All Senses Ocean Blue Sea Side Resort 4*– Atsauksmes

19
Novērtējums 7.110
№24 viesnīcas reitingā Rodas
8.0 Numurs
7.9 apkalpošana
7.9 Tīrība
8.0 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Kūrortviesnīca All Senses Ocean Blue Sea Side ir atvērta no maija līdz oktobrim. Pilnībā renovēts 2007. gadā.Vairāk →
аватар b.vytas
 •  apceļots 1 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ī paš i gribas? palī dzē t kā ? bu? io uzskaites darbiniekam Dariusam un supervezī rei Marijai. vai? es? viņ iem uzmanī gs? un kas? sū di? apkalpoti. Pā rā k daudz? nedē ļ u? ē diens neatkā rtojā s, cik? katru dienu jauni ē dieni. … Tomēr ▾ Ī paš i gribas? palī dzē t kā ? bu? io uzskaites darbiniekam Dariusam un supervezī rei Marijai. vai? es? viņ iem uzmanī gs? un kas? sū di? apkalpoti. Pā rā k daudz? nedē ļ u? ē diens neatkā rtojā s, cik? katru dienu jauni ē dieni. Pā rtikas tī kls? kas Numurs tika apstrā dā ts katru? diena? , skrē ja? Brā l? ? kas notiek? cik tu ņ em? diena? . Vai baseini ir kā rtī gi un kā rtī gi? drosmī gs
аватар vprocenko
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Pē c ieraš anā s viņ š visiem ielē ja sulu. Apmetos turpat, jo bija jau par vē lu piedā vā ts savā kt sviestmaizes, lai dotos. Ē diens bija izcils, gaļ a bija daž ā da, zivis nebija ī paš i labas, bija daudz zaļ umu un augļ u. … Tomēr ▾ Pē c ieraš anā s viņ š visiem ielē ja sulu. Apmetos turpat, jo bija jau par vē lu piedā vā ts savā kt sviestmaizes, lai dotos.
Ē diens bija izcils, gaļ a bija daž ā da, zivis nebija ī paš i labas, bija daudz zaļ umu un augļ u.
Var dzert alu, stipros dzē rienus - tā pat kā visur citur, var, bet ne uz ilgu laiku, labā k ņ emt lī dzi, vai iegā dā ties vietē jos veikalos. Kā du rī tu bija š ampanietis, bet pē cpusdienā rakia.
Ir tenisa galds, volejbola laukums, peldbaseins un pat neliels slidkalniņ š . Var sauļ oties mazdā rziņ ā , jū ra 15 metrus pā ri ceļ am, ieeja oļ aina - aplokus labā k ņ emt lī dzi, bet bez tiem var iztikt, smiltis sā kas pē c metra, ū dens lī dz krū tī m 50 metri , vē l dziļ ā k. Pretī.15 km - Turcija (Marmarisa).
Vē jš visu laiku pū š pieklā jī gi, bet vē tras nekad nebija. Daudzi cilvē ki brauc uz lidojoš a spā rna.
Netā lu no Rodas taksis 20 EUR, ja pasū tī ja reģ istratū rā , atveda no pilsē tas par 15.
Svē tdienā s ir lauksaimniecī bas tirgus, 10-15 minū š u gā jiena attā lumā , netā lu no lielā s pareizticī go baznī cas ciematā . Kremasty.
Lidmaš ī nas ļ oti biež i ierodas, lai nosē stos virs viesnī cas, š ajā s minū tē s ir ļ oti neē rti, pē c 22 un pirms 7 gandrī z nelido, bet daž reiz gadā s, ka mums bija jā slē dz balkons naktī un jā ieslē dz gaisa kondicionē tā js. Numurs ir tī rs, regulā ri uzkopts un mainī t dvieļ us.
Personā ls ir draudzī gs, restorā nā ir daudz ubagu kaķ ē nu, viņ i ir pabaroti un neviens viņ us nedzenā .
Kopumā mums izdevā s normā li atpū sties, neskatoties uz lidmaš ī nu troksni.
аватар Bazhen
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Vai vē laties sabojā t savu atvaļ inā jumu? Tad jū s esat š eit). Š ī s viesnī cas trū kumu saraksts ir bezgalī gs. . . Priekš rocī bas? Viņ u š eit nav! ! ! … Tomēr ▾ Vai vē laties sabojā t savu atvaļ inā jumu? Tad jū s esat š eit). Š ī s viesnī cas trū kumu saraksts ir bezgalī gs. . .
Priekš rocī bas? Viņ u š eit nav! ! !
аватар elina.vilenskaya
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Pretī ga viesnī ca! NEREZERVĒ T š o viesnī cu! Jū lija beigā s atpū tā mies. 1. Telpu uzkopš ana. Istaba mums netika iztī rī ta, istabenes principā neienā ca istabā , uz grī das nomesti dvieļ i netika mainī ti. Treš ajā dienā pati nomainī ju dvieļ us pie istabenes. … Tomēr ▾ Pretī ga viesnī ca! NEREZERVĒ T š o viesnī cu!
Jū lija beigā s atpū tā mies.

1. Telpu uzkopš ana. Istaba mums netika iztī rī ta, istabenes principā neienā ca istabā , uz grī das nomesti dvieļ i netika mainī ti. Treš ajā dienā pati nomainī ju dvieļ us pie istabenes. Piektajā dienā neizturē jā m, devā mies uz reģ istratū ru, kur mums solī ja, ka pē c 10 minū tē m atbrauks kalpone un sakops. Pē c pusstundas gaidī š anas savā cā m netī ros dvieļ us un gultas veļ u un nolikā m reģ istratū rā . Atkal sauca kalpones. Aptuveni 20 minū tes turpinā jā s diskusija starp viņ iem un administratoru, tā vietā , lai atnestu jau tī ru veļ u, viņ i kaut ko dedzī gi apsprieda, acī mredzot, kam tas jā dara un kā ....
Es nerunā ju par traipiem uz matrač iem un dvieļ iem...

2. Baseins. Apskati baseina krā su, tajā var viegli kaut ko paņ emt....Zied un smarž o. Tas tika iztī rī ts š odien mū su izbraukš anas dienā , pirmo reizi nedē ļ as laikā.

3. Serviss.
Viņ i strā dā , ja vispā r strā dā , it kā izdara lielu labvē lī bu. Pilnī ga viesu lū gumu neievē roš ana. Š onakt č etros no rī ta blakus istabā viņ i no balkona kliedza uz visu viesnī cu. Gulē t nebija iespē jams, kaimiņ i uz lū gumu bū t klusā ki neatsaucā s. Tovakar reģ istratū rā bija administratore, kas nerunā ja ne angliski, ne krieviski, ne vā ciski, tikai grieķ u valodā . Uz lū gumu palī dzē t, teica, ka neko nedarī s, nekur nebrauks, š efs atnā ks 7 no rī ta, tā pē c pasaki. Un ko darī t no 4 lī dz 7 no rī ta? ...Nevienu neinteresē ...
Lū dza salabot izlietni, tai saplī sa spraudnis, izkrita cauri un ū dens neaizgā ja. Tā vietā , lai labotu paš u sistē mu, viņ i izvilka š o spraudni ar tā du skatienu, it kā mē s to vispā r bū tu salauzuš i...Nav spraudņ a - nav problē mu.

4. Priekš nieks. Tas ir pavisam cits stā sts. Viņ š neatbildē ja uz jautā jumiem, vienkā rš i nosū tī ja uz reģ istratū ru. Un viņ š teica, ka viņ š nav priekš nieks ...
Viņ š savā ca naudu no cilvē kiem un viss, tu nekur neaizbrauksi, tā pē c dzī vo tā dos apstā kļ os. Izrā de bija priekš pē dē jā un pē dē jā dienā . Acī mredzot vai nu atnā ca č eks, vai arī parā dī jā s "ī paš ie" viesi, rezervē ti galdiņ i viesnī cas tā saucamajā "restorā nā ". Tā viesnī ca tika sadalī ta "pirmajā " un "otrajā " klasē . Tikai š ajā s dienā s vakariņ ā s bija pacieš ams ē diens.

5. Viesnī cas restorā ns. Š is nav restorā ns. Š ī ir kaut kā das padomju sanatorijas ē dnī ca sliktā kajā nozī mē . Jā , jā stā v rindā pie ieejas...Citā di pie ē dieniem un dzē rieniem veidojas pū lis. Viņ i ielaiž jū s š ajā ē dnī cā devā s. Ē diens vienmē r ir vienā ds. Un tajā paš ā laikā tas ir bezgarš ī gs, praktiski nav izvē les. Ē dienu arī izņ em dozē ti, ā tri beidzas un cilvē ki stā v un gaida ar š ķ ī vjiem. Visizplatī tā kais auglis bija arbū zs. Pusdienā s un vakariņ ā s vienmē r bija tikai viena veida augļ i. Atkal, ja varat. Viņ i pacieš maz, cilvē ki satver, galvenokā rt ar rokā m, satverot visu pē c kā rtas ...
tad sē diet un gaidiet, lī dz viņ i piekritī s izņ emt vairā k. Normā las vakariņ as bija divreiz, kad saimnieks atveda daž us ciemiņ us....Ē damistabas centrā ir papildus virtuve, kurā teorē tiski vajadzē tu pagatavot pankū kas brokastī s un gaļ u vakariņ ā s. Bet kā pē c to darī t, ja tauta nebē gs. Ietaupī jums uz VISU! .

6. Visaptveroš a energosistē ma. Nu es to tā nesauktu...Tas ir vairā k kā pilna pansija. Brokastis pusdienas un vakariņ as. Nekā das uzkodas viņ i nepiedā vā , tikai dzē rienus, un tad, ja plastmasas krū zes 0.2 nebeidzas. Viņ i izlika tos ē damistabā , lī dz tie beidzas ...

7. Foto un aprakstā ir pirts un dž akuzi - tie tieš ā m ir pieliekamajā , zem recepcijas, BET tie ir pamesti. Nā kamajā istabā ir nesaprotamu lietu noliktava, kas piepildī ta ar baseinu vai caurulē m, kas š ķ ietami plū st no augš as.

8. Sauļ oš anā s krē sli. Viesnī cas aprakstā bija teikts, ka viesnī cā pludmalē ir bezmaksas sauļ oš anā s krē sli.
Tas bija ļ oti patī kami, jo Grieķ ijā neko tā du neesam redzē juš i. Protams, tas izrā dī jā s meli. Ir mazā k par 10 sauļ oš anā s krē sliem un tie atrodas nevis pie jū ras, bet pā ri ceļ am. Jā , atpū tnieku ir desmitreiz vairā k nekā sauļ oš anā s krē slu, lī dz gulē ja kaimiņ u dē ļ , viņ iem bija tas gods redzē t, kā cilvē ki ieņ em vietas, jau no nakts izklā jot dvieļ us sev un visai ģ imenei.

Ja esi jau iegā dā jies biļ etes un nolē mis palasī t atsauksmes, tad iesaku noī rē t auto, sala ļ oti skaista, pilis, akropole, ciemati, klosteri, daudz augstumu, no kuriem paveras krā š ņ i skati, skaistas pludmales, lī č i un protams pati Rodas pilsē ta. Vispā r nesatraucies, galvenais nesē di viesnī cā . Netā lu ir krē ma virtuļ u kafejnī ca, ir bezmaksas Wi-Fi, un parole ir rakstī ta iekš ā uz tā feles, un virtuļ i arī ir labi, pē c vakariņ ā m viesnī cā atkal gribu vakariņ ot.
Tā pat 10 minū š u attā lumā no viesnī cas atrodas zivju veikals, kurā var iegā dā ties tikko nozvejotas zivis, garneles, kalmā rus un pagatavot tos uz oglē m. Visi vietē jie iedzī votā ji tur pē rk un ē d.

Un ja vē l domā , kur Rodā atpū sties, tad mums patika viesnī cas pretē jā daļ a, pretē jā krasts. Faliraki, Lindos, Kolimbija...Nav tik stipra vē ja, smilš ainas pludmales un mierī ga jū ra.
аватар elizabet27
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Labdien. Vē los padalī ties iespaidos par viesnī cu Ocean Blue un firmu Tez-Ture, caur kuru biļ ete tika iegā dā ta. Atpū ta, tā teikt, no 1. lī dz 15. jū lijam. Viesnī ca atstā j daudz ko vē lē ties, par 4 * nevar bū t ne runas. Plā nojot atvaļ inā jumu, izvē lē jā mies citu viesnī cu, bet 2 dienas pirms izlidoš anas Tez Tour piedā vā ja 2 citas viesnī cas, viena no tā m bija Ocean Blue. … Tomēr ▾ Labdien.
Vē los padalī ties iespaidos par viesnī cu Ocean Blue un firmu Tez-Ture, caur kuru biļ ete tika iegā dā ta.
Atpū ta, tā teikt, no 1. lī dz 15. jū lijam. Viesnī ca atstā j daudz ko vē lē ties, par 4 * nevar bū t ne runas. Plā nojot atvaļ inā jumu, izvē lē jā mies citu viesnī cu, bet 2 dienas pirms izlidoš anas Tez Tour piedā vā ja 2 citas viesnī cas, viena no tā m bija Ocean Blue. Izlasot atsauksmes, nolē mā m pie tā arī palikt, jo par citu viesnī cu atsauksmes bija vē l sliktā kas. Ierodoties viesnī cā mums piedā vā ja atstā t mantas vai nu reģ istratū rā vai samaksā t 2eu un tuvu pie kameras, brī nī jos, ka 4* nav vietas bagā ž ai. Internets tika piedā vā ts 5eu dienā vai 20 nedē ļ as, bet kā vē lā k izrā dī jā s problē mas ar to, signā ls ir vā jš vai nav vispā r - vai viņ i vainī gi, ka viņ iem ir š ā ds nodroš inā tā js? Pases paņ ē ma reģ istrā cijai nā kamajā dienā , bet arī ar piedzī vojumiem - nevarē ja atrast! Atrasts ar kopī gu darbu.
Ieraugot istabu, sapratā m, ka esam 90. gados, vecas mē beles, 37 cm televizors - ardievu jaunī bai, un galvenais, saplī susi duš a, ko mums nesakā rtoja 2 nedē ļ u laikā . Matrač i uz gultā m cieti, durvis no papī ra - dzirdamī ba par to, kas notiek koridorā , ir lieliska. Turklā t tur dzī vo melnie tarakā ni, tos var pat pieradinā t un atnest mā jā s kā suvenī ru. Istaba tika iztī rī ta slikti, daž reiz viņ i aizmirsa atstā t tualetes papī ru un roku dvieļ us. Par š ampū niem utt vispā r nav runas, lai gan, parunā jot ar atpū tniekiem, kā dam paveicā s un š ampū na reizē m uzradā s minimums. Pludmalē ir 5-10 sauļ oš anā s krē sli, tā pē c bija jā pē rk piepū š amie matrač i un dvieļ i, jo arī tos nedod. Ē dnī ca-restorā ns to nevar nosaukt par spē li Kvests: 1-esi pirmais, kas stā v pū lī pie ieejas, jo viņ i palaiž katrs 10 cilvē kus, 2 - paņ em ē dienu (ē diens ir vienmuļ š ), ja izdevā s izlauzties cauri , 3 - saņ emiet dakš iņ as, naž us, glā zes, 4 - atrodiet notī rī to galdu.
Sā kumā domā jā m, ka tie ir atseviš ķ i bari, bet izrā dī jā s, ka nē – tā ir sistē ma. Aizskaroš ā kais bija, kad viņ i vē rsā s pie TEZ-ture pā rstā ves Valentī nas ar jautā jumu, kas te notiek? Seko atbilde - Ko jū s vē laties - budž eta viesnī cu. Jautā jums, kā pē c tik liels tū risma operators strā dā ar tik nepilnī gu viesnī cu, kā pē c tas sabojā tā s reputā ciju? Viesnī cā pie baseina bija kautiņ š , aizlidoja stikli, kur garantija, ka nav iekļ uvuš i baseinā ? Un tur peld bē rni. Nav ī paš i patī kami, kad dodaties uz pludmali, lai redzē tu asiņ u pē das, kuras neesat pacenties noņ emt. Nedomā jiet, ka atrodam vainu, mē s atpū tā mies 3 *, bet tas ir kaut kas ar kaut ko. Vienī gais, kas iepriecinā ja jū ra un saule - strā dā ja uz visiem 100. Ekskursijas var nopirkt netā lu no viesnī cas Sigmā par pieņ emamā m cenā m, tū roperators ir daudz dā rgā ks. Uz Rodu var doties pats ar autobusu, tikai jā iet ar kā jā m lī dz galvenajam ceļ am tur ir pietura pretī lielveikalam, autobuss kursē ik pē c 15-20 minū tē m, š oferim biļ ete 2.
40, atgriež oties no Rodas, jā iegā dā jas biļ ete kioskā.
Galvenā prasī ba tū roperatoram Tez-Ture. Kā var sadarboties ar š ā du viesnī cu? Kā pē c pē c lū guma mainī t viesnī cu 8. jū lija pē cpusdienā konkrē ts piedā vā jums tika saņ emts tikai 11. jū lija pē cpusdienā , turklā t mums joprojā m prasī ja 600 eiro, jo nevarē ja nodroš inā t 4 * viesnī cu.

Numura padoms: ja vē laties klusā ku istabu, izvē lieties numuru ar skatu uz baseinu
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Š ī viesnī ca nekā dā ziņ ā neatbilst 5 zvaigznē m. Viss ir š ausmī gi..... kas plā no atvaļ inā jumu tur neplā no ierasties 9. jū lijā , saņ ē ma tā saucamos suites. Sapratā m, ka tas nebija atvaļ inā jums, piezvanī ja aģ entam un 10. … Tomēr ▾ Š ī viesnī ca nekā dā ziņ ā neatbilst 5 zvaigznē m. Viss ir š ausmī gi..... kas plā no atvaļ inā jumu tur neplā no ierasties 9. jū lijā , saņ ē ma tā saucamos suites. Sapratā m, ka tas nebija atvaļ inā jums, piezvanī ja aģ entam un 10. jū lijā.12. 00 pā rcē lā mies uz Amathus pludmali ar piemaksu un tad sā kā s atvaļ inā jums lī dz 16. jū lijam - vienkā rš i super
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар tatjana-vysock
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Laba viesnī ca budž eta brī vdienā m, par atbilstoš o cenu novē rtē tu ar stabilu trī s. Viesnī ca atrodas ļ oti tuvu lidostai, kas ir pluss, bet š ī plusa mī nuss ir lidmaš ī nu radī tais troksnis. Maza, bet zaļ a teritorija, viss ir tuvu viens otram. … Tomēr ▾ Laba viesnī ca budž eta brī vdienā m, par atbilstoš o cenu novē rtē tu ar stabilu trī s. Viesnī ca atrodas ļ oti tuvu lidostai, kas ir pluss, bet š ī plusa mī nuss ir lidmaš ī nu radī tais troksnis. Maza, bet zaļ a teritorija, viss ir tuvu viens otram. Paņ ē mā m istabiņ u ar privā to baseinu, lī dz kuras stā voklim nebija nekā du pretenziju ne pret paš u baseinu, ne ū deni. Mē beles istabā nav jaunas, pati istaba jauka, plaš a. Ir ledusskapis, maksas seifs, kondicionieris, TV, ķ er pā ris mū su kanā lus. Santehnika istabā nav ī paš i laba, ū dens plū sma nav tā da, kā dai vajadzē tu bū t, pilē ja no krā na, ū dens vairā kas reizes tika atslē gts, bet to visu var piedzī vot, kā saka, mē s nedarī jā m dari tā . Tī rī ts katru dienu. mainī ja dvieļ us, izmazgā ja grī du. Bija odi, noteikti vajadzī gs fumigators. Prusaku, blaktis nebija manī tas, varbū t kaut kur bija. Pludmale ir akmeņ aina, tieš i pā ri ceļ am, sauļ oš anā s krē slu visiem nepietiek, par to dzirdē jā m, tā pē c paņ ē mā m lī dzi piepū š amo matraci un par to nedomā jā m. Jū ra ir tī ra, skaista, peldē ties bija liels prieks. Ir peldbaseins ar slidkalniņ iem, apkā rt ir jauki sauļ oš anā s krē sli, mī ksti, ž ē l, ka tā du ir maz. No ē diena bija gaļ a - vista, cū kgaļ a, jē ra gaļ a, garnē ta ar makaroniem, rī siem, kartupeļ iem, sautē tiem dā rzeņ iem, salā tiem, olu kulteni, olu kulteni, jogurtu, sieru un desu, arī smalkmaizī tes: smalkmaizī tes, rullī š i, ievā rī jums, medus, ievā rī jums, deserta veids, ja to visu saliek kopā . Barojoš s un apmierinoš s, vā rdu sakot. Personā ls nerunā krieviski, skaidrojā s angliski, kā arī sejas izteiksmes un ž esti, atrada kopī gu valodu. Noī rē jā m auto, apceļ ojā m Rodu (Roda, Lindos, 7 avoti, Butterfly Valley. Kiss of the Seas). Viss ir brī niš ķ ī gi, sala ir skaista, viena no skaistā kajā m Grieķ ijā . Nenož ē lojā m, ka ieradā mies š ajā viesnī cā , ticam, ka par samaksā to cenu dabū jā m visu iespē jamo.
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ocean Blue 5* ir vecais viesnī cas nosaukums, tagad to sauc par Med Blue Kremasti 4*. proti, viņ š nepozicionē sevi kā piecinieku, arī cenas ziņ ā , tā pē c nav jē gas izvirzī t prasī bas par piecinieku. Š eit jū s neatradī siet greznī bu, š ī ir budž eta viesnī ca, kurā var labi atpū sties par atbilstoš u cenu, ja neturē sities pie visa un nemeklē jat trū kumus (kas, tā pat kā visur citur, ir klā t). … Tomēr ▾ Ocean Blue 5* ir vecais viesnī cas nosaukums, tagad to sauc par Med Blue Kremasti 4*. proti, viņ š nepozicionē sevi kā piecinieku, arī cenas ziņ ā , tā pē c nav jē gas izvirzī t prasī bas par piecinieku. Š eit jū s neatradī siet greznī bu, š ī ir budž eta viesnī ca, kurā var labi atpū sties par atbilstoš u cenu, ja neturē sities pie visa un nemeklē jat trū kumus (kas, tā pat kā visur citur, ir klā t). . Uz š ejieni nav ilgi jā brauc - Rodas pilsē ta atrodas 10-15 minū š u brauciena attā lumā ar automaš ī nu. Zaļ ā zona, maza izmē ra. Dzī vojā m istabā ar privā tu baseinu (! ), Ū dens tī rs. Mē beles istabā , protams, nav jaunas, bet pati telpa tī ra un plaš a, gaiš a. Ledusskapis (bez minibā ra), maksas seifs, kuru neizmantojā m, kondicionieris un TV. Santehnika telpā atstā j daudz vē lamo (nepietiekami ā tra notecē š ana, sū coš s jaucē jkrā ns). Godī gi sakot, mē s tam vienkā rš i nepievē rsā m uzmanī bu. Katru dienu istabā tika mazgā ta grī da, mainī ti dvieļ i, vairā k vai mazā k uzturē ta tī rī ba. Neredzē ja nevienu prusaku. Labā k ir ieslē gt fumigatoru naktī , ja gulē jat bez gaisa kondicionē š anas ar atvē rtu balkonu. Jauks baseins ar slī dkalniņ iem, mī kstajiem sauļ oš anā s krē sliem apkā rt, tač u ar tiem ne vienmē r pietiek visiem atpū tniekiem. Lai nokļ ū tu pludmalē , jā š ķ ē rso brauktuve, mē s par to zinā jā m. Pludmale lieli oļ i, var iztikt bez č ī bā m, bet tā s tomē r ir labā kas, lai gan, kā gribas. Sauļ oš anā s krē slus var izmantot bez maksas, bet arī ar tiem, manuprā t, ir par maz. Ja sauļ oš anā s krē slu bija par maz, tas notika vairā kas reizes, kad pludmalē ieradā mies vē lā k nekā parasti, vienkā rš i izklā jot dvieļ us (jā bū t savē jiem). . Vienkā rš s gaisa matracis var bū t labs risinā jums. Bē rniem ir rotaļ u laukums, slidkalniņ i, bē rnu animā cija. Pieauguš ajiem š autriņ as, biljards, teniss. Patiesī bā tas arī viss. Jā , lidostas tuvuma dē ļ lidmaš ī nas visu laiku lido virs viesnī cas, kā dam tas var bū t nepieņ emami, tā pē c par to ir jā zina iepriekš . Tas mū s netraucē ja, bet, es atkā rtoju, katram ir atš ķ irī ga attieksme pret to. Ē diens mū s nepievī la. Gaļ a (cū kgaļ a, jē ra gaļ a, vista), garnē ta ar kartupeļ iem, makaroni, rī si daž ā dā s variā cijā s, dā rzeņ i, salā ti – tā s ir vakariņ as un pusdienas. Un brokastī s olu kultenis, olas, desa, siers, jogurts. Nav saldā deserta mū su parastajā izpratnē - visā das kū kas un kū kas. Lū k, tā aizstā jē js ir bulciņ as, smalkmaizī tes, ievā rī jums, medus, lai gan, iespē jams, š ā di tas ir daudz noderī gā k. Ne gardē ž iem, bet sā tī gi un garš ī gi. Personā ls cenš as. Noī rē jā m maš ī nu, izbraucā m pa Rodu, skaistu, senu un tajā paš ā laikā ļ oti modernu salu, uz kuras gribas atgriezties vē lreiz. Bet Kremasti joprojā m ir labs variants, kad eiro aug, bet ļ oti gribas atpū sties.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар natashmatko
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Es sā kš u ar to. ka lidojā m uz viesnī cu "Medblue Fanes 5*" un nonā cā m "Medblue Kremasti 4*. " ("pā rcelš anā s" vē sture ceļ ojumu aģ entū ras vē rtē jumā ). Mē s devā mies no "JOIN UP! ", saimnieka "Le Grand Travel Elements". … Tomēr ▾ Es sā kš u ar to. ka lidojā m uz viesnī cu "Medblue Fanes 5*" un nonā cā m "Medblue Kremasti 4*. " ("pā rcelš anā s" vē sture ceļ ojumu aģ entū ras vē rtē jumā ). Mē s devā mies no "JOIN UP! ", saimnieka "Le Grand Travel Elements". Mē s, principā mazprasī gie tū risti, trū kumus nemeklē jam, bet cenš amies daudz ko nepamanī t (neuzbā zties. Tiesa, zinā jā m, ka viesnī ca, uz kuru dosimies, nav tā.5*, tā tad, iespē jams, pē c tam, kad nomierinā jā mies pē c viesnī cas maiņ as, mē ģ inā jā m atpū sties Principā normā li atpū tā mies (ja neņ em vē rā sabojā to garastā vokli un nomā ktos nervus no iekā rtoš anā s un izbraukš anas). Istabu iedeva pirmajā (pirmajā stā vā ), paldies Dievam ne baseina malā . Ja nebū tu trokš ņ ainie atpū tnieki, atgriež oties no diskotē kā m, tad istabiņ ā ir ļ oti kluss. Jā aizmirsu tikai par troksnis no lidmaš ī nā m, kas lido tieš i virs viesnī cas (bet ā tri pierod) un nebija tik daudz. Viss darbojā s, izņ emot balkona durvis, ar aizbī dni neaiztaisī jā s, aplikā cija bija atstā ta, bet bijā m nepastā vī gi, tā pē c neviens neko nelaboja . Dvieļ i tika mainī ti katru dienu, tī rī ti katru dienu (un tas ir bez "dzeramnaudas"). Es nerunā ju par tī rī š anas kvalitā ti, bet viņ i pē c uzklā š anas tī rī ja, mazgā ja grī du un pat "saindē ja" tarakā nus. Jā , ir diž ciltī gie tarakā ni, 5 centimetrus gari (bija tikai divi, bet bija pā ris “mū su tarakā ni” (ieraš anā s dienā ). Tas ir tā pē c, lai pā rbaudot tieš ā m nenobī tos. viesnī cā . Tiesa, nekur citur mē s viņ us nesatikā m visu atpū tas laiku. Ē TIENS - laikam atkā rtojos, bet varē tu bū t arī sliktā k. Ē diens bija, par spī ti daudzajiem atpū tniekiem nemitī gi nesa jaunas porcijas. Daudz no dā rzeņ iem, mē rces. Vā rī tus salā tus neē du, ņ ē mu dā rzeņ us un garš oja ar mē rcē m, sanā ca garš ī gi. Vī rs ē da, teica, ka tie ir ē dami. No rī ta izvē le maza: olu kultenis, cepta ola, vā rī ta olas, bekons (tā sauc, bet ne slikti), trī s veidu desiņ as, apstrā dā tam lī dzī gs siers, maize, bulciņ as, sviests, to nutella un JOGURTS (starp citu, ļ oti garš ī gs) plus mē rces, sausā s brokastis divu veidu un aukstā s piens. Tē ja, kafija no automā tiem, ū dens savā dā ks. Istabā ir tukš s ledusskapis, bet tika nolikts ū dens un augļ i, seifs istabā -par maksu Pusdienas un vakariņ as daudzveidī gā kas, bet es nē zinu par visu, jo ē dā m tikai dā rzeņ us, zivis tu un gaļ a. Daudz specifiku, bet izsalcis nepaliksi. Ī sts uzkodu batoniņ š ir tas, kas paliek pā ri pē c brokastī m un pusdienā m. Tiesa, uzkodu bā rā bija salā tu bļ oda ar svaigi grieztiem grieķ u salā tiem, ja ir laiks, tad pa virsu gardu fetu. Mē s slepus dabū jā m ū deni no aparā ta (lai gan soda, jo tā ir vienkā rš i bezgarš ī ga, š o pat varē tu dzert) Jā , uzkodu bā rā.1h no rī ta un 1h pē cpusdienā - saldē juma konuss, ē d tik kā gribi, ē dnī cā (t. i. par restorā nu š o vietu grū ti nosaukt) pusdienā s un vakarā saldē jums bumbiņ ā s (arī cik tī k). Pā ris reiž u gandrī z neizmantojā m bā ru, dzē rā m vī nu, principā bija pacieš ams, alus specifisks, bet dzert var. Bē rns ē da brokastu pā rslas un frī kartupeļ us, grieķ u salā tus (labi, ka bija pieradis). Kopsavilkums: nav saindē ts, nav slims. Pludmales kā tā das nav, patika forš ie sauļ oš anā s krē sli pie baseina, tā di kā lieli un gari spilveni, tajos ir ļ oti ē rti gulē t. Tiesa, tā pat kā citur, Ruso tū rists aizņ em visu un visur uz visu dienu. un daž reiz tas neparā dā s. Jā , mē s atvedā m dvieļ us no mā jā m un gandrī z visiem atpū tniekiem bija "mā jas" dvieļ i, jo dvieļ us no istabas ņ emt nevar. Teritorija maza, bet ļ oti zaļ a, lielajā baseinā divi mazi kalniņ i. Blakus ir 3 lielā ki slidkalniņ i, lai gan dī vaini darbojā s, vajadzē ja paskatī ties vai augš ā lietussargs vaļ ā , tad slidkalniņ i strā dā , neilgi un ne pā rā k izdevī gā laikā (lai gan š ķ iet, ka varē tu aiziet jautā jiet un tie tiks ieslē gti, bet mē s to nedarā m, bē rnam pietiek). Aizbraucā m uz ciemu (1.5 km no viesnī cas, katru vakaru ir gadatirgi), gar jū ru ir lauku ceļ š , gā jā m tur, netā lu no Rodas, ekskursijā s nebraucā m, paš i braucā m ar autobusu, mē s ejam biež i, ar gaisa kondicionē tā ju. Aizbraucā m uz Lindosu (izbraukš ana no Rodas), arī ar autobusu, mazliet tā lu, bet ainavas apskatī jā m. Tā kā mē s tur nebijā m ilgi, ar daudz ko nesaskrē jā mies, tač u automaš ī nu var noī rē t. Izskatā s, ka neko svarī gu neesmu palaidis garā m.
бассейн с горками снек-бар джакузи не работает ванная номера с индивидуальным бассейном лежаки у бассейна  корпус гостиницы зона отдыха
аватар ------------1
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Viesnī ca ir slikta, jū s varat tikai ieteikt ienaidniekiem. Vannai tek, tā applū dusi no otrā stā va. Vannas istabā nav gaismas. TV ar vienu pogu, nav tā lvadī bas pults no sadalī tā s sistē mas. Personā ls ir stulbs, izliekas, ka neko nesaprot. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir slikta, jū s varat tikai ieteikt ienaidniekiem. Vannai tek, tā applū dusi no otrā stā va. Vannas istabā nav gaismas. TV ar vienu pogu, nav tā lvadī bas pults no sadalī tā s sistē mas. Personā ls ir stulbs, izliekas, ka neko nesaprot. Dvieļ us atņ ē ma, tī rus nedeva, reģ istratū rā nā cā s uz pirkstiem paskaidrot, ka nav ar ko noslaucī t. Pā rtikas kapetes, omlete, olu kultenis, cieti vā rī ta ola. Pusdienā s daž ā du veidu vermicelli. Katram ir tikai viens arbū zs, pavā ri laikam smejas, kad krievi par to cī nā s.
Parādīt vairāk »


iemiesojums Mago-namazov
Vai ir galda teniss un teniss?
10 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Rodas osta
Novērtējums 9.8
Grieķija, par. Rodas
Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats, Transports
Rodas vecpilsēta
Novērtējums 9.8
Grieķija, par. Rodas
Arhitektūra, Stats

Отель All Senses Ocean Blue Sea Side Resort работает с мая по октябрь. Полностью отремонтирован в 2007 году.

Atrašanās vieta Расположен на острове Родос, в 2 км от деревни Кремасти, в 5 км от Международного аэропорта Диагорас, в заливе Ialysos. Расстояние до живописного средневекового города Родос составляет 9 км.
Pludmales apraksts Вход в море песчаный, пляжные полотенца под залог.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

На территории отеля есть магазины, мини-маркет, общая гостиная с телевизором, центральный ресторан, 2 бара, бесплатная парковка (требуется предварительный заказ), терраса, церковь, сувенирный магазин. У бассейна — зонты и лежаки (бесплатно), полотенца (за депозит), раздевалка. Есть специальные диетические меню (по запросу), камера хранения багажа, пресс для брюк (платно), кондиционер. Доступны услуги консьержа, ускоренная регистрация заезда/отъезда, гладильные услуги (платно), факс/ксерокопирование (платно), доставка прессы (платно), доставка еды и напитков. Круглосуточная стойка регистрации.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Есть детская анимация, мини-диско.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports В отеле пляжный волейбол, дартс, водное поло, аквааэробика, каноэ (платно), водная гимнастика. Предлагаются пешеходные и велосипедные прогулки (платно), вечерняя программа.
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 189 номеров в 3 корпусах.

Istabās

кондиционер, радио, маленький холодильник, балкон или терраса, ванная комната, гидромассажная ванна или гидромассажный душ, фен, спутниковое телевидение, CD / DVD-плеер, бесплатный Wi-Fi, ежедневная уборка, звукоизоляция, телефон, сейф

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • vcd/dvd
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • ledusskapis
  • balkons/terase
  • džakuzi (ne visās istabās)
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
  • (ne visās istabās)
Adrese Ixia Bay, Ialyssos 851 00, Rhodes, Greece
Tālruņi: Tel.: +302108980837
Fax.: +302108980836
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, аэробикой. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).