Villa Malo More 3*– Atsauksmes

9
Novērtējums 7.210
№1 viesnīcas reitingā par. Čiovo
7.3 Numurs
5.9 apkalpošana
6.8 Tīrība
2.8 Uzturs
5.8 Infrastruktūra
Dzīvokļu komplekss atrodas Čiovo salā, tikai divdesmit metru attālumā no jūras. Netālu atrodas restorāni un krogi, kā arī atrakcijas, kas lieliski atspoguļo šī reģiona īpašo atmosfēru. Viesnīca ir lieliski piemērota ģimenes atpūtai, kā arī ikvienam, kas vēlas atpūsties netālu no jūras no pilsētas burzmas.Vairāk →
аватар Baralinka
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Sveiki visiem, bijā m š ajā viesnī cā pagā juš ogad, viss kas tika piedā vā ts par tā du naudu bija š ausmī gs, pats izvē lē jos, tad nenož ē loju. . . Istaba plaš a, atpū tos ar 11 gadī go dē lu un draudzeni, atseviš ķ a istaba un virtuves studija ar balkonu ar skatu uz jū ru, bet balkoni stū ra, lī dz ar to skats sā niski. … Tomēr ▾ Sveiki visiem, bijā m š ajā viesnī cā pagā juš ogad, viss kas tika piedā vā ts par tā du naudu bija š ausmī gs, pats izvē lē jos, tad nenož ē loju. . .
Istaba plaš a, atpū tos ar 11 gadī go dē lu un draudzeni, atseviš ķ a istaba un virtuves studija ar balkonu ar skatu uz jū ru, bet balkoni stū ra, lī dz ar to skats sā niski. . . jo mē s istabā pavadī ju ļ oti maz laika, tas nebija svarī gi, pieejamī ba balkons bija jauks vakaros, kad dzē rā m alu un baudī jā m atpū tu. . .
Viesnī cas ē kā lejā ir mini tirgus, ir viss nepiecieš amais, istabā nepietiek trauku, bet principā mē s tur tikai pabrokastojā m, un tad aizbraucā m uz visu dienu. Noī rē jā m maš ī nu un ceļ ojā m katru reizi diena, daba burvī ga....Problē ma ir, ko atstā t salu, ja ne agri no rī ta, tad pastā vī gi sastrē gumi. . . aizbraucā m uz stundu, bet man patī k gulē t, tā pē c bijā m iekš ā nesteidzies. . . Trogira ir ļ oti skaista pilsē tiņ a. . . ir kur pastaigā ties, aizbraucā m uz Splitu, tad uz Park Krka, tad uz Plitvicu, mums bija ļ oti jautri, Horvā tija ir ļ oti skaista, mē s aizbraucu uz Melnkalni uz 3dienā m, biju tur, bet gribē ju parā dī t bē rnu, tā pē c bijā m Dubrovnikā , Kotorā , Porto Melnkalnē , Budvā un Beč ici. . . Villa man pilnī bā atbilst , neesmu ī paš i izvē lī ga attiecī bā uz komfortu , bet mē beles jaunas un principā ir viss nepiecieš amais, pusdienojā m un vakariņ ojā m kaut kur pa ceļ am vai Trogirā...Ā rkā rtē jos gadī jumos lejā ir kafejnī ca, badā nenomirsi...
No mī nusiem WIFI trū kums, bet tas ir kafejnī cā netā lu un ja paņ em sulu un uzzini paroli, tad var izmantot vairā kas dienas kaut kur tuvumā sē ž ot, tad maina, bet atkal var atkā rtot procedū ru vai vienkā rš i pajautā tiem, kas tur sē ž...))))
Turpat pā ri ceļ am jū ra, kas arī nevarē ja nepriecā ties, lai gan š ī pludmale bija tikai pirmā un pē dē jā diena, pā rē jā laikā pa ceļ am piestā ja peldē ties, pludmales ir paš valdī bas, tā pē c problē mu nebija. Viesnī cu iesaku tiem, kam patī k ekskursijas brī vdienas, nevis AI, nav tā da servisa, bet skaistums un pozitī vā jū ra))))
аватар valeriymaximov
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pē c nedē ļ as atpū tas š ajā apartamentu viesnī cā teikš u: ļ oti labi. Atpū tā mies ar draugiem (vē l trī s ģ imenes) un nonā cā m pie secinā juma: par viņ u naudu diezgan labs variants. Plusi: blakus ir jū ra, pietiekami laba pludmale (ī paš i tiem, kam ir bē rni), blakus veikals ar diezgan cilvē ciskā m cenā m, minū tes gā jiena attā lumā ir pā ris restorā ni. … Tomēr ▾ Pē c nedē ļ as atpū tas š ajā apartamentu viesnī cā teikš u: ļ oti labi. Atpū tā mies ar draugiem (vē l trī s ģ imenes) un nonā cā m pie secinā juma: par viņ u naudu diezgan labs variants. Plusi: blakus ir jū ra, pietiekami laba pludmale (ī paš i tiem, kam ir bē rni), blakus veikals ar diezgan cilvē ciskā m cenā m, minū tes gā jiena attā lumā ir pā ris restorā ni. Plaš i, tī ri dzī vokļ i ar savu virtuvi. Tā kā š ī nav viesnī ca, esiet gatavs uzturē t savu numuru tī ru (izmest atkritumus, slaucī t, nomainī t tualetes papī ru utt. ). No mī nusiem es atzī mē tu pietiekamu distanci no "civizā cijas" - t. i. Trogira. Ar bē rniem kā jā m tur nokļ ū t nevar, bet autobuss kursē pē c grafika. Turklā t grafiks nav pietiekami stabils – pie mums tas ir mainī jies! Arī vienu reizi sestdien (izrā dī jā s, ka viņ iem š ajā dienā bija brī vdiena) - grafiks kopumā bija kā svē tdienā ! Sakarā ar to man bija jā brauc ar taksi, jo. mē s ī sti negribē jā m ar bē rniem gaidī t pusotru stundu autoostā .
Atseviš ķ i es vē los uzsvē rt jū ras skaistumu, ū dens tī rī bu, apkā rtē jā s pilsē tas un pludmales. Salas, kuru š ajā s vietā s ir daudz, ir vienkā rš i krā š ņ as. Labas pludmales, zilas lagū nas un Adrijas jū ras tī rā kais ū dens - tas paliks atmiņ ā uz ilgu laiku.
Vai es š eit atgrieztos vē lreiz? Varbū t jā .
аватар more04
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viņ a viesi jau rakstī juš i par Malo More. Turklā t es teikš u. . Plusi: 1. salī dzinoš i jauna viesnī ca 2. netā lu no pludmales 3. labs lielveikals Mī nusi: 1. Grū ti nokļ ū t Trogirā Absolū ti neuzkrī toš s serviss. Atslē gas mums iedeva reģ istrē š anā s brī dī , un izrakstī š anā s brī dī tā s atstā jā m istabā . … Tomēr ▾ Viņ a viesi jau rakstī juš i par Malo More. Turklā t es teikš u. .
Plusi:
1. salī dzinoš i jauna viesnī ca
2. netā lu no pludmales
3. labs lielveikals
Mī nusi:
1. Grū ti nokļ ū t Trogirā
Absolū ti neuzkrī toš s serviss. Atslē gas mums iedeva reģ istrē š anā s brī dī , un izrakstī š anā s brī dī tā s atstā jā m istabā .
Ideā li piemē rots pludmales mī ļ otā jiem.
Tiem, kam patī k aktī vi atpū sties, ir nepiecieš ams ī rē t automaš ī nu. Sabiedriskais transports ir ļ oti dā rgs.
аватар awer1967
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Tikko atgriezos no viesnī cas. Ieliku astoņ us, jo darbā bija nelielas nepilnī bas, bet kopumā - viss kā rtī bā . Tikai brī dinā jums - Turcijas, Melnkalnes, vakara promenā ž u, kokteiļ u un citu atkritumu cienī tā jiem š eit nav vietas. … Tomēr ▾ Tikko atgriezos no viesnī cas.
Ieliku astoņ us, jo darbā bija nelielas nepilnī bas, bet kopumā - viss kā rtī bā . Tikai brī dinā jums - Turcijas, Melnkalnes, vakara promenā ž u, kokteiļ u un citu atkritumu cienī tā jiem š eit nav vietas. Neejiet un nesū dosiet pā rskatos par lielisku apartamentu viesnī cu.
Vieta ir pilnī bā domā ta ļ oti aktī viem cilvē kiem - motorolleri tiek izī rē ti tieš i blakus viesnī cai par ļ oti pieklā jī gu cenu, labā k noī rē t automaš ī nu Trogirā . Lī dz Trogirai ar kā jā m, 40-45 minū tes laba pastaiga (jā , uz ceļ a tieš ā m nav bruģ a, bet Horvā tijā braucē ji ir ļ oti normā li un nav nekā du briesmu, ja nestaigā tā , it kā bū tu viens. baltā gaisma). Ir autobuss, kas brauc SKAIDRI pē c grafika, cena - 11 kunas uz Trogiru vienai personai. NAV problē mu ar paņ emš anu!
Pludmale ir maza, bet tī ra. to regulā ri tī ra, pludmalē ir kafejnī ca, kur gatavo labu kafiju un garš ī gas zivis. Akmeņ i lieli granocevi, bez gumijas č ī bā m nav ko darī t (jā , Č iovo visas pludmales tā das! ) Turpat privā tajā sektorā tirgo paš taisī tu vī nu, š livovicu, olī vu stropu 8-))))) Viss ir ī sts, š ī nav jums Krima vai Melnkalne.
Jū ra ir tī ra. Es peldē jos ar masku, redzē ju bariņ u Vidusjū ras dzī vo radī bu.
Dzī vojā m lielos dzī vokļ os 70 kv. m. - vispā r nebija problē mu ne ar ko - pilns trauku komplekts, cepeš krā sns, elektriskā plī ts. Viņ i paņ ē ma svaigas, tikai nozvejotas zivis un apcepa mā jā s gatavotā olī veļ ļ ā . Mū su pusē zem villas aug olī vas un vī ģ es.
Paš ā villā ir Tommy lielveikals-tur var nopirkt ko sirds kā ro. Neprā tī gi nopirkā m trī s kilogramus prosciutto 8-)))))))
Kas attiecas uz lidmaš ī nā m - tieš i tā , pretī villai otrpus lī cim atrodas Splitas lidosta. Var redzē t un dzirdē t, kā lidmaš ī nas nolaiž as un paceļ as, bet tas nav kaitinoš i. tieš i otrā di - tas dod papildus garš u - vajadzē ja redzē t, kā piloti prasmī gi izvelk lidmaš ī nas no Kastelas kalnu bļ odas!
Izbraukā jā m gandrī z visu Č iovo, paš i braucā m uz Splitu-Š ibeniku. Nopirkā m ekskursiju uz Dubrovniku - bet tikai lai redzē tu KAS TAS IR - nā kamgad brauksim uz turieni!
Horvā ti ir LIELI CILVĒ KI. Eiropā . Ar draudzī bu tev virsū nekā pj, nepļ ā pā "nopirksim draugu" - attiecī bas nepā rprotami lietiš ķ as un forš i - vismaz atpū tuš ies no mū su idiotisma, kad apkā rt visi kā ju lupati, bet ī stenī bā - fie. š eit viss ir skaidrs un saprotams.
Kopumā jā . Vieta ir piemē rota pozitī viem un aktī viem visu vecumu cilvē kiem. Tie. kas mī l ceļ ot un zina, kā novē rtē t labu viesnī cu.
аватар Oksana36
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Š ajā villā atpū tā mies 2012. gada augusta beigā s. Dzī vokļ i ir plaš i, bet kā teikts tū risma aģ entū rā "Fly away" (Kijeva) "ar skatu uz jū ru", skats tieš ā m bija, bet arī skatoties uz jū rā redzē jā m miskastes( gan nedaudz nož ogotas ). … Tomēr ▾ Š ajā villā atpū tā mies 2012. gada augusta beigā s. Dzī vokļ i ir plaš i, bet kā teikts tū risma aģ entū rā "Fly away" (Kijeva) "ar skatu uz jū ru", skats tieš ā m bija, bet arī skatoties uz jū rā redzē jā m miskastes( gan nedaudz nož ogotas ). Ne visi 90% ar skatu uz jū ru vispā r kā saka. Lī gumā noteikti raksti, ja sola. Jū ra un daba ir brī niš ķ ī ga, bet atkal nē . Š ķ iet, ka tā ir Eiropa, bet kā pē c uz š ī s salas vispā r neviens neuztraucā s par gā jē jiem. . t. i. paturiet prā tā - pē du vienkā rš i NAV! ! Autobusi tieš ā m kursē regulā ri un kursē laivas uz Trogiru un Splitu, bet tie vē l ir jā sasniedz. . . Vakarā nav kur iet un krastmala, kā , piemē ram, Trogirā , protams, nē . Kaut kā salī dzinot pā rē jo Melnkalni un Horvā tiju, Melnkalne uzvar (un es tik ļ oti gribē ju doties uz Horvā tiju). Jā un paš i vietē jie (varbū t mums tā nepaveicā s) nu ļ oti "pieprasī ja" . . Noī rē jā m auto, apskatī jā m Krkas parku, Plitvices ezerus - brī niš ķ ī gi ! ! ! Durovnika ir ļ oti reklamē ta. Vecais Trogirs, Splitam patika! Jautā jiet ar prieku atbildē t!
аватар chulenok
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Diezgan detalizē tu atsauksmi par viesnī cu uzrakstī ja Tatjana (skat. zemā k), tā pē c pē c iespē jas centī š os informā ciju nedublē t, bet gan pievienot ko jaunu un noderī gu. Uzreiz jā saka, ka š ī nav viesnī ca, bet dzī voklis. … Tomēr ▾ Diezgan detalizē tu atsauksmi par viesnī cu uzrakstī ja Tatjana (skat. zemā k), tā pē c pē c iespē jas centī š os informā ciju nedublē t, bet gan pievienot ko jaunu un noderī gu.
Uzreiz jā saka, ka š ī nav viesnī ca, bet dzī voklis. Tā pē c esiet gatavi tam, ka nedē ļ u bū s jā uztur sava istaba tī ra, jā iznes miskaste un jā izmanto gultas veļ a un dvieļ i.
Istabas atstā j labu iespaidu: svaigas, gaiš as, ē rtas, aprī kotas ar virtuvi, nosū cē ju, balkonu. Dzī voja 3 cilvē ku ģ imenē . dzī vokļ os 50 kv. m. , faktiski - divistabu dzī voklis. Villas ē kas izvietotas ar burtu "P", tā pē c 90-95% telpu, logu un balkonu paveras uz jū ru.
Ekskursija tika uzņ emta bez ē š anas, jo. mē rķ is bija maksimā li ietaupī t, lai varē tu apceļ ot apkā rtni. Tač u izsalkuš i nebijā m nekad, jo paš ā villas ē kā atrodas lielveikals, kurā ir pieejams viss nepiecieš amais. Un vispā r jautā jums, kur ē st, pazū d pats no sevis, tiklī dz kaut kur sā c kustē ties - bā ri, konoba ik uz soļ a (konoba ir tā ds mazs restorā ns, parasti mā jas gatavoš ana).
Cenas pā rtikas veikalos, es teiktu, ir 1.5-2 reizes dā rgā kas nekā Ukrainas. Gandrī z visur viņ i pieņ em maksā jumu kartes. Mē s ieradā mies sestdien vē lu vakarā un baidī jā mies, ka svē tdien neatradī sim valū tas maiņ as punktu, tā pē c paņ ē mā m lī dzi algas karti (iepriekš paziņ ojot bankai). Tā lā k lielveikalos vienmē r maksā ja tikai ar karti. Starp citu, valū tas maiņ as punkti strā dā arī svē tdienā s. Trogirā tā s nebū s grū ti atrast.
Meitenes reģ istratū rā vienmē r ir gatavas palī dzē t, pastā stī s kā , kas un kur, iedos, ja vē lē sies, Č iovas, Trogiras, Splitas kartes, autobusu un laivu sarakstus, kopumā informatī vais atbalsts ir top. iecirtums.
Starp citu, autobusi kursē pē c grafika, maksa, kā jau man, ir ļ oti dā rga, tā pē c ceļ ojumiem atvē liet ī paš u budž eta pozī ciju.
Dzī vokļ i atrodas Arbanijas ciematā apmē ram. Č iovo 5 km. no Trogiras.
Daba ir lieliska, pā rsteidzoš a savā skaistumā , jū ra ir tī ra, ū dens ir dzidrs, gaiss ir svaigs...
Pludmales - es teiktu, ka visa piekrastes lī nija ir cieta pludmale. Tā pē c vienkā rš i iesaku nesē dē t vienā vietā , bet meklē t, meklē t labas vietas, to ir daudz.
Man ļ oti patika pati valsts, daudz skaistu, vē sturisku vietu, brī niš ķ ī gi parki, noteikti iesaku ceļ ot un apskatī t pē c iespē jas vairā k. Ja jums patī k aktivitā tes brī vā dabā - jū s esat š eit.
Ja ir jautā jumi par vietu, par kustī bā m utt. Es mē ģ inā š u atbildē t.
аватар tata.syva
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Villa man ļ oti patika, tā tieš ā m atrodas brī niš ķ ī gas jū ras paš ā krastā . Pludmale ir mazi akmeņ i, jums ir nepiecieš ams ī paš s. kurpes. Kopumā villa ir ideā li piemē rota relaksē još ā m brī vdienā m pie jū ras vai ceļ ojumiem pa valsti. … Tomēr ▾ Villa man ļ oti patika, tā tieš ā m atrodas brī niš ķ ī gas jū ras paš ā krastā . Pludmale ir mazi akmeņ i, jums ir nepiecieš ams ī paš s. kurpes. Kopumā villa ir ideā li piemē rota relaksē još ā m brī vdienā m pie jū ras vai ceļ ojumiem pa valsti. Jaunieš iem droš i vien bū s garlaicī gi, jo tuvumā nav izklaides, bet var aizbraukt uz Trogiru (ar maš ī nu brauc 10 minū tes) un tur jau var atrast visu, ko sirds kā ro, daudz restorā nu, klubu, kafejnī cu, bā ru. Ē diens visur izcils un cenas ļ oti pieņ emamas, neskatoties uz to, ka dzī vojā m istabā ar virtuvi, maksimums, ko gatavoju bija kafija un sviestmaizes brokastī s, pusdienā s un vakariņ ā s kafejnī cā s. Mums ļ oti nepatika kafejnī ca, kas atrodas pirmajā stā vā , bet, piemē ram, mū su kaimiņ i vā cieš i bija sajū smā )) Horvā ti ļ oti garš ī gi gatavo zivis un jū ras veltes, porcijas ļ oti lielas! !
Pirmajā dienā , kā pasū tī ts, nebija kur likt traukus uz galda, viesmī lis mums visu iesaiņ oja, un mē s ē dā m visu nā kamo dienu))) Un jums noteikti vajadzē tu izmē ģ inā t vī nu, ļ oti garš ī gs Vranac Melnkalnes. Bijā m arī ekskursijā uz Plī vetu ezeriem, tā ds skaistums ir neī sts, fotogrā fijas internetā pat neizsaka pusi, noteikti ir ceļ ojuma vē rts!

Ja ir kā di jautā jumi par villu vai Horvā tiju kopumā , ar prieku atbildē š u!
аватар tatiana.gh
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
2012. gada jū nija beigā s atpū tā mies Malo More. Villa lieliska, numuriņ i jauni. Paņ ē mā m istabu 70 m, divas guļ amistabas, viesistabu-studiju (ar virtuvi un lielu pusdienu galdu). Dzī vojamā istabā ir tikai viens kondicionieris, bet tas darbojas lieliski. … Tomēr ▾ 2012. gada jū nija beigā s atpū tā mies Malo More. Villa lieliska, numuriņ i jauni. Paņ ē mā m istabu 70 m, divas guļ amistabas, viesistabu-studiju (ar virtuvi un lielu pusdienu galdu). Dzī vojamā istabā ir tikai viens kondicionieris, bet tas darbojas lieliski. Katls ar karstu ū deni. Nav matu ž ā vē tā ja. Ir gludeklis un dē lis. Visi galda piederumi un trauki ir iekļ auti komplektā . Lī dz jū rai tieš ā m 20 m. Tas atrodas nevis Trogirā , bet apm. Č iovo Arbanjas ciemā . Trogira ir 6 km attā lumā . Ar automaš ī nu 5 minū tes. Regulā ri kursē autobusi, kas pē c grafika kursē retā k nekā reizi stundā un pastā vī gi kavē jas. Bet jū s varat doties prom. Grafiks ir reģ istratū rā . Ā tri pā rtrauciet braucienu, simpā tiskie horvā ti vienmē r ir gatavi palī dzē t tū ristiem. Naudas piedā vā jumi vienmē r tiek noraidī ti. Ū dens tī rs, ieeja mazi un vidē ji akmeņ i, peldē š anai nepiecieš ami apavi. Tieš i pie pludmales villas atrodas krā sains vietē jais bā rs ar lielisku mū ziku, gardu kafiju un izpalī dzī giem bā rmeņ iem. . Tiesa, apskatī jā m tikai izbraukš anas dienā un ļ oti ž ē l, ka katru dienu tur neielū kojā mies! Pastaigā joties gar krastu dziļ i salā.5-7 minū tes, jū s atradī sit sevi ļ oti skaistā baltā pludmalē ! Pati pludmale, kā arī ieeja jū rā ir klā ta ar maziem baltiem oļ iem, kas vienkā rš i mirdz saulē un rada pilnī gu sajū tu, ka atrodies uz tuksneš a salas! Jū nija beigā s cilvē ku vē l nebija daudz, tā pē c biež i tur bijā m vieni. Malo More ir labā k doties ekskursijā bez ē š anas, jo pē c tū ristu domā m, kuri brokastoja vai HB kafejnī cā tieš i villas ē kā , to nevar saukt par ē dienu. Tomē r mē s devā mies uz vietē jo Tommy lielveikalu, kas arī atrodas Malo More ē kā . Cenas tur kā Ukrainā pamatproduktiem ir viss: labs rū guš piens, dā rzeņ i, augļ i, prosciutto. Vī na izvē le nav liela, bet vietē jais, garš ī gs, ir ko izmē ģ inā t! Gardi varē tu ieturē t maltī ti restorā nā gar krastmalu 30-40 metru attā lumā no villas vai vakarā Trogirā , kur jau tā ir liela iestā ž u izvē le. Labā k teikt, ka visa Trogira ir viens liels restorā ns, tikai ar daž ā diem interjeriem. Zivis tur ir absolū ti pā rsteidzoš as! Vairā k par istabu. Uzkopš ana nav iekļ auta sniegtajos pakalpojumos. Tā kā mē s to zinā jā m iepriekš un bijā m tikai 7 dienas, tas mū s netraucē ja. Dvieļ u un gultas veļ as maiņ a arī nenotika pat reizi 7 dienā s. Ja braucat ekskursijā ilgā k par 7 dienā m, š is jautā jums ir jā izvē rtē iepriekš . Nolē mā m, ka atpū ta uz salas, kur mū su rī cī bā ir maz cilvē ku un bezgalī gas pludmales, ir š o mī nusu vē rtas. Ja dzī vo, piemē ram, Trogirā vecpilsē tā , tad tur nav kur peldē ties. Jā , staigā t pa pilsē tu vakaros ir forš i, bet pa dienu gribas jū ru. . . Tā pē c tū risti dienas laikā dodas no Trogiras, lai peldē tu tuvumā - 5-10 km. pludmales. Reģ istratū ra palī dzē s jums nomā t automaš ī nu vai organizē t ekskursijas. Meitenes reģ istratū rā ir ļ oti atsaucī gas, jebkurš jautā jums tika atrisinā ts nekavē joties, vienmē r gatavas palī dzē t! Bijā m trī s, tā pē c mums izdevī gā k izrā dī jā s paņ emt maš ī nu un paš iem doties uz visā m ekskursijā m savā rež ī mā . Turklā t ir ā trgaitas ceļ i. Auto noma ar mehā niku - no 35 eiro, automā ts - 50 eiro / diennaktī . Apmeklē jā m nacionā lo parki Krka un Plitvice ezeri + Splita un apkā rtne. Organizē to ekskursiju izmaksas uz Plitvices ezeriem ir 77 eiro vienai personai. , Krkā - nedaudz lē tā k, Splita + Trogira - 30-35 eiro. Trogira atrodas 25 km attā lumā no Splitas, un autobusi biež i kursē no Trogiras vecpilsē tas no autoostas. Tie maksā apmē ram 1.5 eiro. Es iesaku š o villu aktī viem cilvē kiem vai ar automaš ī nu. Tā kā paš am izkļ ū t no salas ir problemā tiski. Un otrā di, ja vē laties baudī t tikai pludmales brī vdienas. Centrā lajai Dalmā cijai š ī ir pā rsteidzoš a vieta, kur joprojā m ir mazā k cilvē ku nekā , piemē ram, Makarskas Rivjē rā , bet netā lu ir skaista Trogira (tas ir UNESCO novē rtē ts), kur vakara un nakts dzī ve rit pilnā sparā un ir kur klī st un ko redzē t! Paldies Ciovo par lieliskajā m brī vdienā m! Kas attiecas uz vē rtē jumiem: atraš anā s vieta - meklē jā m tieš i tā du vietu - 5! ē diens - ē dis pats vai restorā nos - 5! izklaide - gandrī z visur gā jā m paš i, izdalī ja marš rutus un kartes, visu izstā stī ja un paskaidroja, apskatā mas vietas ir neskaitā mas - 5! serviss - tā vienkā rš i nav villā - nekā da tī rī š ana, bez dvieļ u maiņ as, jo. istabiņ ā praktiski neuzturē jā mies 7 dienas un neko daudz negatavojā m, tad izejot atstā jā m tī ru istabu (vajag pieņ emt vai neiet, villa neizliekas par 5*), bet reģ istratū ra strā dā kā pulkstenis - 5! istabas (villā visas istabas ir 50 vai 70 kv. m. ) - 5!
пляж на о. Чиово в 150 м. от виллы пляж в 20 м. от виллы вход в море около виллы карта о. Чиово (видно и Сплит) карта о. Чиово
аватар mickael
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Es vē los dalī ties savos iespaidos par savā m brī vdienā m Centrā lā s Dalmā cijas reģ ionā , poz. Arbanja sala Č iovo netā lu no Trogiras pilsē tas Horvā tijā . Mē s palikā m 2011. gada augusta beigā s, septembra sā kumā . … Tomēr ▾ Es vē los dalī ties savos iespaidos par savā m brī vdienā m Centrā lā s Dalmā cijas reģ ionā , poz. Arbanja sala Č iovo netā lu no Trogiras pilsē tas Horvā tijā . Mē s palikā m 2011. gada augusta beigā s, septembra sā kumā .
Uzreiz par galveno.
Viesnī cas priekš rocī bas:
1) plaš as istabas ar jaunā m mē belē m un skatu uz jū ru, aprī kota virtuve ar ē damzonu, ledusskapis, TV, kondicionieris, balkons.
2) viesnī ca atrodas 30 metrus no jū ras, blakus atrodas 2 restorā ni un pludmales kafejnī ca. Tieš i viesnī cas ē kā atrodas lielveikals.
Trū kumi:
1) absolū ts apkalpoš anas trū kums, 12 uzturē š anā s dienu laikā viņ i nekad netī rī ja istabu, nemainī ja gultas veļ u un dvieļ us, mē s pat paš i izvedā m atkritumus.
2) pludmale blakus viesnī cai ir ar rokā m veidota, tā pat kā visas Č iovo salas pludmales (bē rts mazs grants, pie ieejas jū rā liela grants - ieeja jū rā neē rta).
3) slikts viesnī cas novietojums - ciematā , kurā atrodas viesnī ca, nav absolū ti ko darī t, tā pē c jā brauc izklaidē ties vai nu Trogirā (5 km), vai Splitā (40 km). Ir iespē jams nokļ ū t Trogirā vai Splitā ar autobusu vai laivu, tač u to grafiki ir neē rti un brauciens ir ļ oti dā rgs. Uz Trogiru - 1.5 eiro, uz Splitu - 5 eiro.


iemiesojums cool-ya-antonse
cik šeit maksā sauļošanās krēsls un lietussargs
11 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas

Комплекс апартаментов расположен на острове Чиово, всего всего в двадцати метрах от моря. Недалеко находятся рестораны и пабы, а также достопримечательности, которые прекрасно передают специфичискую атмосферу этого региона. Отель отлично подойдёт для семейного отдыха, а также для всех, кто желает приятно отдохнуть рядом с морем от городской суеты.

Atrašanās vieta Комплекс апартаментов Villa Malo More находится на острове Чиово, всего в 20 метрах от моря. До охраняемого ЮНЕСКО города Трогир – 3,5 км. Villa Malo More находится в 10 минутах езды до аэропорта «Сплит».
Pludmales apraksts Пляж в 20 м от виллы. Общественный пляж — напротив виллы, через дорогу/
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • oļu pludmale
Viesnīcā

На 1 этаже одного из зданий расположен небольшой супермаркет. Всего в 50 метрах от комплекса находится ресторан, где подают завтрак, обед и ужин.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Ныряние с маской и трубкой.
  • ūdens aktivitātes
  • makšķerēšana
Telpu apraksts

Всего 42 апартаментов.

  • vanna/duša
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • virtuve / virtuvīte
  • tējas/kafijas automāts
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese Cesta domovinske zahvalnosti 73a, Arbanija, 21224 Трогир, Хорватия
Tālruņi: +385 21 888 333
Tīmekļa vietne: Villa Malo More
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами рыбной ловли.