Papageorgiou Hotel 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 8.010
pamatā
1 atsaukt
7.0 Numurs
7.0 apkalpošana
7.0 Tīrība
Neliela ekonomiska viesnīca tieši jūras priekšā Limenārijas kūrortpilsētā, Tasas salā. Stila vienkāršība, ērti numuri un draudzīga atmosfēra. Dažu soļu attālumā no viesnīcas atrodas daudzi veikali, grieķu krodziņi, kafejnīcas un bāri.Vairāk →
аватар pushckovatatyan
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ja vē laties doties atpū sties uz ā rzemē m, nav nozī mes tam, kurā viesnī cā apmeties. Lai nu kā , visur var atrast gan mī nusus, gan plusus. Mē s ar jauno vī rieti pirmo reizi devā mies atvaļ inā jumā kopā , tač u skaidri zinā jā m, ka dā rgai viesnī cai naudas noteikti nebū s. … Tomēr ▾ Ja vē laties doties atpū sties uz ā rzemē m, nav nozī mes tam, kurā viesnī cā apmeties. Lai nu kā , visur var atrast gan mī nusus, gan plusus.
Mē s ar jauno vī rieti pirmo reizi devā mies atvaļ inā jumā kopā , tač u skaidri zinā jā m, ka dā rgai viesnī cai naudas noteikti nebū s. Tā pē c mē s izvē lē jā mies Papageorgiou Hotel Tassos. Viesnī cu izvē lē jā mies uz neilgu laiku, bet pē c atsauksmē m centā mies izvē lē ties labā ko. Bū tī bā viņ i bija apmierinā ti. Ī paš i ņ emot vē rā , ka par izmitinā š anu maksā jā m vairā kas reizes mazā k nekā parastā.3* viesnī cā +…
No lidostas lī dz viesnī cai ir garš brauciens. Vispirms ar autobusu, tad ar prā mi. Prā mis ilgi negaidī ja, bet gan pats fakts. Bet, ierodoties, sala mū s vienkā rš i apbū ra. Tā du skaistumu, zaļ umos gremdē tu, nebiju redzē jusi. Viesnī ca atrodas tieš i pie jū ras. Jums vienkā rš i jā š ķ ē rso mazs ceļ š . Pludmale ir maza, bet diezgan laba. Mē s veicā m ē dinā š anas ekskursiju. Lai gan zinā jā m, ka Grieķ ijā ir daudz krodziņ u, uzskatī jā m, ka ē st restorā nā arī ir labi. Ē diens ir labs. Ē dā m blakus viesnī cai esoš ajā krodziņ ā . Protams, viss ir garš ī gi. Man š ķ iet, ka Grieķ ijā nevar bū t bezgarš ī ga ē diena. Tī rī š ana pieļ aujama. Protams, brilles nebija noberztas lī dz spī dumam, bet, kopumā , sū dzī bu nav. Mani iepriecinā ja balkons ar skatu uz jū ru. Romantika, vā rdu sakot. Uz pā ris dienā m noī rē jā m maš ī nu un braukā jā m pa salu. Ļ oti labi. Paldies tū risma operatoram. Viņ š mums pastā stī ja par tik daudzā m skaistā m vietā m un parā dī ja kartē . Super! Aizbraucā m ar daudz fotogrā fijā m un atmiņ ā m.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Erceņģeļa Miķeļa klosteris
Novērtējums 7.0
Grieķija, par. Thassos
Arhitektūra, Reliģija, Stats

Небольшой экономичный отель прямо напротив моря в курортном городке Лименария, на острове Тасос. Простота стиля, комфортабельные номера и дружелюбная атмосфера. В нескольких шагах от отеля расположено множество магазинов, греческие таверны, кафе и бары.

Atrašanās vieta Расстояние до прибрежной деревни Потос составляет 3,5 км, а до города и порта Лименас - 40 км от отеля Papageorgiou. Порт Принос расположен в 22 км.
Pludmales apraksts В 10 м от отеля.
  • 1. rinda
  • smilšu un oļu pludmale
Viesnīcā

Питание в таверне, расположенной рядом с отелем. Терраса для загара.

  • bezmaksas wi-fi
Telpu apraksts

В отеле 7 номеров.

Istabās

кондиционер, спутниковое ТВ, Wi-Fi интернет бесплатно, душ, фен, электрочайник, балкон

Adrese Limenaria Thassos, P.C. 64002, Greece
Tālruņi: (+30) 25930 51025
Tīmekļa vietne: Papageorgiou Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля песчано-галечный пляж.