Grand Hotel Palace 5*– Atsauksmes

27
Novērtējums 7.910
№1 viesnīcas reitingā Saloniki
7.0 Numurs
8.1 apkalpošana
7.9 Tīrība
7.5 Uzturs
6.8 Infrastruktūra
Klasisks stils, izsmalcināts interjers, plaša komfortablu numuru izvēle, restorāns, bārs, internets, kvalificēts personāls, konferenču centrs, veselības klubs (iekštelpu baseins, trenažieru zāle, sauna, masāža). Ideāli piemērots gan komfortablai atpūtai, gan biznesa tūrismam. Divvietīgie luksusa modernie numuri tika pilnībā atjaunoti 2018. gadā.Vairāk →
аватар miss.lefterova2012
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Labdien! Vē los padalī ties iespaidos par mū su ī so, bet neaizmirstamo atvaļ inā jumu! Mums ar vī ru bija ļ oti saspringta darba nedē ļ a, un, lai mazinā tu stresu, nolē mā m nedē ļ as nogalē lidot uz Grieķ iju. Atē nā s bijā m aizpē rn, tā pē c š oreiz izvē lē jā mies Hellas ziemeļ u galvaspilsē tu – Saloniku. … Tomēr ▾ Labdien! Vē los padalī ties iespaidos par mū su ī so, bet neaizmirstamo atvaļ inā jumu! Mums ar vī ru bija ļ oti saspringta darba nedē ļ a, un, lai mazinā tu stresu, nolē mā m nedē ļ as nogalē lidot uz Grieķ iju. Atē nā s bijā m aizpē rn, tā pē c š oreiz izvē lē jā mies Hellas ziemeļ u galvaspilsē tu – Saloniku. Lai netē rē tu laiku garajā ceļ ā , izvē lē jā mies viesnī cu paš ā pilsē tā , tikai pusstunda jā brauc no Maķ edonijas lidostas. Novietots vienkā rš i ideā li, ar numuru ļ oti paveicā s! Ja kā dam noder, tad ņ emiet vē rā , ka 226. telpa ir nevainojama visā !
Man ļ oti patika interjera dizains - viss veidots patī kamos zaļ os toņ os, skaistas gleznas pie sienā m, greznas mē beles. . . Atmosfē ra patiesi vedina uz mierī gu, noslē gtu atpū tu, divas dienas atpū tā mies tā , kā nedē ļ as laikā nebū tu atpū tuš ies atvaļ inā jumu mū su dzimtajā pilsē tā . Protams, to veicinā ja arī lieliskie laikapstā kļ i, vietē jo iedzī votā ju labvē lī ba un neticamā laipnī ba, kas mū s visur apņ ē ma. Vē los arī atzī mē t, ka Grand Hotel ir diezgan pieklā jī gs personā ls, sā kot no reģ istratū ras darbiniekiem un beidzot ar istabenē m.
-1 stā vā atrodas peldbaseins, kas neapš aubā mi iepriecinā ja arī mū s.
Restorā ns atrodas 0 stā vā , pa kreisi no reģ istratū ras. Mē s tikai brokastojā m viesnī cā , tā pē c nevaru objektī vi novē rtē t visu klā stu. Vakariņ as tika izvē lē tas pilsē tā ar taksometru par simbolisku samaksu. Krastmalā ir milzī gs skaits restorā nu un kafejnī cu, no kuriem katrs ir interesants un unikā ls savā veidā . Š eit ir tipiski grieķ u krodziņ i ar elegantu nacionā lā s virtuves ē dienu klā stu, mā jī gi mazi krogi un restorā ni ar diezgan augstu apkalpoš anas lī meni.
Turklā t divu atpū tas dienu laikā paspē jā m apskatī t vairā kus lielā kos un ievē rojamā kos apskates objektus: Balto torni, Rotondu, Hagia Sophia, Bizantijas muzeju un daudz ko citu. Ļ oti ē rti, ka visi kultū ras objekti atrodas paš ā centrā , ilgi nebija kaut kas jā meklē . Es dodu viesnī cai un mū su nedē ļ as nogalei 10 no 10!
аватар MariaR19980
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Septembrī bijā m ar partneri uz nedē ļ u Salonikos, dzī vojā m Grand Hotel. Iespaidi bija labi. Manuprā t, moderna Eiropas viesnī ca. 1. Istaba ir ē rta. Kā ienā k - skapis, tajā ir arī neliels seifs, ar digitā lo atslē gu. Skapī ir pietiekami daudz pakaramo, mums bija vairā ki uzvalki, viss derē ja. … Tomēr ▾ Septembrī bijā m ar partneri uz nedē ļ u Salonikos, dzī vojā m Grand Hotel. Iespaidi bija labi. Manuprā t, moderna Eiropas viesnī ca.
1. Istaba ir ē rta. Kā ienā k - skapis, tajā ir arī neliels seifs, ar digitā lo atslē gu. Skapī ir pietiekami daudz pakaramo, mums bija vairā ki uzvalki, viss derē ja.
Gaismu telpā var ieslē gt daž ā dos veidos un izslē gt visu vienlaikus ar vienu slē dzi. Mums patī k š ā da veida sistē ma. Skapī ir halā ti, č ī bas, vannasistabā duš as ž eleja un kaut kā ds krē ms, krē mus nesaprotu.
2. Internets. Izmantojā m wi-fi, paroli dod reģ istratū rā pie ieejas, ā trums labs, piemē rots darba vajadzī bā m, nesū dzamies. Starp citu, mums iedeva divas elektroniskā s atslē gas istabiņ ai diviem, ē rti, novē rtē jā m.
3. Brokastis. Labi, ir no kā izvē lē ties, tā pē c no rī ta bija iespē ja ieturē t sā tī gu maltī ti. Viesmī ļ i nā k pie galdiņ iem, ielej kafiju vai tē ju. Ko tu jautā . Kafiju dzeru reti, tē ja ir laba. Uz katra galda ir krē jums. Man patika š is pakalpojums. Mē s vienmē r vakariņ ojā m krogos, tā pē c par vakariņ ā m viesnī cā neko nevaru pateikt.
4. Atraš anā s vieta. Viesnī ca atrodas netā lu no krastmalas, š ķ iet, ka ir kaut kā di autobusi, bet mē s izmantojā m taksometru, no Ignatia (š ī ir galvenā iela Salonikos) taksis uz Grand maksā.4-5 eiro.
5. Sporta halle. Mē s atzinī gi vē rtē jam fiziskā s aktivitā tes, tā pē c darā m daudz. Viesnī cas sporta zā le ir laba, lai gan tā s darba laiks ir dī vains. Tagad neatceros, bet daž ā s dienā s strā dā no 9:00 lī dz 15:00, citā s ir otrā di - no 14:00 lī dz 21:00, daž ā s - pilnu dienu no 9:00 lī dz 21:00 nesaprot.
Apkopojot, mē s varam teikt, ka kopumā viesnī ca ir laba, lieliski piemē rota biznesa braucieniem. Es domā ju, ka drī z mē s atkal dosimies uz sarunā m. Atkal apstā simies pie Grand.
аватар Alexndra8
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Laba diena visiem! Mē s ar vī ru nesen atbraucā m no Grieķ ijas. Bijā m ekskursijā "Senā Grieķ ija". Laiks bija vienkā rš i brī niš ķ ī gs. Grieķ ija ir brī niš ķ ī ga valsts. š eit viss ir ideā li: no vē stures pieminekļ iem lī dz vietē jai virtuvei. … Tomēr ▾ Laba diena visiem! Mē s ar vī ru nesen atbraucā m no Grieķ ijas. Bijā m ekskursijā "Senā Grieķ ija". Laiks bija vienkā rš i brī niš ķ ī gs. Grieķ ija ir brī niš ķ ī ga valsts. š eit viss ir ideā li: no vē stures pieminekļ iem lī dz vietē jai virtuvei. Ī paš s paldies, protams, mū su gidam - Panaetim un š oferim Dž ordž am. Viņ i patieš ā m ir profesionā ļ i, un no viņ iem var daudz uzzinā t par valsti. Jo ī paš i no Dž ordž a mē s uzzinā jā m, kā ā tri nokļ ū t pilsē tā no mū su viesnī cas Salonikos "Grand Hotel Palace". Principā viesnī ca jau atrodas pilsē tā , bet, tā teikt, nedaudz nost no ceļ a. Vienā pusē ir dzelzceļ a stacija, bet otrā - ceļ u krustojums. Tā tad, pē c lietu loģ ikas, troksnim vajadzē tu bū t mež onī gam, bet nē...troksnis ir gandrī z nedzirdams. Tas vienkā rš i patī kami pā rsteidz.
Numurā ir viss nepiecieš amais normā lai atpū tai: duš as komplekti, peldmē teļ i, č ī bas, tē jas komplekts (plus tē jas maisiņ i, kafija un krē jums). Tiesa, pat istabā tē ja par piemaksu. Dī vaini, protams, bet patiesi. Man ļ oti patika, ka istaba bija tī ra. Redzams, ka viesnī ca nav jauna, bet labi uzturē ta. Ļ oti labi koptas telpas. Santehnika ideā lā stā voklī . Viss ir tī rs. Nekur ne puteklī š a. Kopumā par istabu sū dzī bu nebija vispā r. Ē diens ir labs. Brokastis un vakariņ as – bufete. Daudz labuma un pats galvenais, vienmē r ir no kā izvē lē ties. Mums ļ oti patika zivs. Absolū ti garš ī gi - noteikti ir vē rts izmē ģ inā t. Viesnī cā ir neliels spa. Tā pat kā ar numuru. Viss ir jauki, tī ri, bet bez liekiem č okiem. Jauks baseins un sauna. Baseins, protams, neliels, bet ū dens apkā rt silts un tī rs.
Jā , viesnī ca atrodas tā lu no pilsē tas centra. Katru stundu no viesnī cas kursē bezmaksas autobuss, kas kursē uz pilsē tu. Vienreiz izkā pā m. Saloniki man ļ oti patika. Skaists. Ī paš i promenā de ar lietussargiem. Mē s pastaigā jā mies, fotografē jā mies un braucā m atpakaļ uz viesnī cu. Tur, kā vienmē r, mū s sagaidī ja mū su viesnī cas gide – Marina. Ļ oti jauka meitene. Vienmē r draudzī gs, visu parā dī s, pastā stī s un sniegs padomu. Viņ a mums pat iedeva pilsē tas karti un paskaidroja, ko un kur pirkt un apskatī t. Reiz paš i braucā m ar autobusu uz centru. Bet mū su š oferis mums to jau sen paskaidroja. Kā tur nokļ ū t un kur iegā dā ties biļ etes. Godī gi sakot, ir pat jautri vienu reizi braukt ar autobusu. It ī paš i, ja grieķ i uzrunā krieviski. Es biju ļ oti pā rsteigts. Izrā dā s, š eit ir daudz krievvalodī go grieķ u. Un vispā r visur var atrast krievu runu. Mū su viesnī cā katrs otrais no personā la runā ja krieviski. Ļ oti patī kami, ka viņ i tevi saprot. . . Principā pirms doš anā s ekskursijā mē s rū pī gi izpē tī jā m viesnī cas un pilnī bā ekskursijas. Viss ir kā teikts, ne vairā k, ne mazā k. Tā tad no š ī s viesnī cas mē s negaidī jā m, ka š eit mums katru dienu veiks hidromasā ž u un skū pstī s mū su kā jas. Viss bija ideā li un tieš i tas, ko gaidī jā m.
аватар staruha_izergil
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Grand Hotel Palace 5 * atrodas diezgan tā lu no Saloniku centra. Veikali, krodziņ i, apskates vietas - tas viss ir jā sasniedz ar autobusu vai taksometru. Pilsē tas viesnī ca ar 261 istabu. Istabā s: kondicionieris, satelī ttelevī zija (krievu kanā ls), telefons, bezmaksas wi-fi, seifs, elektriskā tē jkanna, tē jas/kafijas pagatavoš anas iespē ja (maksa, paš am pagatavot kafiju maksā. … Tomēr ▾ Grand Hotel Palace 5 * atrodas diezgan tā lu no Saloniku centra. Veikali, krodziņ i, apskates vietas - tas viss ir jā sasniedz ar autobusu vai taksometru.
Pilsē tas viesnī ca ar 261 istabu. Istabā s: kondicionieris, satelī ttelevī zija (krievu kanā ls), telefons, bezmaksas wi-fi, seifs, elektriskā tē jkanna, tē jas/kafijas pagatavoš anas iespē ja (maksa, paš am pagatavot kafiju maksā.1 eiro, tē ju neatceros), seifs (bez maksas), peldmē teļ i, č ī bas, vanna, fē ns, neliels balkons (uz to nevar iziet). Š ķ iet, ka viss ir labi, bet izskatā s vecs un sasmē rē jis, diemž ē l.
Viesnī cā ir restorā ns ar Eiropas un grieķ u virtuvi, bistro-bā rs. Ē dinā š ana - brokastis (zviedru galds). Mū su uzturē š anā s laikā viesnī cā notika kā zu vakariņ as, tā pē c restorā ns nav tik slikts, kā mē s domā jā m.
Viesnī ca piedā vā trenaž ieru zā li, saunu, apsildā mu iekš telpu baseinu.
Viesnī ca ir ē rta konferenč u, seminā ru, apmā cī bu rī koš anai: ir 13 atbilstoš i augstā kajā m prasī bā m aprī kotas konferenč u telpas, sanā ksmju telpas.
Autostā vvieta ir maksas. Blakus ir Lidl lielveikals.
Absolū ts pluss: viesnī cā ir nosacī jumi viesu uzņ emš anai ar ierobež otā m pā rvietoš anā s spē jā m.

Personī gais iespaids: tas rets gadī jums, kad cienī jama fasā de iespaidoja vairā k nekā pati “iekpuse”. Visticamā k nē nekā jā.

Kopsavilkums: 4 ar mī nusu piecu ballu skalā . Lai gan ī slaicī gai uzturē š anā s laikam (piemē ram, komandē jumā ), tas ir ideā ls.
У нас балкончик выходил во двор, в аккурат на фонтан. Ночью шум от усиливающейся и опадающей струи мешал спать не только в нашем номере :(
аватар Ardentbeauty
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Sveiki! Vē los padalī ties iespaidos par atvaļ inā jumu Grieķ ijā . Tā kā mana mamma sapņ oja apmeklē t š o zemi, tā teikt, Dievu dzimteni, nolē mā m doties ekskursijā pa Seno Grieķ iju. Ilgu laiku nevarē jā m izlemt, kā vienkā rš i doties uz viesnī cu un ceļ ot paš iem vai veikt pilnu ekskursiju (man atvaļ inā juma laikā negribē jā s katru dienu celties pulksten 6 no rī ta). … Tomēr ▾ Sveiki! Vē los padalī ties iespaidos par atvaļ inā jumu Grieķ ijā .
Tā kā mana mamma sapņ oja apmeklē t š o zemi, tā teikt, Dievu dzimteni, nolē mā m doties ekskursijā pa Seno Grieķ iju.
Ilgu laiku nevarē jā m izlemt, kā vienkā rš i doties uz viesnī cu un ceļ ot paš iem vai veikt pilnu ekskursiju (man atvaļ inā juma laikā negribē jā s katru dienu celties pulksten 6 no rī ta).
Risinā jumu jau ieteica tū risma aģ entū ra. Mums ieteicamā ekskursija bija tikai ar apskates tū ri, bet viesnī ca, kurā tika piedā vā ts apmesties, piedā vā ja ekskursijas, no kurā m izvē lē ties un joprojā m bija tā di paš i tū risti kā mē s, tā pē c visas ekskursijas, kurā m pieteicā mies, tika viegli savā ktas. .
Sanā ca tieš i tā , kā gribē jā m. Mē s devā mies trī s ekskursijā s: Atē nā s, metri un termā lie avoti, bet pā rē jā laikā atpū tā mies pilsē tā , pastaigā jā mies, iepirkā mies pirms svē tkiem, vienkā rš i krā jā m dā vanas.
Par ekskursijā m uz Atē nā m daudz nerunā š u. Domā ju, ka visi jau ir dzirdē juš i par š o brī niš ķ ī go pilsē tu.
Bet es pats par meteoriem iepriekš nebiju dzirdē jis, tā pē c, ja kā ds pat iet garā m, noteikti iesaku apskatī t š o dabas brī numu. Ļ oti skaists skats....klosteri atrodas uz klintī m . . gids mums parā dī ja, kā agrā k (pirms tur taisī ja kā pnes tū ristiem) mū ki tur kā pa, bet tomē r tas man neiekrī t galvā .
Arī termiskie avoti ir pā rsteidzoš i. Ekskursija atnā ca ar mums dienu pirms izbraukš anas. Tā pē c pē c saspringtas nedē ļ as saņ ē mā m lielisku atpū tu.
Par viesnī cu. Man viss ļ oti patika, vienī gā viesnī cas atraš anā s vieta nav centrā .
Bet mums tas izrā dī jā s pat priekš rocī ba, bija kluss.
Darba dienā s viesnī ca kursē bezmaksas marš ruta autobusu uz pilsē tu, tā pē c nebija problē mu ar to nokļ ū t. Autobusu pietura tieš i pie viesnī cas.
Lielas greznas zā les, stilī gi numuriņ i ar uzsvaru uz klasiku.
Apsildā mais baseins, trenaž ieru zā le mū s izglā ba. Grieķ ijā virtuve ir ļ oti garš ī ga un bija grū ti pretoties.
Es iesaku pavadī t brī vdienas Dievu paspā rnē .
аватар vasilevna88
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Laba diena! Vē lamies dalī ties iespaidos par mū su mazo piedzī vojumu Grieķ ijā . Bija Grieķ ijā vairā kkā rt, bet vasarā . Š oreiz manam vī ram darba dē ļ bija jā bū t Salonikos, tā pē c nolē mā m komandē jumu apvienot ar nedē ļ as nogali. … Tomēr ▾ Laba diena! Vē lamies dalī ties iespaidos par mū su mazo piedzī vojumu Grieķ ijā . Bija Grieķ ijā vairā kkā rt, bet vasarā . Š oreiz manam vī ram darba dē ļ bija jā bū t Salonikos, tā pē c nolē mā m komandē jumu apvienot ar nedē ļ as nogali. Mē s gribē jā m rezervē t tikai viesnī cu, bet mums ieteica ekskursiju. tū re Eureka, izrā dī jā s lē tā k, priekš rocī ba ir tā da, ka viesnī ca atradā s Saloniku centrā , tieš i tas, kas mums bija vajadzī gs, un tieš i tad, kad mans vī rs bija aizņ emts ar lietā m, es veltī ju laiku Saloniku apskates ekskursijai, kas tika iekļ auts š ajā ekskursijā bez maksas.
Viesnī ca jauka atbilst nosaukumam Palace, viss vienā stilā , numuriņ i nav lieli, bet kopumā mā jī gi, viss patika.
Par ē dienu ī sti neko nevaru pateikt, jo brokastojā m tikai viesnī cā , jo vakariņ as nemitī gi izpalika, nevarē jā m pretoties, lai nepusdienotu daž ā dos krodziņ os.
Viesnī cas gide, ļ oti jauka meitene, piedā vā ja interesantu ekskursiju, par tā du nebiju dzirdē jusi, ekskursiju uz vienu no galvenajā m pareizticī go svē tnī cā m Grieķ ijā - pielū gsmi pie Svē tā s Jaunavas jostas. Sajū tas pē c dievkalpojuma ir neaprakstā mas, no jostas nā k kolosā la miera enerģ ija. laipnī ba un mī lestī ba.
Es iesaku visu, jo ī paš i tā pē c, ka, kā man teica, š ī josta tika glabā ta Athos 40 gadus un tikai vienu reizi pirms pā ris gadiem tika izvesta uz Krieviju.
аватар Kirnas
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Es apmeklē ju š o viesnī cu 2013. gada maijā reklā mas tū res ietvaros. Mū su reklā mas tū re sā kā s ar ieraš anos Salonikos, un mē s apmetā mies Grand Hotel Palace 5 *. Saloniki ir otrā lielā kā Grieķ ijas pilsē ta un Grieķ ijas Maķ edonijas reģ iona galvaspilsē ta. … Tomēr ▾ Es apmeklē ju š o viesnī cu 2013. gada maijā reklā mas tū res ietvaros.
Mū su reklā mas tū re sā kā s ar ieraš anos Salonikos, un mē s apmetā mies Grand Hotel Palace 5 *.
Saloniki ir otrā lielā kā Grieķ ijas pilsē ta un Grieķ ijas Maķ edonijas reģ iona galvaspilsē ta. Lai gan pilsē ta ir viena no vecā kajā m Eiropā , š odien tā ir dzī vī gs un moderns centrs, kas ir pat pievilcī gā ks par Atē nā m, ar plaš ā m alejā m, parkiem un laukumiem. Saloniku galvenie laukumi - Brī vī bas laukums un Aristoteļ a laukums, kas atrodas piekrastes zonā , kur kafejnī cas un restorā ni rindojas rindā , parasti ir pā rpildī ti ar rotaļ ā još iem bē rniem vai vienkā rš i staigā još iem garā mgā jē jiem.
Slavenā kais pilsē tas simbols ir Baltais tornis, kas sā kotnē ji bija daļ a no pilsē tas mū ra. Saloniku lī č a pludmales ir diezgan stipri piesā rņ otas, tomē r cilvē ki tajā s peldas.
Salī dzinoš i tī ras pludmales tiek uzskatī tas Perea un Ayia Triada apkaimē , kas atrodas gar lī ci, 16-24 km uz austrumiem no Salonikiem. Agia Triada ir gleznaina pludmale ar lielisku infrastruktū ru. Tā atrodas 22 kilometrus no Saloniku centra. Jū s varat nokļ ū t pludmalē ar regulā ru autobusu, kas kursē no centra uz Agia Triada ik pē c 30 minū tē m. Piekrastē ir viss nepiecieš amais ē rtai pludmales atpū tai: pā rģ ē rbš anā s kabī nes, saulessargi, sauļ oš anā s krē sli, volejbola un tenisa korti, rotaļ u laukums, bā ri un krodziņ i. Š ajā Saloniku pludmalē varat sauļ oties un veldzē ties jū ras ū denī , savukā rt vakarā iegriezties tuvē jā krodziņ ā , lai ieturē tu vakariņ as ar tradicionā liem vietē jiem ē dieniem. Vakaros pludmalē varat vē rot pā rsteidzoš us saulrietus.
Pati Saloniku pilsē ta ir piepildī ta ar daudziem bā riem un klubiem, kas bū tu pietiekami divā m pilsē tā m, piemē ram, Saloniki, un tomē r tie visi ir piepildī ti un atvē rti katru dienu.
Visu gadu š eit notiek neskaitā mi teā tra pasā kumi, klasiskā s un mū sdienu mū zikas koncerti, kā arī rudens kultū ras festivā ls.

Hotel Grand Hotel Palace 5 * pilsē tniecisks tips, ar ē rtā m istabā m, grī da klā ta ar paklā ju, no tā s plū da dū maka, slapja smaka, istabiņ ā neliels balkoniņ š , TV, telefons, viss nepiecieš amais.
Ir spa centrs. Bez maksas: trenaž ieru zā le, sauna (sievieš u, vī rieš u), apsildā ms iekš telpu baseins. Masā ž as telpa.
Ļ oti ē rti biznesa braucieniem, ir 2 moderni konferenč u centri (ietilpī ba lī dz 3300) ar 8 konferenč u telpā m, 2 banketu zā les, biznesa centrs, 2 konferenč u zā les
Vienī gais mī nuss ir viesnī cas atraš anā s vieta, tā lu no centra dzī vojamā rajonā , kur pat nav kur staigā t. Centru var sasniegt ar autobusu vai taksometru (3-4 eiro).
Š ī viesnī ca ir ē rta 2-3 dienu pieturai apskates ekskursijā s, darī jumu braucienos.
аватар Alex66
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Es apmetos š ajā viesnī cā.2013. gada aprī ļ a sā kumā Mouzenidis Travel organizē tā s iepirkš anā s tū res ietvaros. Uzreiz atzī mē š u lielisko ceļ ojuma organizā ciju, pieci pluss, bet ī paš ī bas un kaž oku iegā des procesu atstā š u atseviš ķ am stā stam. … Tomēr ▾ Es apmetos š ajā viesnī cā.2013. gada aprī ļ a sā kumā Mouzenidis Travel organizē tā s iepirkš anā s tū res ietvaros. Uzreiz atzī mē š u lielisko ceļ ojuma organizā ciju, pieci pluss, bet ī paš ī bas un kaž oku iegā des procesu atstā š u atseviš ķ am stā stam.
Viesnī ca atrodas ne pā rā k prestiž ā pilsē tas rietumu industriā lajā rajonā . Var teikt no ceļ a. Apkā rt pamests bū vlaukums, tuksnesis, autostā vvieta un nobruž ā ti mū ri ap ē kā m. Pieklā jī gā ks skats no istabā m, kas vē rstas uz fasā des pusi, uz pagalmu.
Pastaigas attā lumā no viesnī cas ir tikai Lidl lielveikals (150 metri) un pā ris sporta veikali. Pati viesnī ca atrodas uz ielas, pa kuru ir tikai autoservisi un auto detaļ u veikali. Un tā daž us kilometrus uz centru. Lī dz tuvā kajam pieklā jī gajam krodziņ am aiziet apmē ram 20-30 minū tes. Pilsē tas centrs atrodas 5 kilometru attā lumā . Izglā bs autobusu, kura pietura ir tieš i pie viesnī cas un taksi. Protams, var arī staigā t, kā dreiz staigā ju š urpu turpu, bet pastaiga nekā du baudu nesagā dā . Un nav ko skatī ties un nepā rtraukti vajag skatī ties, kur kā ju licis. Ceļ š viss salauzts.
Viesnī cas izskats un vestibils ir ļ oti pieklā jī gs, pat pompozs. Reģ istrē š anā s minū tes laikā . Tur jau bija kartī tes ar iepriekš krā sotiem numuriem. Reģ istratū rā krievu valodu ī paš i nesaprot, bet viņ i ir ļ oti pieklā jī gi un cenš as palī dzē t. Man bija 107. istaba pirmajā stā vā , bet tas ir apmē ram treš ais stā vs parastai mā jai augstumā . Gaiteņ os skan klasiskā mū zika un krē sla ir blā va. Istaba vidē ja izmē ra, diezgan tī ra, ja nelī st zem galdiem un krē sliem, tad pat skaisti iekā rtota. Ir seifs, halā ts, č ī bas, vannas piederumi. Santehnika tī ra, dvieļ i balti, televizors no pagā juš ā gadsimta. No logiem pavē rā s skats uz viesnī cas rietumu pusi no autostā vvietas brī vā vietā , pamestu bū vlaukumu un rosī gu ielu. Tī rī š ana istabā s ir laba, bet vē la. Internets istabā s pieejams caur wi-fi, paroles nav, vienkā rš i nospiediet ok. Minibā rs ir aizslē gts. Pē c doš anā s uz reģ istratū ru un depozī ta veikš anas to var izmantot kā ledusskapi.
Brokastis atstā ja labu iespaidu, pieklā jī gi viesmī ļ i acumirklī klā ja galdus, piedā vā ja tē ju, kafiju. Un tas viss skaistā vidē .
Kopē jais iespaids ir ļ oti pozitī vs, un, ja š ī viesnī ca atrastos, teiksim, Aristoteļ a laukuma rajonā , tad tai nebū tu cenas. Vai otrā di, cena bū tu cita.
Viesnī cu iesaku tikai darī jumu braucieniem un iepirkš anā s tū rē m. Tas pilnī bā attaisno savu mē rķ i.
Noskatieties ī su video par viesnī cu saitē
http://www.youtube.com/watch? v=wYMxcHkpT_A
аватар pcgzdhlt
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Ko es varu teikt. Istabas nav sliktas. Bet vannasistabā nav duš as vā ciņ u un peldmē teļ i un č ī bas ir jā ī rē par pildī jumu 5 eiro. Istabā nebija ne ū dens pudelē s, ne tē jkannas, ne gludinā mā dē ļ a. Minibā rs ir aizslē gts. … Tomēr ▾ Ko es varu teikt. Istabas nav sliktas. Bet vannasistabā nav duš as vā ciņ u un peldmē teļ i un č ī bas ir jā ī rē par pildī jumu 5 eiro. Istabā nebija ne ū dens pudelē s, ne tē jkannas, ne gludinā mā dē ļ a. Minibā rs ir aizslē gts. Lai vienkā rš i izmantotu ledusskapi, reģ istratū rā jā atstā j depozī ts - 30-40 eiro (kā rtē jo reizi - tas ir par vienkā rš u ledusskapja lietoš anu).
Ē diens ir vidē js un neliela ē dienu izvē le. No augļ iem - kivi, ā boli un banā ni. Turklā t banā nus nomizo un sagriež gabaliņ os.
Vakariņ ā s no dzē rieniem var pasū tī t tikai ū deni vai vī nu par restorā na cenā m.
Viesnī ca ir 100% nevis 5 zvaigznes. Maksimā li dotu 3. Aiz skaistas ā rē jā s fasā des slē pjas neprasmī gi apsaimniekotā ji, taupot pat uz ū deni, un slē dz minibā ru. Tā du uzvedī bu tautā sauc par alkatī bu. Tas nozī mē , ka viesi nekad neatgriezī sies. Ko es jums iesaku - izvē lieties citu viesnī cu.
аватар turpravdovets
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Grand Hotel atrodas pietiekami tā lu no pilsē tas centra vietā , kur pat tā s nosaukums š ķ iet smieklī gs. Š ika daudzstā vu ē ka atrodas blakus daž iem salauztiem industriā lajiem paviljoniem, kuros attē lota, kā arī visa pilsē ta, ar grafiti par daž ā dā m tē mā m. … Tomēr ▾ Grand Hotel atrodas pietiekami tā lu no pilsē tas centra vietā , kur pat tā s nosaukums š ķ iet smieklī gs. Š ika daudzstā vu ē ka atrodas blakus daž iem salauztiem industriā lajiem paviljoniem, kuros attē lota, kā arī visa pilsē ta, ar grafiti par daž ā dā m tē mā m. Otrpus ceļ am, acī mredzot, lai kaut kā atdzī vinā tu apkā rtni, redzami vairā ki sporta apģ ē rbu veikali un lielveikals ar visai skopu sortimentu. Visi veikali, izņ emot vienu veikalu, kas atrodas dzī vojamā s mā jas pirmajā stā vā aiz lielveikala, svē tdien ir slē gti.
Pati viesnī ca ir gaumī gi iekā rtota un iekā rtota. Visi toņ i, kā arī lī nijas un formas ir noturī gas, atmosfē ra ir acij tī kama. Ē diens nav ī paš i daudzveidī gs, bet garš ī gs. Tiem, kuri izvē lē juš ies nakš ņ oš anas sistē mu ar brokastī m un vakariņ ā m, vakariņ ā s tiks piedā vā ti dzē rieni. Tač u, iepazī stoties ar "dzē riena" cenrā di, slā pes pazū d.
Jū s varat ē st viesnī cas restorā nā ā rpus jū su ceļ ojuma noteikumiem, tač u jums atkal ir jā ņ em vē rā izmaksas. Piemē ram, omletes porcijas cena bū s 12 eiro. Dā rgi? Man likā s, ka jā .
Tuvumā nav alternatī vas viesnī cas restorā nam, tā pē c jums bū s vai nu jā ieklī st centrā , vai jā iepē rkas lielveikalā .
Pirmajā stā vā pie reģ istratū ras atrodas bā rs, kur vakarā var pasē dē t pie tases karstā s š okolā des (5 eiro).
Visi vietē jie darbinieki ir ļ oti izpalī dzī gi, visi, kam bija jā sazinā s, bija ļ oti jauki un ā tri atrisinā ja manis atvestā s problē mas.
Uzņ ē muma, kas organizē ja ekskursiju - Mouzenidis Travel pā rstā vji, gluž i pretē ji, neizcē lā s ar ī paš u draudzī gumu. Princips ir š ā ds - es pateikš u daž us vā rdus un vairs nepū lē š os.
Es pat atceros tik nepatī kamu brī di, kad kā da meitene no Musenidis tū res sū tī ja mani un manu sievu paš iem atrisinā t problē mu ar seifa nestrā dā š anu istabā pie viesnī cas pā rstā vjiem, lai gan viņ a pati zina grieķ u valodu un bija burtiski akmens metiena attā lumā no reģ istratū ras. Š ķ iet, sī kums, bet nogulsnes palika.
Un vispā r, ja neskaita š iku gidu, kurš vadī ja interesantu Saloniku apskates tū ri, par Mouzenidis Tour puiš iem neko ī paš u teikt nevaru.
Par izmitinā š anu. Kā jau minē ts, viesnī ca gan no iekš puses, gan no ā rpuses izskatā s labi, stilī gi un bagā ti. Tomē r par istabu, kurā man bija jā dzī vo, es nevaru teikt neko labu. Mazs, auksts, ar vecā m mē belē m, sifona logiem. Gulta ir tī ra un labi iztī rī ta, bet telpas kopskats, protams, nekorelē ar apkalpoš anu.
Visu dienu mū su kondicionieris strā dā ja bez izslē gš anas, š ausmī gi ž ā vē jot gaisu, tač u tas mū s joprojā m neglā ba no gripas.
Parādīt vairāk »


iemiesojums valgukova
Labdien. Vēlos šogad augustā-septembrī atpūsties Grieķijā. Tāpēc mani interesē, kādi laikapstākļi ir šajā laikā Salonikos. Vēlos uzzināt arī par pludmaļu pieejamību šajās vietās.
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Saloniku sienas
Novērtējums 5.0
Grieķija, Saloniki
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti
Agia Triada
Grieķija, Saloniki
Arhitektūra, Stats

Классический стиль, изысканный интерьер, широкий выбор комфортабельных номеров, ресторан, бар, интернет, квалифицированный персонал, конференц-центр, оздоровительный клуб (крытый бассейн, тренажерный зал, сауна, массаж). Идеально подойдет как для комфортного отдыха, так для делового туризма. Номера Double Deluxe Modern Rooms полностью обновлены в 2018 г.

Atrašanās vieta г. Салоники, 4 км от центра города ,в 19 км от международного аэропорта «Македония».
Viesnīcā

2 современных конференц-центра (вместительностью до 3300) с 8 конференц-залами, 2-мя банкетными залами, бизнес-центром, 2-мя переговорными комнатами.

Гранд-отель Palace славится своей кухней — обильным «шведским столом», торжественными мероприятиями и барбекю по лучшим средиземноморским рецептам. Кроме того, гости могут заказать блюда интернациональной кухни.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • iekštelpu baseins
  • apsildāms peldbaseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • vēlā izbraukšana
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports На территории имеются полностью оборудованный фитнес-центр, сауна и крытый бассейн с подогревом.
  • sporta zāle  FREE 
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 261 номер: Deluxe Room, Executive Rooms, Deluxe Suite, Presidential Suite, Family Room, Double Deluxe 2-Rooms.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • modināšanas pakalpojums
  • balkons/terase
Adrese Thessaloniki, 305-307, Monastiriou Street, 54628
Tālruņi: +30 2310 549000
Tīmekļa vietne: Grand Hotel Palace
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.