Jautājums o Makarska

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
17 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Valstis un pilsētas»
Ukraina-Makarska
Kam ir pieredze ceļā no Ukrainas uz Makarsku, izņemot gaisa un auto nomu. Ihz internets saprata, ka labāk (par cenām) caur Ungāriju, un kartē - šķiet, ka caur Bulgāriju un Rumāniju. Paldies!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
3 abonents  • prasīja 2009-05-2215 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  3
аватар WWWinter
Manuprāt, caur Ungāriju ir labāk. Uz ceļa var būt sastrēgums Budapeštā, kur, nu, varbūt gada laikā uzcēla :), apbraucamā ceļa nav. Tālāk uz Balatonu ceļš ir lielisks. Ir maz automašīnu no Balatona līdz Gorichany (robeža) ar Horvātiju. Tālāk ceļš uz Zagrebu, nevar apstāties, un tad autobānis ir apmaksāts. Ceļš labs. Ieteikt. Ceļojot pa Rumāniju-Bulgāriju, būs jāšķērso arī Serbija. Daudz robežu. Turklāt Serbija un Bolgātija nav Šengenas zonā.
аватар Fleta
Mani draugi devās ar automašīnu (2006. gadā) no Ukrainas uz Horvātiju caur Ungāriju. Runājot par vīzām, tas ir vienkāršākais, jums ir jāsaņem tikai Ungārijas tranzīta vīza, tas ir mazāk apgrūtinoši. Jo mazāk robežu šķērso, jo vieglāk :)
аватар noa_tamara
Sveiki! Uz Makarskas Rivjēru (Bashka Voda) devāmies no Ukrainas ar mašīnu. Izbraucām cauri Ungārijai - ļoti ātri un ērti - nepārtraukts autobānis - ātrums 200 - atbraucām ļoti ātri. Atceļā uz pāris stundām piestājām Budapeštā - pastaigājāmies pa pilsētu - skaistums ir neaprakstāms !!! Jums ir nepieciešama Ungārijas tranzīta vīza vai Šengenas vīza. Nekādā gadījumā neejiet caur Rumunia !!!!
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Makarska
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl