Atsauksme par viesnīcu "Toroneos 2*"

10 Jūnijs 2017 Ceļošanas laiks: no 21 Maija 2017 ieslēgts 02 Jūnijs 2017
Reputācija: +5251
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Jaukā kā , mazā , tieš i ģ imenes pā rvaldī tā Eiropas lī meņ a viesnī ca atrodas Nikiti ciema nomalē , Sitonijā .

Centrā lā ieeja viesnī cā

Š o viesnī cu izvē las cilvē ki, kas vē las doties ekskursijā s, jo tā atrodas paš ā Sithonia sā kumā un no Saloniku lidostas ir 1.5 stundas brauciena attā lumā . Priecā jamies, ka tur nokļ uvā m, jo ​ ​ vietas jā rezervē pusgadu iepriekš . Tač u š oreiz viss notika.

6 ē kas maķ edonieš u stilā ar sarkaniem dakstiņ u jumtiem,

Viesnī cas zona

Ē ka, kurā mē s dzī vojā m

Viesnī cas jaunā ē ka

skaisti iekā rtotas telpas,

mū su viesnī cas numurs

laba skaņ as izolā cija, lieli balkoni, kas sakā rtoti tā , lai tie radī tu zinā mu privā tumu.

Viesnī cas pirmā ē ka

Ņ emot vē rā faktu, ka viesnī ca atrodas ciemata nomalē , tur vienmē r ir ļ oti kluss. Ceļ i, pludmales bā ri un krodziņ i atrodas nedaudz tā lā k, tā pē c beidzot atpū tā mies no pilsē tas trokš ņ a.


Pieteikumā viņ i rakstī ja, ka mē s vē lamies istabu ar skatu uz jū ru, un viesnī ca mums nekavē joties pieš ķ ī ra š ā du numuru bez papildu atgā dinā jumiem un "uzmundrinā jumiem".

Skats no viesnī cas "Toroneos 2*" numura

Mē s izgā jā m uz balkona un noelsā m – tik skaistums! No mū su balkona var redzē t ne tikai jū ru, bet arī Kasandru un labos laikapstā kļ os pat Olimpu.

Kasandra ir redzama no mū su istabas

Istabā ir viss nepiecieš amais: gultas ar ē rtiem ortopē diskiem matrač iem, tualetes galdiņ š ar spoguli, skaists ietilpī gs iebū vē tais skapis, ledusskapis, televizors, gaisa kondicionieris, galds un krē sli uz balkona, kā arī labi aprī kota vannas istaba ar duš u. Jums nav jā maksā papildus par televizora vai gaisa kondicionē tā ja tā lvadī bas pultī m, tā s vienkā rš i atrodas istabā . Jā piebilst, ka visas telpā esoš ā s mē beles un galdniecī bas izstrā dā jumi ir izcilas kvalitā tes, koka, tonē ti un lakoti. Ī paš i mū s iepriecinā ja balkona durvis, kas sastā vē ja no trim atseviš ķ i atveramā m daļ ā m: aizē nojoš ie slē ģ i, moskī tu tī kls un atseviš ķ i aizveramie rā mji ar stiklu.

Durvis uz balkonu

Ļ oti pā rdomā ta sistē ma.

Maza sakopta viesnī cas teritorija, smarž o pē c ziedoš iem kokiem

Brī niš ķ ī gi smarž ojoš i medus koki

un krū mi rada sajū tu, ka atrodaties dā rzā . Baltais zī dkoks jau nogatavojies, tur tas ir gigantisks un ļ oti salds!

Baltais zī dkoks

Viesnī cā ir peldbaseins un blakus ē rti izvietoti sauļ oš anā s krē sli zem vī nogu ē nas, kur ir patī kami atpū sties vasaras karstumā .

Baseins viesnī cā

Viesnī cā ir arī ļ oti jauks mā jī gs restorā ns

Viesnī cas restorā ns

ar atvē rtu terasi,

Restorā na atklā tā terase

kur grieķ u stila ē dieni ir garš ī gi. Restorā ns strā dā tikai HB sistē mā , bufete. Sā tī gas brokastis, vienmē r divu veidu olī vas, vienmē r grieķ u jogurts ar divu veidu ievā rī jumu vai medu. Un vakariņ ā s ir tikai viens gaļ as ē diens, bet vairā ki piedevi un vairā ki salā ti, kā arī augļ i. Kopumā , lai kā viņ i centā s sevi savaldī t, viņ i tomē r pieņ ē mā s svarā par 1 kg uz grieķ u labumiem.

Lī dz jū rai 2 minū š u gā jiens, viesnī ca atrodas pirmajā lī nijā .


Tieš i blakus pludmalei atrodas neliela, mā jī ga Svē tā s Barbaras kaplič a.

Sv. Barbaras kapela

Nikiti pludmales ir smilš ainas un oļ u, ieeja ū denī ir sekla.

Viesnī cas pludmale tika attī rī ta no oļ iem un akmeņ iem jau mū su uzturē š anā s laikā : speciā la maš ī na savā c visus akmeņ us no pludmales un izsijā smiltis

Automaš ī na, kas attī ra pludmali

"Nosacī ti" viesnī cas pludmalē nebija sauļ oš anā s krē slu. "Nosacī ti" - jo visas Grieķ ijas pludmales ir paš valdī bas.

Atpū tnieki atradā s tieš i uz smiltī m.

Viesnī cas pludmale pē c tī rī š anas

Tač u, ieejot ū denī , jā bū t modram – jū ras ež u ir daudz. Tie ir sastopami ne tikai uz akmeņ iem, bet biež i vien arī smiltī s, rā pojot par savu ezī š u biznesu.

Jū ras ež i seklā ū denī

Tā tad koraļ ļ u č ī bas š eit nav greznī ba, bet gan nepiecieš amī ba.

Tiem, kam patī k gulē t uz sauļ oš anā s krē sliem, malkojot dzē rienu, 15 minū š u pastaigas attā lumā pa skaisto promenā di atrodas pilsē tas pludmales josla, kas atrodas blakus krodziņ iem un restorā niem. Pilsē tas pludmale smilš aina, kopta, jū ras ež us tur neredzē jā m.

Nikiti pilsē tas pludmale krē slā

Tikai administratori runā angliski. Viesnī cas personā ls – visa virtuve un istabenes – runā tikai grieķ u valodā . Tač u viņ u sirsnī ba un vē lme palī dzē t mums deva iespē ju vienam otru saprast.

Jau pirms mū su izbraukš anas reģ istratū rā parā dī jā s krievvalodī gā Viktorija, un tas daudziem atviegloja dzī vi. Turklā t tū ristu kontingents ir nedaudz mainī jies. Kad mē s reģ istrē jā mies, bez mums visā viesnī cā atpū tā s vē l viena krieviski runā još a ģ imene, un pā rē jie atpū tnieki pā rsvarā bija bulgā ri. Viņ iem no Sofijas š eit ir daudz tuvā k nekā lī dz Melnajai jū rai. Viņ i nā k ar savā m maš ī nā m, jo ​ ​ ir tikai 70 km no robež as. Bija arī slovā ki un grieķ i. Lī dz mū su aizbraukš anas dienai ieradā s latvieš i un daudzi krievi. Tā pē c bija pienā cis laiks pieņ emt darbā darbinieku, kurš runā vairā k nekā tikai grieķ u un angļ u valodā .


Tī rot telpas katru dienu, viņ i ļ oti cenš as. Wi-Fi ir bezmaksas, tač u pieejams tikai reģ istratū rā .

Mē s bijā m ļ oti apmierinā ti ar atpū tu un jo ī paš i ar viesnī cu.

Mū su istabas balkons

Nedaudz nepaveicā s ar laikapstā kļ iem, bet jū s to nevarat pasū tī t. Joprojā m ir zemā sezona. "Augstā kā " sezona š ajā s vietā s sā kas 1. jū nijā , tajā paš ā laikā iestā jas laikapstā kļ i, un cenas pieaug ļ oti bū tiski.

Par mū su atvaļ inā jumu Ņ ikiti, pā rgā jieniem gar jū ru lī dz sarkanajiem akmeņ iem, interesantā m ekskursijā m, kā arī ieguvumiem lasiet stā sta "Sitonija – Grieķ ijas rezervē tais nostū ris" turpinā jumā : http://www.turpravda.ua/gr/sitonija/blog-225072.html.

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Вид из номера отеля
Балкон нашего номера
Двери на балкон
Из нашего номера видна Кассандра
Городской пляж Никити в сумерках
наш номер в отеле
Корпус, в котором мы жили
Удивительные пахнущие медоносные деревья
Новый корпус отеля
Центральный вход в отель
Машина, которая убирает пляж
Морские ежи на мелководье
Пляж отеля после уборки
Территория отеля
Первый корпус отеля
Белая шелковица
Бассейн в отеле
Ресторан отеля
Открытая терраса  ресторана
Часовенка Святой Варвары
Līdzīgi stāsti
komentāri (10) Atstājiet savu komentāru
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums