Nomaļa atpūta aktīviem tūristiem.

Rakstīts: 27 maijā 2013
Ceļošanas laiks: 17 — 18 maijā 2013
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 9.0
Makryammos viesnī ca atrodas viena no gleznainā kajiem Tasas lī č iem. Tas sastā v no maziem bungalo, kas atrodas tieš i priež u mež a vidū , kalnā . Pirmais, kam pievē rš at uzmanī bu, ierodoties, ir š ī s vietas skaistums, miers un vientulī ba. Viesnī cā ir tenisa korts (10 eiro / stundā ), peldbaseins, bē rnu rotaļ u laukums un savs mini zoodā rzs ar briež iem un pā viem (skaļ i kliedz visu dienu un nakti). Tā kā bungalo atrodas kalnā , viesnī cā ir ī paš s pakalpojums bagā ž as piegā dei no reģ istratū ras uz numuru un atpakaļ ; uz pludmali var pasū tī t arī elektromobili (bez maksas). Attā lums no tā lā s standarta istabas lī dz pludmalei ir aptuveni 250-300 m Pludmale ir smilš aina ar ē rtu ieeju ū denī . Lū dzu, ņ emiet vē rā , ka no restorā na, pludmales un baseina jums bū s jā kā pj pa kā pnē m. Sauļ oš anā s krē sli pie baseina ir bez maksas, pludmalē - 7 eiro/dienā par "komplektu" (2 sauļ oš anā s krē sli un lietussargs). Dī vaini, ka viesnī ca iekasē maksu par sauļ oš anā s krē sliem un saulessargiem, jo ​ ​ viesnī cas pludmale ir slē gta ā rē jiem apmeklē tā jiem (iespē jams, to skā rusi krī ze). Pludmales dvieļ u maiņ a - 1 eiro. Viesnī ca darbojas HB sistē mā (brokastis/vakariņ as), dzē rieni vakariņ ā s – par piemaksu. Jū s varat ieturē t pusdienas krodziņ ā uz vietas (ap 20 eiro diviem) vai doties uz tuvā ko Limenas pilsē tu, kas atrodas 2 km no š ejienes (pusstunda cauri kalnam kā jā m vai ar taksometru - 5 eiro vienā virzienā ). Tā kā viesnī cā nav valū tas maiņ as un bankomā ta, labā k ir nekavē joties ierasties š eit ar eiro skaidru naudu.
Makriamos numuri ir izremontē ti un aprī koti ar visu nepiecieš amo: fē nu, gaisa kondicionieri, ledusskapi, TV, seifu. Katrā numurā ir neliela terase ar romantisku skatu uz skaisto lī ci. Bezmaksas Wi-Fi darbojas lieliski. Bet santehnika istabā s nedaudz "nogurusi", rozetes karā jas, duš ā aizkars laiž cauri ū deni. Turklā t bungalo ir ļ oti slikta skaņ as izolā cija. Tač u kopumā viesnī ca atstā j labvē lī gu iespaidu un ir lieliski piemē rota aktī viem cilvē kiem, kuri ir noguruš i no lielpilsē tu kņ adas un prot izklaidē ties paš i.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu