Pieticīgs, bet tīrs.

Rakstīts: 28 maijā 2013
Ceļošanas laiks: 18 maijā 2013
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 9.0
Infrastruktūra: 10.0
Fedra viesnī cai ir vairā kas priekš rocī bas, kas ne tikai aptver tā s vairā k nekā pieticī go numuru skaitu un lē tu santehniku, bet arī var dot izredzes pretenciozā kā m viesnī cā m. Pirmkā rt, tā elegantā atraš anā s vieta "Zelta pludmales" (Zelta pludmales) pirmajā lī nijā - tā ir tikai 20 metru attā lumā . Otrkā rt, iespaidī gs "skats uz jū ru" no istabu logiem, kas vē rsti uz jū ru (nav jumtu, koku, ē ku - tikai jū ra). Treš kā rt, nakš ņ ojot Phaedra, jū s ietaupā t, maksā jot par pludmali, jo sauļ oš anā s krē sli un saulessargi viesnī cas viesiem tiek nodroš inā ti bez maksas. Viesnī cai ir savs neliels krodziņ š un neliels tirgus, kas atrodas akmens sviediena attā lumā . Wi-Fi, autostā vvieta, papildu gulta un č etrkā jainā drauga izmitinā š ana (! ) - arī neprasa papildu piemaksas no viesiem. "Phaedra" ir budž eta, jo, atklā ti sakot, ne mē beles, ne telpu apdare no novitā tes nespī d, lai gan telpu sienas ir "rotā tas" ar plazmu.
Piemē rots uzņ ē mumiem un ģ imenē m ar nemierī giem bē rniem, mammā m, kurā m nav jā uztraucas, ka bē rns izsitī s glā zi vai uzmetī s kā rtē jo traipu uz viesnī cas dvieļ a.
Nu, ja vē laties "ā rzemju respektablu" - š ķ ē rsojiet ceļ u un noejiet trī s simtus metru, lai pusdienotu š ajā kū rortā populā rā kajā viesnī cas Enavlion restorā nā .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu

Rādīt citus komentārus …
аватар