionē tā js un televizors. Nav ne tē jkannas, ne mikroviļ ņ u krā sns, pa TV no krievu kanā liem tikai RTRplanet. Restorā ns ir labs un liels, bufetes ē dieni tiek ā tri nomainī ti, galdi tiek operatī vi notī rī ti un apkalpoti. Bufetē nav iekļ auts alkohols, to var iegā dā ties turpat bā rā . Sortimentā vienmē r ir sagriezti arbū zi un melones.
Ē diens ir labs un ne pā rā k vienmuļ š , cenš oties nemitī gi mainī t sortimentu, tač u daž i ē dieni ir nemainī gi. Vakariņ ā s vairā kas reizes piedā vā ja mī dijas. Uzmanī bu, ar pā rtiku ir saistī ta viena zemiskums. Vakariņ ā s neļ auj dzert, aizliedz nest lī dzi, jā pē rk pie viņ iem, liekas, ka vari paskaidrot, ka iedos karafi ar bezmaksas ū deni, es nevarē ju man paskaidrot, ka iedeva man ū dens pudelē un rē ķ ins 18 kunas, dzē rienus var nopirkt tikai vakariņ ā s. Es atnesu savē jo vairā kas reizes, daž reiz viņ i man izteica komentā rus, daž reiz nē , bet viņ i nemē ģ inā ja to atņ emt. Ir arī otrs veids, viens no parastajiem ē dieniem ir konservē ti augļ i, sī rupu var izķ emmē t ar kausu un izdzert, var dzert arī ar vistas buljonu, daž reiz pasniedz ar zupu. Brokastī s š ķ idrumi nav ierobež oti, piedā vā sulas (vislabā k apelsī nu un no zaļ a ā bola), kafiju, pienu, š okolā di no bezmaksas automā tiem, ir tē ja maisiņ os (laba un nav nejauka kā princese nouri).
Reizē m pie ieejas restorā nā , kā dzī vā mū zika, ir 2 viesnī cas darbinieki ar tautas instrumentiem, protams, pē c garš as un krā sas, bet man nepatī k viņ u tautas mū zika, ja viņ i strā dā , es vienkā rš i sē ž u prom no durvī m , jo restorā ns ir liels. Tā pat pie ieejas restorā nā atrodas maksas bā rs ar ē rtiem dī vā niem un lielu televizoru, kas noregulē ts uz sporta kanā lu pie sienas. Lielisks baseins ar jū ras ū deni, kas nepā rtraukti sē nī tes veidā plū st no strū klakas, lai gan ū dens tur, tā pat kā jū rā , ir nedaudz auksts. Ir atseviš ķ s baseins bē rniem. Pieauguš ajam nav tramplī na un nirš ana ir aizliegta, bet nirt, kurš grib, tik un tā . Vairā kas reizes dienā pie baseina tiek rī koti animā cijas š ovi, kuros animatori vada ū dens aerobiku un organizē ū denspolo spē li.
Pie baseina ir svaiga duš a un kafejnī ca tieš i no baseina, ir taciņ a uz jū ru, tā ir ļ oti tuvu, bet es eju reti, jo man nepatī k oļ u pludmales un vē l jo vairā k dibens. Lai iekļ ū tu vai izkļ ū tu, jā bū t akrobā tam, jo ​ ​ mazie oļ i pā rvietojas viens no otra, un lielie ir noslī pē ti ar ū deni un tā pē c ir slideni, un pat viļ ņ i sitā s pa potī tē m. Starp citu uz viļ ņ u rē ķ ina tie tur ir ļ oti mazi, visur krasta lī nija izliekta - lī č i, ragi, salas ir seklas, 2 nedē ļ as neesmu redzē jis neko lī dzī gu vē trai, ja ir jahta, burā uz tā atpū sties. Tur peld ļ oti daudz jahtu un laivu, BET PROTAMS NE PLUDŽ AS RAJONĀ . Ū dens dzidrs, bez aļ ģ ē m, akmeņ us daž brī d klā j nekaitī gs sū klis pie pludmales, redzē ju mazas zivtiņ as, kas aizpeldē ja gandrī z lī dz paš iem cilvē kiem, medū zas nemanī ju.
Vispā r, ejot pa krastmalu prom no pilsē tas, es vispirms uzdū ros 1 ģ imenes mā ju pilsē tiņ ai un pē c tam pilnī gi pie pā rvietojamo mā ju stā vvietas, tas ir, tur atpū š as daudz "mež oņ u" viņ i brauc no visas Eiropas. Viesnī cā ir sporta zā le, bet es neredzē ju, ka tā darbojas, acī mredzot man bija jā lū dz reģ istratū rā , lai to atvē rtu. Ir arī galda teniss, kas darbojas visu laiku. Blakus viesnī cai ir rotaļ u laukums, golfa laukums un vairā kas citas sporta iespē jas, tostarp laukums un futbola laukums. Viesnī cā ir interneta istaba. Satiksme netiek ņ emta vē rā , laiks tiek apmaksā ts, š eit ir dā rgas 30 minū tes - 20 kunas, 60 minū tes - 40 kunas un 120 minū tes - 50 kunas. Jū s vienkā rš i iedodat naudu reģ istratū rā un sakā t, cik daudz laika jums ir nepiecieš ams, lai no speciā las grā matas noplē stu biļ eti ar paroli, ievadiet to un strā dā jiet ī stajā laikā , varat nospiest pogu uz paneļ a, kurā tiek skaitī ts laiks lai izietu un pē c tam ieietu, lai pasē dē tu atlikuš o laiku.
Brī dinā jums, kad redzat, ka laiks beidzas, aizveriet visus logus, pretē jā gadī jumā tie paliks atvē rti, lai nā kamais varē tu strā dā t datorā , kurā sē dē jā t. Katram datoram ir austiņ as ar mikrofonu un webkameru, ā trums izcils, acī mredzot veltī ts. Pilsē tā ir 3 galvenā s viesnī cas: Belvedere, Holiday un Medulin. Viņ i visi atrodas it kā ā rpus pilsē tas, Belvedere ir vistā lā k, bet tas nav bail, valsts ir maza, viss ir blakus un tuvā kā s viesnī cas teritorija raiti ieplū st pilsē tā kopā ar priekš pilsē tu, es ne velti rakstī ja, ka tā s atrodas KĀ KĀ ā rpus pilsē tā m. Klimats ir maigs, augusta vidē jā temperatū ra ir 24-26 grā di. Apdedzinā ties var tikai tad, ja ilgstoš i sauļ ojaties bez krē ma, lai gan tā pē c ir grū tā k iegū t iedegumu. Pā rtikas veikalos ir sauļ oš anā s lī dzekļ i, bet tie ir dā rgi ap 100 kunā m, tagad konvertē jiet uz eiro un ņ emiet lī dzi savus. Mā koņ ains laiks un lietus ir reti.
Izejot no baseina Belvederes teritorijā , jū s uzreiz atrodaties krastmalā . Visā piekrastē ir ceļ š , pa kuru satiksme ir ierobež ota. Ejiet pa to tieš i pilsē tas virzienā , pa kreisi bū s pamatī gas pludmales ar apmetņ iem, kas izvirzī ti jū rā . Starp citu, ū dens jū rā ir pietiekami sā ļ š , lai tajā varē tu gulē t, ja to darī si baseinā , tad ū denī var pat gulē t. Labajā pusē bū s vē l 2 lielu viesnī cu teritorijas, kā arī uzkodu bā ri, kioski ar ū deni un saldē jumu, tostarp restorā ns ar krievu ē dienkarti.
Paejot garā m nelielai rozā viesnī cai ar picē riju, kas atrodas pirmajā stā vā (lai to darī tu prom no krasta), atrodaties tieš i pilsē tas krastmalā . Grū ti nepamanī t KAMP MEDULIN autostā vvietu, kas uzreiz atrodas atvē rts vakaros. ), aiz atrakciju parka ir nakts diskotē ka, kas sā kas no pusnakts, ieeja 30 kunas, nedaudz dā rgi, bet kaut kur no 02.00 apsardze atstā j kontrolpunktu, biļ eš u kase aizveras un var doties uz bezmaksas. Š eit, gar krastmalu (nevis to, pa kuru gā jā t no viesnī cas), ir daudz tū ristu kafejnī cu, picē riju, restorā nu un veikalu ar suvenī riem, magnē tiem, vieglu apģ ē rbu (t-krekliem, krū zē m, č ī bā m). Daž os veikalos uz T-krekla var uzlī mē t uzlī mi pē c izvē les, š ā da T-krekla izmaksas ir 100 kunas.
Pat atgriež oties pulksten 4 no rī ta jū s sastapsiet vē lu tū ristus vai vietē jos iedzī votā jus, kuri dzer vī nu jū ras krastā , bet iespē jamī ba satikt gopņ ikus medulī nā tiecas uz nulli. Tomē r mē ģ iniet neņ emt lī dzi istabas atslē gas un vē rtslietas uz pludmali, lai gan briesmas satikt kabatzagļ u nav lielas, tas joprojā m ir lielā ks nekā iespē ja satikties ar gopotu. Paņ emiet tikai nelielu summu, ja vē laties kaut ko iegā dā ties kā dā no ē dinā š anas iestā dē m, kas ir pilnas krastmalā gan Medulinā , gan tā s priekš pilsē tā s ar lielā m viesnī cā m. Uz ekskursiju rē ķ ina autobusi vai laivas var aizkavē ties, tač u tie ir niecī gi. Starp citu, gandrī z jebkurā ē dinā š anas iestā dē viņ i pā rdod saldē jumu vairā k nekā desmit garš u, neliela bumbiņ a vafeļ u konusā maksā.5 kut, bet Maskavā Okhotny Ryad tirdzniecī bas centrā (kas atrodas pazemē blakus Kremlim) tas pats cienasts maksā tikai 60 rubļ us.
Ņ emiet lī dzi 500-1000 eiro vienam pieauguš am vai kaprī zam bē rnam, ja atnā kat vienkā rš i atpū sties, un nepē rkat pietiekami daudz acī m un varbū t pat paliksit, un ja aprobež ojaties ar pā rtiku uz talona un nepē rkat nevienu no lietas, tad 300 tavā m acī m pietiks . Viesnī cā nemainiet valū tas maiņ as kursu, meklē jiet sliktus apmainī tā jus Medulinā un vislabā k - banku Pulā . Starp citu, tur pie manis pienā ca valū tas ierē dnis, kaut kā atpazina krievu, piedā vā ja samainī t rubļ us pret kunā m, bet neriskē ja. Noteikti dodieties uz pā ris ekskursijā m, nebrauciet uz Romas kanā lu un zivju pikniku vienlaikus, abos ietilpst izbraucieni ar laivu un jū ras velš u degustā cija. Tiesa, pirmajā gadī jumā tā s ir austeres un gliemenes, bet otrajā – zivis, starp citu, abos gadī jumos ekskursijā var ņ emt lī dzi maizi, ja patī k pabarot kaijas no kustī ga kuģ a. Zivju piknikā viņ iem tiek pasniegtas tū ristu maltī tes paliekas, un viņ i lidojumā izrauj zivis tieš i no rokā m.
Kopumā laba vieta atpū tai, ī paš i, ja esat no lielas vai industriā las pilsē tas. Bet atcerieties, viss nā k ar to. Ja sā kumā vē lies pā rvā kties uz Horvā tiju, tad pē c mē neš a no garlaicī bas kā psi pa sienu, ja nā ksi no pilsē tas, kurā iedzī votā ju skaits pā rsniedz pusmiljonu cilvē ku, tad pē c mē neš a jau visu apmeklē si un nebū s nekā ī paš a, ko darī t. Tač u ar nedē ļ ā m un pat 10 dienā m, lai pilnī bā atpū stos š eit, nepietiek. Es iesaku iet uz periodu no 2 lī dz maksimums 5 nedē ļ ā m.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель Park Plaza Belvedere, который был отремонтирован в 2014 году, расположен в непосредственной близости от пляжа и в нескольких минутах ходьбы от города Медулин. Интерьер отеля отличается стильным декором. С автобусной остановки (напротив отеля) можно доехать до близлежащих городов и поселков. Расстояние до центра города Пула, где находится уникальный римский амфитеатр, составляет 10 км. Отель подойдет для пляжного и экскурсионного отдыха.

Atrašanās vieta Расстояние от отеля до аэропорта Pula составляет 14,5 км.
Pludmales apraksts В 500 м от отеля находится нудистский пляж. В 50 м от отеля галечно-каменистый пляж.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • oļu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

В главном ресторане с просторной террасой, откуда открывается вид на море, сервируется «шведский стол». В отеле также работает аперитив-бар в лобби, бар у бассейна и ресторан Lungomare с обслуживанием по меню. На территории отеля работают магазины.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports На пляже отеля и у открытого бассейна установлены шезлонги и зонтики, которыми можно пользоваться за дополнительную плату. В оздоровительном спа-центре в распоряжении гостей крытый плавательный бассейн с подогреваемой морской водой, а также гидромассажные ванны, сауны и фитнес-центр. В хорошо оборудованном спортивном центре к вашим услугам 6 футбольных площадок и теннисные корты. Помимо этого, гости могут поиграть в гандбол, волейбол или настольный теннис и воспользоваться многими другими спортивными объектами. В бизнес-центре отеля Plaza к вашим услугам 3 зала среднего размера и 1 кинозал, оснащенный по последнему слову техники.
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • sporta zāle
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 427 номеров: 122 – «Guest Rooms», 247 – «Superior Rooms», 42 – «Family Rooms», 16 – «One-bedroom Suites».

Istabās

Бесплатный Wi-Fi, телефон, спутниковые каналы, сейф для ноутбука, телевизор, кондиционер, фен, бесплатные туалетные принадлежности, ванная комната, мини-бар, кровать, прикроватные тумбочки, шкаф.

Adrese Osipovica 33, Medulin, 52203 Croatia
Tālruņi: +385 52 572 001
Tīmekļa vietne: Park Plaza Belvedere Medulin
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле есть водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.