The Ixian Grand & All Suites 5*– Atsauksmes

16
Novērtējums 7.110
№27 viesnīcas reitingā Rodas
7.6 Numurs
7.7 apkalpošana
8.0 Tīrība
7.9 Uzturs
7.1 Infrastruktūra
Moderna, gaumīgi iekārtota viesnīca. Maigi labiekārtota teritorija. Telpu un interjeru dizainā dominē gaišas krāsas un minimālisma akcenti. Attīstīta infrastruktūra, uzmanīga apkalpošana un relaksējoša atmosfēra. Uzcelta 1978. gadā, pēdējo reizi atjaunināts 2007. gadā. Kopējā platība 20 000 m2. Tas sastāv no galvenās 4 stāvu ēkas ar liftu un dārza spārnu (3 stāvi ar liftu). Viesnīca neuzņem viesus, kas jaunāki par 16 gadiem. Piemērots romantiskai atpūtai pāriem.Vairāk →
аватар Elena2020
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Lasot atsauksmes, sapratu, ka daudziem š ķ iet, ka tagad tā s rakstī t ir par vē lu. Man, piemē ram, ir cits viedoklis. Labā kā atpū ta ir labi izplā nota, tā pē c viesnī cas vienmē r rezervē jam iepriekš un izvē lamies valsti, lai vē lā k varē tu bū t droš i, ka noteikti iekā rtosimies sev vē lamajā numuriņ ā un izbaudī sim atvaļ inā jumu. … Tomēr ▾ Lasot atsauksmes, sapratu, ka daudziem š ķ iet, ka tagad tā s rakstī t ir par vē lu. Man, piemē ram, ir cits viedoklis. Labā kā atpū ta ir labi izplā nota, tā pē c viesnī cas vienmē r rezervē jam iepriekš un izvē lamies valsti, lai vē lā k varē tu bū t droš i, ka noteikti iekā rtosimies sev vē lamajā numuriņ ā un izbaudī sim atvaļ inā jumu. Agrā rezervē š ana noteikti ir mū su atvaļ inā juma veids. Tā tad kā rtī bā . 2015. gada augustā atpū tā mies viesnī cā Ihsian Grand Hotel Rodā . Atkal katrs piecinieks maksā savā dā k, tā pē c mē s gaidī jā m kaut ko lī dzī gu redzē tajam. Uzreiz jā saka, ka apkalpoš ana š eit ir lieliska un arī ē diens ir lī menī . Protams, grieķ u virtuve, ko gatavo krodziņ os, ir labā ka, bet viesnī cu ē diens ir viesnī cas ē diens, jo tas tiek gatavots lielā kajai daļ ai viesu, nevis vienam. Brokastis ļ oti garš ī gas. Daudz konditorejas izstrā dā jumu, saldumu, dabī go jogurtu. Š os pie mums nevar nopirkt, un tiem ir visā di ievā rī jumi, mī ļ ā . Brokastis noteikti 5+. Otrajā dienā pē c ieraš anā s vakariņ ojā m a la carte restorā nā . Vietnē arī lasī jā m, ka jā rezervē iepriekš , tā pē c par savu vietu parū pē jā mies uzreiz ieraš anā s dienā . Jā , es arī gribu teikt, ka ieradā mies 12:00 un domā jā m, ka bū s jā gaida reģ istrē š anā s. Par laimi, istabiņ a jau bija gatava un mē s uzreiz ieč ekojā mies. Visur tiek pasniegts ļ oti forš s vī ns. Turklā t viesnī ca nav sliktā ka kā krodziņ ā . Es biju pā rsteigts. Parasti viesnī cas apkalpo lē tā ko. Ja vien, protams, pats nepasū tā t pudeli. Neviens no darbiniekiem nerunā krieviski. Bet mums viesnī cā bija meitene - gide, kas palī dzē ja ar tulkojumu, ja vajadzē ja. Un tā , manuprā t, ja brauc uz ā rzemē m, tad angļ u valodā ir jā prot vismaz pā ris vā rdi. citā di bū s ļ oti grū ti, lai cik forš a kompā nija tev bū tu. Mani personī gi iespaidoja baseini. Skaisti izgatavots. Tie ir divi, un š ķ iet, ka tie ir apvienoti. Ž ē l, ka bē rniem nekas nebija izdomā ts, bet 2x nedē ļ ā notika grieķ u vakari ar dejā m un mū ziku. Un tā pē c, ja vē laties sajust grieķ u garš u, dodieties pastaigā pa ciematu - tur ir 5 minū tes ar kā jā m vai varat doties uz Rodu. Taksometrs maksā.10 eiro, un autobusa biļ ete ir aptuveni 2. Izklaides tur noteikti pietiks. Manuprā t, tā ir diezgan pieklā jī ga viesnī ca.
аватар ekaterina.terni
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Sveiki. Ir pagā juš as vairā kas dienas, kopš atgriezā mies no atvaļ inā juma, bet emocijas nepā riet, tā pē c vē los padalī ties savos iespaidos. Esam jau vairā kas reizes atpū tuš ies Grieķ ijā , bet nez kā pē c vienmē r Krē tas salā . … Tomēr ▾ Sveiki. Ir pagā juš as vairā kas dienas, kopš atgriezā mies no atvaļ inā juma, bet emocijas nepā riet, tā pē c vē los padalī ties savos iespaidos.
Esam jau vairā kas reizes atpū tuš ies Grieķ ijā , bet nez kā pē c vienmē r Krē tas salā . Š ogad nolē mā m apmeklē t Rodas salu. Mē s par viņ u dzirdē jā m daudz laba, un nekļ ū dī jā mies. Skaistā kā sala. Neticami skaista daba, un jū ra ir zila kā bildē s. Š eit ir interesantas 2 jū ras: Egejas jū ra un Vidusjū ra. Izvē lē jā mies viesnī cu Egejas jū ras pusē . Viesnī ca Sentido Ixian Grand 5*. Viesnī ca mums ļ oti patika. Mums bija istaba ar brī niš ķ ī gu skatu uz jū ru. Un pati viesnī ca ir skaista.
Viesnī cas personā ls nav slavē jams. Jū s patieš ā m jū taties kā atvaļ inā jumā . Kad esat tur, pasveiciniet Michalis no reģ istratū ras. Viņ š vienmē r bija pirmais, kas atbildē ja uz visiem mū su jautā jumiem. Ļ oti patī kami saskarties. Viesnī cā strā dā krieviski runā još i darbinieki, kas ir svarī gi.
Svarī ga vī ra piezī me, kas mani nedaudz apbē dinā ja, ka virtuve š eit ir brī niš ķ ī ga. Katru vakaru viņ i mē ģ inā ja izdomā t kaut ko jaunu un interesantu daž ā dos stilos. Itā ļ u virtuves vakars, ķ ī nieš u, havajieš u virtuve, un visinteresantā kais ir grieķ u vakars. Braucam garā m baseinam uz ielas. Apkā rt klā ti galdi, svaigā gaisā ceptas daudz daž ā das gaļ as, to visu pavada grieķ u mū zika un sirtaki dejas.
Vestibilā tiek rī koti dzī vā s mū zikas vakari. Atpū tieties ar glā zi laba vī na. Kopumā mē s iesakā m
аватар Tourist1964
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Esmu ļ oti apmierinā ta ar savu š ī gada atvaļ inā jumu, tā pē c steidzos dalī ties iespaidos. Atpū ta kopā ar draugu Rodā Sentido Ixian Grand. Ī sti 5*. Jauka viesnī ca, brī niš ķ ī gs personā ls un ļ oti uzmanī ga administratore. … Tomēr ▾ Esmu ļ oti apmierinā ta ar savu š ī gada atvaļ inā jumu, tā pē c steidzos dalī ties iespaidos. Atpū ta kopā ar draugu Rodā Sentido Ixian Grand. Ī sti 5*. Jauka viesnī ca, brī niš ķ ī gs personā ls un ļ oti uzmanī ga administratore. Uz visiem pieprasī jumiem tika atbildē ts nekavē joties, un tie tika izpildī ti burtiski 20 minū š u laikā . Bet tas nav svarī gi. Ļ aujiet man pastā stī t par paš u viesnī cu. no paš a sā kuma, tiklī dz ieradā mies, baseins iekrita acī s. Tur viņ i ir, varē tu teikt, divi vienā ar koka starpsienu vidū . Tas izskatā s ļ oti jauki un, pats galvenais, ē rti. Nav tik slidens kā flī zes un nesakarst no karstuma. Jauka pludmale tieš i blakus viesnī cai. Lietussargi un sauļ oš anā s krē sli ir bez maksas, un pludmalē nav vietē jo iedzī votā ju. Tikai š ī s viesnī cas tū risti. Daudz lasī ju, ka grieķ i biež i nā k uz pludmalē m brī vdienā s, jo tā s visas ir paš valdī bas un paš ai viesnī cai pieder tikai lietussargi, tā pē c tur ir maksas sauļ oš anā s krē sli. Lai gan, manuprā t, ja iedzer kokteili bā rā , tad viss nav tik biedē još i. Ko es varu teikt par numuru. Dizaineris patieš ā m darī ja visu iespē jamo. Mums bija pilnī gi balta istaba. Sā kumā biju sarū gtinā ts. Nodomā ju, ka te noteikti atradī š u kā du netī rī bu. Bet nē . Viss tī rs, svaiga gultas veļ a, dvieļ i. Viņ i labi attī ra. Paņ ē mā m pā rtiku "viss iekļ auts". Es joprojā m nezinu, vai tas ir labi vai slikti. Gadu no gada nav nepiecieš ams, kā arī viesnī cas visas ir daž ā das. Kaut kur mē s priecā jamies, ka katru dienu ē dam tik garš ī gi, bet kaut kur nož ē lojam, ka iztē rē jā m tik daudz naudas par briesmī gu ē dienu. Š ajā gadī jumā mē s bijā m ļ oti apmierinā ti. Pastā vī gi gatavoš anas š ovi vakariņ ā s ir kaut kas. Vispā r ļ oti daudz tematisko vakaru. Animā cija ir lieliska un neuzkrī toš a. Puiš i ir lieliski. Varu pastā stī t vē l daudz, bet domā ju, ka neviens neizlasī s lī dz galam. Bet mē s esam ļ oti apmierinā ti.
аватар tetianamorska
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
No labā : Pirmajā lī nijā no jū ras. Ē diens ir ok, 3 dienas no 7 bija labas 1-2: eiro par kalponē m, un jū su istaba ir nevainojami tī ra. Labs auto nomas pakalpojums No ne pā rā k labiem un pat sliktiem: Krievu daudz, pē dē jā s 2 dienas bija "tagil" Jū ra pastā vī gi atrodas nezā lē s un nav caurspī dī ga, lai gan tai ir skaista zila krā sa. … Tomēr ▾ No labā :
Pirmajā lī nijā no jū ras.
Ē diens ir ok, 3 dienas no 7 bija labas
1-2: eiro par kalponē m, un jū su istaba ir nevainojami tī ra.
Labs auto nomas pakalpojums
No ne pā rā k labiem un pat sliktiem:
Krievu daudz, pē dē jā s 2 dienas bija "tagil"
Jū ra pastā vī gi atrodas nezā lē s un nav caurspī dī ga, lai gan tai ir skaista zila krā sa.
Nav absolū ti nekā da sporta, pat ne galda tenisa (paš i izglā bā s, ī rē jot maš ī nu un braucot pa skeletonu)
Vairā k š ajā viesnī cā neatgriezī simies, lai gan noteikti ieradī simies Rodā (braucot apskatī jā m citu viesnī cu Vidusjū ras piekrastē , kura mums piestā v labā k)
аватар mari_m1986
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Gads pagā jis, bet iespaidi paliek. Man š ķ iet, ka tā notiek gandrī z ar visiem, kas kā dreiz ir apmeklē juš i Grieķ iju. Patieš ā m, nav iespē jams neiemī lē ties š ajā valstī . Atpū tā mies Sentido Ixian Grand viesnī cā Rodā . … Tomēr ▾ Gads pagā jis, bet iespaidi paliek. Man š ķ iet, ka tā notiek gandrī z ar visiem, kas kā dreiz ir apmeklē juš i Grieķ iju. Patieš ā m, nav iespē jams neiemī lē ties š ajā valstī . Atpū tā mies Sentido Ixian Grand viesnī cā Rodā . Pirmā lieta, ko varu teikt, ir pieci ir pieci. Š eit viss ir visaugstā kajā lī menī . (Neesmu bijis Turcijā , tā pē c mans prieks ir neticams. Kaimiņ i teica, ka 5 * Turcijā ir labā k, bet es tam ī sti neticu, ja godī gi). Baseins š eit ir ļ oti forš s. Tas ir gandrī z pie jū ras. Tas ir, vispirms pasakas un pludmale nekavē joties sā kas. Š ur tur var sauļ oties. Neliels pludmales trū kums ir akmeņ i. Bet tas pat nav trū kums, ja atpū š aties bez bē rniem. Var uzvilkt gumijas apavus un droš i peldē ties. Pati pludmale ir liela. Gultas vienmē r bija pietiekami daudz. Ē diens visaugstā kajā lī menī . Ē diens ir katrai gaumei. Ī paš i patī kami bija dienas, kad viesnī cā notika grieķ u vakars. Tad bija daudz jū ras velš u un citu labumu (par 10 atpū tu 1 reize bija). Jā , š eit ir maz bē rnu. Š ī vieta ir paredzē ta tikai vecā kai auditorijai. Ļ oti ē rti. Lī dz salas galvaspilsē tai jā brauc apmē ram 10 minū tes, proti, vienmē r var atrast izklaidi. Un pā rdoš anā ir daudz ekskursiju. Esam apmierinā ti. Š ogad draugi dodas uz to paš u viesnī cu.
аватар mary.lenina7
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā mies vienkā rš i ā rprā tī gi skaistā viesnī cā Rodā.2013. gada septembrī (Sentido Ixian Grand 5 *). Bildē s viss izskatā s lieliski, bet, ticiet man, dzī vē tas ir ne mazā k skaisti. Ir daudz apstā dī jumu, vairā ki baseini, arī pati teritorija ir milzī ga. … Tomēr ▾ Atpū tā mies vienkā rš i ā rprā tī gi skaistā viesnī cā Rodā.2013. gada septembrī (Sentido Ixian Grand 5 *). Bildē s viss izskatā s lieliski, bet, ticiet man, dzī vē tas ir ne mazā k skaisti. Ir daudz apstā dī jumu, vairā ki baseini, arī pati teritorija ir milzī ga. Pludmale ir burtiski akmens metiena attā lumā no viesnī cas, tač u tā ir oļ aina, lai gan sauļ oš anā s krē sli ir bez maksas, tā pē c var droš i sauļ oties, ne par ko nedomā jot. Noī rē jā m maš ī nu, un pludmale mums nebija ī paš i svarī ga, jo nemitī gi gā jā m pie citiem. Grieķ ijā tā s visas ir paš valdī bas, tā pē c varat atpū sties uz jebkura, kas jums patī k. Un uz mū su nopirkā m č ī bas jū rai. Tie ir lē ti, tagad es pat neatceros, cik tie maksā , bet cena jums noteikti nebū s piemē rota.
Par ē dienu - atseviš ķ a saruna. Principā viss ir garš ī gi, bet daž i ē dieni izskatā s pavisam negarš ī gi. Nepietika zivju un jū ras velš u. 5 * bū tu iespē jams apkalpot vairā k. Bet kopumā tas nav tik skumji. Vī ni ir ļ oti garš ī gi, bet diezgan dā rgi. Lai gan, netā lu no viesnī cas ir pā ris lielveikali, kuros par 5 eiro var nopirkt nevis glā zi, bet veselu pudeli visai pieklā jī ga vī na. Istabā viss ir lieliski. Pati telpa ir milzī ga. 2 cilvē kiem, kā jau man, pat par daudz. Tī ri labi, ieskaitot balkonu. Mums bija istaba ar skatu uz jū ru. Tā tad, rī ts vienmē r sā kā s ar kafijas tasi uz balkona (starp citu, tas ir mē belē ts). Domā ju, ka romantiķ i mani sapratī s. Un vē l lielā ku iespaidu uz mani atstā ja dž akuzi klā tbū tne istabā . Protams, š iem sī kumiem nevar tē rē t naudu, tač u peldē ties dž akuzi un apbrī not jū ru ir neaizmirstams piedzī vojums. Wi-Fi uztver pat pludmalē . Tas mani pā rā k neiepriecinā ja, jo mans vī rs nepā rtraukti sē rfoja internetā , pat atvaļ inā jumā . Tā tad, ja vē laties pavadī t laiku bez civilizā cijas priekš rocī bā m, labā k nestā stiet saviem pavadoņ iem par interneta klā tbū tni. Gar jū ru ir palmas un labi sauļ oš anā s krē sli. Tā tad, jū s gulē jat zem palmas, vē rojat sē rfoš anu un izbaudiet atpū tu. Dvieļ i tiek nodroš inā ti bez maksas un jums nepiecieš amajā daudzumā . Godī gi sakot, es pat nezinu, ko sliktu var uzrakstī t par š o viesnī cu. Viss bija brī niš ķ ī gi. Personā ls ir jauks, viņ i smaida un noskaņ o jū s pozitī vi. Viņ i vienmē r palī dzē s, ja ir kā das problē mas. Saplī suš ais kondicionieris tika salabots nā kamajā dienā . Svē tki, manuprā t, bija izdevuš ies. Cerams, ka pā rskats bija noderī gs.
аватар sertaki1405
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Maija brī vdienas pavadī jā m viesnī cā . Patika viesnī ca un labprā t atgrieztos. Pirms ceļ ojuma izlasiet atsauksmes daž ā dā s vietnē s. Pievienojamies pozitī vajiem vē rtē jumiem: brī niš ķ ī gs variants ģ imenes brī vdienā m. … Tomēr ▾ Maija brī vdienas pavadī jā m viesnī cā . Patika viesnī ca un labprā t atgrieztos. Pirms ceļ ojuma izlasiet atsauksmes daž ā dā s vietnē s. Pievienojamies pozitī vajiem vē rtē jumiem: brī niš ķ ī gs variants ģ imenes brī vdienā m.
Papildus standarta numuriem viesnī cā ir "suite" numuri ar privā tu baseinu. Tū risti, kas uzturas apartamentos, ē d atseviš ķ ā restorā nā .
Viesnī cas teritorija ir apzaļ umota un kopta, ir daudz dekoratī vo krū mu un koš umaugu. Galvenajā restorā nā siena, kas vē rsta pret jū ru, ir pilnī bā stikla, no kuras paveras skaists skats.
Ē diens ir labs. Piekrī tu, ka brokastu ē dienkarte atkā rtojas, bet ē dienu izvē le ir liela, tā pē c katru dienu var izvē lē ties jaunu variantu. Vakariņ as daudzveidī gas, ē diens svaigs, garš ī gi pagatavots, 4-5 gaļ as veidi, 3-4 zivis un jū ras veltes, daž ā di piedevas, daudz dā rzeņ u un augļ u, garš ī gi konditorejas izstrā dā jumi. Man patika grieķ u jogurts, to biež i piedā vā ja ar augļ u gabaliņ iem. Man ļ oti patika grieķ u virtuve.
Starp citu, netā lu no viesnī cas atrodas liels lielveikals ar diezgan pieņ emamā m cenā m, to biež i apmeklē tū risti un vietē jie iedzī votā ji.
Mū su istaba bija plaš a un tī ra, ikdienas uzkopš ana, bet gultas veļ a netika mainī ta katru dienu, daž reiz tā bija vienkā rš i glī ti ielikta. Kosmē tika tika regulā ri atjauninā ta.
Ļ oti patika serviss viesnī cā , personā ls pieklā jī gs, vē l neesam saskā ruš ies ar situā ciju, ka mū su lū gums netiktu izpildī ts. Lasot negatī vā s atsauksmes, domā ju, ka varbū t savu lomu varē ja nospē lē t valodas barjera (manuprā t, personā ls nerunā krieviski), vai arī paš i tū risti nebija pietiekami pieklā jī gi, risinot savu problē mu un izprovocē ja konfliktu.
Viesnī cai ir skaista pludmales zona, sauļ oš anā s krē sli atrodas uz zā les zem salmu saulessargiem. Laikā , kad atpū tā mies, ar vietā m pludmalē problē mu nebija, vienmē r varē ja atrast brī vas. Tomē r no rī ta matrač i reizē m bija slapji (nez kā pē c darbinieki tos mazgā kopā ar sauļ oš anā s krē sliem). Iksijā pū š pastā vī gs vē jiņ š , esiet uzmanī gi ar sauļ oš anos - viegli apdegties, jo visu laiku jutī s patī kamu vē sumu.
Rodā ir daudz apskates vietu. Sala tieš ā m interesanta. Apmeklē jā m Symi salu, Lindosu, Rodu, apceļ ojā m paš u salu.
Cilvē ki dodas uz Symi, lai apmeklē tu Architrategos Michael templi un apskatī tu paš u pilsē tiņ u, kuras krā sainā s mā jas tiecas augš up kalna nogā zē , kā arī nogarš ot slavenā s Sim garneles.
Lindos ir pazī stams ar to, ka tieš i š ajā pilsē tā svē tais apustulis Pā vils pietauvojā s krastā , kad viņ š sludinā ja Vidusjū ras valstī s. Ir daudz mā jī gu klusu lī č u, kur jū ra ir sekla un ū dens vienmē r ir silts. Kalnā atrodas Akropole, kuras pakā jē var uzbraukt uz ē zeļ a (par 5 eiro). Skati uz Lindosu ir ļ oti gleznaini.
Jums vairā kas reizes jā dodas uz Rodas pilsē tu, 1 reizi jū s nevarat apbraukt un visu redzē t. Ir daudz seno arhitektū ras pieminekļ u, tajā atrodas vecpilsē ta un Lielmeistara pils, Arheoloģ ijas muzejs, akvā rijs, Rodini parks...
Rodā labi darbojas sabiedriskais transports, ir daudz taksometru (no Iksijas uz Rodu autobusa biļ ete maksā.2, 2 eiro, brauciens ar taksi 10 eiro) un var iznomā t auto, tā pē c ar pā rvietoš anos pa salu nav problē mu.
Ekskursijas, tā pat kā citur, var pasū tī t pie gida viesnī cā vai iegā dā ties jebkurā vietā tū risma aģ entū rā (tas, protams, ir daudz lē tā k, daž reiz 2 reizes lē tā k). Var braukt arī patstā vī gi.
Bijā m pieteikuš i ekskursijas no firmas "Millennium Travel", bet diemž ē l ļ oti nepaveicā s ar gidu. INNA PAKHOMOVA principā nesaprot, kas ir viņ as gides darbs, bet tirdzniecī bas jomā viņ a jū tas lieliski. Pā rdoš ana patieš ā m ir viņ as talants, viņ a lielā ko daļ u sava laika tam velta ekskursijā s (ā das izstrā dā jumu veikals, sū kļ i, pat baznī cas veikals pie tempļ a). Tajā paš ā laikā viņ a nemitī gi par kaut ko runā , nesniedzot ī sti vē rtī gu informā ciju par paš u Rodu un tā s apskates objektiem. Viņ a nereaģ ē ja uz mū su pieklā jī gajā m piezī mē m par to. Mē s sazinā jā mies ar uzņ ē mumu caur gidu viesnī cā , viņ i mums atmaksā ja naudu par nā kamajā m 2 pasū tī tajā m ekskursijā m un atvainojā s. Pā rē jiem tū ristiem (citā s viesnī cā s un no firmas Pegasus) naudas atgrieš ana sagā dā ja grū tī bas un viņ i saņ ē ma nevis visu summu, bet tikai daļ u. Tā pē c es neiesaku INNU PAKHOMOVU kā gidi, tā ir tikai jū su naudas izš ķ ieš ana (š o ekskursiju izmaksas ir 45.50 un 65 eiro no cilvē ka).
Tā bija vienī gā problē ma visu mū su brī vdienu laikā . Mums ļ oti patika valsts un cilvē ki, mē s ar prieku atgriezī simies Grieķ ijā vē lreiz.
аватар olgasulackova
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
2012. gada oktobrī es atpū tos Rodā. Š ajā viesnī cā pirmo reizi mū ž ā redzē ju tik niķ ī gu personā la attieksmi pret viesiem, pilnī gu nevē rī bu, lai gan viņ i ieradā s pa nakti un gaidī ja 2 stundas, lī dz atnesa divus. … Tomēr ▾ 2012. gada oktobrī es atpū tos Rodā. Š ajā viesnī cā pirmo reizi mū ž ā redzē ju tik niķ ī gu personā la attieksmi pret viesiem, pilnī gu nevē rī bu, lai gan viņ i ieradā s pa nakti un gaidī ja 2 stundas, lī dz atnesa divus. š auras strē meles, nav skaidrs, kas tas bija, halā ts, kuram jā bū t numurē tam, arī tika nē sā ts divas dienas lī dz desmit reizes atcerē jos, restorā nā ir garas rindas lī dz ienā c, un vispirms ieliek Eiropas tū ristus. Kad bija pienā cis laiks izvā kties, reģ istratū ras darbinieki mū s pilnī bā ignorē ja un pat neatvadī jā s. Ē diens restorā nā ir vienmuļ š un nav garš ī gs. Ekskursijas izglā ba pā rē jo. Es nevienam nenovē lu atrasties š ajā viesnī cā .
аватар Vera11165
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Es reti rakstu atsauksmes, bet nolē mu uzrakstī t par š o viesnī cu. Ir pietiekama atpū tas pieredze ā rzemē s. Mē s vairs neatgriezī simies š ajā viesnī cā . Kopā ar vī ru atpū tos, Grieķ ijā nav pirmā reize. Mums ļ oti patika š ī valsts, tā pē c nolē mā m doties vē lreiz. … Tomēr ▾ Es reti rakstu atsauksmes, bet nolē mu uzrakstī t par š o viesnī cu. Ir pietiekama atpū tas pieredze ā rzemē s. Mē s vairs neatgriezī simies š ajā viesnī cā .
Kopā ar vī ru atpū tos, Grieķ ijā nav pirmā reize. Mums ļ oti patika š ī valsts, tā pē c nolē mā m doties vē lreiz. Pirmā reize bija Krē tā . Š ogad nolē mā m apmeklē t Rodu. Tagad noteikti zinā m, ka uz Rodu vairs nebrauksim. Daba nabadzī gā ka kā Krē tā , cilvē ki vē l slinkā ki....It ī paš i nebija kur iet un nebija arī ī paš as vē lmes, tā kā viesnī ca mū s "pā rsteidza"....daudz nerakstī š u, vienkā rš i uzskaitiet iemeslus, kā pē c mē s š eit vairs nenā kam, mē s atgriezī simies.
1. Ieradā mies manā dzimš anas dienā un bijā m pā rsteigti, ka viesnī ca nekā di nepiesaista uzmanī bu. Lai gan citas viesnī cas viesiem kā komplimentu no viesnī cas piedā vā augļ u grozu un vī nu. Š eit viņ i pat atteicā s mainī t mū su istabu. Bijā m vī luš ies, jo no istabas paveras skats uz ceļ u, putekļ i, troksnis un nespē ja gulē t ar atvē rtu balkonu, gaisa kondicionieris pū ta tieš i uz gultas un naktī nebija iespē jams to ieslē gt, tā arī gulē jā m..... 2. Pati istabiņ a bija tumš a, nav omulī ga, tā das istabas vispā r nevajadzē tu bū t viesnī cā s, pat ja tā s ir standarta. varbū tī ba palikt istabā s zirnekļ blaktis. ir iekš ā jē li, mī kla vē l nav izcepta! ! ! Trauki netī ri un nemazgā ti. mū su atpū ta, matrač i saplī suš i un veci, lietussargi jau jā , pludmales dvieļ i pat nevē las apspriest. 5. Nekad neesmu redzē jis viesnī cas, kurā m centrā lajā zā lē un pie restorā na nebū tu tualetes. Tualete atrodas tikai pludmalē , un katrā stā vā ir 2 kajī tes. tā pē c iedomā jieties, kas tur tiek darī ts vakarā , jo viņ iem nepatī k tī rī t š ajā viesnī cā . 6. Mū su pē dē jā dienā viņ i pat negribē ja par naudu atjaunot istabu, dī vaini. Š eit mē s 5 stundas sē dē jā m uz dī vā na un skatī jā mies, kā cilvē ki sauļ ojas..... 6. Jū ra Grieķ ijā ir skaista visur, un ī paš i augustā , jo tā s dē ļ grieķ i izdzī vo.
аватар Tamaritta
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Grieķ ijā atpū š amies ne pirmo reizi. Pirms tam viņ i bija Krē tā , vienu reizi austrumu krastā , otru rietumos. Grieķ ija ir sajū smā , gandrī z mī lestī ba no pirmā acu uzmetiena. Š ogad nolē mā m Rodu apskatī t, ī paš i tā pē c, ka daudzi to slavē ja, ceļ oja ne reizi vien. … Tomēr ▾ Grieķ ijā atpū š amies ne pirmo reizi. Pirms tam viņ i bija Krē tā , vienu reizi austrumu krastā , otru rietumos. Grieķ ija ir sajū smā , gandrī z mī lestī ba no pirmā acu uzmetiena. Š ogad nolē mā m Rodu apskatī t, ī paš i tā pē c, ka daudzi to slavē ja, ceļ oja ne reizi vien. Es no savas puses uzstā ju uz atvaļ inā jumu Spā nijā , bet vī rs turē jā s pie sava – Grieķ ija un viss. Lai nu kā...
Tā tad Vē jrozes izbraukš ana tika pā rcelta no 16.30 uz 18.30, tā tad jau izbraucot sapratā m, ka mums nav laika vakariņ ā m. . bet nu . . laime nav ē dienā . Vē jroze kā vienmē r . . (( (Turklā t lidmaš ī na aizkavē jā s vē l 30 minū tes, tas ir, Rodā ieradā mies ap 21.30 Saņ ē mā m bagā ž u bez problē mā m, pie informā cijas galda paciņ a ar informā ciju. , bet jauki. Mū s un vē l 1 pā ri (viņ u viesnī ca nebija tā lu no mū sē jā s) iepriecinā ja pā rsē š anā s ar C klases mersedesu.
Viesnī ca atrodas 10 minū š u brauciena attā lumā no lidostas. Tumsā bija grū ti novē rtē t Rodas ainavu un vietu, kur mū s veda. Un tad visu nakti es redzē ju sī ku izkā rtni ar bultiņ u The Ixian Grand, kas, š ķ iet, rā dī ja viesnī cas virzienu.
Mū s ā tri nokā rtoja, saburzī ja par 5-10, piespieda atstā t depozī tu 100 eiro, ja gadī jumā bā rā -restorā nā (istabā ) iedzersim dzē rienus, kas ir ievē rī bas cienī gi, viesnī ca nav lē ta. Saņ ē muš i 2 istabiņ as atslē gas un 2 kartes pludmales dvieļ iem, ar liftu devā mies uz 322. istabu (4. stā vs, jo 1. stā vs ir nulle). Nebija neviena, kas palī dzē tu ar bagā ž u. Acī mredzot nesē ji bija aizņ emti, vai arī viņ iem bija brī va diena))). Ar ceļ ojumu aģ entū ras starpniecī bu rezervē ja De Luxe ar skatu uz dā rzu. Un tad mū s sagaidī ja vē l viens pā rsteigums - atveram istabu, izejam uz balkona, un tur..... skats uz baseinu un jū ru !!! ! ! Sē rfoš anas skaņ as, jū ras smarž a uzreiz atbrī vo no noguruma, negatī vā m emocijā m. . .
Istaba Vē rtē jums 4+. Plaš s, 1 liela gulta. Pilnī bā atbilst viesnī cas fotoattē lam tā s tī mekļ a vietnē . Peldmē teļ i istabā (bez č ī bā m), bija pieejami visi vannas piederumi. Nedaudz pā rsteidza vannasistaba-duš as kabī ne, bet nebija 1 durvju spā rna. . tas ir nebija paredzē tas. Kas bija dī vaini. . . jo. ejot duš ā viss ū dens izlija uz grī das (((. Tī rī ja katru dienu, ne vienmē r kvalitatī vi. Gulta mainī ta 3 reizes 7 dienā s. 1 eiro dzeramnauda neko radikā li nemainī ja. Bet, lī dz un liels, nav par ko sū dzē ties.
Pē c ā tras pā rģ ē rbš anā s nolē mā m izpē tī t viesnī cas teritoriju. Mē s staigā jā m, klaiņ ojā m un apmaldī jā mies Suite ar privā tajiem baseiniem teritorijā . Godī gi sakot, vairā ku kvadrā tmetru baseina platī ba mani ī paš i nepā rsteidza, un es pat nenož ē loju, ka biju rezervē jis istabu galvenajā ē kā . Starp citu, ar balkonu, kas atvē rts no ielas, bija dzirdamas galvenā gaisa kondicionē tā ja skaņ as, un tas dungoja 24 stundas diennaktī . Bet vienalga. . . ))) Izgā jā m ā rā no galvenā s ieejas puses, tā teikt, apskatī t teritoriju no ā rpuses. Pabraucot garā m 10. metro, mans deguns sadzirdē ja zirgu, pareizā k sakot, zirgu kū tsmē slu smaku))))) Lai kā arī nebū tu. Es nevarē ju saprast, kas tas ir un no kurienes š ī smaka nā k ((((((((( (((((((.
No rī ta situā cija noskaidrojā s. Izrā dā s, ka teritorija, kas piekļ aujas viesnī cai (pā ri celiņ ai, 5 metrus plata) kalpo kā patvē rums vairā kiem ZIRGIEM!!! ! Tas ir, tie nav nomaldī juš ies, bet gan piesieti, stā v, kaut ko koš ļ ā . ir nesaprotams. Papildus nodeguš ai zā lei un akmeņ iem tur nekā nav. Man tas kļ uva smieklī gi)))))))))) Nu kā ir !!!!!!!! ! ! Viesnī ca 5*!! ! ! Un Zirga mē sli man neiederē jā s galvā .
Ē dinā š ana. "5" Ē dieni mums bija brokastis un vakariņ as. Brokastis standarta Eiropas, par to jau ir rakstī ts, nekas ī paš s, bet neviens nebija izsalcis. Lai gan...stop! Ā bolu strū dele ar kanē li un pū dercukuru noteikti ir. . . neaprakstā mi garš ī ga. Ļ oti iesaku. Dzē rieni brokastī s bez maksas. Kafija ir ok, viss pā rē jais. . . mm . . tā -tā . Svaigu sulu nav, sula, kā jau yupi, bija briesmī ga. Starp citu, svaigs apelsī ns pilsē tā ir 2 eiro. Vienkā rš i super. Augļ u bagā tī ba brokastī s, vakariņ ā s, arī iepriecinā ja-arbū zi, melones, ā boli, kivi, apelsī ni, greipfrū ti, arina nekts, banā ni. Vakariņ as priecē ja ar savu sortimentu. Vairā ku veidu gaļ a (cū kgaļ a, teļ a gaļ a, jē ra gaļ a, trusis, vista, pī le), zivis (cepti laš a steiki, kā arī jū ras un okeā na zivis) katru dienu, makaroni, makaroni ar jū ras veltē m, paella ar gliemenē m, suš i (slikti) ), dzē rieni apmaksā ti vakariņ ā s. Ū dens 1 l - 3.5 eiro, vī ns (mazā pudele - 285 ml) - 5 eiro. Daudz saldumu, augļ u, karstu zupu, vairā ku veidu. ir biedri, kuri ieņ em galdus pie 2 par 4 un pat par 6.
Pirmajā dienā agri no rī ta pamostoties, izgā jā m uz balkona un pamanī jā m, ka 7:00 cilvē ki ā tri dodas uz pludmali un ieņ em labā kā s vietas. . Ak, kā izskatā s MŪ SU! Lai gan, kā pē c mest stobru uz mū sē jiem, visi skrien, gan mū sē jie, gan ā rzemnieki. It kā sauļ oš anā s krē sli kaut kur lē ks un bū s jā guļ zā lī tē vai akmeņ ainā pludmalē . Jā piebilst, ka š ī s akcijas ir saistī tas ar sauļ oš anā s krē slu trū kumu, jo cilvē ki, kuri mostas pulksten 10, ir spiesti tī t apļ us, meklē jot brī vus sauļ oš anā s krē slus, kuru lī dz tam laikam vairs nav. Labi, sauļ oš anā s krē sls ir tā da lieta, bet š eit ir lietussargs...pē c 11-12 tas ir vienkā rš i nepiecieš ams, jo. tas mež onī gi cepas. Tu momentā sadedzini sevi arī no nemitī gā vē ja, kas otrajā pusē pat pastiprinā s. Pludmale ir liela oļ i, bez ī paš ā m č ī bā m tieš ā m neomulī gi. Jū ra...Jū ra Grieķ ijā ir viena no galvenajā m priekš rocī bā m. Egejas jū ra rietumu krastā , manuprā t, ir daudz skaistā ka un pat siltā ka nekā Vidusjū ra austrumos. Tas ir balts-tirkī zs-zils-zils Skaistums ir neticams, it ī paš i skatoties no kaut kā da paaugstinā juma (kalna, kalna). Apmeklē jot austrumu piekrastes pludmales (Tsambika pludmale, Lindos pludmale, Kallithea un Filaraki pludmales), nonā cu pie secinā juma, ka ainava un jū ra 1 in 1 atgā dina manu dzimto Krimu. Godī gi. Jū ra tomē r ir tī rā ka un caurspī dī gā ka, tā ir vienkā rš i izbalē jusi, salī dzinot ar Egejas jū ru)))). Lai veiktu tik garus braucienus, viesnī cā ī rē jā m Peugeot 107 auto uz 3 dienā m par 105 eiro. Man paš am bija labā kā cenas un kvalitā tes attiecī ba. . 3 dienas nobraucā m ap 400 km, maš ī na apē da 15 litrus degvielas par cenu 1.7 eiro. Peldē jā mies uz Shell. Lī gums angļ u valodā (bū tī bā.1 lapa A4), kur reģ istrē ta pilna apdroš inā š ana. Dd noteikumu pā rkā pš ana Grieķ ijā ir dā rga, sods 500 eiro. Apdzī votā m vietā m ierobež ojumi ir 50 km / h un daž reiz 30 km / h.
Teritorija "5-" un atraš anā s vieta "3-".
Viesnī cas teritorija faktiski sakopta, zaļ a, visur kā rtī ba. Bet viņ a ir maza. Bet atraš anā s vieta. . . š ī ir atseviš ķ a "dziesma". Viesnī ca atrodas starp Iksiju un Jalisu. Bet lī dz 1 un lī dz 2, vai nu gara pastaiga, 15-20 minū tes (un tas ir karstumā ), vai arī aiziet. Lielveikals (diezgan lē ts) atrodas 5 minū š u gā jiena attā lumā no viesnī cas. Bet ceļ š , kas ved uz tuvā ko civilizā ciju, iet pa ielu ar 1 sā nu kustī bu, un attā linoties no viesnī cas 200-300 metrus smird pē c nā ves, un ceļ a malā s guļ kauli, galvaskausi. . . Č i? Grū ti pateikt. bet atkal. . . vai tuvu 5* viesnī cai?? ? ? Hmm. . Grieķ i smī kņ ā!!! ! Starp citu, ja mums iedotu to istabiņ u, kuru rezervē jā m, tad mū su logi vai nu paskatī tos uz to taciņ u virs galvenā s ejas, no kurienes nā ca zirgu smaka))) vai uz galvenā ceļ a. Brilles, maigi izsakoties, nav ī paš i labas ((((
Var ilgi rakstī t. Labi atpū tā mies, sauļ ojā mies, mazgā jā mies. Galvenais noskaņ oties uz pozitī vo un nepievē rst ī paš u uzmanī bu tā diem "sī kumiem". Citā di pī pe. Bet uz Rodu vairs nav vē lē š anā s. Ne jau tā pē c, ka viesnī ca neattaisnoja cerī bas. Bet tā pē c, ka pietiek ar 1 apmeklē jumu. Ir vietas, kur tas velk (pat ja ne 2 reizes pē c kā rtas, bet pē c kā da laika). Roda mums par tā du vietu nekļ uva, tā pat kā Ē ģ ipte. Bet kā du dienu, iespē jams, ir vē rts apmeklē t.
Ja kā dam ir kā di jautā jumi, rakstiet personī gi, mē ģ inā š u atbildē t. Es noteikti ievietoš u fotoattē lu. Veiksmi visiem un labu atpū tu.
Parādīt vairāk »


iemiesojums alena-yanovich
vai ir oficiāla viesnīcas vietne
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Rodas osta
Novērtējums 9.8
Grieķija, par. Rodas
Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats, Transports
Rodas vecpilsēta
Novērtējums 9.8
Grieķija, par. Rodas
Arhitektūra, Stats

Современный, со вкусом декорированный отель. Пологая ухоженная территория. В оформлении номеров и интерьеров преобладают светлые тона и акценты минимализма. Развитая инфраструктура, внимательный сервис и расслабляющая атмосфера. Построен в 1978 году, последнее обновление прошло в 2007 году. Общая территория 20 000 м2. Состоит из главного 4-этажного здания с лифтом и садового крыла (3 этажа с лифтом). Отель не принимает гостей младше 16 лет. Подходит для романтического отдыха пар.

Atrašanās vieta Отель расположен в курортном районе Иксия, в 6 км от г. Родос и главного порта, в 7 км от международного аэропорта острова. Автобусная остановка в 250 м от отеля. Банкомат: в 250 м от отеля.
Pludmales apraksts Галечный пляж (с насыпным песком, узкая открытая береговая полоса), вход в море: галька (мелкая и крупная), рекомендуется специальная обувь для удобства входа в море. Пляжные полотенца выдаются по карточке в баре у бассейна (бесплатно).
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, камера хранения багажа, экскурсионное бюро, услуги консьержа, услуги портье, ежедневная уборка номера, room service: платно (12:00–22:00), услуги по глажке одежды (платно), факс / ксерокопирование, интернет-уголок (4 компьютера) платно, Wi-Fi интернет в номерах и общественных местах (бесплатно), магазины (мини-маркет, сувенирный, ювелирный), 2 бара: лобби-бар, бар у бассейна, специальное меню (без глютена, без лактозы, вегетарианское, диетическое меню) — по запросу, 3 ресторана: 1 основной Vis à Vis Main Restaurant, 2 a la carte: Milonges Restaurant, DeGu7 Thematic Restaurant (греческая и средиземноморская кухня), 1 крытый бассейн (подогреваемый с пресной водой — платно), 2 открытых бассейна (1 с морской водой 1000 м2, 1 с пресной водой и джакузи 1000 м2), у бассейна зонтики, шезлонги: бесплатно, полотенца: бесплатно (выдаются в баре у бассейна по карточке). Вечером на территории отеля действует дресс-код. Не приветствуется носить шорты и спортивную одежду.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • vēlā izbraukšana
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
  • viesnīca pieaugušajiem
Bērniem
Izklaide un sports Игровая комната, библиотека, аквааэробика бесплатно, поле для гольфа платно (в 25 км), водные виды спорта платно (станция), живая музыка бесплатно (по вечерам 6 раз в неделю).
  • sporta zāle  FREE 
  • jogas nodarbības  FREE 
Telpu apraksts

В отеле 246 номеров.

Istabās

Электронный сейф (бесплатно), центральный кондиционер с индивидуальным управлением (с мая по сентябрь, бесплатно), IDD-телефон, мини-бар платно (по запросу), Wi-Fi (бесплатно), CD/DVD-проигрыватель (по запросу, бесплатно), спутниковое ТВ, ванная комната, фен, банные принадлежности, халат и тапочки, пляжные полотенца, балкон, room service: платно (12:00–22:00), уборка номера: ежедневно, смена полотенец: 6 раз в неделю (действует экосистема), смена белья: 6 раз в неделю (действует экосистема).

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis
  • $
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • vcd/dvd  FREE 
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • ledusskapis
  • modināšanas pakalpojums
  • balkons/terase
  • peldbaseins (ne visās istabās)
Adrese Ixia Beach, Ixia ,851 01, Rhodes Dodecanese, Greece
Tālruņi: Tel: +302241092944, +302241092945, +302241092946
Fax: +302241094413
Tīmekļa vietne: The Ixian Grand & All Suites
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).