Tiem, kas mīl vientulību un nebaidās no augstuma.

Rakstīts: 29 maijā 2013
Ceļošanas laiks: 18 maijā 2013
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 8.0
Infrastruktūra: 8.0
Viesnī ca "Aeria" atrodas Thassos salas tā lā kajā dienvidu daļ ā , tā lu no apdzī votā m vietā m. Lī dz tuvā kajiem ciemiem (Potos, Alika 6-10 km). Trī szvaigž ņ u Aeria dala teritoriju ar č etrzvaigž ņ u Aeolis (Aeolis Thassos Palace). Abā m viesnī cā m ir kopī ga pludmale, restorā ns un trenaž ieru zā le.
Atš ķ irī bā no "Eolis", kas aizņ em vienu galveno ē ku, "Aeria" viesi tiek izmitinā ti vairā kā s papildu ē kā s. "Aeria" telpas komforta ziņ ā ir zemā kas par "Eolis" istabā m - galvenokā rt caurmē ra santehnikas kvalitā tes dē ļ . Tomē r daž i numuri viesnī cas ē kā s ir daļ ē ji izremontē ti.
Aerijas un arī Aeolis vā jā kais punkts ir pludmale. Tā kā viesnī cas atrodas kalnā , lī dz lī cim ar pludmali bū s jā kā pj pa stā vā m kā pnē m, un pa tā m bū s jā kā pj atpakaļ - grū ts pā rbaudī jums pat fiziski veseliem cilvē kiem. Pludmale neliela, smilš aina, ar neē rtu ieeju ū denī (akmeņ i, oļ i). Tā pē c nav pā rsteidzoš i, ka lielā kā daļ a viesu dod priekš roku atpū tai pie baseina.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu