Valamar Meteor Hotel 4*– Atsauksmes

6
Novērtējums 8.310
№1 viesnīcas reitingā Makarska
9.7 Numurs
7.7 apkalpošana
9.0 Tīrība
9.1 Uzturs
9.1 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas gājēju promenādē netālu no Makarskas centra. Uzcelta 1983. gadā. 2003. gadā viesnīca tika pilnībā atjaunota.Vairāk →
аватар oxlyt
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es paliku viesnī cā jū nija otrajā pusē . Man ļ oti patika viesnī ca. Š ī ir viena no labā kajā m viesnī cā m Makarskas piekrastē . Skati ap viesnī cu uz kalnu un jū ru ir daudz vē rti gan tieš ā , gan pā rnestā nozī mē . … Tomēr ▾ Es paliku viesnī cā jū nija otrajā pusē . Man ļ oti patika viesnī ca. Š ī ir viena no labā kajā m viesnī cā m Makarskas piekrastē . Skati ap viesnī cu uz kalnu un jū ru ir daudz vē rti gan tieš ā , gan pā rnestā nozī mē . Viesnī ca ir atjaunota un peldbaseins ir rekonstruē ts. Vietnē esoš ā fotogrā fija neatbilst realitā tei, viss jau ir daudz modernā ks, sā kot no istabā esoš ajiem televizoriem lī dz pat viesnī cas teritorijai. Pieejami ziepes-ryrylny piederumi. Tē jkanna un tē ja istabā . Pirts strā dā . Restorā ns ir atvē rts tikai brokastī m un vakariņ ā m. Ē diens pieklā jī gs: zivis un gaļ a, dā rzeņ i vairā kos veidos, tai skaitā grilē ta pica, mī dijas bija vairā kas reizes, garš ī gas desiņ as un sieri, katru vakaru saldē jums, vispā r pankreatī na tabletes nebū s liekas.
Vakara animā cijas praktiski nav. Viesnī cas teritorija ir maza un ar pilnu vietu pie baseina var nepietikt. Pludmale ir maza un atpū tnieku blī vi apdzī vota. Jū ra ir lieli oļ i, jums bū s daudz ē rtā k, ja ņ emsiet lī dzi peldč ī biņ as. Wi-Fi visā un pat pludmalē . Horvā tija, kā izrā dī jā s, nav lē ta valsts. Starp citu, vairumā veikalu ir daudz izdevī gā k maksā t vietē jā valū tā . Eiro netiek lietots, viņ iem nepatī k kartes.
Makarska ir jauka pilsē ta, tač u ļ oti maza, to var apbraukt vienas dienas laikā . Iesaku pastaigā ties kalnā uz botā nisko dā rzu. Atveramie skati un ainavas skaistums neatstā s vienaldzī gus. Vispā r nonā cu pie secinā juma, ka uz Horvā tiju jā brauc par prieku palū koties uz traku skaistumu un senatnī go arhitektū ru, ar daudzā m valstī m tas nav salī dzinā ms. Noteikti vajadzē tu aizbraukt uz Plitvices ezeriem, apskatī t Dubrovniku, Splitu u. c. . Un par tā du naudu Turcijā var dabū t pludmales brī vdienas daudz augstā k.
аватар toshaka
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Vē los dalī ties iespaidos par septiņ ā m dienā m, kas pavadī tas (24.07. 2010. -31.07. 2010. ) Dolmatijas reģ ionā , Makarskā , Horvā tijā . Mē s bijā m č etri: es, mans draugs un viņ a vecā ki. Ekskursija atrodama aģ entū rā ave. … Tomēr ▾ Vē los dalī ties iespaidos par septiņ ā m dienā m, kas pavadī tas (24.07. 2010. -31.07. 2010. ) Dolmatijas reģ ionā , Makarskā , Horvā tijā . Mē s bijā m č etri: es, mans draugs un viņ a vecā ki. Ekskursija atrodama aģ entū rā ave. com. ua (Starokievskaya str. 1/5, Metropolitannichesky Institute), ceļ ojumu aģ entū ra atrodas blakus, pats direktors ir Blaž s Mijatovič s, pē c izcelsmes horvā ts, tad kurš gan labā ks par viņ u stā stī s dzimtā s vietas. Viņ š ir lakonisks, prot klausī ties un dos pā ris variantus, kas trā pī s. Man ieteica divas viesnī cas, no kurā m izvē lē ties Horizont un Meteor. Izvē lē jos viesnī cu Meteor, lai gan ļ oti labas atsauksmes par Horizontu dzirdē ju jau Horvā tijā . Mū su viesnī ca atrodas Makarsā , mazā Eiropas pilsē tiņ ā , kur ir patī kami staigā t pa vecajā m ieliņ ā m, blakus esoš ajiem akmeņ ainajiem kalniem, vē sumu, pat ja ir vairā k par 30 grā diem. sajū ta ir ne vairā k par 25, jo pilsē ta ir ļ oti zaļ a, ar vienmē rī gu skujkoku smarž u, daudziem gleznainiem lī č iem. Pati viesnī ca neatrodas paš ā pilsē tas centrā , tā pē c ir salī dzinoš i trokš ņ aina, lai gan naktī nā cā s aizvē rt logus. Man patika viesnī ca, bez liekiem č okiem, bet viss nepiecieš amais bija numuriņ os (seifs, ledusskapis, konders, balkons), ē rta pludmales atraš anā s vieta daž u soļ u attā lumā no viesnī cas, lai gan pludmales visas paš valdī bas sī ko oļ u. , Iesaku iegā dā ties č ī bas peldē š anai, lai nesabojā tu atvaļ inā jumu, jo ir jū ras ež i vai peldē ties ar pleznā m. Ja paejot nedaudz tā lā k gar krastu - akmeņ aina pludmale, kur var nirt, lai gan ū dens pasaule nav ī paš i daudzveidī ga, kas pā rsteidz visu atvaļ inā jumu, medū zas neredzē jā m. Jū ra bija vē sa, bet pat augsta. Sauļ oš anā s krē sli pludmalē ir maksas, bet bez tiem var viegli iztikt, paņ emot lī dzi vai nopē rkot tur piepū š amo matraci, no lietussargiem nav jē gas. tu esi ē nā zem priedē m.
Vī za: sezonas laikā nav nepiecieš ama
Ē dinā š ana: brokastis + vakariņ as bufete. Ļ oti garš ī ga un daudzveidī ga ē dienkarte.
Brokastis - sagriezti vairā ku veidu sieri un desiņ as, piena produkti, cepts speķ is, daudz dā rzeņ u, augļ u, salda kafija, tē ja, sulas. . .
Vakariņ as: vairā ku veidu gaļ a, grilē ti dā rzeņ i, jū ras veltes, salā ti, vairā ku veidu zupas, daudz dā rzeņ u, augļ u, saldumu, saldē juma.
Nokļ uvā m viesnī cā uz Dolmā cijas virtuves vakariņ ā m, pā rē damies: zivju jū ra, salā ti ar sē klā m, mī dijas ļ oti garš ī gā mē rcē , rakstu un aizrī ties ar savā m siekalā m.
Dzē rieni vakariņ ā s tiek apmaksā ti.
Ē diens ir lielisks, mans draugs un viņ a tē tis, kuriem patī k ē st, bija ļ oti apmierinā ti.
Kas attiecas uz restorā niem piekrastē : cenas restorā nos ir aptuveni vienā das, porcijas lielas. Izvē lieties, kur ir patī kamā k. Visur garš ī gi, ļ oti iesaku jū ras velš u zupas, jē ra gaļ u (Lampa). Vakariņ as, neierobež ojot sevi, maksā lī dz 100 USD č etrā m personā m. Lai gan, ja ē dat tikai viesnī cā bez pusdienā m, arī ar to pietiek.
Ekskursijas: septiņ as dienas biju tikai pie Plitvices ezeriem - paradī ze zemes virsū , tas ir milzī gs parks ar daudziem ū denskritumiem, ezeriem, kuros mudž zivis, mū su makš ķ ernieku š eit noteikti nevajadzē tu ielaist))) ū dens krā sa nepā rspī lē tirkī za krā su. Bija mež onī ga vē lme lekt ū denī un patieš ā m uzcelt bū du un dzī vot tajā . Visa piekraste ir bruģ ē ta ar koka sastatnē m, tū ristu celiņ iem. Ir vē rts braukt, tas ir tā vē rts, neskatoties uz garo 3.5 stundu ceļ u, lai gan tas mums neš ķ ita nogurdinoš s, apmē ram 20-25 minū tes pa lī kumotu ceļ u, bet pā rē jā laikā pa autobā ni brauc profesionā li š oferi rū pī gi un pareizi.
Esmu ļ oti pateicī gs tū roperatoram!
Отдых в Хорватии Отдых в Хорватии Отдых в Хорватии Отдых в Хорватии Отдых в Хорватии Отдых в Хорватии Отдых в Хорватии Отдых в Хорватии
аватар supertramp
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Meteor Hotel 4* un Makarska … Tomēr ▾ Meteor Hotel 4* un Makarska
Пляж Макарска Холл Вид с балкона Далматский ужин Крытый бассейн Тренажерный зал Ванная
аватар irazink
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Un tā lā k. Esiet modrs Borispiļ ā  — pē c bagā ž as reģ istrā cijas viņ i tur rakā s pa somā m. Viņ i no manas kosmē tikas somas kabatas nozaga 2 zelta gredzenus un ķ ē dī ti. Ielī mē jiet somas ar lī mlenti vai par 25 UAH viņ i iepakos maisiņ us ar eļ ļ as audumu tieš i lidostā . … Tomēr ▾ Un tā lā k. Esiet modrs Borispiļ ā  — pē c bagā ž as reģ istrā cijas viņ i tur rakā s pa somā m. Viņ i no manas kosmē tikas somas kabatas nozaga 2 zelta gredzenus un ķ ē dī ti. Ielī mē jiet somas ar lī mlenti vai par 25 UAH viņ i iepakos maisiņ us ar eļ ļ as audumu tieš i lidostā .
аватар irazink
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca ir laba. Ē dienu izvē le nav ī paš i liela, gandrī z katru dienu viens un tas pats, bet garš ī gi. Vakariņ ā s neļ auj dzert - tikai par naudu, bet tikai vī nu, alu, sulu, ū deni, un vakariņ ā s pat nevar nopirkt tē ju un kafiju par naudu, izņ emot pirmā stā va bā ru (ē damistaba). … Tomēr ▾ Viesnī ca ir laba. Ē dienu izvē le nav ī paš i liela, gandrī z katru dienu viens un tas pats, bet garš ī gi. Vakariņ ā s neļ auj dzert - tikai par naudu, bet tikai vī nu, alu, sulu, ū deni, un vakariņ ā s pat nevar nopirkt tē ju un kafiju par naudu, izņ emot pirmā stā va bā ru (ē damistaba). -1 stā vā .
Ļ oti garš ī ga kafija restorā nā un baseina bā rā . Tā cena ir 10 kunas (2.2 dolā ri), Coca-Cola, Fanta 18 kunas (4 dolā ri). Laba kafija vestibila bā rā .
Naktsklubs ir privā ts un bū s atvē rts no jū lija.
Ū dens aerobika ir ļ oti vienkā rš a – tikai kustī bas rokā m un nekā das kustī bas kā jā m. Kultū ras darbs lī dz nullei. Viesnī cā pā rsvarā ir vecā ka gadagā juma cilvē ku pū lis, varbū t tā pē c. . .
Horvā tijā nav privā tas pludmales pie jū ras. Pie jū ras sauļ oš anā s krē sli ir dā rgi - 60 kn dienā . Tur labā k paklā ju par 100 kunā m nopirkt. Starp citu, kunas kurss pret dolā ru un eiro ir tā ds pats kā grivnai: 1 eiro - 7.15-7.20 kunas, 1 dolā rs - 4.50 kunas. Vai arī uz Horvā tiju vari paņ emt lī dzi dvieli (noderē s nolikt sauļ oš anā s krē slu pie baseina uz matrač a).
Ierodoties Splitas lidostā , mē s ļ oti ilgu laiku tikā m turē ti pasu kontrolē . Plus, lidmaš ī na kavē jā s 2 stundas, kad lidojā m uz Horvā tiju, un stundu, kad atgriezā mies no turienes, bet tā ir Aerosvit aviokompā nijas vaina.
Kopumā salī dzinoš i laba viesnī ca.
У бассейна Набережная Море очень чистое, правда, под вечер сосновых иголок много (вдоль берега ростут сосны) Берег Адриатики В холле Вид с балкона направо (налево - море, вид прямо на море только в люксах и апартаментах) Вид с балкона Метеор
аватар thfrt
 •  apceļots 20 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Telpas ir lielas. Vannas istaba ir plaš a, tī ra un moderna. Ē dinā š anas ē dnī ca, primitī va. … Tomēr ▾ Telpas ir lielas. Vannas istaba ir plaš a, tī ra un moderna. Ē dinā š anas ē dnī ca, primitī va.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Svētā Marka baznīca
Novērtējums 4.0
Horvātija, Makarska
Arhitektūra, Reliģija, Stats

Отель расположен на пешеходной набережной недалеко от центра города Макарска. Построен в 1983 году. В 2003 году в отеле была проведена полная реставрация.

Atrašanās vieta 400 м от центра города Макарска. 85 км от аэропорта.
Pludmale
  • 1. rinda
  • smilšu un oļu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, факс/ксерокопирование, доставка прессы, сувенирный магазин.

Курение на всей территории запрещено.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • droši
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu klubs
Izklaide un sports Гандбол.
  • sauna/vanna/hammam
  • džakuzi
  • tenisa korti
  • volejbols
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • sporta zāle
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

Всего в отеле 277 номеров.

Istabās

Мини-бар, сейф, бесплатный Wi-Fi, кондиционер, фен, спутниковое телевидение, телефон.

Adrese Kralja Petra Krešimira IV 19, 21300, Makarska, Croatia
Tālruņi: +385 21 564 200
Tīmekļa vietne: Valamar Meteor Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля песчано-галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам, yes. Вы можете прекрасно провести время за игрой в теннис, волейбол, баскетбол, футбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.