Grieķija. Īss ceļojums pa Rodas salu vai kā mēs ar bērniem meklējām bruņiniekus))

17 Novembris 2015 Ceļošanas laiks: no 10 Oktobris 2015 ieslēgts 18 Oktobris 2015
Reputācija: +4847.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Mana stā sta atslē gas vā rds ir bē rni. Kopā ar mums ceļ oja meita (5 gadi) un dē ls (gandrī z 4 gadi). Katrs bē rns atseviš ķ i ir vienkā rš i brī niš ķ ī gs - gandrī z paklausī gs, zinoš s uzvedī bas likumus, ar prieku mā ca citus, ī paš i pieauguš os, bet kopā viņ i ir banda, gandrī z nevaldā mi.

Tā tad, mums bija brī niš ķ ī gs ceļ ojums uz Rodas salu uz viesnī cu Mitsis Rhodes Maris. Tiem, kurus interesē , apskats ir pieejams š eit -r154746.html


Kad iegā dā jā mies ceļ ojumu, ģ imenes padomē apspriedā m iespē ju atstā t viesnī cu ar ī rē tu automaš ī nu. Grū tī bas nebija brauciens ar maš ī nu, jo mums tā nav nekā da problē ma (vairā kas reizes gadā braucam pa marš rutu Maskava-Saranska un atpakaļ , un tas ir aptuveni 700 km vienā virzienā ), bet kā lai nemocī tu. bē rni apskates laikā daž as vē sturiskas drupas. Mans vī rs kategoriski atteicā s braukt viens (to mē s praktizē jā m, lai gan viņ š brauca organizē tā s ekskursijā s, un es paliku ar bē rniem viesnī cā ), es ī paš i neuzstā ju, jo es ļ oti gribē ju redzē t salu)))

Es atstā ju marš ruta plā noš anu tuvā k atieš anai. Bet jau lidmaš ī nā sapratu, ka neesmu to izdarī jis. Neko nezinu par salu, nedaudz par to lasī ju, kad salī dzinā ju Rodu un Krē tu, nu, tur ir garums un platums, klimats, mazliet par apskates vietā m. Labi, izdomā sim to uz vietas. . .

Maš ī na tika iznomā ta maratonā , bet ne viesnī cā , bet 2 minū š u gā jiena attā lumā no tā s. Tur par 10 eiro, bet lē tā k. Viņ i paņ ē ma Nissan Micra automā tu par 40 eiro. Laba maš ī na! Ļ oti rotaļ ī gs, un pat daž i ī paš i lieli mū su ģ imenes locekļ i tajā jū tas diezgan ē rti, nesagā dā jot neē rtī bas aizmugurē sē doš ajiem bē rniem. Sezonas beigas, klientu palika mazā k, piedā vā ja samaksā t par 2 dienā m, bet izmantot 3. Bet neriskē jā m, nezinot kā mazulis uzvedī sies. Bē rnu sē deklī š i bez maksas. Viņ i izsniedza bukletu ar populā rā ko vietu aprakstu, kas manas nesagatavoš anā s dē ļ izrā dī jā s parocī gs, un salas karti ar apskates objektu apzī mē jumiem, pludmalē m, attā luma atzī mē m, kas izrā dī jā s ē rti , jo. viedtā lruņ i ar navigatoriem mē dz izlā dē ties visnepiemē rotā kajā brī dī )))

No rī ta, lai nostā dī tu bē rnus uz ī stā viļ ņ a garuma, viņ a teica, ka š odien dosimies ceļ ojumā , bet ne tikai, bet apskatī sim pilis un meklē sim tur bruņ iniekus. Viņ iem ideja patika, tač u bija nosacī jumi: dē lam - atgriezties vakariņ ā s un gulē t savā gultā , meitai - neizlaist mini diskotē ku.

Mū su viesnī ca atrodas Kiotari ciematā , š ī ir salas dienvidu daļ a, to uzskata par tuksnesi. Mums tuvā kā pilsē ta ir Lindos, nolē mā m ar to sā kt, un tas – atbilstoš i situā cijai. Ceļ š labs, var braukt ā tri, bet mē s nesteidzā mies, jo. skatī jā s apkā rt un ievē roja ā truma ierobež ojumu. Š ķ iet, ka vietē jie zī mē m un marķ ē jumiem ī paš i nepievē rš uzmanī bu. Mē s pat nejautā jā m, kā di ir viņ u sodi. Jā piebilst, ka policija nekad nav tikusies. Sā kumā ī si pirms luksofora mū s maldinā ja mirgojoš s dzeltens, tad pieradā m.


Esam nokļ uvuš i Lindosā . Ap autostā vvietu skati nav tie skaistā kie, bet savā veidā interesanti.

Skats uz Akropoli no autostā vvietas

Lai nokļ ū tu Akropolē , jums jā kā pj kā jā m pa š aurajā m pilsē tas ieliņ ā m vai jā kā pj uz ē zeļ a. Tie ir salikti kopā , 10 eiro. Meita kategoriski atteicā s sē dē t uz ē zeļ a, viņ a vispā r ir gļ ē vulis, un dē ls vienkā rš i uzlē ca viņ am virsū . Nu, otro apsegloja tē tis, ē zelim bija grū ti))).

Raideri )))

Noguruš i ē zeļ i

Nebija iespē jams uzņ emt labu kadru, satiksme ir ļ oti blī va, un ielas ir ļ oti š auras un pat ē zeļ u “mī nē tas”. Milzī gs tū ristu skaits, bet ko dara sezonā? !

Sasniedzot virsotni, mē s galu galā nolē mā m nevis doties uz Akropoli, bet uzkā pt nogā zē . Kalna pretē jā pusē ļ oti veiksmī gi paveras skati uz Sv. Pā vila lī ci sirds formā .

Sentpola lī cis

Lindos no augš as

Nobrauciens pilsē tā pa diezgan stā vu un š auru taku, nogurdinoš i, ņ emot vē rā arī ļ oti blī vo pretimbraucoš o satiksmi. Ceļ š uz izeju no pilsē tiņ as veda cauri bezgala daudziem veikaliem un kafejnī cā m, kas bija tikko pā rpildī ti ar cilvē kiem. Centā mies to iziet pē c iespē jas ā trā k, jo bē rniem ir ieradums visam vienkā rš i pieskarties ar rokā m (gadī jumam, ja saplī st), un apbrī nojama spē ja pakrist zem citu kā jā m, kaut kur satriekties; tas, ka viņ i paš i pastā vī gi ir klā ti ar zilumiem un nobrā zumiem, ir okei, bet, ja kā ds uz tiem paklups, tad bū s rē ciens)))

Iela Lindosā

Š ī baznī ca izskatā s lieliski no augš as

Kad nonā cā m pie maš ī nas, bija aptuveni viens pē cpusdienā , jau bija ļ oti karsts. Droš i vien vajadzē tu taupī t. Starp milzī go pludmaļ u skaitu tika izvē lē ta Tsambika, kas tiek uzskatī ta par salas populā rā ko pludmali. Bija jā brauc kā di 25 km. Mans uzdevums ir neļ aut bē rniem š ajā laikā aizmigt, pretē jā gadī jumā jū s nepamodī sities. Es ieķ ē ros mugursomā pē c ē damajā m precē m cepumu, krekeru, sulu veidā . Tā tad, trausls, un tur nokļ uva.


Pludmale ir milzī ga, smilš aina, ir liela autostā vvieta, milzī gs skaits kafejnī cu. Saules krē slu, lietussargu izmaksas neinteresē ja. Ū dens ir super dzidrs. Kā vienmē r pilns ar izsmē ķ iem smiltī s (((. Mē s plunč ā jā mies, spē lē jā mies, bē rni bija jautri un jautri.

Tsambikas pludmale kreisajā pusē

Tsambikas pludmale labajā pusē

Tē vu un bē rnu iecienī tā kā izklaide visā s pasaules pludmalē s

Vē l ir pietiekami daudz laika, nolē mā m aizbraukt lī dz paš ai Rodai, vismaz apskatī ties.

Tuvā k pilsē tai mē s sapratā m, ka mums ir vajadzī ga degvielas uzpildes stacija. Mums tuvā kā bija Koskinā . Ceļ vež os iekļ auts kā "tradicionā lais ciems". Kā rtī gas mā jas ar iekoptā m puķ u dobē m. Lī kumainas ielas ar lielā m augstuma izmaiņ ā m. Benzī ns, š ķ iet, salā dabū ja lē tā ko - 1.52 eiro, lē tā k neesam redzē juš i, EKO degvielas uzpildes stacijā s - 1.63, un BP kopumā.1, 7.

Mē s iebraucā m pilsē tā no ostā m.

Mē s apbrī nojā m kruī za kuģ us un zvejas laivas. Izbraucot pa promenā di, atradā m bezmaksas autostā vvietu pie Rodas kazino. Vecpilsē ta bija daž u kvartā lu gā jiena attā lumā gar kafejnī cā m un restorā niem. Izsalcis vī rs sā ka vaidē t. Bet es nepadevos. Pē c pā ris stundā m sā ks krē slot, bet tumsā pa nepazī stamiem ceļ iem ī sti negribē jā s braukt. Uzkodam saldē jumu, kas deva papildus mundrumu.

Mē s pastaigā jā mies pa vecpilsē tu garā m Lielmeistara pilij, pastaigā jā mies starp Pulksteņ a torni un Ibraima moš eju, pa iepirkš anā s ielu Socratus un atkal devā mies uz piestā tnē m.

Lielmeistara pils

Ibrahima moš eja

Eja starp moš eju un pulksteņ a torni

Kamē r mans vī rs pē tī ja vietē jo veikalu sortimentu, un es skatī jos apkā rt, bē rni spē lē ja Maiku Bruņ inieku (š ķ iet, ka tas ir no kaut kā das multfilmas). Ceru, ka viņ u teatrā lā darbī ba citus ī paš i netraucē ja.

Apskates metode)))

Un tad atskan: "Mammu, kur ir bruņ inieki? ". Briesmī gs skandā ls. . . Situā ciju izglā ba bruņ inieka makets pie veikala: "Bē rni, lū k, bruņ inieks. " Prieka vē tra, diena bija izdevusies)))

Glā bē ja bruņ inieks


Mē s nolē mā m atgriezties pie maš ī nas pa krastmalu, lai nemurķ ē tos starp tū ristiem. Visi ir š ausmī gi noguruš i. Viņ a nesa dē lu uz rokā m, meita kā vecā kā komandā nerī kojā s, bet tikai nomurminā ja: “Ī sti ceļ otā ji, kad ir noguruš i, izturiet. ”

Protams, mē s redzē jā m tikai nelielu daļ u no tā , ko varē ja redzē t. Bet mē s joprojā m bijā m apmierinā ti. Varbū t kā dreiz nā kamreiz. . .

Nā kamajā dienā mē s, protams, ilgi gulē jā m, bijā m slinki. Jautā ju bē rniem par redzē to, vai viņ iem tas patika. Izrā dā s, viņ i varē ja daudz ko atcerē ties un pā rstā stī t, un ceļ oš ana ir ļ oti jautra. Un tas mū s iedvesmoja jauniem piedzī vojumiem)))

Turpinā jums. . .

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Бухта Святого Павла
Вид на Акрополь со стоянки
 Вид со крепостной стены. Где-то там был Колосс Родосский
Всадники )))
Дворец Великого Магистра
Излюбленное развлечение отцов и детей на всех пляжах мира
Линдос сверху
Мечеть Ибрагима
Способ осмотра достопримечательностей )))
Пляж Тсамбика слева
Пляж Тсамбика справа
Порт
Привал
Проход между Мечетью и Часовой башней
Рыцарь-спаситель
У подножья Акрополя
Улочка в Линдосе
 Улочка в Старом Родосе
Уставшие ослики
Эта церквушка отлично смотрится сверху
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums