Mierīga atpūta

Rakstīts: 3 decembris 2008
Ceļošanas laiks: 2 — 13 septembris 2008
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 8.0
Pē c aģ enta ieteikuma atpū tai izvē lē jā mies kluso Horvā tijas pilsē tiņ u Brelu. No lidlauka Splitā pa labu ceļ u 60km. gar krastu, apburoš a panorā ma. Pilsē tiņ a atrodas 800 metru pelē ka kalna pakā jē . No kalna virzā mies pa serpentī nu uz viesnī cā m. iedzī votā ji un tikai 4 viesnī cas malā . Ir arī villas un apartamenti. Gar krastu ir betona krastmalas taciņ a (12 km. ), Kur notiek visa kū rorta dzī ve. , lamā š anā s un citas kaitinoš as skaņ as. Š eit jū s varat paē st, iegriezties vienī gajā veikalā , pasū tiet jebkuras ekskursijas pa valsti un pa jū ru.
Par viesnī cu: Maestral ir mazā kā viesnī ca no 4 pieejamajā m 1. un 2. stā vā ir reģ istratū ra, atpū tas telpa, restorā ns. 3. un 4. stā vs ir dzī vojamais, kluss. Pie ieejas ir saldū dens baseins, saulessargi, sauļ oš anā s krē sli. Man patika restorā ns: vienmē r svaigas smalkmaizī tes, daž ā das ogu tē jas un citi dzē rieni, salā ti, garnī ri, dā rzeņ i, sē nes. Gaļ u tikpat kā neē dā m, pabarojā m ar zivī m, jū ras veltē m, putnu gaļ u. Kū kas, saldē jums, svaigi un konservē ti augļ i. Katru dienu esam kā svē tkos satiku cieti š efpavā ru. Tas ir jauki! Istabas parastas, ir kondicionieris, seifs, balkons ar galdu un krē sliem. Starpsienas starp balkoniem gaiš as, ja pretī nā k trokš ņ aini kaimiņ i, tad neļ aus gulē t.
Par pludmali: 65 pakā pieni uz leju un jū s esat pie jū ras. Balti oļ i, mazi uz tā ir ē rti ieiet jū rā . Jū ra viscaurredzamā kā , izņ emot dzī vespriecī gā s simmatikas zivis nepeld neviens un nekas. Tiem kam nepatī k staigā t pa oļ iem var nopirkt č ī bas, tiek pā rdotas visur. No betona taciņ as lī dz ū denim 10-15m. telpa. Var paņ emt sauļ oš anā s krē slu par 20 kunā m (apmē ram 3 eiro), tur, kur pasū tī siet, uzreiz atnesī s. Pa taciņ u ir soliņ i un duš as.

Izklaide: ejot pa vienu un to paš u taku abos virzienos. Jū s ejat, apskatā t veģ etā ciju, villas, dzī vokļ us, restorā nus, ko izvē laties pusdienā m. Ē diens visur karsts, ļ oti garš ī gs un daž ā ds. Paskaties, ir pienā cis laiks dzert kafiju. Kafija visur ir savā dā ka, reizē m ļ oti garš ī ga. Patī kami pasē dē t ar kausu ostā un skatī ties, kā pietauvotā s buru laivas un jahtas (nu, ļ oti dā rgi, nu ļ oti skaisti). Arī jautrā kuģ ī braucā m uz Brač as un Hvaras salā m. Kuģ i sauca "Bebe" (galu galā ) uz tā dā rdē ja mū zika, bezgalī gi lē ja vī nu, ē da zivis, neskaitot, iepazinā s ar ā rzemju kaimiņ iem un, protams, filmē ja apkā rtē jos skaistumus. Zila jū ra, krā sainas pilsē tas, pelē ki kalni un skaidrs gaiss --- tas ir prieks!! ! Uz salā s dzī ve rit pilnā sparā , daudz viesnī cu, neparastas pludmales (piemē ram, Zelta rags), slavenais tenisa korts, visur priedes, priedes, priedes un zila jū ra Mē s atgriezā mies, neatceroties sevi.
Ar taksi braucā m uz Makarsku, ļ oti jauku pilsē tiņ u ar senu vē sturisko centru. Vecpilsē tas Vidusjū rā ir lī dzī gas, atš ķ iras tikai pē c platī bas. Neatkarī gi no tā , cik reiž u mē s tos esam skatī juš ies, mē s joprojā m vē lamies tajā s iekļ ū t vē lreiz. Viņ iem ir sava veida pievilcī ba. Un tajā s ir arī visā da tirdzniecī ba, visi prieki un tajos var pat iekā rtoties uz nakti. Kā š is.
Vakarā atkal pastaigā jā mies pa krastmalu. Netā lu no viesnī cas Solin katru vakaru tika rī koti nelieli š ovi - tika dziedā tas un dejotas nacionā lā s dziesmas un dejas krā sainos tē rpos. Kaut kā tas viss nebija uzmā cī gi, notika priecī gi un mierī gi. Tad ej uz viesnī cu un galvā griež as horvā tu melodijas. Ne visi runā krieviski, bet visi saprot.
Laikapstā kļ i mums uzsmaidī ja 27-30gr.
Tas bija ļ oti ē rti un nejutā s karsts.
Trū kumi: pa kreisi no ē kas atrodas viesnī cas kompresoru telpa, kamē r nav pieradis, rada troksni.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu