Atpūtieties uz kruķiem.

23 Jūlija 2017 Ceļošanas laiks: no 01 Jūlija 2017 ieslēgts 15 Jūlija 2017
Reputācija: +6016.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Sagadī jā s, ka aprī ļ a beigā s guvu diezgan nepatī kamu traumu, kā rezultā tā man tika ieģ ipsē ta kā ja. Uztraukumam nebija pamata. Atvaļ inā jums bija plā nots jū lijā . Tur bija vagons. Tač u viss nebija viegli. Ģ ipsis tika noņ emts dienu pirms mana lidojuma. Tā kā man nebija lū zumu pieredzes, es domā ju, ka ā rsts, noņ ē mis ģ ipsi, uzliks labo roku man uz pieres un sacī s: "Tas Kungs tev ir devis kā jas. Celies un ej. Aliluja! " Un es izmetī š u savus kruķ us un celš os un ieš u. Jā.....Man bū s jā mā cā s no jauna staigā t vē l vismaz trī s mē neš us.

Bet neatceliet lidojumu uz jū ru š ā du muļ ķ ī bu dē ļ .

Kā izrā dī jā s, kruķ u klā tbū tne sniedz pietiekami daudz bonusu un priekš rocī bu, kas veselam cilvē kam tiek liegtas.


Es sā kš u ar lidostu. Mū su lidojums bija 1. jū lijā . Un dienu iepriekš Maskavā plosī jā s nā vē još a vē tra, un rezultā tā simtiem lidojumu aizkavē jā s. Domodedo pilsē tā notika elle. Vienā rindā stā vē ja cilvē ki, lai reģ istrē tos uzreiz trī s daž ā diem reisiem. Tas pats notika pie vā rtiem. Autobusiem, kas veda pasaž ierus uz lidmaš ī nā m, uz vē jstikla bija uzraksti ar galapunktiem, kas ļ oti atgā dinā ja mikroautobusus. Bet nebija rakstī ts "Autoosta" vai "Tirgus", bet gan Milā na, Tivata vai Zakinta. Un cilvē ki no pū ļ a ar acī m meklē ja pareizo marš rutu.

Jā atzī st, ka Domodedovo, neskatoties uz krī zes situā ciju, strā dā ja nevainojami. Pasaž ieri no kavē tajiem reisiem runā tā ja pastā vī gi aicinā ja vakariņ ā s. Ī paš i atmiņ ā palika nabaga biedri no kompā nijas Lucky Air reisa (Tulkojums - laimī gs), kas kavē jā s par 35 stundā m. Visiem tika izdalī ts ū dens pudelē s. Tač u tik un tā bija daudz neē rtī bu.

Bet es esmu uz kruķ iem.

Mana ģ imene tika izņ emta no rindas gan reģ istrā cijai, gan pasu kontrolei. Skaistums! Tač u arī mū su reiss aizkavē jā s. Uz divarpus stundā m. Ne uz ilgu laiku, bet tomē r. Es gribē ju uzpī pē t. Un Domodedovā , pateicoties deputā ta pseidobaž ā m par veselī bu, visas smē ķ ē tā ju telpas tika slē gtas. Kā es smē ķ ē tu, ja es stā vē tu uz kā jā m? Ne visai tī rā kopē jā tualetes kabī nē trī s pū tienos, pa ceļ am lasot dī vainus uzrakstus uz sienā m, piemē ram, "Sveta es tevi mī lu". (Es nesaprotu, kā pē c š iem dzeņ iem neienā k prā tā , ka Sveta neiet uz vī rieš u tualeti? )

Un tagad es likumī gi devos uz plaš o, ž ilbinoš i tī ro vannas istabu invalī diem un smē ķ ē ju nesteidzī gi un ar prieku.

Mē s aizlidojā m, un sā kā s pā rē jais.

Protams, man bija zinā mas grū tī bas, ieejot jū rā un baseinā . Bet apkā rtē jie man vienmē r palī dzē ja. Vairā kas reizes mani vienkā rš i iznesa no jū ras uz rokā m, lai gan es sveru ne 40 kg.

Man bija iespē jams gandrī z viss, tač u bija izņ ē mumi.

Kad aizvedu ģ imeni un draugus uz vietē jo zoodā rzu, sapratu, ka nevaru iet pa tā š aurajā m takā m. Nu labi. Esmu tur bijis jau divas reizes. Paliku kafejnī cā pie ieejas un izbaudī ju frappe (bez maksas, jo kruķ i). Bet š eit man bija neveiksme. Iepriekš briež i brī vi ienā ca š ajā kafejnī cā un apmulsuš i ē da manus izsmē ķ us no pelnu trauka.


Š oreiz briež u nebija. Tā vietā starp galdiem soļ oja tī tars. Pretī gs, stulbs, kaitinoš s radī jums. Visu murgu un baiļ u kvintesence. Pat Babayka uz viņ a fona izskatā s skaista. Š ī "Zakintosas lakstī gala, mazs putns" trī cē ja it kā agonijā un nepā rtraukti sū dī ja uz grī das.

Un uzmā cā s man. Kad sā ku viņ u dzī t ar kruķ i, tad no administrā cijas ē kas izskrē ja kā da traka meitene, viņ a izskatī jā s pē c kareivī gas augļ avas un sā ka uz mani kliegt tā dā nozī mē , ka Oskars (tā ds bija briesmoņ a vā rds) jaukā kais, sirsnī gais dzī vnieciņ š , un es esmu dabas ienaidnieks un vispā r gaļ as ē dā js.

Š is bija vienī gais necieņ as gadī jums pret maniem kruķ iem. Lai gan nē . Š eit ir gandrī z vē l viens:

Naktī es devos uz ļ oti angļ u bā ru, lai izdzertu glā zi svaigi spiestas sulas. Citas iestā des jau bija slē gtas. Bā rā sē dē ja trokš ņ aina angļ u grupa. Es piegā ju pie letes, atspiedu savus kruķ us pret to un veicu pasū tī jumu. Netā lu kā ds sarkans, plikpaurs, drukns brits satvē ra 4 bā ra krē slus un gulē ja uz tiem uz vē dera. Viņ š bija bukh zā ģ u skaidā s.

"Kungs, " es viņ am teicu, "vai jū s varat man iedot vienu no š iem krē sliem? ".

Angļ u valodā ir vā ji izteikti mī lī gi vā rdi, tā pē c sarkanā seja man atbildē ja, izmantojot tikai vienu no tiem. "Kā pē c tu neaizej un neapsē dies pie sasodī tā galda, sasodī ts zē ns? "

Es teicu, ka tas bija grū ti. Un viņ š man viegli iesita ar dū ri pa krū tī m. Es sā ku lē nā m sabrukt.

Un tad viņ š ieraudzī ja manus kruķ us. Kas te sā kā s! Viņ š mani pacē la, pacē la augš ā , nosē dinā ja uzreiz uz diviem nobī dī tiem krē sliem un tajā paš ā laikā turpinā ja teikt: "Ak, manas sasodī tā s acis! Es esmu sasodī ts vairogs. Sasodī tā cī ņ a, pieņ emiet manu atvainoš anos. Es nepamanī ju tavas sasodī tā s kā jas. Tas bija negaidī ti. Viņ š aizgā ja lī dz galam un tur teica - "Ak, sasodī tā dzī ve. Tagad atkal ir garlaicī gi..... '

Starp citu, briti mani pievī la. Š eit ir fotogrā fija no akvaparka. Man blakus apsē dā s angļ u studentu grupa. Č etri puiš i un č etras mī ļ ā kā s meitenes. Kā dā brī dī viņ i vienkā rš i piecē lā s un aizgā ja, atstā jot tukš as pudeles, maisus un naš ķ us. Un urna atradā s divu metru attā lumā .


Akvaparkā visā di slidkalniņ i un lē cieni man nebija pieejami. Bet Fortū na pasniedza negaidī tu dā vanu kompensā cijas veidā . Nolē mis peldē t mā kslī gā upē uz piepū š amā riņ ķ a, es ar ķ epā m aizskrē ju lī dz nosē š anā s vietai. Tur mani paņ ē ma jauns, seksī gs glā bē js pieguļ oš ā peldkostī mā un sā ka maigi palī dzē t man uzsē sties uz apļ a. Es uzreiz kļ uvu pilnī gi bezpalī dzī ga un viņ ai vajadzē ja mani patieš ā m apskaut. Un manā galvā griezā s stulba atskaņ a -

Katrs dzī vnieks mī l citu dzī vnieku,

Un manē jā ir kaut kā skumji pē c mī lestī bas,

Kas par mani parū pē sies, nabadzī te,

Un piespiediet viņ u pie viņ a lielā s kaudzes?...

Kopumā visi salas iedzī votā ji izturē jā s pret mani maigi un apņ ē ma mani ar rū pē m un draudzī gumu.

Kā ds grieķ is man uzdā vinā ja interesantu 1978.  gada pseidosporta automaš ī nu Opel Manta.

Ī res biroja ī paš nieks ļ ā va man iesē sties lieliski restaurē ta 1957.  gada Vespa motorollera blakusvā ģ ī . Un citiem pat bija aizliegts pieskarties š im retumam.

Mū ziķ i ļ ā va viņ iem dziedā t kopā ar viņ iem.

Cilvē ki, kuriem es atvainojos par tik daudziem fotoattē lā redzamajiem. Bet fakts ir tā ds, ka stā sta objekts ir mani kruķ i. Nu es viņ iem esmu kā aplikā cija. Tā tad tas ir neizbē gami.

Š eit, pā rmaiņ ā m, ir Zakintas skaistuma fotoattē ls.

Vai arī kaķ enes fotogrā fija — mā te, kura nes desu saviem kaķ ē niem. Lai gan š ajā fotoattē lā ir redzami arī mani kruķ i.

Manas ierobež otā s pā rvietoš anā s spē jas man neļ ā va daž as lietas, tač u tas ļ ā va man redzē t daudz ko tā du, ko bū tu ž ē l palaist garā m. Pieņ emsim, ka mē s devā mies uz skatu laukumu virs Navagio lī č a. Š ai vietnei ir interesanta vē sture. Divreiz viesojies Zakintos, mē ģ inā ju to atrast. Neveiksmī gi. Fakts ir tā ds, ka vietē jie iedzī votā ji lauž ceļ a zī mes, lai cilvē ki neatrodu ceļ u, un nogriež as piestā tnē s, kur par naudu viņ us ar laivā m un laivā m aizved uz Navagio. Tač u š oreiz izdevā s.

Es traucos uz mazo balkonu un varē ju to redzē t.

Un š is.

Bet mani draugi gā ja pa š aurā raga š auro kalnu taku un varē ja redzē t visu mazliet plaš ā k. .

Bet, kamē r viņ i gā ja, es redzē ju tik aizkustinoš u attē lu.

Un bē rnu atrakciju parkā es nelidoju ar daž ā dā m mē mā m ierī cē m, piemē ram, mani bē rni.

A gā ja klī st un uzgā ja tā dus retumus, kas vienkā rš i stā vē ja kā da dā rzā .

Dodž s "Trī s ceturtdaļ as" 1943.

Un blakus ir tā paš a gada Willys MB.


Kopumā Zakintos ar vecā m un pat retā m automaš ī nā m viss ir kā rtī bā .

Lū k, piemē ram, negaidī ta tikš anā s. Moskvich 403. Garā ž a jau sen sapuvusi, bet maš ī nas vē l nav. Uzzinā ju stā stu par tautieti. Izrā dī jā s, ka viņ š ilgu laiku strā dā ja uz salas par taksi.

Protams, daudzi sveš inieki man palī dzē ja. Bet es tur biju kopā ar ģ imeni un draugiem. Bez viņ u palī dzī bas bū tu bijis daudz grū tā k.

Lū k, teiksim, es drosmī gi, ar stingru roku virzu laivu uz bruņ urupuč u salu. stā vus.

Fotoattē lā tas nav redzams, bet man aiz muguras ir apdroš inā ts spē cī gs un uzticams draugs kā akmens. Kā pateicī bu es viņ am un draugam iedevu nelielu stū ri.

Lai gan paš ā salā es sē dē ju un gozē jos saulē , bet pā rē jie devā s apskatī t bruņ urupuč u ligzdas,

Es nebiju ī paš i sarū gtinā ts. Esot pie stū res, varē ja redzē t daudz interesantā kus objektus nekā bruņ urupuč u olas. Teiksim, tā ds neparasts amats. Un netā lu atrodas stends, kas peld uz apkā rtē jā m salā m.

Protams, pastaiga pa kalniem un olī vu mež iem ir romantisks notikums. Bet sē dē t, pī pē t, gaidī t draugus un pļ ā pā t no sirds uz sirdi ar staļ ļ a saimnieku Jā ni arī nav slikti.

Un vē l jo patī kamā k sē dē t un smē ķ ē t ē nā , kad citi vilkā s cauri karstumam, lai paskatī tos uz kā du citu satriecoš u skatu.

Es uzrakstī ju visu š o tekstu, lai palī dzē tu un uzmundrinā tu cilvē ku, kurš , nedod Dievs, atrodas lī dzī gā situā cijā . Jā , daudz kas nav pieejams. Bet š ī nepieejama nav obligā ta. Jā , es akvaparkā nenoslī dē ju pa slidkalniņ u un neredzē ju vairā kus skatus. Bet kruķ i man netraucē ja iegū t jaunus interesantus draugus.

Viesnī cā es rā dī ju bē rniem trikus. Tas ir mans hobijs. Es iemā cī ju š ī milzu ekskavatora operatora dē lam no Itā lijas daž us trikus. Tagad mē s varam teikt, ka esam draugi ar ģ imenē m.

Man ļ oti palī dzē ja tas, ka varē ju vadī t automaš ī nu. Ne ā tri, bet viņ š varē ja.

Starp citu, automaš ī nas un cenas.


Matizs. Lē tā kais piedā vā jums. 30e dienā . Ķ errai ir 17 gadi. Dzinē js 0.8l. Brutā ls, bezkompromisa dzī voklis. Bet diemž ē l interjers ir sliktā stā voklī . Visur plankumi un lipī ga koš ļ ā jamā gumija. Man bija jā tiek cauri dienā .

Jauns Peugeot 208.40 E. dienā .

Volkswagen Caddy. 7 vietas. 75 E. dienā .

Mana vienī gā vilš anā s ir š ī lā de. Es to atradu atkritumos un nevarē ju saprast, kā to nosū tī t uz Maskavu. Bet tam nav nekā da sakara ar kruķ iem.

Tā tad, neatkarī gi no tā , dodieties baudī t jū ru. Lai jums palī dzē tu, vē l divi mani stā sti par pā rē jo ar invalī du - ratiņ krē slu.

http://www.turpravda.com/gr/blog-72486.html

http://www.turpravda.com/gr/blog-90192.html

P. S.

Pē c vienas jaukas vecas kundzes lū guma ievietoju fotogrā fiju ar ē dienu. Diemž ē l ir tikai divi.

Veiksmi visiem.

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Līdzīgi stāsti
komentāri (36) Atstājiet savu komentāru
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums