Laganas — grieķu Gomora. (+18)

07 Septembris 2017 Ceļošanas laiks: no 01 Jūlija 2017 ieslēgts 15 Jūlija 2017
Reputācija: +6016.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Zakinta ir ļ oti maza Grieķ ijas sala, tikai 25 km gara. kas atrodas Jonijas jū rā . Nelielais izmē rs un fakts, ka 1953. gadā spē cī ga zemestrī ce iznī cinā ja gandrī z visas vē sturiskā s ē kas, atbaida daudzus tū ristus, kuri baidā s, ka Zakintos nav ko darī t un nav ko redzē t. Tā nav.

Zakintā ir Laganas pilsē ta. Atš ķ irī bā no klusajā m, jaukajā m, relaksē još ā m, ģ imenes pilsē tā m salā (Argassi, Alykes, Zante), Laganosa ir trokš ņ aina. Nē , ne š ā di. Tas ir apdullinoš i trokš ņ ains. Es nezinu nevienu lī dzī gu pilsē tu. No visas Eiropas nā k š vaki, frī ki, alkoholiķ i, ekshibicionisti, panki, emo, voyeuri, goti.

Dienas laikā tā ir miegaina pilsē ta ar, iespē jams, salas labā kajā m pludmalē m. Tas daudzus mulsina, un daž i vecā ki pā ri vai ģ imenes ar bē rniem iegā dā jas ekskursijas uz š o vietu. To darī t absolū ti nav nepiecieš ams. Ja jums paveicas un dzī vojat tā lu no centra, kur tad vakarā dosieties pastaigā ties?


Š eit. (Fotogrā fija nav mana, jo es neuzdroš inā jos tur fotografē t).

Braucot naktī Laganos centrā , jums nav jā brī nā s, ka kā ds uzkū p uz jū su motora pā rsega. Nebrī nieties par ā trumā braucoš ā m policijas automaš ī nā m ar mirgojoš ā m gaismā m. Viņ i izjauks cī ņ u. Un arī tu to redzē si. Un kā das tur iestā des! Klubs "Erogē nā zona", bā rs "Boobs", krogs "Perky Bitch". Tikai galvenā s ielas rajonā redzē ju vismaz 5 klubus ar dzī vu striptī za š ovu. Ne velti š ajā pilsē tā pirms daž iem gadiem notika Eiropas č empionā ts orā lā seksā .

Š ā das pilsē tas klā tbū tnei salā ir daudz priekš rocī bu. Š eit plū st viss troksnis, dī gš ana, pļ ā pā š ana. Un citviet pieklā jī gi un cē li. Savukā rt, kad apnī k ikdienas vakara jogurts un ej gulē t 2300, zini, kur doties, lai nebū tu garlaicī gi.

Savā di, bet ir mazliet atklā ta nozieguma. Teiksim, ja piedzē rusies meitene apsē ž as uz ceļ iem bā rā un sā ks tevi skū pstī t - 99 procentos gadī jumu tā nebū s pakritusi sieviete, bet gan kā ds tarifu kvotu speciā lists no Troļ heimas. Viņ a tikko ir atvaļ inā jumā , un tu viņ ai patī c.

Nakts pastaigā m jums ir jā ģ ē rbjas atbilstoš i. Jo neglī tā k, jo labā k. Man gadī jā s tur aizvest kā du pieticī gu meiteni mī lī gā kleitā ar kroku svā rkiem. . . Es neuzdroš inā jos viņ u izlaist no maš ī nas.

Lai gan es to pā rspī lē ju. Tur ir droš i. Daudz policijas. Un visbriesmī gā kie nelieš i, kurus jū s satiksit, bū s arī č akli studenti, ierē dņ i un inž enieri parastajā dzī vē .

Ejiet prom. Jū s to nenož ē losit.

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Līdzīgi stāsti
komentāri (10) Atstājiet savu komentāru
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums