Porto Carras Meliton 5*– Atsauksmes

30
Novērtējums 8.110
№3 viesnīcas reitingā Halkidiki — Sitonija
8.1 Numurs
8.0 apkalpošana
7.9 Tīrība
8.3 Uzturs
8.9 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas divus kilometrus no Neos Marmaras ciema, 1763 hektāru gleznainas dabas vidū. Tai ir privāta osta (lielākā Ziemeļgrieķijā). Viesnīca ir daļa no liela viesnīcu kompleksa "Porto Carras Grand Resort", kas sastāv no divām viesnīcām: Meliton Hotel un Sithonia Beach. Viesnīcas ēkas atrodas perpendikulāri krastam pretējās kūrorta infrastruktūras pusēs. Viesnīca sastāv no vienas 7 stāvu ēkas. Viesnīca celta 1979. gadā un pēdējo reizi renovēta 2016. gadā. Tā ir ideāla vieta konferencēm un semināriem, kā arī ģimenes un korporatīvām brīvdienām.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Tas bija sezonas beigas varbū t tur un labā k, daudz kas nedarbojā s, kad mē s tur nokļ uvā m, ļ oti ž ē l. Es iesaku visiem ī rē t automaš ī nu no viesnī cas, jū s varat doties no Sithonia uz Athos kalnu, arī paņ ē ma ekskursiju pa Filipu, vē l viens ļ oti patika, es ieteiktu visiem. … Tomēr ▾ Tas bija sezonas beigas varbū t tur un labā k, daudz kas nedarbojā s, kad mē s tur nokļ uvā m, ļ oti ž ē l. Es iesaku visiem ī rē t automaš ī nu no viesnī cas, jū s varat doties no Sithonia uz Athos kalnu, arī paņ ē ma ekskursiju pa Filipu, vē l viens ļ oti patika, es ieteiktu visiem. Uzņ ē muma pā rstā vis reģ istratū rā man nepatika, viņ am bija nedaudz tā da nesaprotama, pavirš a attieksme. Man patika ē diens, no kura izvē lē ties.
аватар Dmitrij_Kostarev
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Skaista pludmale, bet tikai tad, ja izmantojat VIP zonu. Istaba nogurusi, par naudu varē tu bū t labā k. Paņ ē mā m tikai brokastis, tā s ir vidē jas, nekas ī paš s. Toreiz teritorijā bija nopū sts koku ķ ekars, tā pē c kaut kā nebija ī paš i ē rti, bet kopumā ir patī kami tur pastaigā ties ar ratiem. … Tomēr ▾ Skaista pludmale, bet tikai tad, ja izmantojat VIP zonu. Istaba nogurusi, par naudu varē tu bū t labā k. Paņ ē mā m tikai brokastis, tā s ir vidē jas, nekas ī paš s. Toreiz teritorijā bija nopū sts koku ķ ekars, tā pē c kaut kā nebija ī paš i ē rti, bet kopumā ir patī kami tur pastaigā ties ar ratiem. Tas nebija slikts brauciens, č etriem, teiksim tur. Netā lu ir Marina, kur ir visā das jahtas, tur var pastaigā ties, bet citur nav kur iet, bet ar maš ī nu devā mies tur, kur vajadzē ja.
аватар Marina815706
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Š ogad vī lies viesnī cā . Ir vecs, bet teritorija milzī ga, ē diens pilnī gs mī nuss, internets normā ls, personā ls š ausmī gs. Viesnī cai kopumā ir nepiecieš ams remonts. … Tomēr ▾ Š ogad vī lies viesnī cā . Ir vecs, bet teritorija milzī ga, ē diens pilnī gs mī nuss, internets normā ls, personā ls š ausmī gs. Viesnī cai kopumā ir nepiecieš ams remonts.
аватар Marija972982
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Klusa atpū ta, tī ra teritorija, gandrī z rezervē ta, ar mazu bē rnu tur ir ļ oti ē rti. No lidostas ar autobusu devā mies uz viesnī cu uz 1.5h, ar bē rnu bija nedaudz nogurdinoš i, bet ne baisi. Kopumā viesnī ca mums ļ oti patika, varu atstā t tikai pozitī vu atsauksmi. … Tomēr ▾ Klusa atpū ta, tī ra teritorija, gandrī z rezervē ta, ar mazu bē rnu tur ir ļ oti ē rti. No lidostas ar autobusu devā mies uz viesnī cu uz 1.5h, ar bē rnu bija nedaudz nogurdinoš i, bet ne baisi. Kopumā viesnī ca mums ļ oti patika, varu atstā t tikai pozitī vu atsauksmi. Teritorija ir ļ oti liela, ir gan peldbaseini, gan golfa laukumi, gan savi vī na dā rzi. Viesnī ca pē c restaurā cijas, numuriņ i labi, izvē rtā s ideā la atpū ta pie mums. Ē diens ļ oti kvalitatī vs, man ļ oti patika, daudz labā k nekā tajā paš ā Turcijā vai Ē ģ iptē.5* viesnī cā s. Apkalpoš ana teicama, pirmo reizi tik daudzu gadu laikā viesnī ca man tā iepatikā s, ka nav komentā ru, vienī gais, ka viņ iem ē kā ir tumš i gaiteņ i, bet viņ i to nekā di nevar ietekmē t, jo viesnī ca ir tikai pē c restaurā cijas.
аватар
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī cas teritorija lieliska, atraš anā s vieta brī niš ķ ī ga. Pludmale ir vienkā rš i krā š ņ a ar jahtklubu. Ē diens arī labs. Tikai š eit serviss kliboja, tī rī š ana nebija ī paš i laba. Mums pat bija skudras. … Tomēr ▾ Viesnī cas teritorija lieliska, atraš anā s vieta brī niš ķ ī ga. Pludmale ir vienkā rš i krā š ņ a ar jahtklubu. Ē diens arī labs. Tikai š eit serviss kliboja, tī rī š ana nebija ī paš i laba. Mums pat bija skudras. Lū dzā mies izkā pt, bet grieķ i nav ī paš i veikli. Un cipari jau ir apnikuš i. Piezemē tā ks skats uz viesnī cu. Un teritorija ir vienkā rš i milzī ga. Bet viss protams bez komentā riem, ja kā ds vē las jū ru un pludmali - te ir brī niš ķ ī gi. Ir vairā ki lī č i, un jū s varat peldē ties daž ā dā s vietā s. Bet, ja ceļ ojat ar bē rnu, tad te nav pulciņ u un bē rns bū s jā izklaidē paš am.
аватар demakova.lena1
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Jū nija vidū atpū tā mies ar vī ru Porto Carras Meliton viesnī cā , kas atrodas Halkidiki pussalā . Viesnī ca nepievī la: ļ oti plaš s un gaiš s numurs ar milzī gu gultu. Viss ļ oti tī rs, kopts, jā , viesnī ca nav jaunbū ve, bet atstā ja vislabā ko iespaidu. … Tomēr ▾ Jū nija vidū atpū tā mies ar vī ru Porto Carras Meliton viesnī cā , kas atrodas Halkidiki pussalā .
Viesnī ca nepievī la: ļ oti plaš s un gaiš s numurs ar milzī gu gultu. Viss ļ oti tī rs, kopts, jā , viesnī ca nav jaunbū ve, bet atstā ja vislabā ko iespaidu. Restorā nā bija diezgan liels augļ u un gaļ as ar zivī m sortiments. Vienmē r bija no kā izvē lē ties, bija garš ī gi deserti, bulciņ as, kruasā ni, kū ka, uzpū tenis un citi labumi.
Uz vietas ir mini tirgus ar š okolā des konfektē m, sulā m, suvenī riem un citiem tū ristu priekiem ā rzemē s) Viņ iem ir ļ oti grezna Marina - tā grieķ i sauc jahtu ostu vai jahtu ostu. Skats no restorā na paveras tieš i uz to. Starp citu, restorā nā var ē st gan iekš telpā s, gan uz balkona. Vienmē r ir iespē ja vizinā ties ar jahtu, aizbraukt ar laivu par 3 eiro uz kaimiņ u ciemu. Burā š ana pa jū ru aizņ em tikai 15 minū tes. Neos Marmaras ciematā ir daudz Vidusjū ras tavernu (mī dijas, garneles, kalmā ri), veikali, neliels laukums ar spē ļ u automā tiem un naktsklubs.
Ko lai saka par teritoriju. . tā du "ekoloģ iski-dabisku" viesnī cu vē l neesmu redzē jis un neesmu dzirdē jis. Visa teritorija ir apstā dī ta ar priedē m, tū jā m, eglē m un olī vu audzē m. Un tas nozī mē , ka priež u skuju smarž as un aromā ti izkliedē jas pa visu viesnī cas kompleksu. . . ļ oti, ļ oti forš i. Noī rē jā m velosipē dus un braucā m pa vietē jā m takā m lī dz savvaļ as lagū nā m . . ak, un es jums pastā stī š u, kā di skati tur ir. Viena lagū na nomaina citu, daž i skati ir gleznainā ki par citiem, un tas viss ir absolū ti mež onī gā dabas klē pī . Ja jū s meklē jat noslē gtu atpū tu, tad noteikti esat š eit! Pludmales ir ļ oti tī ras ar tī ru ū deni, ja vē laties, varat mainī t pludmales dvieļ us katru dienu. Pakalpojums kopumā labs. Arī baseini ir tī ri un ar jū ras ū deni. Atpū ta vienkā rš i maģ iski. Paldies.
аватар tanja929071
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo tā bija karsta tū re. Mums viesnī cā viss patika, ē dā m tikai brokastis, ar mums bija diezgan apmierinā ti. Man patika, ka no istabas bija tieš s skats uz jū ru. Ir liela, zaļ a zona. Pludmale tī ra, saulriets maigs, jū ra arī tī ra. … Tomēr ▾ Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo tā bija karsta tū re. Mums viesnī cā viss patika, ē dā m tikai brokastis, ar mums bija diezgan apmierinā ti. Man patika, ka no istabas bija tieš s skats uz jū ru. Ir liela, zaļ a zona. Pludmale tī ra, saulriets maigs, jū ra arī tī ra. Serviss labs, personā ls runā angliski. Bija gids, piedā vā ja ekskursijas, bet es to neizmantoju.
аватар perooo
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
„Ceļ š uz viesnī cu bija garā ks nekā ceļ š atpakaļ uz lidostu. daudzi grieķ i dodas atvaļ inā jumā uz Sitoniju. Man ļ oti patika nokļ ū t Neos Marmaras pilsē tā ar laivu! (biļ ete - 3 eiro). Iesaku iegā dā ties ekskursiju un apmeklē t Villa Gallini. … Tomēr ▾ „Ceļ š uz viesnī cu bija garā ks nekā ceļ š atpakaļ uz lidostu. daudzi grieķ i dodas atvaļ inā jumā uz Sitoniju.
Man ļ oti patika nokļ ū t Neos Marmaras pilsē tā ar laivu! (biļ ete - 3 eiro).
Iesaku iegā dā ties ekskursiju un apmeklē t Villa Gallini. ļ oti patika.
daudz patī kamu atmiņ u un iespaidu, un forš as fotogrā fijas.
Man patika virtuve, neskatoties uz to, ka atsauksmes bija sliktā kas nekā par Aegean Melathron Thalasso Spa Hotel Kassandrā .
vispā r viss ir ļ oti forš i. jauki. Š ī ir viesnī ca relaksē još ā m brī vdienā m (kaut arī ar bē rniem).
аватар tr4vel.b
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Vē los padalī ties savos patī kamos iespaidos par š o paradī zi Sitonijas pussalā ! Porto Carras… ir paradī ze ģ imenē m! Es sā kš u secī bā ) Ierodoties viesnī cā mū s sagaidī ja tū risma firmas pā rstā vji, un pā rsteidzoš ā kā rtā bijā m iekā rtojuš ies ļ oti ā tri, burtiski 5 minū tē s. … Tomēr ▾ Vē los padalī ties savos patī kamos iespaidos par š o paradī zi Sitonijas pussalā !
Porto Carras… ir paradī ze ģ imenē m! Es sā kš u secī bā )
Ierodoties viesnī cā mū s sagaidī ja tū risma firmas pā rstā vji, un pā rsteidzoš ā kā rtā bijā m iekā rtojuš ies ļ oti ā tri, burtiski 5 minū tē s. Iekā rtojā mies istabiņ ā , devā mies brokastī s un devā mies izpē tī t apkā rtni.
Infrastruktū ra bē rniem, protams, ir vienkā rš i lieliska, bez vā rdiem! Un rotaļ u laukumi, peldbaseins un ū dens slidkalniņ i, un animā cija, un pat bē rnu restorā ns! (Rī ta vingroš ana, katru vakaru minidisko bē rniem, pa dienu bē rniem patika braukt ar slidkalniņ iem un plunč ā ties baseinā ) Ļ oti profesionā li animatori, kuri runā daž ā dā s valodā s (arī krievu valodā ), ar kuriem mū su bē rniem ne tikai nebija garlaicī gi. Viņ iem vienkā rš i bija jautri un jautri visu vakaru. Vienī gais, ka krievvalodī gais animators ne vienmē r bija vietā . Bet bē rni beidzot sā ka mazliet mā cī ties angļ u valodu, jo uzņ ē mums tur pat bē rnu vidū ir ļ oti daudznacionā ls. Par klimatu tā vispā r ir atseviš ķ a saruna. . . Gaiss ir tī rs. Sā kumā ir pat biedē još i dziļ i elpot, lai galva negrieztos. Viesnī cas teritorijā atrodas priež u un olī vu birzis, lieliska pludmale (9 km gara) ar skaidru jū ru.
Atpū tas laikā apskatī jā m ļ oti interesantas vietas, paldies viesnī cas gidiem par ieteikumiem, kur ar bē rniem doties nekur tā lu! Mē s devā mies uz akvaparku Salonikos. Nevarē tu teikt, ka tas jau ir ļ oti milzī gs un ir daudz interesantu lietu, bet pā rmaiņ ā m un atpū tai ar bē rniem tas tā . Turklā t mē s apmeklē jā m Petralonas alu, interesantu vietu, kur var apbrī not seno dzī vnieku modeļ us. Bē rni bija pā rsteigti!
Un, starp citu, ja izdodas š eit apmeklē t, noteikti dodieties uz tematiskajiem vakariem viesnī cā ! Zivju, grieķ u un BBQ ballī tes. Tā s tiek rī kotas pā ris reizes nedē ļ ā .
Vispā r bē rniem tā ir tikai pasaka. Ja mums bū tu iespē ja, mē s tur paliktu vē lreiz!
аватар denis0302
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Labdien visiem! Izvē loties viesnī cu, aplū kojā m trī s galvenos rā dī tā jus: labu pā rtiku, attī stī tu infrastruktū ru un smilš u pludmali. Izvē lē jā mies arī pē c atsauksmē m, tā pē c nolē mu, ka uzrakstī š u savu. … Tomēr ▾ Labdien visiem!
Izvē loties viesnī cu, aplū kojā m trī s galvenos rā dī tā jus: labu pā rtiku, attī stī tu infrastruktū ru un smilš u pludmali. Izvē lē jā mies arī pē c atsauksmē m, tā pē c nolē mu, ka uzrakstī š u savu. Pē kš ņ i kā ds noderē s.
Lī dz viesnī cai ir nepiecieš ama tieš i 1 stunda un 20 minū tes. es pamanī ju. Attā lums diezgan liels, bet sastrē gumi, cik saprotu, š ajā posmā nav sastopami, tā pē c diezgan ā tri. Mē s pasū tī jā m automaš ī nu tikai mums, tā pē c es jums neteikš u, cik daudz jā brauc ar grupas autobusu. Bet es domā ju nedaudz ilgā k.
Viesnī ca ir ļ oti liela. Netā lu atrodas arī Sithonia ē ka. Ā rē ji gandrī z tā ds pats kā mū su Melitonam, bet mē s nebijā m istabā s. Teritorija ir arī diezgan plaš a. Š ī m divā m ē kā m tas ir kopī gs, tā pē c š ķ iet, ka tas ir pat vairā k, nekā tas varē tu bū t. Turpat pie viesnī cas atrodas neliels lielveikals, suvenī ru veikals, apģ ē rbu veikals (tajā tiek pā rdoti arī peldkostī mi un dvieļ i). Joprojā m tieš i pie ieejas kazino reģ istratū rā . Viņ i teica, ka š is ir vienī gais kazino kopumā kū rortā . Bet iekš ā negā jā m, tā pē c neko daudz nestā stī š u.
Pie ieejas viesnī cā apstā jas vilciens, kas kursē pa viesnī cu. Tas arī aizvedī s uz vī na darī tavu. Ekskursija ir apmaksā ta. Vī na glā ze ir aptuveni 1-2 eiro. Bet garš ī gi. Tur viņ iem ir sava vī na darī tava un pagrabs ar vietē jiem vī niem. Ja vē laties, varat to iegā dā ties uzreiz. Ir arī jahtu piestā tne ar jahtā m, un no tā s kursē laiva uz tuvā ko Marmaras pilsē tu. Nekā ī paš a tur nav, bet prieka pē c pā ris reizes var pabraukt. Kafejnī cas, restorā ni, krodziņ i, veikali - ar to viss ir pietiekami. Tā da tipiska kū rortpilsē ta.
Istabas: mē s paņ ē mā m klusu numuru ar skatu uz golfu. Laba atraš anā s vieta. Skaists skats uz golfa laukumu. Vannas istaba ir marmora, Wi-Fi darbojas labi. Bet, ja tev ir ļ oti svarī gi strā dā t atvaļ inā jumā , tad nav fakts, ka bū s tik labi ievilkties savā istabā . Visur ir savā dā k. Ir televizors ar krievu kanā liem. Minibā rs par papildus samaksu, kā visur. Mums bija peldmē teļ i un č ī bas. Bet es nezinu, vai tie ir visu kategoriju istabā s. Ir standarta higiē nas komplekti. Nu, viss, iespē jams. Es domā ju, ka viss, kas jums nepiecieš ams, ir tur. Tī rī š anas kvalitā te. Man personī gi nav jautā jumu. Arī sieva nesū dzē jā s.
Pludmale ir tieš i tā da, kā du vē lē jā mies. Plaš a, smilš aina un ar skaidru jū ru. Pie ieejas ir daudz cilvē ku. Tā pē c ejiet nedaudz uz sā niem. Ir arī daudz zviļ ņ u. Pludmales dvieļ i depozī tā . Jū s varat to mainī t vienu reizi dienā . Pē c tam depozī ts tiek atgriezts.
Vē l viens punkts ar nodokli par izmitinā š anu. Ja vē l neesi dzirdē jis, tad pagā juš ajā gadā tas tika ieviests Grieķ ijā . Apmaksa atkarī bā no viesnī cas kategorijas. Mū su viesnī cai - 4 EUR par nakti par numuru. Tas attiecas nevis uz personu, bet uz istabu. Paturiet prā tā š o brī di. Citā di es biju pā rsteigts, cik daudz cilvē ku strī dē jā s, jo nesaprata, par ko viņ iem iedeva č eku un kā pē c viņ i reģ istratū rā ņ ē ma naudu.
Parādīt vairāk »


iemiesojums O_Svetlana_Al
Vai ostas vai baseina pusē būs skaļš?
11 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 8 atbildes
iemiesojums NataliiaA
Labvakar! Ļoti gribu maija beigās doties pie jums atpūsties kopā ar ģimeni (es, vīrs un bērns 4 gadi) suite executive SV vai Marina view. Tā man to stāstīja tūrisma aģentūra. Brokastīs, pusdienās, vakariņās. Sakiet, lūdzu, kādas priekšrocības ir atpūtniekiem šādā telpā (pludmalē, restorānā utt.) un kā tiek pasniegti dzērieni brokastu, pusdienu un vakariņu laikā? (kas ir maksas, kas ir bezmaksas). Paldies.
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
iemiesojums legstin
izmaksas ar kažoka iegādi un bez
13 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
Atrakcijas
Karidi pludmale
Novērtējums 6.0
Grieķija, Halkidiki — Sitonija
Daba, Pludmales
Neos Marmaras ciems
Novērtējums 4.0
Grieķija, Halkidiki — Sitonija
Arhitektūra, Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti

Отель расположен в двух километрах от посёлка Неос Мармарас, посреди 1763 гектаров живописной природы. Располагает частной гаванью (самой большой в Северной Греции). Отель представляет собой часть крупного отельного комплекса «Porto Carras Grand Resort», состоящего из двух отелей: Meliton Hotel и Sithonia Beach. Корпуса отелей расположены перпендикулярно побережью по разным сторонам от инфраструктуры курорта. Отель состоит из одного 7-этажного здания. Отель был построен в 1979 году, последняя реновация проведена в 2016 г. Это идеальное место для проведения конференций и семинаров, а также для семейного и корпоративного отдыха.

Atrašanās vieta Отель на полуострове Ситония между склоном горы Мелитон и заливом Торонеос, в 110 км от аэропорта, в 120 км от г.Салоники,в 3х км от городка Н. Мармарас, на берегу моря.
Pludmales apraksts Пляж при отеле, песчаный (протяженностью 9 км). На пляже, удостоенном награды «Голубой флаг», можно заняться различными видами активного отдыха, включая плавание, сноркелинг, дайвинг, водные лыжи, виндсерфинг, прогулки на каноэ и парусный спорт.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

К услугам гостей рестораны изысканной кухни, спа-центр, бар у бассейна и 18-луночное поле для гольфа. По утрам подается греческий завтрак, одобренный Греческой ассоциацией отелей.

В отеле работают 15 баров и ресторанов. Для детей предлагается специальное меню. Поздним вечером в баре можно послушать живую музыку.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • jahtu pietauvošanās
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский мини-клуб для детей в возрасте от 4 до 12 лет, ежедневные утренние и вечерние программы летом и в субботу зимой. Teenager Club: специальные анимационные программы для подростков от 13 до 18 лет с июля по август.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Спа-центр с талассотерапией был девятикратно награжден американским журналом Conde Nast Traveller. Гости могут заказать различные процедуры с использованием косметической продукции марки Elemis и марки Domaine Porto Carras, принадлежащей отелю и предназначенной для проведения винных процедур. В числе удобств спа-центра крытый бассейн с морской водой, бассейн с талассотерапией, бассейн с повышенным содержанием соли в воде и 6 гидромассажных ванн. Кроме того, гости отеля могут посетить казино, кинотеатр под открытым небом и 2 игровые площадки.
  • galda teniss
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • ūdens aktivitātes
  • vindsērfings
  • kazino
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего 479 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase
  • džakuzi (ne visās istabās)
Adrese Porto Caras – Sithonia – Chalkidiki 630 81 - Greece
Tālruņi: Tel: 2375-077000
Fax: 2375-071229
Tīmekļa vietne: Porto Carras Meliton
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, баскетбол, футбол. В отеле есть водные развлечения. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами виндсерфинга. Обязательно сходите в казино, это особое удовольствие. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.