Lieliskas brīvdienas!

Rakstīts: 8 novembris 2011
Ceļošanas laiks: 3 septembris 2011
Kam autore iesaka viesnīcu?: Biznesa braucieniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 7.0
Atpū tā mies Dubrovnikā.2011. gada septembra sā kumā...Horvā tiju izvē lē jā mies viņ u kalnu tī rā jū rnieka dē ļ...Nolē mā m arī pamainī t jau apnikuš o Turciju.
Mū su ceļ ojumu aģ ents konsultē ja horvā tu tī klu Valamar. . . Nolē mā m doties uz Lakromu, jo, pē c ceļ ojumu aģ entes teiktā , š ī viesnī ca ir jaunā ka par prezidentu. . . Ne dienu vē lā k nož ē lojā m izvē li. . . Piebildī š u ka gā jā m ar mazu bē rnu 1.5 gadiņ u un nekā du diskomfortu nejutu.
Istaba liela, gaiš a, mē beles modernas, jaunas. . . Vannasistaba arī liela, svaigi izremontē ta ar labu santehniku. Numurā bija bezmaksas internets.

Bē rnam uzreiz atnesa gultiņ u un pē c mū su lū guma atbrī voja ledusskapi no mini bā ra, lai varam tajā uzglabā t zī daiņ u pā rtiku.
Restorā ns liels, ar vietā m problē mu nebija. . . Apkalpoš ana izcila, blakus esoš ie galdiņ i tiek notī rī ti nemanā mi un klusi. Ē diens daudzveidī gs, daudz svaigu augļ u, dā rzeņ u, liela sieru izvē le. . . Vakariņ ā s pastā vī gi gatavojā m zivi. . . Karstie dzē rieni par brī vu, un alkohols par maksu.
Katru vakaru devā mies uz Dubrovnikas centru ar autobusu, kas atiet no President Hotel, ļ oti ē rti.
Pludmale atrodas blakus viesnī cai President. . . Pludmale oļ aina, tī ra. . . Baidī jos, ka oļ u pludmalē bē rnam bū s grū ti un garlaicī gi. . . Un kļ ū dī jos. . . Meita nemitī gi spē lē jā s ar oļ iem un oļ i nesagā dā ja neē rtī bas. . . Ū dens jū rā tī rā kais no tiem ir ļ oti silts, 26 grā di. . . Bē rns pastā vī gi peldē jā s, lai gan mā jā s Odesā viņ u nevar ievilkt jū rā .
Mē s lieliski atpū tā mies. . . Noteikti vē l atbrauksim uz Horvā tiju un riteni neizgudroš u no jauna, bet atkal doš os ar ģ imeni pie Valomar Lakroma.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu