Tiem, kas ļoti mīl Grieķiju.

Rakstīts: 28 maijā 2013
Ceļošanas laiks: 18 maijā 2013
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Infrastruktūra: 9.0
"Pontios" - tipiska privā ta viesnī ca ar visiem sekojoš ajiem "plusiem" un "mī nusiem". Atrodas kū rortciema Skala Potamias nomalē . Tā atrodas zaļ a kalna pakā jē , bet virs rosī gas š osejas, iepretim kompleksam Ntinas Apartments. No ā rpuses tā izskatā s ļ oti pievilcī ga – ī sta pils, ar mā jī gu terasi, kas apvī ta ar ziediem. Viesnī cas teritorijā atrodas tā da paš a nosaukuma krogs. Viesnī cā ir ļ oti mā jī gs vestibils, kas iekā rtots retro stilā ar daudzā m senlietā m (ir pat mū zikas automā ts). Lī dz jū rai kā di 300 metri.
Tā pat kā daudzā s š ā da veida viesnī cā s, ī paš nieki ir daudz darī juš i atbilstoš i savā m estē tiskajā m vē lmē m un finansiā lajā m iespē jā m. Tā pē c no telpā m nevajadzē tu gaidī t pā rā k daudz - viss ir ļ oti pieticī gs un mē reni funkcionā ls. Koka mē beles, krā sainas salvetes, naivi krā soti "dekorā cijas" uz balinā tā m sienā m. Ja ņ emat "ģ imenes dzī vokli" ar virtuvi, jū su bē rni tiks lū gti gulē t divstā vu gultā . Daž ā s telpā s santehnika ir tikai ī sta katastrofa – tā ir ļ oti veca un neglī ta. Viesnī ca piedā vā bezmaksas Wi-Fi reģ istratū ras zonā un bezmaksas autostā vvietu.
Cilvē kiem, kuri vē las justies "ā rzemē s", š eit nevajadzē tu doties. Savukā rt ceļ otā jiem, kuri jau ir iemī lē juš i Grieķ iju, varē tu bū t interesanti ē nainā pagalmā pie glā zes paš darinā ta dzē riena tē rzē t ar viesnī cas ī paš nieku “uz mū ž u”.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu

Rādīt citus komentārus …
аватар