Lagomandra Beach 4*– Atsauksmes

15
Novērtējums 8.610
№2 viesnīcas reitingā Halkidiki — Sitonija
9.1 Numurs
9.6 apkalpošana
9.0 Tīrība
8.4 Uzturs
8.3 Infrastruktūra
Viesnīca ir daļa no viesnīcu kompleksa Lagomandra Resort. Ideāla vieta mierīgām, relaksējošām brīvdienām. Smilšaina pludmale, lieliskas dabas ainavas, plašas gaišas telpas, lieliska pludmale, laba virtuve. Ideāli piemērots ērtām ģimenes brīvdienām.Vairāk →
аватар mv_2010
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š ī ir ļ oti forš a viesnī ca, divas ģ imenes atpū tā s, virtuve lieliska, teritorija nav liela, bet sakopta - skaista, pludmale ar skaistā ko - dzidrs ū dens. Paņ ē mā m pansionā tā brokastis un vakariņ as, ļ oti garš ī ga virtuve, alkohols protams par maksu, pusdienot var turpat pludmalē (jū s aizvedī s uz sauļ oš anā s krē slu) vai arī pludmalē ir vairā kas kafejnī cas, nav slikti un ne pā rā k. … Tomēr ▾ Š ī ir ļ oti forš a viesnī ca, divas ģ imenes atpū tā s, virtuve lieliska, teritorija nav liela, bet sakopta - skaista, pludmale ar skaistā ko - dzidrs ū dens.
Paņ ē mā m pansionā tā brokastis un vakariņ as, ļ oti garš ī ga virtuve, alkohols protams par maksu, pusdienot var turpat pludmalē (jū s aizvedī s uz sauļ oš anā s krē slu) vai arī pludmalē ir vairā kas kafejnī cas, nav slikti un ne pā rā k. dā rgi.
Pē c alkohola var aiziet uz lielveikalu, tas ir 5 km no viesnī cas, vai arī turpat pie viesnī cas ir pā ris veikaliņ i, bū s nedaudz dā rgā k, bet blakus.
Ļ oti iesaku š o viesnī cu visiem.
аватар vks2007
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Lieliska viesnī ca, tī rī ba, uzmanī gs personā ls, lieliska virtuve, jauka pludmale, tagad mē s š eit ieradī simies katru gadu! Ī paš s paldies vadī tā jai Olgai par atsaucī bu, vē rī bu, sirsnī go uzņ emš anu. … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca, tī rī ba, uzmanī gs personā ls, lieliska virtuve, jauka pludmale, tagad mē s š eit ieradī simies katru gadu! Ī paš s paldies vadī tā jai Olgai par atsaucī bu, vē rī bu, sirsnī go uzņ emš anu.
аватар ionova.sveet
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Gribē ju pastā stī t par savu ceļ ojumu uz saules un jautrī bas valsti, iespē jams, kā dam noderē s mans apskats. Vasaras beigā s veiksme uzsmaidī ja, kaimiņ i nopirka talonus uz Grieķ iju un nez kā pē c nevarē ja aizbraukt, piedā vā jot lē tā kus. … Tomēr ▾ Gribē ju pastā stī t par savu ceļ ojumu uz saules un jautrī bas valsti, iespē jams, kā dam noderē s mans apskats.
Vasaras beigā s veiksme uzsmaidī ja, kaimiņ i nopirka talonus uz Grieķ iju un nez kā pē c nevarē ja aizbraukt, piedā vā jot lē tā kus. Ilgi nedomā jot, jo tieš ā m izdevī gs piedā vā jums, sā kā m vā kt dokumentus.
Ierodoties nebijā m sarū gtinā ti ne sekundi, viss bija ne tikai brī niš ķ ī gi, bet pat lieliski!
Lagomandra Beach Hotel 4 * atbilst visiem pieprasī jumiem. Ir viss nepiecieš amais: brī niš ķ ī gs restorā ns ar ļ oti garš ī gu un daudzveidī gu virtuvi, krodziņ š tieš i viesnī cas teritorijā , neliels mini tirgus (tur var atrast vienkā rš us č ipsus un kolu, kā arī suvenī rus un drē bes). Varat arī pastaigā ties pa pludmali, doties nedaudz tā lā k un apskatī t laivu nomu, banā nus un citas ū dens aktivitā tes. Starp citu, mē s reiz braucā m ar banā nu, man likā s, ka bū s ļ oti bail, ka izkritī š u pirmais, bet dī vainā kā rtā es biju viens no pē dē jiem, kas palika uz banā na, tas bija ļ oti jautri, pat ekstrē mi, Iesaku visiem!
Par viesnī cu vē los nedaudz piebilst par animā ciju. Neliels mī nuss ir tikai viena animā cijas izrā de (grieķ u vakars) pirmdienā s. Viesnī cas teritorija nav ī paš i liela, bet viss ir mā jī gs, piepildī ts ar daž ā da veida augiem ar skaistiem ziediem.
Pludmale ir tuvu, ļ oti plaš a un tī ra. Ir daudz sauļ oš anā s krē slu (tos ī rē uz diennakti, ja cenas nav mainī juš ā s, tad maksā.5 eiro), bet var gulē t arī uz saviem dvieļ iem (starp citu, lī dzi ņ emt nevar, bet ņ emt tos kā depozī tu par 10 eiro viesnī cā ).
Viesnī cas personā ls ļ oti draudzī gs, visiem draudzī ga un atbildī ga pieeja darbam. Meitenes reģ istratū rā ir ļ oti burvī gas, vienmē r palī dz. Tomē r viņ i bū tu ielikuš i vienu krieviski runā još u meiteni, lai gan tā bija lieliska angļ u valodas prakse. Kopumā paldies viesnī cas darbiniekiem par mū su brī vdienu organizē š anu. Saņ ē mā m daudz pozitī vu, pozitī vu emociju un patī kamu atmiņ u! ! !
аватар tanya_voronova_
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s ar vī ramā ti uz Grieķ iju braucam treš o reizi. Mē s bijā m Krē tas salā , bet Halkidiki mū s vienkā rš i iemī lē ja pagā juš ajā gadā . Atpū tā mies Porto Carras Sithonia viesnī cā . Mani ļ oti iespaidoja ne tikai teritorija, bet arī paš as telpas, infrastruktū ra un, protams, pludmale. … Tomēr ▾ Mē s ar vī ramā ti uz Grieķ iju braucam treš o reizi. Mē s bijā m Krē tas salā , bet Halkidiki mū s vienkā rš i iemī lē ja pagā juš ajā gadā . Atpū tā mies Porto Carras Sithonia viesnī cā . Mani ļ oti iespaidoja ne tikai teritorija, bet arī paš as telpas, infrastruktū ra un, protams, pludmale. Lai gan, tā pat kā daudzi, pirms ceļ ojuma lasī jā m atsauksmes un nedaudz baidī jā mies, vai viss nebū s tik rož aini, kā aprakstī ts aģ entū rā . Bet tas nekas. Viss, ko viņ i gribē ja, viņ i saņ ē ma. Š ogad mē s jau devā mies uz Lagomandra Beach, mums ir tā da tradī cija, katru reizi jauna vieta)). Bet galu galā tika mainī ta tikai viesnī ca. Ko lai saka - Sitonija mū s iekaroja (otrais Halkidiki pirksts). Š ā ds dabas skaistums un zaļ umi nekur citur nav redzē ti. Par mū su viesnī cu:
- pludmale ir akmens metiena attā lumā no istabas, smiltis ir dzeltenas, ū dens silts (jū lijā atpū tā mies) un tī rs, kas arī ir svarī gi. Solā riji tomē r ir maksas (5 eiro).
- ē diens: garš ī gs un pietiekami daudzveidī gs. Sī kā k neaprakstī š u. Protams, brokastis tiek atkā rtotas reti, tač u viņ iem nav laika garlaikoties atpū tas nedē ļ ā . Tas pats stā sts ar vakariņ ā m.
- personā ls: visi draudzī gi un smaidī gi. Es nekad nemanī ju viņ u sā nisku skatienu (un, kā vienmē r, mums un citiem viesiem ir daudz stulbu jautā jumu). Ī paš s paldies Vladlenai, mū su viesnī cas gidam. Ļ oti mī ļ a sieviete. Viņ a vienmē r palī dz, pamudina un pavadī ja visus uz lidostu pat 4 no rī ta. It kā viņ i nemaz neguļ .
- Internets labi uztver. Pat pludmalē varat uzkā pt tī klā .
Kopumā tas ir viss, ko es gribu pateikt. Varbū t ne pā rā k detalizē ti. Bet es domā ju, ka esmu izgā jis cauri galvenajiem punktiem. Š eit praktiski nav nekā du mī nusu, ja ne vainas meklē š ana, protams. Tā pē c es varu pateikt tikai paldies par pā rē jo.
аватар maristocrat
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Lieliska viesnī ca, atraš anā s vieta, tī rī ba, personā ls! Mē s ļ oti iesakā m un, ja iespē jams, atgriezī simies! … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca, atraš anā s vieta, tī rī ba, personā ls! Mē s ļ oti iesakā m un, ja iespē jams, atgriezī simies!
аватар 75cdzaz9
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ļ oti jauka atmosfē ra š ajā viesnī cā . Atrodas blakus jū rai, pirmā lī nija un ļ oti skaista plaš a pludmale. Tas ir ļ oti ē rti - daudz vietas bē rniem. Viesnī ca izskatā s ļ oti jauna un moderna. Man ļ oti patika telpas dizains - gaiš s, moderns un stilī gs. … Tomēr ▾ Ļ oti jauka atmosfē ra š ajā viesnī cā . Atrodas blakus jū rai, pirmā lī nija un ļ oti skaista plaš a pludmale. Tas ir ļ oti ē rti - daudz vietas bē rniem. Viesnī ca izskatā s ļ oti jauna un moderna. Man ļ oti patika telpas dizains - gaiš s, moderns un stilī gs. Daudz vietas un gaismas. Jauki bū t istabā . Es labprā t atpū stos š ā dā viesnī cā un esmu pā rliecinā ts, ka man tas patiktu. Apkalpoš ana arī lieliska.
пляж пляж номер номер номер номер номер номер
аватар anolga
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Tikko vakar atgriezā mies no Grieķ ijas - atpū tā mies Sitonijā Lagomandra Beach 4 * viesnī cā . Mē s esam tikai priecī gi! Viesnī cas personā ls strā dā ļ oti labi. Paldies administratorē m, ī paš i Elī nai, kura labi runā krieviski. … Tomēr ▾ Tikko vakar atgriezā mies no Grieķ ijas - atpū tā mies Sitonijā Lagomandra Beach 4 * viesnī cā . Mē s esam tikai priecī gi!
Viesnī cas personā ls strā dā ļ oti labi. Paldies administratorē m, ī paš i Elī nai, kura labi runā krieviski. Paldies gidiem Mouzenidim Paš am un Vladlenai, ar kuriem varē jā m noskaidrot visus jautā jumus. Paldies istabenē m, kuras katru dienu uzkopa istabu un kurā m to darī jā m. pat neredzē t. Paldies viesmī ļ iem restorā nā un krodziņ ā !
Pirms viesnī cas izvē les apgriezu veselu kalnu informā cijas. Lielā kā daļ a atsauksmju par š o viesnī cu bija labas, bet bija arī pā ris, kas lika par to š aubī ties. Tagad, dzī vojot š ajā vietā.11 dienas, vē los sakiet, ka tie, kas raksta, ka - kas slikts, it ī paš i par pā rtiku, acī mredzot ir tikai ļ aunie konkurenti. . Turklā t mū su viesnī cā vispā r nebija tukš u istabu, un kaimiņ os viesnī cā s vakarā spī dē ja tikai 2-3 logi.
Galvenā s pretenzijas bija par ē dinā š anu un izklaides trū kumu paš ā viesnī cā . Kas attiecas uz ē š anu, tas viss ir muļ ķ ī bas, ē dienu ir daudz un katrai gaumei! Mums patika gandrī z viss, protams, nevaru atkā rtot nosaukumus no ē dieniem, bet bija ļ oti, ļ oti garš ī gi! Un gaļ a tur bija dā rzeņ i, un daudz salā tu, un saldumi ir tikai atseviš ķ a dziesma! Un 4 veidu saldē jums bija visiem, un ne tikai maziem bē rniem kā rakstī ja. Jā tieš ā m no rī tiem visi dzē rieni bija par brī vu - un tē ja , un kafija, un sulas, un karstais piens. Vakarā viss ir apmaksā ts! Puiš i un meitenes kas apkalpoja restorā nā ļ oti strā dā ja labi un gludi, klusi, klusi, ā tri. Tajā paš ā laikā viņ i visi pasmaidī ja.
Vairā kas reizes gā jā m vakariņ ot uz lejasceļ a tavernu Pirat. Ļ oti garš ī gi un lē ti. Oficiante Anna labi runā krieviski un ir ļ oti sabiedriska.
Kas attiecas uz izklaidi, tad visu laiku notika grieķ u vakars ar brī niš ķ ī gu mū ziku un tautas dejā m. Gribu teikt, ka mū zika skanē ja vienmē r un visur - gan viesnī cas restorā nā , gan autobusā pa ceļ am uz ekskursijā m un viesnī cas autobuss pa ceļ am uz Neo Marmaras, mū zika ļ oti patī kama, klusa un neuzbā zī ga.
Tā kā mums ļ oti patī k staigā t, tad izklaides trū kums veicinā ja garā s pastaigas ar kā jā m pa apakš ē jo ceļ u. Tas bija vienkā rš i lieliski - visur zied krū mi un puķ es, kuras mū su dzimtenē redzam tikai botā niskajā dā rzā ! Zied, kaktusi , granā tā bolu koki, apelsī ni nogatavojas un dateles, medus un aprikozes. Satriecoš a priedes, eikalipta, ģ erā nijas un sausserž a smarž a!
Pē c sā tī gā m vakariņ ā m š ie pā rgā jieni pat bija nepiecieš ami. Jū ra tuvumā trokš ņ o, putni dzied-pasaciņ a vien! Nopirkā m masku ar snorkeli un peldē jā mies pa akmeņ iem. Tas man ir neaizmirstams piedzī vojums! Ū dens ir dzidrs, redzams katrs smilš u graudiņ š apakš ā , nemaz nerunā jot par zivī m, astoņ kā jiem, zvaigznē m un visā diem anemonu sū kļ iem. Jū ras ež u ir daudz, tomē r tuvā k rullī š iem abā s pludmales pusē s .
Jū ra visu mū su uzturē š anā s laiku bija diezgan auksta - ne vairā k par 20-21 grā diem, bet tā kā uz sauszemes gaiss sasila lī dz 30 grā diem, bija patī kami peldē ties un gozē ties saulē . Tiesa, nezinu. kā jutā s mazie bē rni, kuru bija daudz , viņ iem galu galā auksti. Lai gan daudzi peldē jā s siltā un tī rā baseinā .
Mū su istabiņ a bija ar skatu uz baseinu, ģ imenes divistaba, lai gan bijā m tikai divatā ar vī ru. Istabā ir TV, ledusskapis, neliels seifs, bez maksas, fē ns, š ampū ns un duš as ž eleja iekš ā vannasistaba. Viss atveras un aizveras ar magnē tisko karti, tas ir, kad izej un izņ em karti, tad nodziest ne tikai gaisma, bet dabiski arī ledusskapis.
Devā mies ekskursijā uz Salonikiem un Meteoru. Saloniki pā rsteidza ar saviem izmē riem-baltā pilsē ta atrodas jū ras krastā ar daudziem lī č iem. No augš as tas ir skaistums! Bija apskates ekskursija pa pilsē tu un Svē tā Demetrija templi. Tad bija 4 stundas brī va laika, pastaigā jā mies pa promenā di, tirgu un veikaliem.
Bet ceļ ojums uz Meteoru ir tikai š oks! Mū suprā t ir vē rts doties uz Grieķ iju tikai lai redzē tu š o brī numu! Diena bija saulaina, bet debesis mā koņ os, uzkā pā m augstu kalnos, skats bija vienkā rš i fantastisks! Protams, garš brauciens, bet tas ir ir vē rts!
Atceļ ā vī na pagrabā Potidea viesnī cā piestā jā m Kassandrā . Bija vī na degustā cija, tad varē ja kaut ko nopirkt-suvenī rus vai vī nu, kas patika. Tur nopirku sū kli, kuru izlasī ju a daudz par, tas ir grū ti, bet slapjš kļ ū st ļ oti patī kams ķ ermenim.
Vē los atzī mē t arī apbrī nojamo transporta punktualitā ti. Tikš anā s Meteorā bija 5:10 no rī ta, tā pē c milzī gais divstā vī gais autobuss ieradā s tieš i tajā laikā un ne minū ti vē lā k. No Salonikiem bija jā izbrauc 15:45, un gids mū s brī dinā ja, lai nekavē tu. Nu mū sē jie bija 10-15 min pah, nav laika. Tā autobuss aizbrauca bez 4 cilvē kiem. Tas pats notika ar viesnī cas autobusu, kas brauc uz Neo Marmaras. Vienu vai divas dienas iepriekš , vajag nopirkt apli- brauciena biļ ete uzreiz. abas reizes pusei cilvē ku nebija laika izbraukt, un bija pā ri ar zī daiņ iem ratos un gados veci ā rzemnieki. Š oferis nogaidī ja divas minū tes un aizbrauca. Mums tas bija nedaudz dī vaini, lai gan saprotami.
Ceturtdien Neo Marmaras ir tirgus, kur var nopirkt visu, ko vien vē lies par zemā ku cenu. Š ī ir skaista pilsē tiņ a ar ostu, kas pilna ar jahtā m un zvejas laivā m.
Tā tad mū su atvaļ inā jums bija veiksmī gs!
Метеоры Вид на Салоники Метеора, Греция Это бугенвиллея,которая растет везде Морские ежи Метеора, Греция Метеора, Греция Метеора, Греция
аватар LaFifa
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
"Lagomandra Beach & Lagomandra Hotel" atrodas ļ oti skaistā vietā , mež u klā ta kalna pakā jē , tā lu no "civilizā cijas" trokš ņ a. Vietē jā Langomandra pludmale, iespē jams, ir labā kā un skaistā kā visā Sitonijā . … Tomēr ▾ "Lagomandra Beach & Lagomandra Hotel" atrodas ļ oti skaistā vietā , mež u klā ta kalna pakā jē , tā lu no "civilizā cijas" trokš ņ a. Vietē jā Langomandra pludmale, iespē jams, ir labā kā un skaistā kā visā Sitonijā . Viena no viesnī cā m (Lagomandra Hotel) atrodas nedaudz tā lā k no jū ras, tuvā k kalna pakā jei, un, lai nokļ ū tu pludmalē , jā š ķ ē rso rosī gs ceļ š pa laipu. Abu viesnī cu teritorijā pieejams bezmaksas Wi-Fi, seifs arī neprasa papildus samaksu. Sauļ oš anā s krē slu komplekts ar lietussargu pludmalē maksā.4 eiro. Viesnī cā s ir marš ruta autobuss uz tuvā kajā m apdzī votajā m vietā m – Marmarasu un Nikiti, turp un atpakaļ maksā s 4 eiro. Abā m viesnī cā m ir savi baseini, ir arī aktivitā tes bē rniem (rotaļ u laukumi), fitnesa centrs un sauna. Viesnī cas kompleksā ir restorā ni, bā ri, suvenī ru veikals un krogs pludmalē . Lai jaukas brī vdienas!
аватар al_ma
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Plusi: -izcila skaidra jū ra +23; liela smilš u pludmale atseviš ķ a lī č a veidā ; no istabas lī dz jū rai - 2 minū tes; jū s varat peldē t jebkurā diennakts laikā ; brokastis vienmē r ir vienā das, tač u ir daudz, no kā izvē lē ties; vakariņ as - galvenais apstā ties laicī gi, lai arī bez liekā m ķ ibelē m. … Tomēr ▾ Plusi:
-izcila skaidra jū ra +23; liela smilš u pludmale atseviš ķ a lī č a veidā ; no istabas lī dz jū rai - 2 minū tes; jū s varat peldē t jebkurā diennakts laikā ; brokastis vienmē r ir vienā das, tač u ir daudz, no kā izvē lē ties; vakariņ as - galvenais apstā ties laicī gi, lai arī bez liekā m ķ ibelē m. Tī rī ts katru dienu, pā rsvarā mazgā tas grī das flī zes un santehnika. Dvieļ u maiņ a 1 pē c 2 dienā m; gultas - 1 4 dienā s. Mums viss derē ja, jo ekskursija nav dā rga, par 2 no tā m - 1200 eiro par HB uz 8 naktī m. Mē s devā mies no Mouzenī diem. Cita lieta: ir vieta, kur staigā t kā jā m: apmē ram 4 km pa apakš ē jo ceļ u uz Nikiti pusi (pa ceļ am ir vairā ki krodziņ i, restorā ni; tū risti un maš ī nas pa ceļ am sanā ca ļ oti reti). Vai arī doties 5-6 km uz Neo Marmaras (taksometrs - lī dz 10 eiro; autobuss - 1.5). Š ī nav liela piejū ras pilsē ta ar suvenī ru un citu veikalu pā rpilnī bu. Ir labs vietē jais alus "MIFOS".
Mē s paņ ē mā m c / o interneta ex. Meteorā . Tie ir klinš u klosteri. Man patika, bet ļ oti garš ceļ š - apmē ram 5 stundas vienā virzienā . Tā pē c iespaidus nedaudz smē rē garā ceļ a nogurums.
Mī nusi:
- nav animā cijas, nē . Tikai ceturtdienā s Lagomandras augš daļ ā viņ i veica t. s. "Grieķ u vakars" ILGOŠ ANĀ S...Bez programmas, "mā kslinieki", ir tikai 4 dejas. + 2 mū ziķ i, kuri izpildī ja 2 solo - izkā pa, mī ļ i uzsmaidot tū ristiem, saka, ar kuriem tā nenotiek.
Un arī š ajā rajonā nav dzī vā s mū zikas. Un tā pē c es gribē ju vietē jo. krā sa!
Un vē l: abi lidojumi turp un atpakaļ kavē jā s gandrī z par 3 stundā m. Tā nu beznodokļ u ķ emmē jā m uz augš u un uz leju, atstā jot tur pē dē jos eiro.
REZULTĀ TS: brī niš ķ ī gas, vieglas, bez stresa pludmales brī vdienas.
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Septembrī atpū tā mies Lagomandra Beach Hotel. Viesnī ca brī niš ķ ī ga, man patika pludmale, restorā nā izmē ģ inā jā m grieķ u ē dienus. Papildus apmeklē jā m pirā tu krodziņ u, tas atrodas blakus viesnī cai. … Tomēr ▾ Septembrī atpū tā mies Lagomandra Beach Hotel. Viesnī ca brī niš ķ ī ga, man patika pludmale, restorā nā izmē ģ inā jā m grieķ u ē dienus. Papildus apmeklē jā m pirā tu krodziņ u, tas atrodas blakus viesnī cai. Protams, apmeklē jā m interesantas ekskursijas Meteora - Korfu ekskursija ir super! Pā rsteidza Sv. Spiridonas baznī ca! Mē s iesakā m visiem. Paldies visiem par svē tku organizē š anu, un pats galvenais – Mouzenidis Travel! Veiksmi un labklā jī bu!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums kkdkkd
Sveiki, vai varat lūdzu pateikt cik maksā taksometrs no viesnīcas uz lidostu un vai līdz lidostai ir iespējams nokļūt ar kaut ko citu? Jau iepriekš pateicamies par atbildi
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums ygarnaga
Labdien visiem!Aģentūra mūs konsultē šī viesnīca Lagomandra Beach 4 *. Gribētu pajautāt kā ir atpūsties ar bērniem 7 un 13 gadi?iet uz ekv.? Un vai ir vērts pašiem braukt ar auto? Paldies visiem jau iepriekš !!!Gaidīšu atbildes! : )
12 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Karidi pludmale
Novērtējums 6.0
Grieķija, Halkidiki — Sitonija
Daba, Pludmales
Neos Marmaras ciems
Novērtējums 4.0
Grieķija, Halkidiki — Sitonija
Arhitektūra, Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti

Отель входит в гостиничный комплекс Lagomandra Resort. Идеальное место для безмятежного, умиротворяющего отдыха. Песчаный пляж, великолепные природные пейзажи, просторные светлые номера, отличный пляж, хорошая кухня. Идеально подойдет для комфортного семейного отдыха.

Atrašanās vieta П-ов Ситония, 6 км от Неос Мармарас, 100 км от аэропорта «Македония» г. Салоники. 2 раза в день курсирует автобус по маршруту: отель — г. Неос Мармарас — отель (за доплату). Автобусная остановка в 40 м от отеля.
Pludmales apraksts Пляжные полотенца предоставляются за небольшую плату только при использовании лежаков, не допускается использование полотенец прямо на песке.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

2 мини-маркета, 2 бара, 2 ресторана. Wi-Fi интернет (бесплатно).

В баре отеля можно заказать напитки и освежающие коктейли. В ресторане отеля с обслуживанием по меню гостям предложат несколько блюд на обед и ужин.

В баре отеля можно заказать напитки и освежающие коктейли. В ресторане отеля с обслуживанием по меню гостям предложат несколько блюд на обед и ужин.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • vēlā izbraukšana
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Спа в соседнем отеле Lagomandra Hotel. Spa-центр (открылся в 2013 г). Салон красоты (уход за волосами, маникюр, педикюр), массаж, джакузи, сауна, процедуры по уходу за лицом и телом. Тренажерный зал – бесплатно.
  • sporta zāle  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

Всего 88 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • vcd/dvd
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese Nikiti, Sithonia, Chalkidiki, Hellas, P.O Box: 16-GR 63088 N. Marmaras
Tālruņi: +30 23750 72217
Tīmekļa vietne: Lagomandra Beach
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.