Tas ir "w-w-w-w" kāda iemesla dēļ! :)

Rakstīts: 31 maijā 2013
Ceļošanas laiks: 18 maijā 2013
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Infrastruktūra: 8.0
No pirmā acu uzmetiena š eit viss ir ļ oti labi - smilš u pludmale, baseins (sauļ oš anā s krē sli un saulessargi pie baseina ir bez maksas), zaļ ā s zonas. Viesnī ca Rachoni Bay atrodas pirmajā lī nijā pie jū ras. Mums kā "tū ristiem" tika parā dī ti labā kie numuriņ i: jaunas mē beles, kā rtī gas vannas istabas, neliela virtuvī te (izlietne, ledusskapis un mikroviļ ņ u krā sns) "ģ imenes" kategorijas numurā . Tač u saplaisā jusi siena ē damistabā , vienī gā strā dā još ā sienas lampa istabā , noturī gā pelē juma smaka zā lē un kondicionieris, kas katru dienu pusdienā s uz pā ris stundā m tiek centralizē ti izslē gts, liek uzmanī ties: "Te var kaut kas noiet greizi. "
Infrastruktū ras ziņ ā : Skala Rakhoni ciematā ir vairā ki krodziņ i un divi tirgi. Netā lu no viesnī cas atrodas lielveikals. Lai nedaudz atpū stos un izpē tī tu salu, nekas nav labā ks par automaš ī nas nomu reģ istratū rā .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu