Zooloģiskais dārzs, ko apmeklēt.

07 Septembris 2017 Ceļošanas laiks: no 01 Jūlija 2017 ieslēgts 15 Jūlija 2017
Reputācija: +6016.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Zakinta ir ļ oti maza Grieķ ijas sala, tikai 25 km gara. kas atrodas Jonijas jū rā . Nelielais izmē rs un fakts, ka 1953. gadā spē cī ga zemestrī ce iznī cinā ja gandrī z visas vē sturiskā s ē kas, atbaida daudzus tū ristus, kuri baidā s, ka Zakintos nav ko darī t un nav ko redzē t. Tā nav.

Zakintosā ir zoodā rzs. Daudzi tū risti domā , ka, tā kā sala ir maza un lauku teritorija, tad zoodā rzā ir tikai kaķ is, pā ris vistas un tī tars. Nu ir kaķ is un tī tars. Un tad ir jenoti, pā vi, bruņ urupuč i, Ā frikas cū kas, ē zeļ i un, pats galvenais, briež i. Un visa š ī kompā nija nav bū ros, bet gan staigā tev apkā rt. (Izņ emot jenotus).

Jenoti ir tik jenoti, ka sē ž lielā sieta bū rī . Bet viņ us var paglaudī t un pabarot. Turpat blakus stā v vī rietis, kurš katram bez maksas lej plaukstā ī paš u ē dienu. Jū s nevarat viņ us barot ar citu pā rtiku.

Buzz ir tas, ka jū s varat noglā stī t un saspiest tos visus. Daž i zvē ri aiz garlaicī bas gā ja ar mani lī dz paš ai izejai.


Un dzī vē nav daudz lietu, kas jā dara. Viens no tiem ir noglā stī t briež a degunu. Es nevaru aprakstī t to sajū tu, ko tu piedzī voji tajā paš ā laikā , un to, ka tev padodas glā stī t desmitiem degunu. Nekur nesteidzies un izbaudi. Un tad tu glā sti briež a degunu.

Biļ ete ir lē ta. Ir mī nusi. Siltums. Uzvelc cepures. Ū dens nav jā ņ em lī dzi. Tur katram pie ieejas tiek dota bezmaksas pudele auksta ū dens.

Un pastā v briesmas. Ragainais var mē ģ inā t noplē st tavai sievai svā rkus un tevi apdzī t. Bet viņ am var iesist pa ragiem.

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums