Bluesun Marina 3*– Atsauksmes

15
Novērtējums 8.510
№1 viesnīcas reitingā Brelijs
8.8 Numurs
8.8 apkalpošana
9.1 Tīrība
9.0 Uzturs
8.6 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas blakus pludmalei priežu mežā, netālu no slavenās Putna Rata pludmales. No tā paveras skaists skats uz Adrijas jūru vai Biokovo kalniem. Viesnīca tika uzcelta 1967. gadā. 2002. gada jūnijā tas tika atvērts pēc pilnīgas renovācijas. Piemērots ģimenēm.Vairāk →
аватар Olena_Visokomorna
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s pirmo reizi ieradā mies Horvā tijā pirms pieciem gadiem, pateicoties Ave tours aģ entū rai, un mē s to nekad nenož ē lojā m. Kad pirmo reizi ieradā mies Brelas pilsē tā , mē s tajā iemī lē jā mies un jau piekto gadu nevaram no tā s š ķ irties. … Tomēr ▾ Mē s pirmo reizi ieradā mies Horvā tijā pirms pieciem gadiem, pateicoties Ave tours aģ entū rai, un mē s to nekad nenož ē lojā m. Kad pirmo reizi ieradā mies Brelas pilsē tā , mē s tajā iemī lē jā mies un jau piekto gadu nevaram no tā s š ķ irties. Eleganta jū ra, kas pā rsteidz ar savu caurspī dī gumu un uzmundrinoš o svaigumu, priedes, kas noliecas virs ū dens, tī rā kais gaiss - tas viss sniedz pilnī gas harmonijas un miera sajū tu. Grū ti aprakstī t vā rdos, vajag vismaz vienu reizi tur aizbraukt un sajust, kā galvā notiek reboot un tu jū ties kā laimī gs cilvē ks. Lielu lomu spē lē arī viesnī cas izvē le. Š ī ir treš ā reize, kad apmetamies Bluesun Marina Hotel. Š ī ē rtā viesnī ca ar skaistu skatu mū s pā rsteidza pirmā m kā rtā m ar tā s personā lu: ļ oti draudzī gi, vienmē r gatavi palī dzē t cilvē kiem. Liels paldies, ka sniedzā t apmeklē tā jiem pilnī gas relaksā cijas un komforta sajū tu. Pateicamies arī animā cijas puiš iem, ī paš i Marinai, kura bē rniem nemitī gi izdomā ja ko jaunu un vakarus pavadī ja ar prieku. Kirils un Liza sū ta jums lielu sveicienu! Mē s tikko aizbraucā m, bet mē s vē lamies atgriezties pē c iespē jas ā trā k. Mums tevis pietrū kst un drī z atgriezī simies!
аватар iran.adler
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Pirmo reizi š eit ieradā mies pē c ceļ ojumu aģ entū ras ieteikuma apmē ram pirms 7 gadiem. Izrā dī jā s, ka esam vienkā rš i sajū smā par viscaurspī dī gā ko, vienmē r kluso jū ru un priedē m, kuru galotnes sniedzas pē c ū dens. … Tomēr ▾ Pirmo reizi š eit ieradā mies pē c ceļ ojumu aģ entū ras ieteikuma apmē ram pirms 7 gadiem. Izrā dī jā s, ka esam vienkā rš i sajū smā par viscaurspī dī gā ko, vienmē r kluso jū ru un priedē m, kuru galotnes sniedzas pē c ū dens. Gaiss ir neticami garš ī gs! Viesnī ca atrodas ideā lā vietā ! Lejā pa kā pnē m zem priež u zariem un uzreiz pludmale! Klusums, miers un klusums. Š eit nav trokš ņ ainu pulcē š anā s, diskotē ku un ballī š u cienī tā ji. Š eit ir garī gā s relaksā cijas pasaule) Vakaros kafejnī cā sviedri blū zu un dž ezu, jū s varat sē dē t tieš i pie ū dens, ļ oti romantiski. Viesnī cā ir ļ oti ē rti numuriņ i! Plaš s, papildus lielajai 2-vietī gajai ir diezgan liela dī vā ngulta, un, ļ oti svarī gi, flī ž u grī da! Atš ķ irī bā no nepanesami smirdoš ā paklā ja, tas vienmē r ir svaigs un tī rs. Restorā nu ļ oti mī l visa ģ imene, mē s vienkā rš i atpū š am dvē seli. Vienmē r ir viss, gaļ a, zivis, daž ā di piedevas, dā rzeņ i, augļ i, zupas, konditorejas izstrā dā jumi, kū kas, garš ī gs biezpiens, brokastī s kefī rs, omlete tiek cepta ar izvē les piedevā m, atkal vienmē r ir daudz augļ u un smalkmaizī tes, garš ī gi arbū zi un melones. Un pat tad, ja esat nonā cis lī dz brokastu vai vakariņ u beigā m, tas viss ir klā t! Paldies restorā na darbiniekiem!
Pateicoties uzņ emš anas vadī tā jiem un rezervā ciju vadī tā jiem, viņ i vienmē r atrisinā s problē mas un visu pastā stī s! Vē l viena nianse, ja ceļ ojat kopā , 2 draudzenes, mamma-bē rns, tad droš i var paņ emt 1 istabu, gulta 1. ļ oti plaš a un dī vā ns izvelkas. Istabas ar skatu uz jū ru ir ļ oti saulainas pē c vakariņ ā m uz balkona. Bet ir gaisa kondicionieris, iestatī ts uz minimumu un normā ls) Viesnī cā nav baseina, bet tas nav vajadzī gs, jo ū dens jū rā ir 100 reizes labā ks par baseinu. Ar prieku atgriezā mies š eit vē lreiz!
аватар Astra2
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Uz Marina devā mies otro reizi, jo 2011. gadā tā mums š ķ ita paradī ze zemes virsū . Acī mredzot ne tikai mums. 2013. gada jū lijā viesnī ca izsniedza izmazgā tus pelē kus cauruļ u dvieļ us, istaba tika iztī rī ta diezgan slikti. … Tomēr ▾ Uz Marina devā mies otro reizi, jo 2011. gadā tā mums š ķ ita paradī ze zemes virsū . Acī mredzot ne tikai mums. 2013. gada jū lijā viesnī ca izsniedza izmazgā tus pelē kus cauruļ u dvieļ us, istaba tika iztī rī ta diezgan slikti. Kondicionieris neizdevā s: ļ oti karstajam jū lijam tas izrā dī jā s ā rkā rtī gi vā jš , nebija vē suma un nebija miera no karstuma. Brokastis un vakariņ as joprojā m ir labas.
Pludmale un promenā de. . . Cik, nē , CIK cilvē ku bija. . . jau 6 no rī ta bija jā ieņ em vieta zem priedē m. Lī dz desmitiem katrs kvadrā tcentimetrs bija aizņ emts. Un pie deguna vienmē r izspraucā s papē dis. Zupa ū denī , manai nepeldē još ajai mammai nebija iespē jams peldē t. Dī vainā kā rtā tik karstai vasarai ū dens bija ļ oti auksts.
Vakarā promenā de atgā dinā ja Maskavas metro smacī bu un cilvē ku skaitu sastrē gumstundā s.
Un par to visu tika samaksā ta ne maza nauda.
Lī dz ar to svē tki neizdevā s.
аватар oktava
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Lieliska vieta ķ ermeņ a un dvē seles atpū tai. Viesnī ca ļ oti tī ra, draudzī gs personā ls. Vakariņ as - super - teļ a gaļ a, cū kgaļ a, vista, tī tars, zivis krā jumā , kalmā ri, ananā si un kivi....Varu uzskaitī t ilgi. … Tomēr ▾ Lieliska vieta ķ ermeņ a un dvē seles atpū tai. Viesnī ca ļ oti tī ra, draudzī gs personā ls. Vakariņ as - super - teļ a gaļ a, cū kgaļ a, vista, tī tars, zivis krā jumā , kalmā ri, ananā si un kivi....Varu uzskaitī t ilgi. Lū dzu, ņ emiet vē rā , ka vakariņ ā s visi dzē rieni, tostarp ū dens, par papildu samaksu. Tauta vā ca kompotiku no konservē tiem augļ iem un dzē ra, bet ū dens krā nā dzer !!! ! ! Marijas promenā de ir vislabā kā aerobika un pastaigu vingroš ana slinkajiem - brauksiet pa labi uz dabas parku Vruja, pa kreisi - lī dz Baska Voda (iesaku). Visā promenā dē soliņ i atpū tai. Jū s varat atrast nomaļ as klusas vietas. Bet jā ņ em č ī bas - lai arī niš a nav liela, ū denī iekā pt ir neē rti, un var uzkā pt uz ezī ti. Priež u gaiss, visur ē na. Tiesa, cikā ž u nepā rtrauktais koris iepriecina tikai pirmo dienu. . . Jū ra ļ oti sā ļ a, silta, tī ra, visur smarž as krastā - jā ņ em, citā di no sā lsū dens ļ oti kaitina acis un ķ ermenis. . Kopumā pilnī gas tī rī bas valsts, tas ir kauns jū su valstij....
аватар AND2011
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Laba viesnī ca, tikai 50 metri lejā pa kā pnē m uz lielisko pludmali. Kvalitatī vs ē diens, tī rī ts katru dienu un ļ oti labs. Personā ls ir pretimnā koš s un draudzī gs. oktobrī atpū tā s un saistī bā ar š o vienu mī nusu - 90 procenti atpū tnieku ir Vā cijas pensionā ri, kuru dē ļ vakariņ ot bija jā iet pē c pulksten 8, jo ar viņ iem restorā nā nakš ņ ot ir tas pats, kas biš u stropā . … Tomēr ▾ Laba viesnī ca, tikai 50 metri lejā pa kā pnē m uz lielisko pludmali. Kvalitatī vs ē diens, tī rī ts katru dienu un ļ oti labs. Personā ls ir pretimnā koš s un draudzī gs. oktobrī atpū tā s un saistī bā ar š o vienu mī nusu - 90 procenti atpū tnieku ir Vā cijas pensionā ri, kuru dē ļ vakariņ ot bija jā iet pē c pulksten 8, jo ar viņ iem restorā nā nakš ņ ot ir tas pats, kas biš u stropā . un tā pē c viesnī ca ir ļ oti laba, un Horvā tija ir vienkā rš i krā š ņ a.
аватар Raytheon
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca ir vairā k kā.4 zvaigznes. Lieliski plaš i numuri, pienā cī gs ē diens, jauks parks un pludmale, pienā cī ga apkalpoš ana numurā , lieliska atraš anā s vieta klusā vietā . Tomē r jā ņ em vē rā : š ī s viesnī cas numurus var uzņ emt tikai ar skatu uz jū ru. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir vairā k kā.4 zvaigznes. Lieliski plaš i numuri, pienā cī gs ē diens, jauks parks un pludmale, pienā cī ga apkalpoš ana numurā , lieliska atraš anā s vieta klusā vietā . Tomē r jā ņ em vē rā : š ī s viesnī cas numurus var uzņ emt tikai ar skatu uz jū ru. Jū s nevarat piekrist parka skatam: logi var vē rsties pret pretē jā s ē kas sienu, pastā vī gi dū kojoš o gaisa kondicionē š anas sistē mu vai autostā vvietu. Bet skats uz jū ru ir lielisks. Turklā t man nepatika brokastu ē dienu daž ā dī ba (pusdienas un vakariņ as ir labā kas). Kopumā iespaids par viesnī cu un Horvā tiju ir lielisks.
аватар shevchenko1
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ļ oti laba viesnī ca, lai arī ir trī s zvaigž ņ u statuss, velk uz visā m č etrā m. Apkalpoš ana teicama, personā ls draudzī gs, labi saprot krievu valodu. Istabā ir viss nepiecieš amais: telefons, duš a, fē ns, TV tī ru dvieļ us katru dienu. … Tomēr ▾ Ļ oti laba viesnī ca, lai arī ir trī s zvaigž ņ u statuss, velk uz visā m č etrā m. Apkalpoš ana teicama, personā ls draudzī gs, labi saprot krievu valodu. Istabā ir viss nepiecieš amais: telefons, duš a, fē ns, TV tī ru dvieļ us katru dienu. Gulta tiek mainī ta ik pē c trim dienā m. Maksa par veļ as mazgā š anu. Es neiesaku jums izmantot bā ru, dzē rienu izmaksas ir 3-4 reizes augstā kas nekā parastā lielveikalā , kas atrodas netā lu no viesnī cas.
аватар LANA5656
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s lieliski atpū tā mies. Viesnī ca ir laba, ē rta atraš anā s vieta, apkā rtne ir zaļ a ar skaistā m Vidusjū ras priedē m. Gaiss ir tī rs un smarž ī gs. Neticamas tī rī bas jū ra atrodas 50 metru attā lumā no viesnī cas. … Tomēr ▾ Mē s lieliski atpū tā mies. Viesnī ca ir laba, ē rta atraš anā s vieta, apkā rtne ir zaļ a ar skaistā m Vidusjū ras priedē m. Gaiss ir tī rs un smarž ī gs. Neticamas tī rī bas jū ra atrodas 50 metru attā lumā no viesnī cas. Gar jū ru ir daudz kilometru taka, pa kuru var aiziet lī dz Brelas krastmalai un Baska Voda pilsē tiņ ai. Ir veikals, valū tas maiņ as punkts, daudz restorā nu krastmalā . Iesaku Palmu. Garš ī gi, ā tras un saprā tī gas cenas. Personā ls gan viesnī cā , gan restorā nos ir draudzī gs un smaidī gs. Daudzi saprot un runā krieviski. Mē s devā mies ekskursijā uz Split-Trogiru, Dubrovniku. . . Neticams skaistums. Pilsē tu bagā tā kā vē sture, brī niš ķ ī ga un neatkā rtojama daba. Atceros atpū tu salā s, zivju pikniks, neskarta daba, tī rā kā jū ra un TU!!!! ! Ir vē rts pamē ģ inā t un sajust! ! ! Esmu bijis Horvā tijā jau divas reizes un ceru, ka vē l apmeklē š u. Liels paldies Ivanofrankivskas tū rfirmas "Nadiya" direktorei Marjanai Ivanovnai, kura ieteica viesnī cu "Marina" Brelā . Ļ oti vienaldzī gs, patī kams cilvē ks un ī sts profesionā lis.
Набережная в Трогире..
аватар Alisa617
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Brela pirmo reizi tika sā lī ta pagā juš ajā gadā . Mē s apstā jā mies pie Marinas. Pat Maskavā viņ i brī dinā ja, ka viesnī ca ir 3 zvaigznes, tač u tā da ir vietē jo ī paš nieku prakse - nenovē rtē t zvaigž ņ u vē rtē jumu, lai izvairī tos no liekiem nodokļ iem. … Tomēr ▾ Brela pirmo reizi tika sā lī ta pagā juš ajā gadā . Mē s apstā jā mies pie Marinas. Pat Maskavā viņ i brī dinā ja, ka viesnī ca ir 3 zvaigznes, tač u tā da ir vietē jo ī paš nieku prakse - nenovē rtē t zvaigž ņ u vē rtē jumu, lai izvairī tos no liekiem nodokļ iem. Viesnī ca, tieš ā m, atbilda 4. Skats uz jū ru, 4 stā vs - viss kā rtī bā . Ar mazo meitiņ u bijā m divatā , tā pē c istabiņ ā mums vietas pietika. Tī rī š ana katru dienu, dvieļ u maiņ a katru dienu, veļ as maiņ a ik pē c trim dienā m. Ik pē c trim dienā m apkopē jai atstā ju 10 kunas. Es nezinu, vai tas darbojā s vai viņ u nacionā lā labvē lī ba un tī rī ba, bet viss bija vislabā kajā veidā . Mums paveicā s ar bē rnu istabu, viena no animatorē m bija krievvalodī ga (mā cī jusies pie krievu trenera). Tā pē c saziņ a ar bē rniem, papildus horvā tu, vā cu un angļ u valodai, notika arī krievu valodā )))) Visi puiš i izrā dī jā s brī niš ķ ī gi. Protams, jaunieš iem nav jē gas doties izklaidē ties uz Brelu, bet vecā ki ar bē rniem vai noguruš iem lielpilsē tā m ir tas, kas viņ iem vajadzī gs))) Pilnī ga atpū ta. Viņ iem pat nav noziegumu) Es izgā ju no restorā na, atstā jot tur somu ar naudu un dokumentiem, paņ emot tikai bē rna mugursomu, kad pē c stundas atgriezos, tā karā jā s uz tā paš a krē sla. Administratore man paskaidroja, ka uzreiz pamanī ja, ka soma ir aizmirsta, bet to neaiztika, bet vienkā rš i skatī jā s un gaidī ja, kad atnā kš u pē c tā s) Atgriež oties viesnī cā - daudzveidī gas brokastis, ir biezpiens, un skā bs krē jums, un graudaugi ar pienu, un sulas, omletes, desiņ as, pastē tes, svaigi dā rzeņ i. Jū s varat ē st! Pabaroju tur bē rnu, un pati brokastoju kafejnī cā , jo kafija viesnī cā pretī ga ((((un kafija nav, brokastu nav . Patī k daž ā di ē dieni. No diē tiskā lī dz kalorijā kainajam un holesteriskā kajam. Kā ds rakstī ja par majonē zes mē rcē m salā tos, neatceros. Ir mī nuss, bet drī zā k tikai krieviem-tā s ir viņ u zupas , viņ iem nav tā das izpratnes par š o ē dienu kā mums. . Viņ iem ir buljons, kas bagā tī gi garš ots ar garš vielu Podravka un sauja vermicelli vai rī su.
аватар RakMarina
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Esmu apmierinā ta ar savu uzturē š anos viesnī cā Marina! Apbrī nojami skaistas vietas! Runā jot par izklaidi, š eit lieliski noder ģ imenes ar bē rniem un cilvē ki, kas nav jauni. Kas attiecas uz jaunieš iem, tad jā domā - vakarā bū s jā brauc uz Baska Vodu vai uz Makarsku. … Tomēr ▾ Esmu apmierinā ta ar savu uzturē š anos viesnī cā Marina! Apbrī nojami skaistas vietas! Runā jot par izklaidi, š eit lieliski noder ģ imenes ar bē rniem un cilvē ki, kas nav jauni. Kas attiecas uz jaunieš iem, tad jā domā - vakarā bū s jā brauc uz Baska Vodu vai uz Makarsku. Pati viesnī ca ir ļ oti laba priekš.3***, numuriņ i standarta, viss kā rtī bā . Vajag paskatī ties uz jū ru, jo Poti parkam telpu nav, un parka vietā ir autostā vvieta. Ē diens arī diezgan labs - vakariņ ā s gaļ a, zivis, vista (vai tī tara) + 4 piedevas + spageti + pica. Vā jā kā vieta ir gatavie salā ti ar daudz majonē zes. Divi reā li viesnī cas trū kumi - tikai 2 kontaktligzdas istabā , kas acī mredzami ir par maz. Otrs mī nuss ir piespiedu ventilā cija vannas istabā , kas tiek ieslē gta no reģ istratū ras no 7.00 lī dz 10.00. Viss pā rē jais - tī rī š ana, apkalpoš ana utt. - nekā du piezī mju, krievus nekā di nespiež , uz visiem jautā jumiem atbild reģ istratū rā . Tā pē c iesaku atpū sties visiem, kas vē las nedē ļ u pavadī t zem jū ras trokš ņ a un priež u š alkas.
Parādīt vairāk »


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Punta Rata pludmale
Novērtējums 9.5
Horvātija, Brela
Daba, Pludmales

Отель расположен рядом с пляжем в сосновом бору, недалеко от известного пляжа Путна-Рата. Из его окон открывается прекрасный вид на Адриатическое море или горы Биоково. Отель был построен в 1967 году. В июне 2002 открылся после полной реконструкции. Подходит для семейного отдыха.

Atrašanās vieta Расположен в 600 метрах от центра г. Брела, в 3 км от г. Башка Вода, в 63 км от эропорта г. Сплит.
Pludmale
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • oļu pludmale
Viesnīcā

Отельный ресторан на 400 человек. Ресторан Пунта рата — а ля карте ресторан на 270 человек. Аперитив-бар. Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, факс/ксерокопирование, доставка еды и напитков в номер, магазины на территории.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu klubs
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Мини-гольф, дартс
  • tenisa korti
  • sporta zāle
Telpu apraksts

Всего в отеле 281 номер.

Istabās

Кондиционер, телефон, спутниковое телевидение, мини-бар, ванная комната, фен.

Adrese Filipinska 2, 21322 Brela
Tālruņi: +385 21 608 608
Tīmekļa vietne: Bluesun Marina
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.