Croatia Hotel 5*– Atsauksmes

12
Novērtējums 8.010
№2 viesnīcas reitingā Cavtat
8.8 Numurs
8.0 apkalpošana
8.2 Tīrība
9.2 Uzturs
7.7 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas nomaļā vietā, gleznainajā Sustiepas pussalā. No tās logiem paveras lielisks skats uz Adrijas jūru, no vienas puses, un gleznaino Kavtatas vēsturisko daļu, no otras puses.Vairāk →
аватар green_eyes.05
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s ar vī ru atpū tā mies 2012. gada septembrī , dienu pirms izlidoš anas nopirkā m biļ eti ar milzī gu atlaidi, tā pē c neko daudz neizvē lē jā mies. Viesnī ca nepievī la, ē diens izcils, liela jū ras velš u izvē le, numuriņ i labā remontā , lai gan Wi-Fi nedabū jā m, bet citā di problē mu nebija. … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru atpū tā mies 2012. gada septembrī , dienu pirms izlidoš anas nopirkā m biļ eti ar milzī gu atlaidi, tā pē c neko daudz neizvē lē jā mies. Viesnī ca nepievī la, ē diens izcils, liela jū ras velš u izvē le, numuriņ i labā remontā , lai gan Wi-Fi nedabū jā m, bet citā di problē mu nebija. Septembrī lielā kā daļ a atpū tnieku viesnī cā ir pensionā ri no Eiropas, ja jums ir vajadzī gas kustī bas, jū s š eit neesat.
Ir spa salons, cenas augstas, pasū tī ju daž ā dus pakalpojumus, apkalpoš anas kvalitā te mani pievī la.
Bet kopumā iespaids tikai pozitī vs, manuprā t solī ds 4+.
аватар 5yxm8nzm
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Tā nu es š ovasar atpū tos viesnī cā "Croatia" (viesnī ca "Croatia") Horvā tijā (p. Cavtat) +: skats no viesnī cas, numuriem, pludmales; Svaigs gaiss (viesnī ca atrodas mež ā ); Kluss un mierī gs viesnī cā ; Bezmaksas WiFi tuvu ciematam; Auto, kas aizved lī dz ciemam (bez maksas) un pludmalē , bet vē l jā iet kā jā m (5-10min); bez automaš ī nas jums jā iet pa kā pnē m, jo ​ ​ viesnī cai ir kalnains apgabals 15-20 minū tes Es neatradu nevienu citu. … Tomēr ▾ Tā nu es š ovasar atpū tos viesnī cā "Croatia" (viesnī ca "Croatia") Horvā tijā (p. Cavtat)
+:
skats no viesnī cas, numuriem, pludmales;
Svaigs gaiss (viesnī ca atrodas mež ā );
Kluss un mierī gs viesnī cā ;
Bezmaksas WiFi
tuvu ciematam;
Auto, kas aizved lī dz ciemam (bez maksas) un pludmalē , bet vē l jā iet kā jā m (5-10min); bez automaš ī nas jums jā iet pa kā pnē m, jo ​ ​ viesnī cai ir kalnains apgabals 15-20 minū tes
Es neatradu nevienu citu.
-:
Pierakstī š u visu punktu pa punktam un ī si, lai netē rē tu laiku garam stā stam:
1. Briesmī ga infrastruktū ra:
- kalnains reljefs, mež s,
- daudz odu
- visur soļ i, lai nokļ ū tu pilsē tā , uz pludmali;
2. Uzkopš ana:
-nesū c vai tikai reizi nedē ļ ā , kas pā rsteidza 5*;
-Gulta tika mainī ta pē c pieprasī juma pē c 9 dienā m (kopā atpū tos 14 dienas)
3. Zems pakalpojums:
- ir daudz strā dā još a personā la, bet viņ i strā dā slikti, nepildot savus pienā kumus (visu dara lē ni, vai atseviš ķ os gadī jumos ir nepiecieš ams kaut ko piespiedu kā rtā lū gt un piespiest to darī t)
-Pieprasot papildu atslē gu, neprasī ja dokumentus vai iniciā ļ us, kas vē lreiz apliecina profesionalitā tes trū kumu un to, ka viesnī cā ir nesakā rtots personā ls, jo strā dā nevis profesionā ļ i, bet gan studenti.
- ne visiem ir nozī mī tes
4. Viesnī cā ir 3 lifti, kuri ir pā rā k mazi un nefunkcionā li, tā pē c atkal jā iet kā jā m;
5. Nav animā cijas un nav ko darī t gan pa dienu, gan vakarā (teorē tiski viesnī cā bija 2 animatori un kaut kā da "animā cijas programma", bet animatorus satiku reti un viņ i bija garlaicī gi un maksimums 5.6 cilvē ki no visas malas devā s uz savu piedā vā to aktivitā š u viesnī cu;
-Animatora darbs bija lī dz 18:00 un pē c tam jautā ja, kā pē c nav nekā , par ko mums lika doties uz bā ru pludmalē , un viņ i mums neko vairā k nevarē ja piedā vā t. Reizi nedē ļ ā darbojā s mini diskotē ka bē rniem, kur paš iem bē rniem nebija interesanti (atkal bē rnu viesnī cā pietiek un uz deju grī das kopā ar animatoru bija 3-4 bē rni, visi pā rē jie tikai skrē ja vai staigā ju citā vietā ). Es arī strā dā ju reizi nedē ļ ā tā saucamajā klubā , kurā notika 70. gadu diskotē ka, bet tajā klusi skanē ja mū zika un visi cilvē ki (40-65 gadi) sē dē ja kā bā rā . un dzē ra kaut ko nedejojot;
6. Tā lu no pludmales, nerakstī ts, ieeja jū rā pa kā pnē m;
Vē l viens trū kums ir neē rti guļ ot pludmalē
Pludmalē izdalī tie dvieļ i ir mazi, cauri un vietā m netī ri, tā pē c katrs paņ em 2, kas arī pirmajā s dienā s bija pā rsteidzoš i.
Tā tad viesnī ca ir paredzē ta senatnī gajiem un, kā man, viņ iem tur bū s garlaicī gi. Es nezinu, kā dai auditorijai tā tika bū vē ta, bet, apmeklē jot daudzas viesnī cas pasaulē (jo ī paš i Horvā tijā ), varu teikt, ka viesnī ca ir tā lu no ideā la un to pā rstā v 5 zvaigznes. Ja izvē laties viesnī cu Horvā tijā , tad iesaku doties netā lu no Dubrovnikas, vai arī , ja apsverat iespē ju ar Cavtat ciematu, tad š ī ir tikai Albatros 4 *, kas pē c visiem kritē rijiem pā rspē j Horvā tijas 5 * viesnī cu, jo viena no tā trū kumi ir salī dzinoš i tā lu no ciemata (20min).
Iespaidi par viesnī cu nebija ī paš i labi un kā rtē jo reizi noteikti to neizvē lē tos un uz turieni nebrauktu.
аватар sergeygrek334
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Lieliska vieta, ļ oti gleznains, satriecoš s lī cis, romantiska pilsē tiņ a - promenā de - palmas - restorā ni - jahtas. Pludmale par garlaicī bu, mana sieva bija sajū smā ! Ī paš i krieviem gribē tos pieminē t 5+ mā jas ē dienu. … Tomēr ▾ Lieliska vieta, ļ oti gleznains, satriecoš s lī cis, romantiska pilsē tiņ a - promenā de - palmas - restorā ni - jahtas. Pludmale par garlaicī bu, mana sieva bija sajū smā ! Ī paš i krieviem gribē tos pieminē t 5+ mā jas ē dienu. Neņ emiet bē rnus! viņ iem nav nekā . Vienas mazas š ū poles un slidkalniņ š: ) Raksti: )
аватар zomka_gala
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Visur rakstī to neaprakstī š u. Tas, ko es nesapratu, lasot citu cilvē ku atsauksmes, bija pludmale. Pludmale ir betona plā tne, sauļ oš anā s krē sli ir iekļ auti ekskursijas cenā , dvieļ i tiek izsniegti bez maksas, lietussargi arī. Viesnī cai ir galvenā pludmale - jū s varat nokā pt pa kā pnē m caur baseinu vai iziet no sā niem, kur atrodas reģ istratū ra. … Tomēr ▾ Visur rakstī to neaprakstī š u.
Tas, ko es nesapratu, lasot citu cilvē ku atsauksmes, bija pludmale.
Pludmale ir betona plā tne, sauļ oš anā s krē sli ir iekļ auti ekskursijas cenā , dvieļ i tiek izsniegti bez maksas, lietussargi arī.
Viesnī cai ir galvenā pludmale - jū s varat nokā pt pa kā pnē m caur baseinu vai iziet no sā niem, kur atrodas reģ istratū ra.
Aizņ emties neko nevajag - vienmē r ir brī vas vietas - pat pulksten 12.00.
Otrā pludmale - jā nokā pj lī dz 1. stā vam - pieeja pludmalei, kas ir akmeņ aina, un treš ā nū distu pludmale ir labajā pusē.
Ē diens garš ī gs. Tā pat kā mā jā s gatavots ē diens. Vakariņ ā s vienmē r bija gaļ a un zivis.
Ļ oti augsts lī menis.
Kavtatā ir OTP bankas filiā le. Minimā rkets - tur pā rdod visu - pat jē lu gaļ u (salami, siers, dā rzeņ i, augļ i, alus, ū dens, maize). Pretī mini tirgum ir tirgus. Ķ irš i 6 eiro, avenes 4 eiro-kastī te.
Vakariņ as restorā nā diviem - 2 zivis + 2 alus 0.3 = 50 eiro.
Ar laivu devā mies uz Dubrovniku. Turp un atpakaļ.10 eiro no cilvē ka.
Darbojas katru stundu.

Skaistums ir kā pasakā...Ū dens tirkī zzils.
Egle, priede - gaiss vienkā rš i virmo no lietderī bas.
Ir promenā de, 2-4 km. Man ļ oti patika.
Viesnī ca ir labā lī menī.4+.
аватар krotello
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ilgi strī dē jā mies un izvē lē jā mies 5* viesnī cu Horvā tijā , apmetā mies uz Horvā tiju Cavtatā . Izvē lieties starp Admiral in Slano un Radisson Blue kū rortu. Neklā tienē priekš rocī bas bija vairā kas pludmales un interesants ciemats netā lu, kur ir daudz restorā nu un veikalu. … Tomēr ▾ Ilgi strī dē jā mies un izvē lē jā mies 5* viesnī cu Horvā tijā , apmetā mies uz Horvā tiju Cavtatā . Izvē lieties starp Admiral in Slano un Radisson Blue kū rortu. Neklā tienē priekš rocī bas bija vairā kas pludmales un interesants ciemats netā lu, kur ir daudz restorā nu un veikalu. Arī cena bija konkurē tspē jī ga.
Ierodoties nebijā m vī luš ies.
-No lidostas 5 km
-Lieliska atraš anā s vieta - pussalā skujkoku mež ā , skati ir brī niš ķ ī gi. Nuanse - skats pa loga skatu uz parku istabas kalna nogā zē
-70. gadu arhitektū ra, viesnī ca iekalta klintī , bet interjers dā rgs un moderns
- Istabas vidē ji plaš as, lielisks kondicionieris, dā rga santehnika, ļ oti ē rts matracis, ir krievu kanā ls, labi tī ra. Tī rī š ana sā kas agri, pulksten 8, uz nakti ciet durvis! (Klauvē -klauvē , un kalpone atver durvis, un tu joprojā m guļ )
-Brokastis daudzveidī gas un garš ī gas, daudz augļ u, gaļ as ē dieni, dā rzeņ i. Skats no verandas uz lī ci ar luksusa jahtā m
-Vakariņ as - katru vakaru tematiski (horvā tu, itā ļ u, Tex-Mex virtuve). Lī dzā s tam ir milzī ga klasisko salā tu un otro ē dienu izvē le. Ir vairā ki a la carte restorā ni.
- Atseviš ķ a saruna - pludmales. Visi ir bezmaksas. Galvenais ir betons, ar sauļ oš anā s krē sliem, saulessargiem un dvieļ iem. Ļ oti skaists skats uz lī ci, ū dens tī rs (pludmalei ir Zilais karogs par ū dens tī rī bu). Akmeņ ainajā pusē ir arī pludmale, regulā ra un nū distu. Dvieļ us var aizņ emties no baseina. Divi baseini, ar siltu jū ras ū deni. Jū rā ū dens ir uzmundrinoš s, ī paš i no rī ta.
-Cavtat ir ļ oti tī ra un skaista pilsē ta, krastmalā ir daudz restorā nu, cenas nav augstā kas par vidē jiem restorā niem lielā kajā s Ukrainas pilsē tā s. Vakarā ir labi apgaismots, nav diskotē ku un skaļ as mū zikas. Lī cī atrodas vairā kus miljonus vē rtas jahtas, kas papildina greznī bu. Vietē jie ir relaksē ti un draudzī gi, nemaz nekaulē
-Uz Dubrovniku viegli nokļ ū t pa jū ru (tē ma atseviš ķ iem stā stiem), devā mies arī ekskursijā s uz Elafiti salā m. Skaista un izklaidē još a, jū ra ir pā rsteidzoš i tī ra.
Tā kā viesnī ca atrodas kalnā , visur ir pakā pieni. Ļ oti noderī ga ē diena daudzuma dē ļ brokastī s un vakariņ ā s! Veciem cilvē kiem ir kartes piegā dei uz pludmali.
Viesnī cā ir daudz angļ u, franč u, itā ļ u un krievu. Personā ls ir draudzī gs, labi runā angliski, daudzi runā krieviski.
Izvē loties 4-5 zvaigž ņ u viesnī cu Horvā tijā , jū s to nenož ē losiet!
Остров Колочеп Центральный вход Вид с пляжа на Цавтат Правильный выбор Остров Шипан Номер стандарт
аватар Anita111
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
tikko atgriezos no Horvā tijas, Horvā tijas 5* viesnī ca Cavtat (18km no Dubrovnikas). Pā rē jais patika, braucā m ar mazu bē rnu - viss kā rtī bā . Daudz priež u, nav problē mu ar sauļ oš anā s krē sliem, pludmalē un pie baseina tiek izsniegti dvieļ i. … Tomēr ▾ tikko atgriezos no Horvā tijas, Horvā tijas 5* viesnī ca Cavtat (18km no Dubrovnikas). Pā rē jais patika, braucā m ar mazu bē rnu - viss kā rtī bā . Daudz priež u, nav problē mu ar sauļ oš anā s krē sliem, pludmalē un pie baseina tiek izsniegti dvieļ i. Istabas visas tī ras, jaunas, laba santehnika. Bē rns uzreiz tika nolikts sē tiņ as gultā , restorā nos atnesa augsto krē sliņ u. Viesnī ca patieš ā m atrodas ļ oti izdevī gā vietā Cavtat, skaistā pilsē tā . Ir vieta, kur pastaigā ties ar ratiņ iem, un tuvumā ir pieejamas pludmales, veikali un restorā ni. Apkalpoš ana laba, visi draudzī gi, nekā du problē mu ar valodas barjeru. Jā piebilst, ka SPA pakalpojumi viesnī cā ir vā ji un kazino nedarbojas jau č etrus gadus. Ģ imenē m draudzī ga viesnī ca, daudzi cilvē ki nā k ar bē rniem. Mums patika mū su uzturē š anā s š ajā viesnī cā un mē s to ieteiktu. veiksmi!
бассейн пляж-скалы
аватар imd268
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Patiesī bā vē rtē jums ir vairā k par 4. Bū tu licis 4.6, bet nebija izvē les. Viss ir ļ oti labi. Ir skaidri jā saprot, ka viesnī ca ir izolē ta no pā rē jā s pasaules ar kā pnē m un/vai stā viem ceļ iem. Pa kā pnē m ir vieglā k kā pt pa 40 grā du celiņ u. … Tomēr ▾ Patiesī bā vē rtē jums ir vairā k par 4. Bū tu licis 4.6, bet nebija izvē les. Viss ir ļ oti labi. Ir skaidri jā saprot, ka viesnī ca ir izolē ta no pā rē jā s pasaules ar kā pnē m un/vai stā viem ceļ iem. Pa kā pnē m ir vieglā k kā pt pa 40 grā du celiņ u. Arī tī rī š ana ir tā lu no 5 *, lai gan apkalpotā ji ir ļ oti draudzī gi.
аватар oivko
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
labdien, tā pat kā visi, es vē los dalī ties iespaidos par atpū tu Horvā tijas viesnī cā . Uzreiz gribu teikt, ka esmu ļ oti izlutinā ts tū rists, un esmu bijis daudzviet. Uz š o viesnī cu ierados pē c draugu ieteikuma, ilgi pretojos, bet tad piekritu, atpū tos kopā ar mā su no 1. … Tomēr ▾ labdien, tā pat kā visi, es vē los dalī ties iespaidos par atpū tu Horvā tijas viesnī cā . Uzreiz gribu teikt, ka esmu ļ oti izlutinā ts tū rists, un esmu bijis daudzviet. Uz š o viesnī cu ierados pē c draugu ieteikuma, ilgi pretojos, bet tad piekritu, atpū tos kopā ar mā su no 1.08 lī dz 8.08. Es gribu jū s nekavē joties brī dinā t: ja lidojat ar agru reisu no Maskavas, esiet gatavi tam, ka viesnī cā bū siet 9:30 pē c vietē jā laika un jū s netiksiet izmitinā ti numurā , bet jums tiks piedā vā ts. gaidī t vestibilā , jo telpas tiek atbrī votas 12 un tā s vē l jā izvā c. Jū s varat sarunā t reģ istratū rā , bet tikai tad, ja esat meitene un mī ļ i smaidā t, lai gan tad viņ i to biež i saņ em. Agrā ka neoficiā la izlī guma izmaksas ir 15-20 eiro. Istabā s ir peldmē telis, kas netiek mainī ts veselu nedē ļ u, nav č ī bu, nav arī tē jkannas vai kafijas. Vannas istabā ir pasaules vadoš o raž otā ju santehnika, ļ oti ē rta, bija galds un krē sli zirga mugurā , telpa stilī ga, tī ra, vē l nepiesā rņ ota. Kas attiecas uz ē dienu: brokastī s tev nepiedā vā s svaigi spiestu sulu, un tur nav neviena pavā ra, kas pē c tava lū guma vā rī s olas, viss jau sagatavots, bet sortiments diezgan liels. Man nekad nepatī k atpū sties ar tautieš iem, pirmkā rt, pilnī gs kultū ras trū kums un sveš valodu nezinā š ana, š ajā ziņ ā visi darbinieki saprot krievu valodu, tikai vajadzē tu runā t lē nā k. Uz pludmali jā kā pj pa kā pnē m - tas ir vē l labā k, vakariņ ā s viņ i dod daudzu veidu makaronus ar mē rcē m. Matracis, sauļ oš anā s krē sls, lietussargs un dvielis - viss ir par brī vu, bet labā k atnā kt pirms 10, citā di bū s jā sildā s pie baseina, tikai vietu nepietiek, cik saprotu = sveš inieki nā c arī . Jū ra un daba ir vienkā rš i pā rsteidzoš a. Pludmalē ir ū dens aktivitā tes, tač u cenas nav ī paš i lē tas. Jū s varat pusdienot restorā nā pludmalē , vai arī varat staigā t lī dz jahtu piestā tnei un pusdienot luksusa jahtu priekš ā , starp citu, ir ļ oti patī kami vakarā tur malkot. Es nevaru teikt, ka visi ir ļ oti lipī gi, horvā ti ir ļ oti inteliģ enti. Protams, pilsē tā nav tik spē cī gu ballī š u, bet pati atmosfē ra ir ļ oti patī kama, labā k doties vai nu ar kompā niju, vai romantiskā ceļ ojumā . Lai visiem jaukas brī vdienas
аватар Alexei2009
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū tā s š ajā viesnī cā no 2008. gada 21. lī dz 29. augustam. Esam diezgan apmierinā ti ar pā rē jo, un es pievienojos visā m pozitī vajā m atsauksmē m, kas bija iepriekš . Bet gan visas Horvā tijas, gan š ī s viesnī cas problē ma ir informā cijas trū kums internetā , un pā rmē rī ga idealizā cija, informā cijas trū kums par mī nusiem, jo ​ ​ tie, tā pat kā viss pā rē jais, ir Horvā tijā . … Tomēr ▾ Atpū tā s š ajā viesnī cā no 2008. gada 21. lī dz 29. augustam. Esam diezgan apmierinā ti ar pā rē jo, un es pievienojos visā m pozitī vajā m atsauksmē m, kas bija iepriekš . Bet gan visas Horvā tijas, gan š ī s viesnī cas problē ma ir informā cijas trū kums internetā , un pā rmē rī ga idealizā cija, informā cijas trū kums par mī nusiem, jo ​ ​ tie, tā pat kā viss pā rē jais, ir Horvā tijā . Tā pē c es vē los vispirms pakavē ties pie trū kumiem. Tas nebū t nenozī mē , ka esmu pā rlieku kaprī zs vai ar visu neapmierinā ts, vienkā rš i viss labais jau ir sī ki aprakstī ts, bet tagad objektivitā tes labad runā š u par citā m niansē m.
Pirmkā rt, par ko cilvē ki arī jau runā ja - viesnī ca nekā dā veidā nevelk uz 5 zvaigznē m, drī zā k ir stabils č etrinieks. Eksterjers ir diezgan pelē ks, un ē ka ir nobruž ā ta un ievē rojami atš ķ iras no internetā piedā vā tajā m fotogrā fijā m. Iekš pusē , paldies Dievam, ir labā k nekā ā rpusē - gan gaiteņ i, gan telpas izskatā s diezgan civilizē ti. Bet arī š eit joprojā m nav 5 zvaigznes. Piemē ram, istabā m ir ļ oti mazs balkons. Nav priekš metu, kas pē c statusa parasti ir 5 zvaigznē s: piemē ram, tē jkanna, halā ts vannas istabā , daž i papildu kosmē tikas piederumi - ir tikai ziepes un š ampū ns. Starp citu, uzreiz uzslavē ju, ka televizors istabā ir diezgan liels un plazmas un pā rraida papildus ā rzemju vē l 2 krievu kanā lus - tas bija patī kams pā rsteigums.
Ā rē jais baseins viesnī cā ir pā rā k mazs un pieticī gs, un pats galvenais, kas mani negatī vi pā rsteidza, bija tas, ka ū dens tajā ir sā ļ š...
Teritorijas kā tā das viesnī cā nav - tikai viena liela daudzlī meņ u ē ka. Nu, plus vē l pā ris sī kumi apvidū uz nogā zē m, piemē ram, tenisa korts (starp citu, diezgan pieklā jī gs).
Viesnī cas galvenā pludmale atrodas zemā k. Bet tā mī nuss nav tas, ka lī dz tam ir tā lu jā iet, kopumā tā nav, jā iet - maksimums 5 minū tes. Vē l kaut kas ir nepatī kams: š ī pludmale nemaz nav pludmale, bet tikai gabals no Kavtatas pilsē tas krastmalas. Un tepat krastmalā visi guļ uz klā ja krē sliem un ienirst ū denī tieš i no š ī s krastmalas, kurā tuvumā brauc jahtas un visā das laivas un laivas. . . Vienī gais, kas š ajā pludmalē ir labs, ir skrejriteņ i, kas tiek dotas tur nomā , tie ir diezgan lē ti Eiropai - 400 kunas (ap 67 eiro) par pusstundu, bet š ajā pusstundā var braukt tik forš i, apbraukā t visas tuvē jā s salas!
Viesnī cas otrā pusē atrodas viesnī cas otrā pludmale – tā , uz kuru tieš i ar liftu nokā pjat 1. stā vā . Un es biju ļ oti apmierinā ta ar š o pludmali! Tas atrodas tieš i uz akmeņ iem, un tas ir man - peldē ties starp akmeņ iem, vistī rā kajā caurspī dī gajā ū denī . Bet tikai tagad man ir aizdomas, ka arī š ī pludmale nederē s visiem, jo ​ ​ ī paš i nomierinā tiem cilvē kiem, kā arī veciem cilvē kiem, visiem tiem, kas dod priekš roku pludmalei - smilš ainai vai vismaz oļ u pludmalei. Diemž ē l š ī lieta ir saspringta visā Horvā tijā .
Galvenais negatī vais punkts, ar kuru es personī gi saskā ros š ajā viesnī cā , ir vietē jā medicī niskā aprū pe vai drī zā k tā s pilnī ga neesamī ba. Paldies Dievam, ka jū s ar to reti saskaraties, un nedod Dievs, ka š is brī dis jums paiet garā m. Fakts ir tā ds, ka tikai formā li tiek uzskatī ts, ka mums ir medicī niskā apdroš inā š ana, kuras apmaksa tač u, un nebū t ne formā la, ir iekļ auta biļ etē...Kad atkal, nedod Dievs, kaut kas notiek, kaut kā da trauma. , tā pat kā pie manis, kad tu klupsi uz reģ istratū ru un prasī si pē c ā rsta, viņ i tev pateiks: viesnī cā nav ā rsta, bet, ja uzskatī sit savu traumu pietiekami nopietnu, mē s centī simies noorganizē t transfē ru uz lidostu, kur tuvā kajā laikā ir ā rsts (acī mredzot viens uz vairā kā m tuvā kajā m viesnī cā m). Vai arī jū s varat doties uz Cavtat un nopirkt tur zā les. . .
Viesnī cā nav pat pirmā s palī dzī bas aptieciņ as, ne visai viesnī cai!
Tā da ir medicī niskā aprū pe un tā da ir veselī bas apdroš inā š ana. Tā pē c labā k katram gadī jumam paņ emt lī dzi pamata medicī nisko piederumu komplektu.
Nobeigumā es gribu teikt daž us vā rdus par paš u valsti. Horvā tija man patika vairā k nekā Turcija, neskatoties uz to, ka valsts ir nedaudz nabadzī gā ka, tač u tas neietekmē apkalpoš anu un lī meni viesnī cā s. Man tas patika precī zā k dabas skaistuma, piekrastes dē ļ - tur ir pilnī bā salas un akmeņ i, ir ļ oti gleznaini skatī ties un peldē ties vai braukt ar laivu vai motorolleru. Bet tajā paš ā laikā gribu atzī mē t, ka Horvā tija joprojā m ir patieš ā m pā rā k idealizē ta internetā , tā tiek pasniegta kā kaut kā da vienkā rš i neordinā ra valsts. Tas ir par daudz, valsts ir diezgan parasta, ar savā m priekš rocī bā m un trū kumiem. Pie pē dē jiem es pieskaitu, piemē ram, ū dens temperatū ru: man tā bija spē cī ga vilš anā s un vē l viena no interneta saņ emta maldinā š ana. Tur ir stingri un daudzviet apgalvots, ka ū dens temperatū ra augustā Horvā tijas dienvidu rajonos (kur mē s bijā m) ir 25 grā di. Ī stenī bā , kad atbraucā m, bija 22 grā di : ( Salī dzinot ar turku 27 grā diem, tas ir ļ oti liels kontrasts! Tā ka pirmā s 2 dienas vispā r negā jā m pie ū dens, tad jau pieradā m. un sā ka peldē t, un ū dens kļ uva nedaudz siltā ks - lī dz 23 grā diem : ). Otrs mī nuss ir cenas. Tur viss ir dā rgā ks nekā Turcijā . Piemē ram, pilnas dienas ekskursija vienai personai maksā.70 eiro, savukā rt Turcijā par lī dzī gu maksā jā m 20 USD.
Nu pie plusiem varu pieskaitī t draudzī gā ku, bet tajā paš ā laikā pilnī gi neuzbā zī gu apkalpoš anu.
Sī kā k par ekskursijā m laikam nerunā š u, jo. Š eit tas, kas jums patī k, ir individuā ls jautā jums. Uz Stonu + Korč ulu, uz Melnkalni un arī uz Dubrovniku devā mies paš i. Vispā r teikš u, ka š eit atkal ir pā rmē rī ga propaganda un idealizā cija. Piemē ram, to paš u Dubrovniku visur sauc par teju vai pasaules brī numu, vienu no skaistā kajā m pilsē tā m pasaulē , ar unikā lu cietoksni – vecpilsē tu. Normā la pilsē ta, jā , bet ī paš u entuziasmu nepiedzī voju. Vecpilsē ta, manuprā t, nav labā ka par, teiksim, cietoksni Krimas Sudakā . Un patī kamā kais, kas bija Dubrovnikā , bija nevis ilga un apnicī ga rā poš ana pa š ī cietokš ņ a mū riem, bet gan š ī s pilsē tas apbrī noš ana no tā lienes, no augš ē jā s krastmalas puses.
Vispā r Horvā tija mudž no veciem cietokš ņ iem un gandrī z jebkurā ekskursijā jebkurā pilsē tā , uz kuru tu dosies, tevi aizvedī s uz tā du vecpilsē tu. Viņ iem patieš ā m ā tri kļ ū st garlaicī gi, un beigā s mē s sā kā m bē gt no š ī m vecajā m pilsē tā m un klī st pa jauno, moderno.
pilsē tas daļ as - Korč ulā , Kotorā , Budvā . Pē dē jā s 2 pilsē tas pieder Melnkalnei, izvē loties ekskursiju, uz kuru jū s tā dē jā di apmeklē jat citu valsti.
Lai cik kritisks neš ķ istu mans ekskursiju apraksts, patiesī bā tā s kopumā ir diezgan labas. Un pats galvenais, Horvā tijā bez ekskursijā m neapš aubā mi bū s garlaicī gi, jo viesnī cā s tur nav viss iekļ auts rež ī ma, nav animā cijas, tā pē c lai cik skaista tur bū tu daba, pavadot nedē ļ u, un vē l vairā k. tā tad 10 dienas viesnī cā , neapš aubā mi bū s garlaicī gi.
Novē lu jaukas brī vdienas!
аватар SeverS74
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Visiem lasī tā jiem - labu dienu un labu garastā vokli! Es tikko atgriezos no Horvā tijas, kas pē dē jā laikā ir kļ uvusi diezgan populā ra mū su tautieš u vidū , un vē los dalī ties savos iespaidos par atpū tu Horvā tijā. … Tomēr ▾ Visiem lasī tā jiem - labu dienu un labu garastā vokli! Es tikko atgriezos no Horvā tijas, kas pē dē jā laikā ir kļ uvusi diezgan populā ra mū su tautieš u vidū , un vē los dalī ties savos iespaidos par atpū tu Horvā tijā.5 *. Uzreiz varu teikt, ka pā rē jais atstā ja ambivalentu iespaidu: nevaru teikt, ka man nepatika, bet kaut kā pietrū ka pilnī gai laimei. . . Kas tieš i - tagad mē ģ inā š u izdomā t pats.
Teritorija un viesnī ca.
Viesnī ca atrodas ļ oti labā vietā – skaistā kais lī cis, debeszilā jū ra, apkā rtē jo priež u apstā dī jumi un viesnī cas oriģ inā lā arhitektū ra rada brī niš ķ ī gu iespaidu par gabaliņ u paradī zes uz Zemes. Ē ka ir diezgan augsta – 11 stā vi, ap 500 istabu. Kas, protams, ir pā rsteidzoš i - pirmkā rt, gaisa tī rī ba, otrkā rt, klimata pā rmaiņ u ietekme, ieejot zem priedē m no atklā ta kosmosa. . . iespaidī gi. Teritorija liela, zaļ a un tī ra, pastaigā m, tā teikt, izmet. Gaiss atkal ir pā rsteidzoš s; Es pats esmu kaislī gs smē ķ ē tā js, parasti izsmē ķ ē ju apmē ram paciņ u dienā...un tur - tieš i uz pusi mazā k, kaut kā es pat negribē ju. Ir 4 baseini: iekš telpu ar balinā tā ju, ā ra ar balinā tā ju : -), atvē rts ar jū ras ū deni un bē rniem (nezinu ar kā du ū deni, bet liekas, ka apsildā ms), tomē r nevienā neesmu bijusi no tiem - es peldē ju tikai jū rā . Par jū ru ir ī paš a saruna, pastā stī š u tā lā k secī bā .
Istabas.
Telpā m nevar pā rmest - diezgan plaš as, ar normā lā m mē belē m. No civilizā cijas priekš rocī bā m - lodž ija, standarta gaisa kondicionieris, fē ns, televizors, seifs, maksas minibā rs. Vannas istabas ir apvienotas - kam paveicies: ir tikai duš a, un ir arī vanna. Vē los atzī mē t labo numuru izvietojumu - atkarī bā no tā , kurā pusē esat izmitinā ts, no jums paveras skats vai nu uz atklā tu jū ru ar salu, vai uz lī ci un pilsē tu. Telpas tiek uzkoptas diezgan apzinī gi; dvieļ i tiek mainī ti, ja tie ir salocī ti uz grī das. Starp citu, kas bija interesanti: reizi 2 dienā s viņ š atstā ja dzeramnaudu - 10 kunas (~ 1.5 eiro), un tā pē c kalpone nekad tā s neņ ē ma, katru reizi, kad atrada tos uz galda. . . nesapratu : vai ar to nepietika, vai nu daudz, vai arī cilvē ki vienkā rš i nepieņ em padomus. . .
Jū ra un pludmale.
Man ļ oti patī k jū ra, tā pē c nevaru neatzī mē t viesnī cas mī nusu, par ko tika brī dinā ts, proti, grū tī bas nokļ ū t lī dz š ai jū rai. Un š eit ir tā lieta: viesnī cai ir 2 pludmales, viena (galvenā ) ir betona platforma un oļ i, uz kurā m ir vai nu jā kā pj pa stā vā m kā pnē m (5 minū tes), vai arī jā iet apkā rt taciņ ai cauri parkam (10 - 15). minū tes), bet otrs atrodas uz akmeņ iem (lejā var doties ar liftu). Tā tad galvenajā pludmalē ir sauļ oš anā s krē sli un saulessargi (starp citu, maksas), jū s varat nirt tikai no platformas, jo dziļ ums ir pienā cī gs; tuvumā , kur ir oļ i, dibens lī dzens, bet pilns - pilns ar ež iem, tā pē c nemē ģ ini tur iet basā m kā jā m, parū pē jies par sevi. Uz akmeņ iem, protams, nav sauļ oš anā s krē slu, jā ņ em dvielis no istabas, ieeja jū rā ir no kā pnē m, vai, atkal, nirt. Tā das ir lietas. Jū ra, protams, kad vē l tiek pie tā s, visu kompensē...Ļ oti tī rs debeszils ū dens, pietiekami silts, peldē ties prieks, ā rā negribas. . .
Jā , gandrī z aizmirsu - uz akmeņ iem ir arī nū distu pludmales gabals.
Infrastruktū ra un izklaide.
3 restorā ni (ieskaitot pludmales), daudzi bā ri, rotaļ u laukumi un klubs, iepirkš anā s centrs, skaistumkopš anas salons (masā ž as utt. ), fitnesa centrs, naktsklubs. No sporta bā zē m - trenaž ieru zā le, volejbols, š autriņ as, galda teniss, no kaut kur galvenajā pludmalē parā dī jā s sē rfotā ji.
Uzturs.
Bufete ir pietiekami laba, bet bez liekā m ē dienreizē m. Kopumā nekas ī paš s, bet ē dienkarte ir diezgan daudzveidī ga, un izsalcis noteikti nepaliks. Dzē rieni, izņ emot brokastis, tiek apmaksā ti, iegā dā ti no viesmī ļ iem. Jā pē rk arī ū dens telpai.
Atmosfē ra viesnī cā .
Horvā ti ir draudzī gi un pieklā jī gi cilvē ki, bet pē c dabas nedaudz lē ni. Kopē jai atmosfē rai - mierī gai un mierī gai - ir savi plusi un mī nusi: plus - neviens tevi neaiztiek, mī nuss - ir garlaicī gi. Es nezinu kā jums, bet es nevaru tik ilgi dzī vot mierā , es gribu izklaidi...bet viņ u nav daudz. Galvenais tū ristu kontingents – vā cieš i, itā ļ i, horvā ti, krievi.
Rezumē jot iepriekš teikto, ko es varu teikt par savu atvaļ inā jumu: no vienas puses, viss bija lieliski, izņ emot ceļ galus, kas nolauzti, peldoties pa akmeņ iem : -) Atkā rtoju: jū ra, saule un gaiss ir vienkā rš i pā rsteidzoš i! No otras puses, tas aizdedzinoš ais pā rtraukums, ar kuru parasti rē ķ inā ties, plā nojot atvaļ inā jumu, nedaudz pietrū ka. Varu ieteikt š o viesnī cu ģ imenē m ar bē rniem, vecā kiem cilvē kiem un romantiskiem pā riem; ja kā ds vē las pavadī t atvaļ inā jumu ar paaugstinā tu intensitā ti - manuprā t, labā k meklē t kā du "trakā ku" viesnī cu : -)
Kā vienmē r, visiem, kas lasa š ī s rindas, novē lu labas, patī kamas brī vdienas. Ja domā jat par lē mumu doties uz Horvā tiju 5*, un vē laties precizē t kā du detaļ u - sū tiet jautā jumu, es ar prieku atbildē š u visiem.
Ar cieņ u Aleksandrs
Parādīt vairāk »


iemiesojums Dneprmama
Es peldu slikti un diez vai nolēkšu no betona platformas, bet es tur neredzu normālu pludmali.
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Līdzīgas viesnīcas
Atrakcijas

Отель расположен в уединённом месте на живописном полуострове Сустьепа. Из его окон открывается великолепный вид на Адриатическое море с одной стороны и живописную историческую часть Кавтата с другой.

Atrašanās vieta 18 км от г. Дубровник. 5 км от аэропорта.
Pludmales apraksts До основного пляжа, который называется «CAVTAT», где есть все необходимые условия для купания, надо спускаться по крутой лестнице (3 мин.), или идти по более пологой дорожке парка (10 мин.). Пляж, до которого можно спуститься на лифте отеля - это скала с плато для купания и ступеньками для захода в море, где сразу начинается глубина, но чистота воды здесь идеальная.
  • 1. rinda
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, услуги по продаже билетов, камера хранения багажа, услуги консьержа, факс/ксерокопирование, доставка еды и напитков в номер, доставка прессы, магазины на территории.

Курение на всей территории запрещено.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • biljards
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • volejbols
  • velosipēdu noma
  • sporta zāle
  • ūdens aktivitātes
  • niršana
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего в отеле 487 номеров.

Istabās

Кондиционер, спутниковое телевидение, телефон, балкон, фен, ванная комната (ванна или душ) с туалетом, мини-бар, бесплатный Wi-Fi.

Adrese Frankopanska 10, 20210 Cavtat-Dubrovnik
Tālruņi: T: +385 20 475 555, F: +385 20 478 213
Tīmekļa vietne: Croatia Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис, теннис, волейбол. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле есть водные развлечения. Любители подводного мира могут воспользоваться услугой дайвинга. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.