Maria Elena Villas 4*– Atsauksmes

1
Novērtējums 8.010
pamatā
1 atsaukt
9.0 Numurs
9.0 apkalpošana
9.0 Tīrība
8.0 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Villa Maria Elena, kas atrodas Halkidiki pussalā Grieķijā, ir lieliska vieta jūsu sapņu vasaras brīvdienām. Visām luksusa villām ir unikāls dizains un tās ir pilnībā celtas no akmens. Tos ieskauj gleznaina daba, no kuras paveras skats uz Akti Elia un Toronikas līci. Villa Maria Elena apvieno greznus dzīves apstākļus un ideālu atrašanās vietu. No villu logiem paveras pārsteidzoši skaisti skati uz krāsainajiem Sitonijas saulrietiem (otrais Halkidiki pussalas "pirksts"). Tikai dažu kilometru attālumā atrodas Marmaras un Nikiti ciemi. Dažādas laika pavadīšanas iespējas apmierinās jebkuru atpūtnieku. Draugu grupas, pāri un ģimenes var baudīt kristāldzidru jūras ūdeni, dzīvīgu naktsdzīvi, ūdens sporta veidus, pārsteidzošas grieķu virtuves garšas, iepirkšanos – visu, ko vien sirds kāro. Ideāla vieta greznai atpūtai.Vairāk →
аватар epushkova
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Vispā rē jais iespaids: Š ogad ar vī ru nolē mā m brī vdienas pavadī t vienatnē un vienatnē - pē dē jā laikā bijā m ļ oti noguruš i no steigas. Uzreiz jā saka: viņ i ar vietu nezaudē ja! Tas ir tieš i tas, kas jums ir nepiecieš ams ar š ā dā m vē lmē m: minimā ls cilvē ku skaits apkā rt, neuzkrī toš s, bet vienmē r gatavs palī dzē t viesnī cas darbiniekiem, mierī ga daba apkā rt - vā rdu sakot, atvaļ inā jums izdevā s! : ) Bū tu jauki, iespē jams, uz turieni atbraukt ar lielu draudzī gu kompā niju - tur ir villas lī dz 6 guļ amistabā m. … Tomēr ▾ Vispā rē jais iespaids:

Š ogad ar vī ru nolē mā m brī vdienas pavadī t vienatnē un vienatnē - pē dē jā laikā bijā m ļ oti noguruš i no steigas. Uzreiz jā saka: viņ i ar vietu nezaudē ja! Tas ir tieš i tas, kas jums ir nepiecieš ams ar š ā dā m vē lmē m: minimā ls cilvē ku skaits apkā rt, neuzkrī toš s, bet vienmē r gatavs palī dzē t viesnī cas darbiniekiem, mierī ga daba apkā rt - vā rdu sakot, atvaļ inā jums izdevā s! : ) Bū tu jauki, iespē jams, uz turieni atbraukt ar lielu draudzī gu kompā niju - tur ir villas lī dz 6 guļ amistabā m. Tajā paš ā laikā diez vai ir iespē jams ieteikt š o viesnī cu ģ imenē m ar bē rniem - viņ iem tur bū s garlaicī gi.

Naktsmī tnes:

Maria Elena Villas - ī stenī bā pat ne viesnī ca, bet 10 komplekss, š ķ iet, villas, pietiekami atdalī tas viena no otras, ka pē c nedē ļ as pat nav laika noskaidrot no kopē jā skaita : ) Dzī vojā m vienā no mazā kajiem, Teano, paredzē ts 2 viesiem. Tajā paš ā laikā bija pilnī ga nevis istabas, bet it kā atseviš ķ as privā tmā jas sajū ta atpū tai ar visu nepiecieš amo.
Istaba sastā v no 5 daļ ā m: iekš telpu baseins ar dž akuzi uzreiz pie ieejas, kas ar bī dā mā m durvī m atdalī ts no diezgan plaš as viesistabas (pē c vē lē š anā s durvis atveras, kas ļ auj iekā pt baseinā tieš i no dī vā na), tad - virtuve nosacī ti atdalī ta ar arkveida starpsienu ar visu nepiecieš amo ē diena gatavoš anai , pē c tam guļ amistaba ar stingrā m durvī m un paš ā s beigā s - apvienota vannas istaba. Mums nebija sava ā ra baseina - viņ iem tiek nodroš inā tas tikai lielā kas villas. Bet tajā paš ā laikā mē s varē jā m bez maksas izmantot vienas kaimiņ u villas baseinu. Vairā k par istabu: TV viesistabā rā da visus kanā lus, kas pieejami caur satelī ta uztvē rē ju, virtuves iekā rta (ledusskapis, plī ts ar tvaika nosū cē ju, kafijas automā ts, mikroviļ ņ u krā sns, pilns piederumu komplekts, ieskaitot katlus un pannas) - apkalpojams un kvalitatī vs, ē rtas un plaš as mē beles, vannas istaba ar normā lu remontu un santehniku.
Istaba bija aprī kota arī ar 2 saviem kondicionieriem (dzī vojamā istabā un guļ amistabā ). Bija arī fē ns.
Visvairā k man patika tas, ka interjerā pilnī bā nebija lē tas plastmasas - tikai koks un akmens. Ko villas ir bū vē tas pa lī meņ iem tā , ka apakš ē jo sienas pieguļ augš ē jo ā ra baseinu sienā m - tas lika iekš ā vē su pat vislielā kajā karstumā , labi, skaņ as izolā cija arī nozī mē kaut kas : )
Papildus tam visam villas priekš ā mums bija diezgan plaš a ē naina terase (terase), mē belē ta ar galdu un krē sliem, kur faktiski visu laiku mielojā mies svaigā gaisā ar skatu uz jū ru : )
Vienī gais, kas jā patur prā tā , ir nepiecieš amī ba pē c papildu maksas par dž akuzi iekļ auš anu, un diezgan liela - 50 eiro dienā . Ja nē , iekš telpu baseinu var izmantot jebkurā gadī jumā , bet vakaros bez apkures bija vē ss un tieš i dienas vidū.
Tomē r ī paš nieki godī gi brī dina par to savā vietnē.

Uzturs:

Viesnī ca nepiedā vā citas ē dinā š anas iespē jas, izņ emot brokastis - š eit nav virtuves. Brokastī s bija liels klaips vē l siltas maizes, divas sulas paciņ as un viena piena, divas vakuumā sagrieztas gaļ as un divas tā da paš a siera, sviests, ievā rī jums, kū ka, paciņ a kafijas, tē jas un cukura, kā arī kā pudele vietē jā sausā vī na . To visu pilnī bā saņ ē mā m pie ieejas savā istabā . Turpmā k katru rī tu, vē l pirms pamoš anā s, mums atnesa un pie durvju roktura piekā ra somā svaigu, siltu un smarž ī gu maizes kukulī ti, bet viss pā rē jais bija jā pasū ta iepriekš ē jā dienā ar sarakstu no menedž eris, jo krā jumi bija izsī kuš i : ) Saraksts varē ja mainī ties, bet ne pā rā k plaš os limitos.
Piemē ram, viņ i paš i mums piedā vā ja izvē lē ties olas un augļ us, un, kad prasī jā m jogurtus un musli, atteicā s, motivē jot ar plaš o izvē li veikalā un mū su garš as nezinā š anu. Pretī mums noorganizē ja bezmaksas braucienu uz lielveikalu (diezgan tā lu, apmē ram pusstundas attā lumā ), lai mē s paš i varē tu tur izvē lē ties, ko vē lamies. Kopumā ar ē dienu mums nebija nekā du problē mu: pietika arī brokastu pusdienā m, un vakariņ ojā m tuvē jā krodziņ ā.2 minū š u gā jiena attā lumā ar ļ oti labu virtuvi un draudzī giem saimniekiem (vidē jais rē ķ ins - 40 eiro diviem ar vī nu). Augļ us un dā rzeņ us par krietnu santī mu pirka no vietē jā zaļ umu tirgotā ja, kurš villai gā ja garā m divas reizes dienā , no rī ta un vakarā.

Personā ls:
Villas saimnieki Kostas un Marija ir ļ oti jauki un draudzī gi cilvē ki, ļ oti viegli komunicē jami, neuzkrī toš i, bet vienmē r gatavi palī dzē t, pirmajā dienā iedeva mums savus mobilos numurus jebkuram gadī jumam, bet pē dē jā dienā viņ i uzdā vinā ja mums suvenī ru un kā draudzī bas zī mi (burciņ u paš taisī ta vī ģ u ievā rī juma). Š onedē ļ ar viņ iem tieš ā m sadraudzē jā mies : ) Darbinieku ir ļ oti maz vai arī viņ i ir kaut kā neredzami. Menedž eris Jevgeņ ijs iegriezā s katru dienu, lai uzzinā tu vē lmes rī tdienas brokastī m un tikai pajautā tu, vai ar mums viss kā rtī bā , tač u viņ š pā rā k ilgi neuzkavē jā s. Istabas tī rī ja, gultu un dvieļ us mainī ja divas sievietes, smaidī gas un ā tri, katru otro dienu.
Jā piebilst tikai, ka neviens no viņ iem un vispā r neviens no š ajā braucienā redzē tajiem grieķ iem nesaprot ne vā rda un nerunā krieviski - nā cā s kā rtī gi izkopt angļ u valodu un aktī vi lietot zī mju valodu : ) Tajā paš ā laikā es uzsvē rt: tač u nebija iespē ju, ka mē s nevarē jā m tā vai citā di sevi izskaidrot.

Teritorija un daba:

Viesnī cas teritorija diezgan plaš a un ē naina, aug olī vas, priedes, daudz daž ā du puķ u un kaktusi, cikā des neapstā jas ne uz mirkli : ) Aprakstā teikts, ka viesnī ca atrodas paš ā jū ras krastā - tā nav gluž i taisnī ba, vajadzē tu pā rejam pā ri ceļ am uz jū ru, garā m tavernai, kur vakariņ ojā m (apmē ram 5 min. ). Pludmale ir oļ aina, ļ oti skaista dē ļ daudzkrā sainiem oļ iem, bet atkal, ja plā no ierasties ar bē rniem, viņ iem tas nepatiktu: iebraukt ū denī pa oļ iem un smiltī m tomē r ir cita sajū ta. Bet mums viss bija lieliski!
Nedaudz tā lā k gar piekrasti vē lā k atradā m smilš ainu pludmali (ap 15 min. ), tač u bijā m slinki, lai tur ietu un pa vidu atpū tā mies.
Kopumā daba mū s tur vienkā rš i apbū ra: jū ra bija vienkā rš i lieliska, silta un tī ra, visa piekraste bija klā ta ar priedē m, tā pē c gaiss ir vienkā rš i neatkā rtojams, ū denī zivju bari riņ ķ o tieš i ap mū su kā jā m, kopumā tī ra. š arms un miers...
Pats ciemats, kurā atrodas viesnī ca, ir ļ oti kluss un atrodas tā lā k no rosī gas š osejas. Tajā paš ā laikā tieš i iepretim viesnī cai atrodas automaš ī nu nomas birojs, tā pē c, ja vē laties, varat ņ emt automaš ī nu un vicinā t, kur vien skatā s. Vē l ē rtā k ir ierasties ar savu transportu, tad vispā r nav problē mu ne iepirkties, ne ar atpū tu, tač u š ī iespē ja nav piemē rota visiem.
Apkā rtnē atradā m 2 veikalus: vienu lielajā Athena Palace viesnī cā , 10 minū š u gā jiena attā lumā , otru Mitari kempingā (40 minū tes).
Sortiments ir standarta mini-tirdziņ š tū risma vietā , t. i. , var atrast visu nepiecieš amo, bet bez lielas izvē les. Bet galu galā uz Grieķ iju devā mies nevis iepirkties, bet gan atpū sties - un dabū jā m uz visiem 100%!

Rezultā ts:

Ja esat noguris no burzmas un jums ir nepiecieš ams miers un vientulī ba, rū pes bez uzmā cī bas, komforts un skaistums - jū s esat š eit! No sirds iesaku un esmu gatavs atbildē t uz visiem š ī s skaistā s villas nā kamo viesu papildu jautā jumiem.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Karidi pludmale
Novērtējums 6.0
Grieķija, Halkidiki — Sitonija
Daba, Pludmales
Neos Marmaras ciems
Novērtējums 4.0
Grieķija, Halkidiki — Sitonija
Arhitektūra, Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti

Комплекс вилл Мария Елена, расположенный на полуострове Халкидики в Греции – идеальное место для летнего отдыха Вашей мечты. Все виллы класса Люкс имеют уникальный дизайн и построены исключительно из камня. Они находятся в окружении живописной природы с видом на Акти Элиа и Торонический залив. Комплекс вилл Мария Елена сочетает в себе роскошные условия проживания и идеальное расположение. Из окон вилл открывается удивительной красоты вид на красочные закаты Ситонии (второго «пальца» полуострова Халкидики). Всего в нескольких километрах находятся поселки Мармарас и Никити. Разнообразие вариантов времяпрепровождения удовлетворит любого отдыхающего. Компании друзей, пары и семьи могут насладиться кристальной чистоты морской водой, оживленной ночной жизнью, водными видами спорта, удивительными вкусами греческой кухни, шопингом – всем, чего пожелает душа. Идеальное место для роскошного уединенного отдыха.

Atrašanās vieta Пол-в Ситония, курортное местечко Элья, в 9 км от пос. Никити, в 9 км от пос. Неос Мармарас, в 95 км от аэропорта «Македония» г. Салоники, в 110 км от центра Салоник и морского порта.
Pludmales apraksts Узкий, но очень красивый, длинный пляж с чистой водой. Ели и оливковые деревья, растущие на протяжении всего берега, создают живописный вид. На пляже есть организованные места, с шезлонгами, зонтами, баром, а также есть тихие места, позволяющие наслаждаться чистым, голубым морем.
  • 2. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Все виллы имеют индивидуальные бассейны, а также оборудованы внутренними подогреваемыми джакузи (splash pool).

  • atklāts baseins
  • autostāvvieta
  • bezmaksas wi-fi
Telpu apraksts
  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • vcd/dvd
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • virtuve / virtuvīte
  • ledusskapis
  • džakuzi (ne visās istabās)
  • peldbaseins (ne visās istabās)
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
Adrese Akti Elias, Sithonia Chalkidiki, Greece.
Tālruņi: +30 23750 81 426, +30 23750 27 007
Tīmekļa vietne: Maria Elena Villas
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.