Porto Carras Sithonia 5*– Atsauksmes

98
Novērtējums 7.710
№4 viesnīcas reitingā Halkidiki — Sitonija
7.8 Numurs
7.8 apkalpošana
7.8 Tīrība
7.8 Uzturs
8.5 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas tieši smilšu pludmalē, divus kilometrus no Neos Marmaras ciema, 1763 hektāru gleznainas dabas vidū. Viesnīca ir piemērota jebkuras kategorijas tūristiem. Viesnīca ir daļa no liela viesnīcu kompleksa Porto Carras Grand Resort, kas sastāv no divām viesnīcām: Meliton Hotel un Sithonia Beach. Viesnīcas ēkas atrodas perpendikulāri krastam pretējās kūrorta infrastruktūras pusēs.Vairāk →
аватар evgslon
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s ar ģ imeni nopirkā m biļ eti uz š o viesnī cu ziemā , augusta sā kumā atpū tā mies 10 dienas. Š eit ir plaš a teritorija ar mež iem, savvaļ as lagū nā m, jahtu piestā tni, golfa klubu, nirš anas skolu, tenisa kortiem, sporta laukumiem un daudz ko citu, katrs var atrast kaut ko sev tī kamu. … Tomēr ▾ Mē s ar ģ imeni nopirkā m biļ eti uz š o viesnī cu ziemā , augusta sā kumā atpū tā mies 10 dienas. Š eit ir plaš a teritorija ar mež iem, savvaļ as lagū nā m, jahtu piestā tni, golfa klubu, nirš anas skolu, tenisa kortiem, sporta laukumiem un daudz ko citu, katrs var atrast kaut ko sev tī kamu. Pats komplekss ir nedaudz vecs, 70-80 gadi, bet mē s par to zinā jā m, mums personī gi plusu bija vairā k nekā mī nusu. Mū suprā t, vecais interjers ir vienī gais viesnī cas trū kums, novē lam tai pilnī gu atjaunoš anos un uzplaukumu.
Visas š ī s dienas sauļ ojā mies, peldē jā mies. Pludmale laba, kopta, daudz sauļ oš anā s krē slu, protams pirmajā s 2 rindā s nevar tikt, jā ņ em no nakts, lai gan personā ls tam pievē rš uzmanī bu, ka nevar aiziet lietas, tā dē jā di ieņ emot sauļ oš anā s krē slu. Smiltis ir rupjas, saulriets patī kams, ū dens silts. Dvieļ i tika paņ emti pie letes pludmalē , pē c depozī ta samaksas reģ istratū rā .
Daudz pastaigā jā mies pa teritoriju, paspē jā m vairā kas reizes izbraukt ar bezmaksas vilcienu, kas apbrauc visu teritoriju 45 minū tē s, jā jā m ar zirgiem,
nopirku vietē jo vī nu, vakaros staigā ju pa jahtu piestā tni, kur atrodas jahtas.
Virtuve laba, ē dieni garš ī gi, produkti svaigi, ē dieni ir daž ā di, katru dienu vakariņ u laikā var izmē ģ inā t ko jaunu. Jā , vienī gais, tomē r rindas, bet tas bija gaidā ms, atpū tnieku ir tik daudz, komplekss milzī gs. Un tas, ka paplā tes ir tukš as, nav taisnī ba, bet, protams, tā s var bū t tukš as pā ris minū tes, kamē r viesmī ļ i tā s iznes, bet ē diens nevar parā dī ties ar burvju mā jienu.
Apkalpoš ana viesnī cā laba, uzmanī ga, katru dienu viesnī cā gidi, ar viņ iem var sazinā ties, ja kas.
Bē rnam patika animā cija, viesnī cā ir daudz bē rnu, Mihails ir vienkā rš i lielisks puisis, viņ š viegli organizē ja bē rnu atpū tu, bē rni viņ am paklausī ja, viņ iem noteikti bija jautri.
Ir baseini, tī ri, ir sauļ oš anā s krē sli, bet tomē r, mē s vairā k dodam priekš roku jū rai, lai gan bē rnam patika uz slidkalniņ iem.
Esam apmierinā ti ar savu uzturē š anos, liels paldies. Mē s bijā m priecī gi apmeklē t š o brī niš ķ ī go un saulaino valsti, esmu pā rliecinā ts, ka ne pē dē jo reizi. Novē lam viesnī cai visu to labā ko.
Пляж Здание отеля + бассейн Бассейн с водными горками
аватар evtatarenko
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Grieķ ijā bijā m pirmo reizi, ar vī ru un 5 gadī gu bē rnu ieradā mies jū lija sā kumā . Laiks bija lielisks, karstumu jū rmalā izturē ja komfortabli, bet istabā bez kondicioniera nekur nav. Iknedē ļ as atvaļ inā jumu pavadī jā m viesnī cas kompleksā Porto Carras Sithonia. … Tomēr ▾ Grieķ ijā bijā m pirmo reizi, ar vī ru un 5 gadī gu bē rnu ieradā mies jū lija sā kumā . Laiks bija lielisks, karstumu jū rmalā izturē ja komfortabli, bet istabā bez kondicioniera nekur nav. Iknedē ļ as atvaļ inā jumu pavadī jā m viesnī cas kompleksā Porto Carras Sithonia. Mē s lasī jā m daudz atsauksmju, gan jauno, gan pagā juš ajā gadā , ilgi š aubī jā mies, bet tomē r nolē mā m, un, kā izrā dī jā s, ne velti. Mums patika viss, š eit viss ir nodroš inā ts bē rnu atpū tai un principā arī pieauguš ajiem. Sā kš u pē c kā rtas.
TERITORIJA
Teritorijas mē rogs ir vienkā rš i pā rsteidzoš s. Tas sastā v gan no aprī kotā m daļ ā m, gan "savvaļ as" dabas (mež i, lagū nas). Apkā rt priedes, egle, krū mi, palmas, puķ es, nopļ auts zā liens, vī na dā rzi, tī rs gaiss + jū ras brī ze. Viesnī ca atrodas Sitonijas pussalā , aizsargā jamā teritorijā . Tā lu no Saloniku lidostas braucā m apmē ram 2 stundas ar auto (individuā lais transfē rs), komfortabli, ar kondicionieri. Pa teritoriju kursē izpriecu vilcieniņ š , iespē jams arī iznomā t velosipē dus un braukt, vai vienkā rš i pastaigā ties vakarā .
PLUDMA
Pludmales lī nija plata, smiltis rupjas, tī ras. Es nezinu, cik daudz atpū tā mies, katru dienu gā jā m uz jū ru, vienmē r bija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, bet, protams, ne pirmajā rindā , bet tomē r. Pludmales dvieļ u kartes tika izsniegtas reģ istratū rā , reģ istrē joties ar depozī tu 50 eiro, paš i dvieļ i jā ņ em lī dzi pie letes pludmalē . Bā rs ir atvē rts un viņ i gatavo gardus kokteiļ us.
UZTURS
Kā mums, tik izcili, liela pamatē dienu izvē le, piedevas, salā ti, uzkodas, daž ā di izgriezumi, sieri, picas. Svaigi dā rzeņ i un augļ i (arbū zi, melones, ķ irš i, apelsī ni, ā boli). No gaļ as ē dieniem cū kgaļ a, liellopa gaļ a, vistas gaļ a, retā k jē ra gaļ a. Jū ras veltes, zivis. Salds galds ar daž ā diem labumiem. Jā , tieš ā m, pie restorā na bija rinda, bet bū tī bā paš ā restorā na atvē rš anas sā kumā vakariņ ot labā k doties 20:00 - 20:30.
ANIMĀ CIJA
Pieauguš ajiem neuzbā zī ga animā cija, aerobika, ū dens aerobika, volejbols, vī rieš i biež i spē lē ja futbolu. Teritorijā nav golfa laukumi, nirš ana, hipodroms, tenisa korti, kazino, spa, vispā r ir ko darī t. Bē rniem ir bē rnu klubs Grekoleto. Liels paldies animatoram Maiklam. Dzī vespriecī gs, pozitī vs, ar bē rniem vienā viļ ņ a garumā . Spē lē jā mies baseinā , daž ā di pasā kumi, katru dienu 20:30 bija minidiskotē ka, mū su bē rns bija priecī gs, plus viesnī cā ir daudz bē rnu, tikai kaut kā da bē rnu nometne. Arī bē rniem ir peldbaseins, ū dens slidkalniņ i, rotaļ u laukums.
ISTABA
Š is ir vienī gais, es nevaru teikt, ka tas ir tieš s mī nuss, neliels viesnī cas trū kums. Istabas interjers nav jauns, mē beles ir nedaudz vecas, bet kopumā istaba ir mā jī ga, sastā v no salona un divā m istabā m, mums bija ģ imenes suite, plaš s, gaiš s, skaists skats uz jū ru. Istaba tika regulā ri tī rī ta no rī ta, veļ a tika mainī ta 2 reizes nedē ļ ā .
PERSONĀ LS
Apmierinā ts ar personā lu visā s jomā s, sā kot no apkopē jā m un beidzot ar reģ istratū ru. Viesmī ļ i restorā nā ir lieliski, strā dā ā tri. Darbinieki nav pazī stami, pret viņ iem izturas ar cieņ u un sapratni. Uzmanī gs un pieklā jī gs pret viesiem. Atseviš ķ i mē s vē lamies pateikties mū su viesnī cu gidiem Jevgē nijai Mouzenidim un Mohiram. Puiš i viesnī cā dež urē katru dienu, ar visiem jautā jumiem varat sazinā ties. Mē s devā mies no viņ iem ekskursijā uz Meteoru un vienu dienu pavadī jā m iepē rkoties, devā mies uz Enigma tirdzniecī bas centru. Neliels centrs ar grieķ u izstrā dā jumiem, kaž okiem, daž iem apģ ē rbiem, suvenī riem.
Gribu teikt, ka viesnī ca atbilda visā m mū su prasī bā m un pilnī bā attaisnoja savu cenu. Es iesaku viesnī cu absolū ti jebkurai cilvē ku kategorijai.
аватар laskaekaterina
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š ogad ģ imene atpū tā s Porto Carras Sithonia viesnī cā . Mums ļ oti patika komplekss. Numurs ir plaš s, gaiš s, ļ oti ē rta gulta, un skats no balkona ir vienkā rš i pā rsteidzoš s (skats uz jū ru un Kelifos salu). Vieta patieš ā m ir relaksē još a, restorā nos ir ļ oti garš ī gi ē dieni (es mī lu jū ras veltes, un š eit tikai noteiktā s dienā s ir zivju vakars, kurā vakariņ ā s tiek pasniegtas mī dijas, zivis, garneles utt. … Tomēr ▾ Š ogad ģ imene atpū tā s Porto Carras Sithonia viesnī cā . Mums ļ oti patika komplekss. Numurs ir plaš s, gaiš s, ļ oti ē rta gulta, un skats no balkona ir vienkā rš i pā rsteidzoš s (skats uz jū ru un Kelifos salu). Vieta patieš ā m ir relaksē još a, restorā nos ir ļ oti garš ī gi ē dieni (es mī lu jū ras veltes, un š eit tikai noteiktā s dienā s ir zivju vakars, kurā vakariņ ā s tiek pasniegtas mī dijas, zivis, garneles utt. ). Teritorija ir milzī ga, vakaros var iziet ā rā un pastaigā ties ar ģ imeni daž ā dā s vietā s, labs rotaļ u laukums, un bē rnu zonā ir ļ oti forš s animators, gan bē rniem, gan pieauguš ajiem bija jā maksā tieš i no viņ a. Mē s ar ģ imeni paspē jā m arī izjā t ar zirgiem, apmeklē t skaistas vietas laivā ar peldē š anu un makš ķ erē š anu, daž reiz braucā m uz kaimiņ u ciematu Neos Marmaras, visbiež ā k braucā m ar ū dens taksometru, tā pē c mums un bē rniem ir interesantā k, tā ds mini kruī zs. Cita starpā vienā no dienā m apmeklē jā m viesnī cas Spa centru, mē s ar bē rniem peldē jā mies iekš telpu baseinā ar dž akuzi un hidromasā ž u, bet vī rs apmeklē ja masā ž as terapiju. . Grieķ ijā uz salā m esam atpū tuš ies jau iepriekš , pirmo reizi esam uz cietzemes un ar pā rliecī bu varu teikt, ka š ī s ir savā dā kas brī vdienas, cits skats uz viesnī cā m, dabu, kultū ru utt. Liels paldies par tā du atvaļ inā jums!
аватар 18irinaya
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Iknedē ļ as atvaļ inā jumu pavadī jā m viesnī cā Porto Carras Sithonia. Viesnī ca atrodas Halkidiki pussalā , neticami gleznainā Sitonijas vietā . Braucā m no lidostas apmē ram 2 stundas, nedaudz tā lu, bet tas bija tā vē rts. … Tomēr ▾ Iknedē ļ as atvaļ inā jumu pavadī jā m viesnī cā Porto Carras Sithonia. Viesnī ca atrodas Halkidiki pussalā , neticami gleznainā Sitonijas vietā . Braucā m no lidostas apmē ram 2 stundas, nedaudz tā lu, bet tas bija tā vē rts. Sitonijas daba ir vienkā rš i ā rkā rtē ja, skujkoku mež i, ziedoš i krū mi, palmas, garš augi, ļ oti zaļ a pussala. Vietu izvē lē jā mies speciā li ģ imenes atpū tai ar bē rniem (3 un 8 gadi). Lidojums bija normā ls, lidmaš ī nā nedaudz trī cē ja, bet kopumā Ellinair aviokompā nija iepriecinā ja, garš ī gi pabaroja, iedeva padzerties vī nu! )
Ieradā mies agri, ap 10 no rī ta jau bijā m viesnī cā , pā rsteidzoš i (laikam tā pē c, ka sezonas sā kums) tikā m iekā rtoti ā tri, stundas laikā . Vē los pateikties reģ istratū rā Stefanam, ļ oti pieklā jī gs, pacietī gs, vairā kas reizes visu skaidri izskaidroja angļ u valodā .
Jā , kā jau daudzi raksta par nejauno telpu interjeru, arī mē beles ir nedaudz nolietotas, bet kopumā nav slikti, mū su istaba bija plaš a, diezgan ē rta un tī ra. Viss, kas bija norā dī ts vietnē , bija un darbojā s pareizi. Istabā bija arī neliels augļ u groziņ š . Mums bija ģ imenes istaba ar bī dā mā m durvī m 1. stā vā , sā kumā baidī jā mies, ka bū s skaļ š un bē rni nevarē s normā li gulē t, bet viss izdevā s, un troksnis netraucē ja.
Restorā nā ir laba virtuve, mū su ģ imenei garš oja ē diens: pā rsvarā daudz dā rzeņ u, vienmē r bija vairā ku veidu gaļ a, zivis, mī dijas, makaroni, kartupeļ i, rī si un vispā r viss, ko mē dza ē st mani mazie. Tomē r zupas pā rsvarā bija krē mī gas, tā pē c tā s ī sti neē dā m, nebijā m pieraduš i. Bet visas dienas garumā viņ i vilka no bā ra saldē jumu, un tur satika bā rmeni Dimitri, lielisku puisi, vienmē r ļ oti smaidī gu un uzmanī gu pret bē rniem. No augļ iem bija banā ni, ā boli, bumbieri, kivi, apelsī ni, greipfrū ti, plū mes.
Viesnī cas teritorija vē rienī ga, kopta, ļ oti zaļ a. Daudzi daž ā di sporta laukumi, peldbaseini, golfs, vī na dā rzi, jahtu osta, kazino, hipodroms, nirš ana un daudz kas cits. Vesela mini pilsē tiņ a ar savu dzī vi.
Apmeklē jā m arī Neos Marmaras, kas atrodas blakus viesnī cai, apmē ram 30 minū tes kā jā m izrā dī jā s, ņ emot vē rā bē rnus. Mums tas ir milzī gs pluss, ka bija iespē ja iziet ā rpus viesnī cas, pastaigā ties pa mazu ciematiņ u, ir daudz daž ā das kafejnī cas, restorā ni, veikali, suvenī ru veikali utt. ) Tajā ciematā ļ oti garš ī gs saldē jums izgatavots no dabī gā jogurta. To sauc par smieklī gu govi, ja tulko krievu valodā . Kopumā radā s iespaids, ka grieķ i ir ļ oti laipni un viesmī lī gi cilvē ki. Kā tas vienmē r ir ar smaidu un gatavs palī dzē t jebkurā sī kumā . Iespaids par valsti paliek vislabā kais.
Protams, viesnī ca joprojā m ir ievē rī bas cienī ga, nesakiet, bet greznā teritorija, pludmales, skuju koki, atraš anā s vieta un pati viesnī cas iekā rta darī ja savu.
Pā rē jie bija apmierinā ti. Paldies.
аватар v.hwostova
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Laba diena visiem. Vē los pastā stī t par mū su brī niš ķ ī go atvaļ inā jumu kopā ar vī ru, ko pavadī jā m Grieķ ijā jū nija sā kumā un apmetā mies Porto Karras viesnī cā . Mē s dzī vojā m Sithonia ē kā . … Tomēr ▾ Laba diena visiem. Vē los pastā stī t par mū su brī niš ķ ī go atvaļ inā jumu kopā ar vī ru, ko pavadī jā m Grieķ ijā jū nija sā kumā un apmetā mies Porto Karras viesnī cā . Mē s dzī vojā m Sithonia ē kā . Izvē loties viesnī cu, nokā rtojā mies pie š ī varianta, jo. viņ š izpildī ja visus mū su lū gumus pē c ideā las atvaļ inā juma: ē dinā š ana "viss iekļ auts", liela teritorija, krā š ņ a pludmale, daudz izklaides un daudz ko citu, vairā k par visu:
Man patika viesnī cas atraš anā s vieta: sava liela teritorija un tajā paš ā laikā netā lu no Neas Marmaras ciemata - kā jā m 20 minū tes, bet mē s vairā kas reizes izmantojā m ļ oti interesantu pakalpojumu: taksis ar laivu pa krastmalu - par tikai 3 eiro no cilvē ka. Starp citu, š ajā ciematā ir ļ oti attī stī ta infrastruktū ra: daudzi lielveikali, aptiekas, liels skaits Vidusjū ras tavernu - vairā kas reizes vakariņ ojā m daž ā dos krodziņ os, kur tika pasniegti gardi grieķ u ē dieni, ī paš i jū ras veltes - garš ī gi, vē l tagad atceros š os bagā tī gos gardumus.
Vē l š ajā viesnī cā mani piesaistī ja tā s izklaide. Ī paš i sporta cienī tā jiem nebū s garlaicī gi, š eit katrs atradī s kaut ko sev. Mans vī rs vienkā rš i murgo par volejbolu, tā pē c biež i vakaros kopā ar citiem š ī s viesnī cas atpū tniekiem gā jā m spē lē t pludmales volejbolu. Protams, ir daudz citu atrakciju: privā ta osta ar jahtā m, basketbols, futbols, teniss, golfa laukumi (lai gan mē s nekad neesam spē lē juš i), velosipē du noma, ū dens sporta veidi, nirš anas skola un vilciens viesus ved visā teritorijā . bezmaksas. Ahh, protams, ir baseini ar jū ras ū deni un pat 2 ū dens slidkalniņ i, viesnī cas darbinieki teica, ka citā s viesnī cā s Halkidiki tā da nav.
Par personā lu runā jot - nevaru nepieminē t viņ u izcilo darbu, ierodoties viesnī cā , tikā m sirsnī gi sagaidī ti, izskaidrota pamatinformā cija un nodotas ilgi gaidī tā s istabas atslē gas.
Istaba ļ oti pieklā jī ga, bez volā niem, protams, skaidrs, ka viesnī ca nav jauna - bet tas attaisno izmaksas. Ē rtai atpū tai ir nodroš inā ts viss: TV (kaut gan pā ris reizes ieslē dzā m), kondicionieris, ledusskapis, tī ra vannasistaba, fē ns, un pats galvenais, bezmaksas wifi. Ikdienas istabenes pakalpojumi, veļ as maiņ a 3 reizes nedē ļ ā . Kopumā skaitlis uz cietā.4.
Nu vē l viens neapš aubā ms pluss ir jū ra! Un pludmale ir tikai brī nums: smilš aina savienojumā ar tirkī zzilo jū ru un zaļ iem augstiem kokiem, meiteņ u ievē rī bas cienī gas ir “ugunsgrē ka” bildes. Arī sauļ oš anā s krē sli un saulessargi ir bez maksas, dvieļ i depozī tā , kas par viesnī cu rada ļ oti labu iespaidu.
Nedaudz par ē dienu - ir galvenais restorā ns (brokastis, pusdienas, vakariņ as), diezgan daudzveidī gs uzturs, dzē rieni iekļ auti. Vienī gais, ka biež i pulcē jā s nelielas rindas, tā pē c iesaku uz restorā nu doties nevis tā darba sā kumā , bet nedaudz vē lā k - visas paplā tes ar ē dienu tiek papildinā tas un vairs nav tā du cilvē ku baru. Vienā no vakariņ ā m - ē dā m kā a la carte restorā nā , paņ ē mā m vī nu un milzī gu gliemeņ u š ķ ī vi. Ir uzkodu bā rs, kurā tiek pasniegtas uzkodas starp galvenajā m ē dienreizē m, tas atrodas netā lu no galvenā baseina ar ū dens slidkalniņ iem, ir arī baseina un pludmales bā ri, tie ir bez maksas, un viesnī cas vestibilā ir galvenais bā rs lī dz 12:00 naktī . .
Papildus jaunieš iem viesnī cā ir daudz atpū tnieku ar bē rniem, un tur, kur ir bē rni, dabiski ir troksnis un troksnis, bet mē s kaut kā ā tri pieradā m un gandrī z nepievē rsā m uzmanī bu. Bē rniem, starp citu, viesnī cā ir arī daudz visā du izklaides, animatori viņ us izklaidē visu dienu.
Kopumā , ja jū s domā jat objektī vi - viesnī ca ir savas naudas vē rta, viņ u sniegto pakalpojumu saraksts ir vienkā rš i milzī gs. Bijā m apmierinā ti. Un Grieķ ija mū s atkal iepriecina ar savu viesmī lī bu, silto laiku, garš ī go ē dienu! Tas rada vē lmi š eit atgriezties vē lreiz! Esam jau bijuš i Krē tā un Halkidiki, tagad nā kamā rindā ir Korfu sala.
аватар sunnn1
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Lieliska vieta, skaista apkā rtne, brī niš ķ ī ga jū ra! Ī paš i patika animā cijas komanda - jauni, aktī vi, pozitī vi puiš i ar lielisku humora izjū tu, daudzveidī ga sporta un vakara programma Ir pienā cis laiks atjauninā … Tomēr ▾ Lieliska vieta, skaista apkā rtne, brī niš ķ ī ga jū ra!
Ī paš i patika animā cijas komanda - jauni, aktī vi, pozitī vi puiš i ar lielisku humora izjū tu, daudzveidī ga sporta un vakara programma
Ir pienā cis laiks atjauninā t mē beles telpā s
аватар i.voliyarchuk
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s ar ģ imeni palikā m š ajā viesnī cā jū nija sā kumā , mums ļ oti patika! Milzī ga viesnī cas teritorija, skaista un kopta. Kopumā Sitonijas pussala pā rsteidza ar savā m ainavā m, es mī lu š o reģ ionu ar blī vajiem priež u mež iem - man š eit ir visē rtā kais klimats. … Tomēr ▾ Mē s ar ģ imeni palikā m š ajā viesnī cā jū nija sā kumā , mums ļ oti patika! Milzī ga viesnī cas teritorija, skaista un kopta. Kopumā Sitonijas pussala pā rsteidza ar savā m ainavā m, es mī lu š o reģ ionu ar blī vajiem priež u mež iem - man š eit ir visē rtā kais klimats.
Nedaudz bijā m sarū gtinā ti, ka tikā m nokā rtoti tikai 14:00, teica, ka viesnī cā nav brī vu numuriņ u. Bet mē s atstā jā m savas mantas bagā ž as nodalī jumā un devā mies uz pludmali)
Atseviš ķ i es gribē tu atzī mē t pludmali - tā ir ļ oti gara, ieeja jū rā ir maiga, smilš aina. Bē rni š eit bū s lieliski, sauļ oš anā s krē sli un saulessargi ir bez maksas.
Viesnī cā ir laba izklaides un animā cijas programma ikvienam.
Ē diens bija garš ī gs un daudzveidī gs, bija viss nepiecieš amais.
Tuvā kajā pilsē tā Neos Marmaras var nokļ ū t ar laivu vai kā jā m - apmē ram 20 minū tes. Tur var atrast daudz daž ā du tavernu un veikalu, uztaisī t skaistas, krā sainas fotogrā fijas.
Kopumā mē s bijā m ļ oti apmierinā ti ar savu uzturē š anos un labprā t atgrieztos vē lreiz!
аватар IrinaDmitr
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Sveiki! Vē los padalī ties iespaidos par atvaļ inā jumu Grieķ ijā . Š o brī niš ķ ī go valsti ar ģ imeni apmeklē jā m augusta beigā s, protams, pā rē jais atstā ja vislabā ko iespaidu. Apmetā mies viesnī cā Porto Carras Sithonia, kas atrodas Halkidiki pussalā , Sitonijas zaļ ā kajā un maģ iskā kajā vietā . … Tomēr ▾ Sveiki! Vē los padalī ties iespaidos par atvaļ inā jumu Grieķ ijā . Š o brī niš ķ ī go valsti ar ģ imeni apmeklē jā m augusta beigā s, protams, pā rē jais atstā ja vislabā ko iespaidu. Apmetā mies viesnī cā Porto Carras Sithonia, kas atrodas Halkidiki pussalā , Sitonijas zaļ ā kajā un maģ iskā kajā vietā . Sitonijas rags ir aizsargā jama teritorija, tī rā kā , skaistā kā un zaļ ā kā . Pati viesnī ca ir tā s dā rgakmens. Milzī ga platī ba, kas apstā dī ta ar eikaliptiem un skuju kokiem, liela un tī ra pludmale, tī ra jū ra, starp citu, ū dens bija ļ oti silts. Sauļ oš anā s krē sli bija bez maksas. Arī viesnī cas infrastruktū ra un atraš anā s vieta ir ļ oti ē rta un laba. 20 minū š u gā jiena attā lumā no viesnī cas atrodas Neos Marmaras ciems, kurā ir viss nepiecieš amais: aptiekas, veikali, krodziņ i, kafejnī cas, bā ri utt. Ir kur pastaigā ties un sajust grieķ u zemju garš u.
Viesnī cas numuri ir ļ oti plaš i un gaiš i. Mums bija skats uz jū ru, tas ir nedaudz malā , bet ļ oti mierī ga vieta 5. stā vā . Mē beles nav jaunas, bet diezgan labā stā voklī .
Restorā nā visdaž ā dā kie produkti bija pā rpilnī bā , reizē m, protams, no rī tiem bija rindas pē c pankū kā m, bet tā s tika atvestas ļ oti ā tri. Tur bija augļ i un dā rzeņ i. Vakariņ ā s tiek pagatavota ļ oti garš ī ga cū kgaļ a un zivis. Bē rnu ē dienkartē viņ i ņ ē ma vā rī tus dā rzeņ us.
Teritorijā ir arī trī s bā ri: pie pludmales, pie baseina (tie atvē rti lī dz 18:00) un viesnī cas vestibilā (lī dz 00:00). Mē s vienmē r izdomā jā m bez problē mā m ar ū deni, kolu, fantu un citiem dzē rieniem, viss ir bez maksas (viss iekļ auts)). Baseina zona ir piemē rota gan bē rniem, gan pieauguš ajiem.
Viesnī cas vestibilā vienmē r ir reģ istratū ras darbinieki, lai gan tikai angļ u un grieķ u valodā )) Bet vienmē r ir tū risma operatora vai viesu nama darbinieki, kas ir gatavi palī dzē t ar tulkojumu.
Kopumā mums ļ oti patika atpū ta, viesnī ca patī kama, tā ir ģ imene.
аватар i.luchko
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Gadu no gada mē s ar vī ru rezervē jam atvaļ inā jumus ziemā . Ē rtā k ir aprē ķ inā t budž etu, un jū s varat saņ emt labas atlaides. Starp citu, pā ris reizes rezervē jā m jau vasarā , tā tad trī s reizes saņ ē mā m viesnī cas atteikumus. … Tomēr ▾ Gadu no gada mē s ar vī ru rezervē jam atvaļ inā jumus ziemā . Ē rtā k ir aprē ķ inā t budž etu, un jū s varat saņ emt labas atlaides. Starp citu, pā ris reizes rezervē jā m jau vasarā , tā tad trī s reizes saņ ē mā m viesnī cas atteikumus. Tā pē c iesaku ikvienam jau laikus padomā t par to, kur vē laties atpū sties, lai vē lā k nebū tu jā izvē las no tā , kas ir palicis.
Bet š odien es runā ju par mū su augusta brī vdienā m ar vī ru un vecā kiem Porto Carras Sithonia, uzreiz teikš u, ka viesnī ca ir tā lu no jauna, bet mē s negaidī jā m visu laiku palikt istabā s, tā pē c meklē jiet labā kā s cenas un vienmē r ar labu infrastruktū ru. Tā pē c tiem, kas nemeklē mī nusus katrā sī kumā , iesaku doties uz Sitoniju un š o viesnī cu.
Mū su istaba atradā s 4 stā vā ar skatu uz jū ru. Viņ i paņ ē ma to ī paš i, lai katru rī tu apbrī notu pussalas skaistumu un nezaudē tu. Numurā ir: fē ns, seifs, duš a (mums bija), liels balkons ar mē belē m, minibā rs, ledusskapis, telefons. Tas ir no galvenā . Mums bija standarta dubultnieks. Tā pat bija ar maniem vecā kiem. Peldmē teļ i, č ī bas utt. - tas nav nekas. Tī rī š ana katru dienu. Daž kā rt ne visai kvalitatī vi, bet kopumā nevaru teikt, ka pā rā k slikti. Man liekas, ka pā rsvarā sū dzas tie, kam mā jā s ir sterila tī rī ba un istabas č ī bas tiek slauktas ar spirtu katru dienu))). Bet š eit katram savs.
Ē diens ir ļ oti daudzveidī gs. Ir daudz desertu (tā ir mana vā jī ba). Kā rtainā mī kla Grieķ ijā ir ī paš i garš ī ga. Es nezinu, kā viņ i to dara, bet nav iespē jams atrauties. Man arī patika deserts, lī dzī gi kā spiesta manna ar medu. Recepte nav precī za, bet garš ī ga))). Jū ras veltes nav katru dienu, bet 10 dienu laikā redzē jā m pā ris reizes noteikti. Mē s tos neē dam. Rakstu tikai tā pē c, ka daudzi recenzijā s sū dzas, ka tā nav. Tā nav taisnī ba. tie ir =). Vidē jas kvalitā tes dzē rieni. Garš ī gs alus un vī ns, jo laikam ir sava vī na darī tava. Stipro alkoholu labā k ņ emt par piemaksu. Domā ju, ka katrs, kurš ir atpū ties Turcijā un Ē ģ iptē , sapratī s, kā pē c. Izņ emot to, daudz pā rtikas. Daudz gaļ as, piedevu, salā tu utt. olī vas un siers ir garš ī gā kā s lietas, ko esmu ē dusi savā dzī vē . Protams, viesnī cā s viss ir no raž oš anas. Bet arī labi. Bet krodziņ i biež i piedā vā mā jā s gatavotu sieru. Jū s š eit nekļ ū dī sities, ja pasū tī sit. Tik garš ī gums!! !
Tā lā k par viesnī cu: teritorija vairā kus desmitus hektā ru. Tai ir savs golfa laukums, jā š anas klubs, trenaž ieru zā le, vī na darī tava, vairā ki peldbaseini, alejas, zā lā ji un pat kazino. Kazino, protams, vairā k atgā dina spē ļ u zā li ar spē ļ u automā tiem, kā jau man, bet daudziem patī k.
No viesnī cas lī dz tuvā kajai pilsē tai var nokļ ū t ar laivu par 3 eiro vai ar taksi - par 6 eiro, manuprā t. Bet laiva ir interesantā ka. Neos Marmaras pilsē tā ir daudz suvenī ru veikalu, tavernu, bā ru, kafejnī cu utt. Mē s bijā m To Limanaki. Tas atrodas tieš i piekrastē . Tas ir garš ī gi, un ē diens izskatā s svaigs. Un jā , cilvē ku vienmē r ir daudz. Izmē ģ iniet vietē jā s vafeles. Tie izskatā s pē c beļ ģ u, bet daudz garš ī gā ki un lielā ka izmē ra. Var pasū tī t ar augļ iem, š okolā di, medu, riekstiem, cepumiem un kaudzi daž ā du labumu.
Bet kaut kas mani novē rsa saldumi. Dosimies atpakaļ uz viesnī cu. Es aizmirsu jums pastā stī t par pludmali. Viņ š ir lielisks. Neapstā jieties tieš i pie ieejas atpū tas zonā . Labā k paiet nedaudz tā lā k, tur ir jaunā ki sauļ oš anā s krē sli un vairā k vietas, un neviens neatņ ems pludmales skaistumu un tā s ē rtī bas.
Es ievietoju daž as fotogrā fijas, lai parā dī tu, kur mē s dzī vojā m. Kvalitā te nav lī dzvē rtī ga, bet jū s joprojā m varat redzē t, kā dā skaistumā mē s atpū tā mies 10 dienas))
аватар SvetikBaku
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s ar ģ imeni izvē lē jā mies viesnī cu Halkidiki, lai atpū stos no pilsē tas burzmas. Porto Carras mums lieliski derē ja, bijā m jū lijā . Gara pludmale, kurā vienmē r var atrast vietu prom no pū ļ a, un, ja vē laties pilnī bā atkā pties, tad viesnī cas teritorijā ir skaistas pastaigu takas. … Tomēr ▾ Mē s ar ģ imeni izvē lē jā mies viesnī cu Halkidiki, lai atpū stos no pilsē tas burzmas. Porto Carras mums lieliski derē ja, bijā m jū lijā .
Gara pludmale, kurā vienmē r var atrast vietu prom no pū ļ a, un, ja vē laties pilnī bā atkā pties, tad viesnī cas teritorijā ir skaistas pastaigu takas.
Pati viesnī cas teritorija ir neticami zaļ a, burtiski katru teritorijas kvadrā tmetru aizņ em priedes, starp kurā m tā vien gribas visu dienu klī st, izbaudot sveķ u aromā tus.
Netā lu no viesnī cas kompleksa atrodas neliela pilsē tiņ a, uz kuru var nokļ ū t pat kā jā m, pat ar laivu, kas atiet no ostas netā lu no blakus esoš ā s viesnī cas Meliton.
Istaba plaš a, gaiš a, likā s mazliet “apkopta”, mē beles mazliet vecas, bet tī ras, ar telpas uzkopš anu problē mu nebija, tī rī ja regulā ri un labi, istabā vienmē r patī kams aromā ts pē c tī rī š anas.
Viesnī cu gidi, kas tur pastā vī gi strā dā , rū pē jas par mū su sirdsmieru – jebkura problē ma tiek nekavē joties atrisinā ta. Ļ oti pieklā jī gi un taktiski jaunieš i un meitenes. Paldies viņ iem.
Papildus galvenajam restorā nam, kurā tiek pasniegtas brokastis, pusdienas un vakariņ as, uz vietas ir pat trī s à la carte restorā ni (kuriem jums ir jā pierakstā s) un vairā ki bā ri. Ē diens viesnī cā ir top piecinieks, daudzveidī ga ē dienkarte, katrs atradī s sev tī kamu ē dienu. Pareiza pasniegš ana, daudz tradicionā lu ē dienu, jū ras veltes, visā di labumi un augļ i.
Iepriekš minē tajā pilsē tā atrodas neliela krodziņ š - vietē jais nosaukums mazajiem restorā niem Grieķ ijā . Mū s turp un atpakaļ veda BEZMAKSAS transfē rs, mums bija tikai daudz jā paē d š ajā jaukajā Vidusjū ras tavernā .
Bē rniem ir daudz lietu: peldbaseins, klubs, pieklā jī ga animā cija, bē rni ir laimī gi, sporta laukumi, ū dens slidkalniņ i.
Kopumā viesnī ca pilnī bā apmierinā ja mū su vajadzī bu vienkā rš i ATPŪ TĪ TIES.
Daba š eit ir š ī s pussalas lielā kā bagā tī ba.
Parādīt vairāk »


iemiesojums skutakidi
8 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums kot1963
Būšu pateicīgs par praktiskiem padomiem par jebkuru tēmu: viesnīcas nianses, kurp doties un cik tas maksā utt. Pateicos jau iepriekš.
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums 78eta
Trīs reizes esam apmetušies viesnīcā. Plānojam vasaras plānus.
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums ysv61
Kāds ir ekskursiju ilgums un izmaksas, kur labāk doties
15 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
Atrakcijas
Karidi pludmale
Novērtējums 6.0
Grieķija, Halkidiki — Sitonija
Daba, Pludmales
Neos Marmaras ciems
Novērtējums 4.0
Grieķija, Halkidiki — Sitonija
Arhitektūra, Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti

Отель расположен прямо на песчаном пляже, в двух километрах от посёлка Неос Мармарас, посреди 1763 гектаров живописной природы. Отель подходит для любой категории туристов. Отель представляет собой часть крупного отельного комплекса Porto Carras Grand Resort, состоящего из двух отелей: Meliton Hotel и Sithonia Beach. Корпуса отелей расположены перпендикулярно побережью по разным сторонам от инфраструктуры курорта.

Atrašanās vieta Отель на полуострове Ситония между склоном горы Мелитон и заливом Торонеос, в 110 км от аэропорта, в 120 км от г.Салоники,в 3х км от городка Н. Мармарас, на берегу моря.
Pludmales apraksts Пляж при отеле, песчаный (протяженностью 9 км). Из года в год отмечается Голубым флагом ЕС. Кабинки. Пляжные полотенца под залог.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

В 4 ресторанах отеля Porto Carras Sithonia подают блюда средиземноморской и этнической кухни. В распоряжении гостей 5 баров: у бассейна, на пляже, рядом с лагунами и в казино отеля Sithonia. Здесь предлагают освежающие коктейли и вино с собственного виноградника.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • jahtu pietauvošanās
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский мини-клуб для детей в возрасте от 4 до 12 лет, ежедневные утренние и вечерние программы летом и в субботу зимой. Teenager Club: специальные анимационные программы для подростков от 13 до 18 лет с июля по август.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Специальные детские мероприятия организуются командой аниматоров. На территории также открыта школа верховой езды и предусмотрены 2 игровые площадки. Гости могут сыграть в боулинг. В современном спа-центре отеля предлагаются эксклюзивные процедуры талассотерапии. Гости могут посетить хаммам, сауну, крытый бассейн, парикмахерскую и фитнес-зал. К другим удобствам для отдыха относятся футбольное поле и баскетбольная площадка, а также 18-луночное поле для гольфа.
  • akvaparks un slidkalniņi
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • ūdens aktivitātes
  • kazino
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 487 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi
  • balkons/terase
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
Adrese Porto Carras, Sithonia, 63081, Halkidiki, Greece
Tālruņi: Tel: 2375-077000
Fax: 2375-071229
Tīmekļa vietne: Porto Carras Sithonia
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол, футбол. В отеле есть аквапарк или горки, водные развлечения. Обязательно сходите в казино, это особое удовольствие. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.