Jautājums par viesnīca Punta 3*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
2 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Kā notiek transfērs no lidostas uz viesnīcu Losinj salā? Sīkāka informācija!
Dažas tūrfirmas "biedē" garo ceļu, laikapstākļu neparedzamību (kā prāmjiem iet vētrā?) Un grūti salīdzināmo pienākšanas grafiku un prāmju grafiku... Kurš jau ir izbraucis un droši zina, atbildi!!!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
4 abonents  • prasīja 2012-05-1112 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  6
аватар hessen
Pagājušajā gadā braucām uz Losinju, bet nonācām Dubrovnikā. Sazinieties ar Horvātijas forumu, tur ir tēma par Losinju, un prāmju grafiki, un pārskati ...
аватар AdriaticCruises
LABVAKAR. NAV PROBLĒMU NOKĀT UZ LOŠINJ SALĀ. HORVĀTIJĀ, VISPĀR, IR BŪVĒTI CEĻI, SĀKTI AUTOBUSI UN PRĀMJI. VASARAS MĒNEŠOS ATTIEC PRĀMIS BEZ APSTĀJUMA, LĪDZ 23.00, PĀREJA NO KRK UZ CRES 25 MIN, TĀLĀK KRASTĀ, PA BRAUKŠANAS TILTU, UN JŪS ESAT LOSĪNĀ. KONTAKTI, SKYPE dinitours MĒS PALĪDZĒSIM
аватар loucha70
Paldies visiem! Bet tomēr maz kas ir skaidrs... Droši vien es nepareizi uzdevu jautājumu! ceļojuma laiks?) Cik bieži prāmis dodas uz Lošinjas salu? Un cik ilgs laiks nepieciešams, lai nokļūtu no prāmja uz Mali Lošinju?
аватар AdriaticCruises
Kāpēc vajag tādus sīkumus, norēķinus, kurš ceļš, prāmja laiks. Ja to visu jums nodrošina tūrisma operators, tās nav jūsu galvassāpes. Ziņa ir fiksēta un darbojas kā labs pulkstenis. Cita lieta, ja TU esi turīgs, nevēlies teleportēties autobusā, bet vēlies pasūtīt individuālu transfēru, un ļoti ātri un ērti nokļūt atpūtas vietā ar auto. Individuāla pārsūtīšana ir ātrākais un ērtākais variants, taču ne lētākais.
аватар AdriaticCruises
Losinj sala, ļoti skaista vieta Horvātijā, tiek uzskatīta par vienu no siltākajām vietām salās. Daudzi operatori pat nezina, kas tā par vietu, un uzspiež krievvalodīgajiem tūristiem reklamētus kūrortus: Dubrovniku, Istriju... No turienes nāk visādas ziņas, ka grūti nokļūt, tālu, prāmji. neej. Lošinju apmeklēju vairākas reizes gadā, nekādu problēmu nav. Lošinj, tā ir bijusī Itālijas teritorija, jau aprīlī ir citrusaugļi, ūdens jūrā +18. Skaisti krastmalas, gan Mali, gan Veli Losinj, līči ar skaistu tirkīzzilu ūdeni, ir vairākas smilšainas pludmales. Ja runā nopietni, sazinies. Losinj, viena no manām iecienītākajām vietām Horvātijā.
аватар hessen
Uzrakstīju Tev privātu ziņu Horvātijas foruma mājaslapā, izlasi, tur ir atbildes uz visiem jautājumiem.
Kad pagājušajā gadā braucām uz Losinju, es tur atradu visu nepieciešamo informāciju un to, kā prāmis kursē, detalizētu grafiku, cik atceros, tur iet 2 prāmji: viens no cietzemes un otrs no salas. Krk. Tajā ir arī visi šo apmetņu nosaukumi.
Un tad, kā jūs iet caur ceļojumu aģentūru? Ja jā, tad parasti jūs sagaidīs lidostā, TO pārstāvis turpinās jūs nogādāt uz jūsu dzīvesvietu.
Jūs pats varat redzēt visu kartē, atveriet google.ru, pēc tam noklikšķiniet uz grāmatzīmes: kartes, maršruti, labi, sākuma vietas, piemēram, M. Loshyn pool un izpētiet karti.
Tā nu es atradu šo krustojumu: Porozina-Brestova.
Vēl viens prāmis ir Merag-Valbinska, tas ir no Krkas salas.
Nu uz salas stundu vai nedaudz vairāk, šīs salas nav tik lielas.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Punta 3*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl