Punta 3*– Atsauksmes

2
Novērtējums 8.510
9.5 Numurs
9.5 apkalpošana
9.5 Tīrība
9.5 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Veli Lošinj, tikai 50 metru attālumā no pludmales un 4 km attālumā no Mali Lošinj. Viesnīca ir atvērta no pavasara līdz rudenim.Vairāk →
аватар punta
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Laba atraš anā s vieta. No viesnī cas lī dz V. Losinj centram 400 m Cilvē ki ļ oti draudzī gi. Jū ra ir ļ oti tī ra un silta. Dzī vojā m dzī voklī ar skatu uz jū ru. Super skaista! Istaba tika tī rī ta katru dienu. Mē s ē dā m mū su restorā nā . … Tomēr ▾ Laba atraš anā s vieta. No viesnī cas lī dz V. Losinj centram 400 m Cilvē ki ļ oti draudzī gi. Jū ra ir ļ oti tī ra un silta. Dzī vojā m dzī voklī ar skatu uz jū ru. Super skaista! Istaba tika tī rī ta katru dienu. Mē s ē dā m mū su restorā nā . Ļ oti garš ī gas brokastis un vakariņ as. Daudzas gaļ as, zivju, jū ras velš u š ķ irnes tiek dotas 2 reizes nedē ļ ā . Daudz konditorejas izstrā dā jumu, augļ u, svaigu sulu. Personā ls ir ļ oti uzmanī gs. Serviss labs. Ir ļ oti forš s baseins. vienī gais, kas man nepatika, ka pie jū ras ir maksas krē sli un sauļ oš anā s krē sli un ka ieeja jū rā ir maza, steidzami jā palielina. Vī ram un bē rniem ļ oti patika lē kt no mola.
Tač u ar to mū su atvaļ inā jums nebeidzā s, un atceļ ā uz Ukrainu piestā jā m arī labā viesnī cā Aizkarpatijā Polianā - Fantasia - http://www.booking.com/hotel/ua/fantasia. ru.html? sid =ac780602ffdd4eb460347704eba3557e; dcid=4
uz 2 nedē ļ ā m
Paldies Horvā tijai par superī gajā m brī vdienā m! ! !
аватар vik-ka
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Š ogad ar kompā niju devā mies uz Horvā tiju, uz Loš injas salu. Godī gi sakot, tas bija bail, jo nebija nevienas atsauksmes par viesnī cu vai par š o kū rortu, un mē s riskē jā m, jo ​ ​ gribē jā m izmē ģ inā t kaut ko jaunu. … Tomēr ▾ Š ogad ar kompā niju devā mies uz Horvā tiju, uz Loš injas salu. Godī gi sakot, tas bija bail, jo nebija nevienas atsauksmes par viesnī cu vai par š o kū rortu, un mē s riskē jā m, jo ​ ​ gribē jā m izmē ģ inā t kaut ko jaunu. Godī gi sakot, ceļ š ir garš un grū ts, tā pē c ar maziem bē rniem negribas iet, bet ja biež ā k piestā jas, ceļ u var daž ā dot. Braucā m ar auto, manuprā t vislabā kais, redzē jā m daudz. Noskaņ ojieties uz to, ka ungā riem patī k izgrā bt visas somas, visus auto nodalī jumus (ī paš i mū su tū ristus), tā pē c nevajag kā rtē jo reizi nervozē t, viņ i tā uzvedas vienmē r. Nakš ņ ojā m pie Balatona ezera, kur mums bija laiks pastaigā ties, nofotografē ties un nogarš ot to vainagojoš os ē dienus. Izbraucā m arī caur Budapeš tu - skaistums ir neticams (Budapeš tā nakš ņ ot nav ī paš i dā rgi) Pē c robež as š ķ ē rsoš anas devā mies uz Fr.
KRK pā ri augstajam tiltam (neesmu redzē jis tā du tilta augstumu, kamē r skudriņ as neskrē ja cauri ā dai) skats no turienes uz Adrijas jū ru vienkā rš i neticams, un no turienes prā mis uz Fr. Kres un no Kres pā ri mazam tiltam uz Fr. Loshini. Mē s dzī vojā m pilsē tā Veli Losini (maza ļ oti skaista, klusa pilsē tiņ a) Hotel Punto 3 *, bet mē s dzī vojā m dzī voklī.4 * un tajā ir 3 istabas, virtuve. Ē dieni š ajā viesnī cā ir pieklā jī gi, restorā nā a la carte iesaku nogarš ot Cress lamb (jē rs no Kresas salas) -gardumu, kā arī jū ras veltes, piena cū ku. Daba š eit ir ī paš a - ū dens zaļ gans (kā avots) un pilns ar daž ā dā m zivī m. No viesnī cas ir gā jē ju ceļ š uz Mali Loš ini pilsē tu, kas atrodas 5 km attā lumā . , pastaigas laikā ieraudzī jā m neticamo (cilvē ka neskarto) lī č u skaistumu, jū ras dzelmē milzī gus krabjus un tikko elpojot priedes, jo ceļ š iet cauri mež am.
Mali Loš inas pilsē tiņ ā ir zivju tirdziņ š , kurā no pulksten 10 lī dz 12 var iegā dā ties svaigas zivis un pagatavot tā s paš iem, mē s pā rsvarā darī jā m, izmē ģ inā jā m zivju jū ru un jū ras veltes. tī rī t viesnī cu nav ļ oti labi. bet personā ls draudzī gs, iesaku ņ emt istabas ar skatu uz jū ru. viesnī ca liela, animā cija viduvē ja, bet Horvā tijas viesnī cā m laba. Bija neliels teniss, spē ļ u automā ti, biljards, divi peldbaseini, viens bē rniem, viens pieauguš ajiem (mazais), solā riji par maksu. Kopumā viss bija lieliski, bet jā atceras, ka Horvā tija ir ļ oti labs ceļ š !


iemiesojums loucha70
Dažas tūrfirmas "biedē" garo ceļu, laikapstākļu neparedzamību (kā prāmjiem iet vētrā?) Un grūti salīdzināmo pienākšanas grafiku un prāmju grafiku... Kurš jau ir izbraucis un droši zina, atbildi!!!
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 6 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель расположен в Вели Лошини, всего в 50 метрах от пляжа, в 4 км от Мали Лошини. Отель открыт с весны по осень.

Pludmales apraksts пляж награжден голубым флагом. Есть душевые кабинки, спасательная станция. Пляж каменистый с ровным участками.
Viesnīcā

закрытый бассейн с подогревом (закрыт в июле-августе), развлекательный центр, открытый бассейн, бар и ресторан, бар на пляже, массаж, сауна, доктор, спортзал, сейф, парковка, сувенирная лавка.

Telpu apraksts

181 одноместных и двухместных номеров, 53 семейных номера

Istabās

центральное отопление, душ/ванная, телефон, спутниковое ТВ, балкон с боковым видом на море.

FAQ