Jautājums o Santorini

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
26 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Vispārīgi jautājumi»
Kuri tūrisma operatori veic pārvadājumus uz Santorini?
Ko tūroperatori no Maskavas ved uz Santorini, to no Sanktpēterburgas, šķiet, neviens neved.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
11 abonenti  • prasīja 2014-04-1310 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  14
аватар Rimmaspb
Lidojiet uz Krētu. No turienes 2 dienu ekskursija uz Santorini. Nedēļa tur ir par daudz.No Retimnas organizē braucienu http://bazadzhitravel.jimdo.com/ uz viesnīcu pie krieviski runājošajiem un ļoti gādīgajiem saimniekiem. Un čarterbiļetes uz Sanktpēterburgu var iegādāties Solvex tūrē.
аватар LLuba
Panteonam ir tiešie lidojumi. No Maskavas noteikti, no Sanktpēterburgas - neesmu pārliecināts, vajag noskaidrot.
Vispār piekrītu iepriekšējam apskatam, nedēļu tur nav ko darīt ..o.. Santorini ir laba ekskursijai :)
аватар KristiK1
Ir ekskursijas no Maskavas (skatītas jūnijā) no: Panteon Trave, GTV Operator, ICS Travel Group, Mouzenidis Trave un Labyrinth. Nav ekskursiju no Sanktpēterburgas.
аватар andreyvip
Konkrēti pagājušajā vasarā domāju arī par Krētas un Santorini kombināciju, vismaz 3 vietās Maskavā man taisīja ceļojuma aprēķinu un īsti nemeklēju, tikai vērsos nevis aģentūrās, bet operatoros. .. Es neesmu gatavs stāstīt, kā tagad ir. Tā rezultātā pirms gada es paņēmu lētu viesnīcu un apceļoju visu salu, tostarp Santorini. Ja esat diezgan apmierināts ar ceļojumu uz Santorini uz 1-2 dienām, tad neaptiniet, iegādājieties visu Krētā. Šāda tūre Krievijā ir ievērojami dārgāka nekā visas iespējas, ko var piedāvāt uz vietas. Ja plānojat kādu laiku dzīvot Santorini, ņemiet vērā paaugstināto cenu zīmi visam, sākot no pārtikas līdz viesnīcām. Un tīri ekskursijām pietiek ar 2 dienām ar rezervi, un arī būs laiks iepirkties dažādās pludmalēs.
аватар mittya
Jā, labirintā redzēju, t.sk. Redzēju atsauksmes, ka cilvēki kopā ar viņu devušies uz Santorini.
аватар litvinova8
Un man, piemēram, ar nedēļu Santorini nepietika, paliku vēl nedēļu.
аватар Solea
Man ir draugs, kurš gandrīz katru gadu brauc tikai uz Santorini un brauc (pats tur neesmu bijis). Viņa stāsta, ka tur ir neparasti mierīgi, kur nav tūristu. Tagad arī es gribu uz turieni. Un labirints, jā, viņam tur ir ekskursijas.
аватар litvinova8
Mouzenidim ir arī ekskursijas, bet tiešo lidojumu nav.
аватар andmakar
Paldies par atbildēm, laikam paskatīšos labirintu, pie Muzidena viss kaut kā viltīgs tikai 7 dienas un tad 2 tur 3 te un tad vēl 2 kaut kur. Nē, es gribu atbraukt uz pludmali uz 2 nedēļām, un tajā pašā laikā apskatīt visu Santorini, nevis kā ar 1-2 dienu ekskursiju, par kuru būs jāmaksā gandrīz kā puse ceļojuma.
аватар litvinova8
Izvēlieties Perissa vai Imerovigli, tur ir labākās pludmales.
аватар Pimpaletta
Mums tur nebija pat 2 nedēļas, bet drīz brauksim uz turieni vēlreiz)) Es nezinu skaistāko salu, mēs dzīvojām Kamari pludmalēs un Perisā (tas pats, atdalot vienu no otras klints)) Dzīvojiet arī augšstāvā, nedēļu dzīvojām pašā augstumā un devāmies lejā uz pludmalēm ar kvadricikliem, tas aizņem 15 minūtes! Mēs lidojām uz Atēnām un no turienes ar vietējiem grieķiem uz Santorini. Var aizlidot arī uz Krētu un no turienes prāmis iet uz Santorini 2 reizes dienā, tikai biļete jāiegādājas iepriekš, bieži vien ir pārpildīts. Un cenu zīmes tur atbilst salas statusam! Veiksmi tev!)
аватар zhejna
Kādam nedēļa ir gara, kādam par maz, mani paziņas no "Labirinta" tikko togad brauca uz Santorini, uz 10 dienām, garlaicīgi nebija.
аватар litvinova8
Kamari ir oļi, Perisā melnas smiltis.Un augšā mums ļoti patika Akrotiri, tieši virs Sarkanās pludmales.
аватар Solea
ak, es par to aizmirsu, kādreiz lasīju par melnajām smiltīm ... (piezīme sev)
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Santorini
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl