man tas patīk

Rakstīts: 6 jūlijā 2014
Ceļošanas laiks: 28 jūnijs — 4 jūlijā 2014
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 6.0
Tīrība: 6.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 8.0
Parasti pirms ceļ ojuma palasu atsauksmes par vietā m, kurp dodos, un, ja iespē jams, rakstu pati, ceru, ka manē jais kā dam noderē s. ))
Grieķ ijā bija pirmā reize. Atpū tā mies ar ģ imeni, bē rns 4.5 gadi.
Principā tas, ko es gribē ju saņ emt par 7 atvaļ inā juma dienā m, bija)
Pludmales brī vdienas bez spriedzes, ja iespē jams dā rzeņ a stā voklī (essen bez alkohola, ar 4 gadī gu bē rnu neatslā bsi).
Sā ksim ar plusiem:
- Pludmalē daudz vietas, pat krievvalodī go cilvē ku pā rpilnī ba netraucē ja (skaidra sajū ta, ka esi nevis Rodā , bet gan Soč os).

-Patī kams un izpalī dzī gs personā ls (ar 40% nepā rprotami nā k no NVS valstī m). Un par grieķ iem ir pavisam cits stā sts - nedē ļ u neesmu redzē jis nevienu ar neapmierinā tu raktuvi gan viesnī cā , gan ā rpusē . Attieksme pret tū ristiem, kā viesiem, kas ļ auj nopelnī t dieniš ķ o maizi. Kopumā uz klientu orientē ta tauta.
-Zemā ka lī meņ a gaisa kondicionē š anas sistē ma_noteikti pluss;
-Ē diens: daudz, garš ī gs un bezgalī gs (manam mazulim ir aizkuņ ģ a dziedzera problē mas, un mums izvē le kopumā nebija slikta);
-Plaš a istaba, starp citu, visi rakstī ja par š ausmī gā m istabā m, no kurā m paveras skats uz tuksnesi, un, papildinot vispā rē jo gaisa kondicionē š anas sistē mu, mē s saņ ē mā m vienu no tā dā m. Ieradā mies 12 pusnaktī , mē ģ inā jā m pā rģ ē rbties, bet mums teica, ka varē sim tikai pē c 10:00. No rī ta pamodā mies, paskatī jā mies apkā rt un klausī jā mies, un nospriedā m, ka nav nemaz tik biedē još i. Ja balkona durvis ir aizvē rtas, tad nav dzirdams troksnis, un joprojā m ir redzams panorā mas rats no Lunoparka un jū ra. Kopumā tie nemainī jā s;
Apmē ram ne tik labi:
-Es domā ju, ka tas ir + vai b - pierakstiet, man tas bija tikai pozitī vi, bet mans vī rs cieta: WiFi ir dā rgs un sliktas kvalitā tes) tiem, kam ir iespē ja salū zt, mā jiens, ir labs kanā ls kafejnī cā aiz stū ra;

-Bē rnu stū rī tis: viss ir skumji. . rotaļ lietas nav atjauninā tas 3 gadus, iespē jams, konders pū š no augš as. Iegā jā m ap kā diem 4 pē cpusdienā , pa vidu bija 3 cilvē ku grupa, nodomā ju, ka tā s ir mammas, un sā ku klī st apkā rt, meklē jot pie kā vē rsties. Beigā s nevienu neatradu, izdomā ju iet pie “mammā m”, izrā dī jā s, ka tā s ir audzinā tā jas (vai kā viņ as tur sauc) Uzreiz prasī ja cik bē rnam gadu un brī dinā ja ka es viņ u varē tu atstā t bez savas klā tbū tnes tikai pē c 5 gadiem. Principā neplā noju, bet intereses pē c jautā ju, kā pē c viņ u sludinā jumā rakstī ts, ka no 4 g. Viņ i dī vaini paskatī jā s uz mani un sā ka savā starpā dzī vu sarunu . . nu, tas ir kaut kas lī dzī gs . . iespē jams, viena no negatī vā kajā m lietā m.
-Sauļ oš anā s krē sli pludmalē ir maksas (3 eiro gab. ), viesnī cai pieguļ oš ajā teritorijā bez maksas. Tie, kas atrodas pie baseina, ir apzī mē ti ar č ī bā m, panamas cepurē m, grā matā m, dvieļ iem (kā ds neiebilst) par to, ka viņ i ir aizņ emti, no rī ta vai vakarā . Mē s parasti pavadī jā m laiku pludmalē , mē s ī sti neuztraucā mies.
- Viesnī ca nenodroš ina pludmales dvieļ us (mā jiens, mē s tos ņ emam lī dzi) Tie ir pā rdoš anā paš ā viesnī cā veikalā un ā rpus tā s, izmaksas sā kot no 7 eiro (kvalitā te ir tik un tā )
- Izrakstī š anā s laiks no istabiņ as ir 12.00, tas ir tiem nelaimī gajiem, kuriem ir vakara lidojumi vai vē lu vakara lidojumi (mums bija 22.45).
Tie, kas no istabas esat izlikti, bet jū s varat palikt viesnī cā . Pusi dienas pavadī jā m ap baseinu, karstumā ar bē rnu, pat zem lietussarga ir grū ti. Padoms: jā uztraucas par telpas pagarinā š anu (protams, ar piemaksu) 3-4 dienas pirms izlidoš anas.
Laikapstā kļ i: Rodā vē jš ir daž ā da intensitā tes, bet tas vienmē r ir.
Man patika š is laiks, ir ļ oti jauks karstumā (lai gan ne vienmē r tas bija pludmalē , smiltis joprojā m ir)
Ū dens jū rā ir auksts 23-24 grā di.
Izklaide: Netā lu no viesnī cas ir autobusu-paravozik grafiks tajā paš ā vietā , braucieni uz Faleraki (katru dienu) Ekskursija -40 minū tes. Ļ oti jauki - izmē ģ inā jā m.

Pirmdien, Treš dien, Piektdien, Svē tdien_ no rī ta ap 11. ripo uz veco Faleraki (raksta, ka klosteri) Mē s š o pastaigu nokavē jā m. Mums teica, ka ir brī niš ķ ī gs priež u mež s un voljē rs ar pā viem, bē rniem ir uz ko blenzt. Laiks 1 stunda 40 min.
Ar laivu var aizbraukt lī dz Rodai (20 minū tes pa jū ru vienā virzienā ) Tur var redzē t:
- pameta Veco Rodu
-pa labi Oceanarium vai Morenarium, liels akvā rijs kopumā .
Vecpilsē tai mums pietika. 4 stundas kā jā m. Suvenī rus labā k pirkt tur, un kaut kur dziļ umā , prom no centra.
Lunoparks. Tuvumā . Mazs. Prieks par panorā mas ratu. Es tur biju droš ī bā
Akvaparks. Nebija tuvu. Tas maksā.25 eiro dienā pieauguš ajam.
Kopumā kopā : ģ imenes viesnī ca, kā viņ i sevi pozicionē . 4 zvaigznes. Ja vē laties aktī vu ballī ti, š ī nav jums piemē rota vieta.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu