Rodos Princess Beach Hotel 4*– Atsauksmes

9
Novērtējums 9.110
№4 viesnīcas reitingā Rodas
9.0 Numurs
9.6 apkalpošana
9.1 Tīrība
9.5 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas zemā kalnā, kas atrodas līča krastā. Tā atklāta 1992. gadā, pēdējā renovācija veikta 2016. gadā. Tas sastāv no galvenās ēkas un sešām papildu ēkām (viena no tām atrodas pāri ielai no viesnīcas). Liela labiekārtota teritorija ved uz pludmales kāpnēm. Sporta ikdienas animācijas un vakara šovu programmas. Netālu no viesnīcas ir iela ar kafejnīcām un restorāniem. Piemērots ģimenēm, arī tām, kurās ir vidēji un vecāki bērni, kā arī pāriem.Vairāk →
аватар Elena266819
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, pamatojoties uz atsauksmē m un fotogrā fijā m internetā . Š ī ir 1.  rindiņ a. Viesnī ca ar lielu teritoriju, viss ļ oti skaisti, ē rti un tī ri. Visi smaida. Internets ir labs, lai gan tas bija ar pā rtraukumiem. … Tomēr ▾ Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, pamatojoties uz atsauksmē m un fotogrā fijā m internetā . Š ī ir 1.  rindiņ a. Viesnī ca ar lielu teritoriju, viss ļ oti skaisti, ē rti un tī ri. Visi smaida. Internets ir labs, lai gan tas bija ar pā rtraukumiem. Ē diens arī labs, ļ oti daudzveidī gs. Mums visiem ļ oti patika. Tikai nav krieviski runā još u darbinieku, tikai angliski.
аватар alex...
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Sveiki! Sā kumā š ī bija tā lu no mū su pirmā s Reise (tas ir, ceļ ojuma vai atvaļ inā juma jū rā ), un mums ir ar ko salī dzinā t. . . Turciju, Spā niju, Tunisiju, daž ā du kategoriju viesnī cā m. Izvē loties š o viesnī cu, mē s galvenokā rt pievē rsā m uzmanī bu tū ristu atsauksmē m par daž ā dā m vietnē m (pirmā m kā rtā m Turpravda !! ! ) un cenai. … Tomēr ▾ Sveiki! Sā kumā š ī bija tā lu no mū su pirmā s Reise (tas ir, ceļ ojuma vai atvaļ inā juma jū rā ), un mums ir ar ko salī dzinā t. . . Turciju, Spā niju, Tunisiju, daž ā du kategoriju viesnī cā m. Izvē loties š o viesnī cu, mē s galvenokā rt pievē rsā m uzmanī bu tū ristu atsauksmē m par daž ā dā m vietnē m (pirmā m kā rtā m Turpravda !! ! ) un cenai. Protams, maijā tik agri nebraucā m, baidī jā mies, ka bū s forš i un nepirkā m, tač u visas bailes pazuda uzreiz pē c ieraš anā s Rodā . Laiks ir tikai konfektes. Dienā temperatū ra bija no +24 pirmajā s 2 dienā s lī dz +30. Ū dens peldē š anai pietiekami silts +19 +20 grā di. Naktī s visu laiku ļ oti siltas +21+22 grā di. Un saule gandrī z visu dienu.
No lidostas nokļ uvā m diezgan ilgi, gandrī z 2 stundas, jo bijā m vistā lā kajā viesnī cā un kopā ar mums autobusā bija kā di 20 cilvē ki, lī dz visus ieveda. . . Bet tas varbū t ir vienī gais negatī vais.
Iekā rtojā mies istabiņ ā uzreiz un bijā m apmulsuš i par jauno remontu, jaunā m mē belē m, visa viesnī ca likā s vakar uzcelta, superjauns remonts. Paņ ē mā m istabiņ u ar skatu uz jū ru, iesakā m visiem, ļ oti skaisti. (mums bija 3208)
Ē diens mums patika, protams, ne izsmalcinā tiem gardē ž iem, bet izsalcis nepaliks, vakariņ ā s vienmē r ir gaļ a no 4-5 ē dieniem, kā da zivs. Pusdienas ir nedaudz mazā k daž ā das. Tiem, kam pusdienlaikā pludmalē ir ī paš i slinkums, var iekost arī bā rā , no alkohola pludmalē slikts tikai viens, pie baseina tikai alus, stiprie alkoholiskie dzē rieni. . .
Viesnī ca ir paredzē ta tikai pā riem ar bē rniem un pā riem, kas vecā ki par 35 gadiem, jaunieš iem, atklā ti sakot, bū s garlaicī gi, š ī ir pasī vā s atpū tas viesnī ca.
Nu kas vē l. . . Jū ra. . . Jū ra SUPER! ! ! Pludmale atrodas 3 minū š u attā lumā no viesnī cas, jā š ķ ē rso taciņ a un jā nokā pj pa kā pnē m (69 pakā pieni), ir daudz sauļ oš anā s krē slu. Pati jū ra ir lieliski tī ra....Tikai kristā ldzidrs ū dens ar daudzā m zivī m, dibenā milzī gs daudzums akmeņ u laukakmeņ u, kuram patī k peldē ties ar masku - iesaku, ļ oti skaisti. Jā , kurš ar bē rniem neaizmirst paņ emt lī dzi bulciņ u uz pludmali pē c brokastī m un, kamē r no rī tiem maz cilvē ku pabaro zivis, bē rni izbaudī s neaprakstā mu baudu, milzī gi zivju bari vienkā rš i metī sies uz maizes gabaliņ iem. . .
Pludmales dvieļ i tiek nodroš inā ti spa un tiek mainī ti katru otro dienu.
Noteikti nomā jiet auto! ! ! Paņ ē mā m 2 dienas un principā ar to pietiek, apceļ ojā m visu salu un apskatī jā m visu, uz salas nav tik daudz apskates objektu, neteikš u, atradī siet paš i, bet daba ir vienkā rš i CHIC, mazi kalni un skaistā Egejas jū ra.
Tā tad Grieķ ija un konkrē ti Rodas sala bija ļ oti apmierinā ti!
аватар vanyc95
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Iepriekš ē jie tū ristu apraksti par viesnī cu pilnī bā atbilst. Tā pē c, lai neatkā rtotos, vienkā rš i papildinā š u savus novē rojumus. Lidojā m no Tezturas, numuriņ os bija skats uz dā rzu. Bet istabiņ a bija paredzē ta tikai atpū tai un gulē š anai, tā pē c sarū gtinā jā mies. … Tomēr ▾ Iepriekš ē jie tū ristu apraksti par viesnī cu pilnī bā atbilst. Tā pē c, lai neatkā rtotos, vienkā rš i papildinā š u savus novē rojumus. Lidojā m no Tezturas, numuriņ os bija skats uz dā rzu. Bet istabiņ a bija paredzē ta tikai atpū tai un gulē š anai, tā pē c sarū gtinā jā mies. Mini bā rs ir bezmaksas. Ē diens ir lielisks, ar itā ļ u cerī bā m, daudz daž ā du itā ļ u ē dienu. Š efpavā rs bija itā lis un biež i vien personī gi grieza ī paš ā s kū kas un lika tā s uz jū su š ķ ī vja, skaļ i dziedot dziesmas. Viesmī ļ i č aukst ā tri, tā pē c ē diens un apkalpoš ana ir visaugstā kajā lī menī . Vakarā face control restorā nā nelaidī s ī sos š ortos un T-kreklā . Tiesa, jū s vienmē r varat doties no balkona puses. Pretī baseinam atradā s uzkodu restorā ns, kur lī dz 22:00 varē ja paē st gardu karstu picu, vistu, makaronus. Dzē rieni, sulas, gā zē tie dzē rieni, alus un vī ns izlē ja no krā niem vismaz tik daudz, cik varē ja.
Atpū tas kontingents bija aptuveni 30% krievu, 30% itā ļ u un 30% franč u, kurus pē c 5 dienā m nomainī ja vā cieš i. Mē s visi uzvedā mies kulturā li. Pludmalē ir daudz sauļ oš anā s krē slu - vienmē r var atrast bezmaksas. Pludmalē mū sē jie vienmē r pirmie, lī dz 8 no rī ta, tad uznā k ā rzemnieki. Bet tas, iespē jams, ir laika joslu dē ļ . Man laika starpī ba + 3 stundas lī dz vietē jai, tā tad 7. vietā esam kā jā s, un ā rzemniekiem laikam mī nus stunda, tā pē c gulē s vairā k. Es runā ju par mī tu par krieviem, kuri kā ro pē c sauļ oš anā s krē sliem. Starp citu, bija jocī gi vē rot pā ris vā cu pensionā rus gan siksnos, gan topos, kuri ik pē c 20 minū tē m mainī ja siksnas pret jaunā m, turpat, pie sauļ oš anā s krē sliem. Pludmalē kā ds anglis nodarbojas ar ū dens atrakcijā m, vienmē r ir neapmierinā ts, kad slikti saproti angļ u valodu un laipni uzsmaida ā rzemniekiem, lai gan ū densmotociklus un laivas viņ am pā rsvarā atņ ē ma krievi. Jū s varat arī ē st pludmales bā rā , dzerot tikai bezalkoholiskos kokteiļ us un alu.
Kā piens no pludmales uz viesnī cu ir stā vs. Sā kumā ir grū ti, tad pierod. Animā cija - Labi darī ti itā ļ i. Visu dienu pludmalē , bā rā , pie baseina aizņ em tie, kas vē las, vakarā ir š ovi. Izklā ts pilnī bā . Priekš pē dē jā diena bija viesnī cas 20 gadu jubileja. Domā ju, ka tas bū s kaut kas ī paš s. Visi tū risti vakarā pulcē jā s pie baseina, ieņ em vietas pie bā ra. Apkalpojoš ais personā ls ar sievā m un bē rniem centrā . Gaidā m 2 stundas. Tad ieradā s menedž eris, š efpavā rs iznesa milzī gu kū ku, viņ i to sagrieza kalpiem, katram ielē ja š ampanieti, mums zem acī m. Pē c tam uguņ oš ana. Aizkars ...Aizgā jā m uz bā ru . . Ekskursijas tika vestas tikai uz Symi salu, kristieš iem. Ekskursijas pa salu neiesaka, viss ir dā rgs. Labā k nomā t automaš ī nu. Volkswagen Polo ī rē š ana uz 4 dienā m sanā ca 180 eiro + 50 eiro benzī ns. Un jebkura ekskursija vienai personai maksā no 55 eiro lī dz 80, pat uz Lindosu, kas ir 20 km no mums. Un nav jā gaida, kad visus paņ ems un aizvedī s. Nobraukti 700km, Bija visur.
Turklā t viņ i devā s prom pē c brokastī m un ieradā s stundu pirms pusdienu beigā m. Tu ej kur gribi, atbrauc lī dz ir karsts un nav tū ristu pieplū duma no autobusiem. Zī mes uz ceļ iem ir izbalē juš as un pagriezienu var izlaist, tā pē c nesteidzieties, lai gan 2. dienā viss jau bija pazī stams. Es neiesaku akvaparku, tur ir ļ oti maz slidkalniņ u, kopumā ar bē rniem ducis. Turklā t, ja bē rns ir nopircis bē rna biļ eti lī dz 12 gadu vecumam, viņ š piekarina rokassprā dzi uz rokas un ielaidī s tikai tur, kur atrodas mazulis. Uz slidkalniņ iem ar plostiem glā bē ji nepieskata cilvē kus - jū s gaidā t rindā , lai noslī dē tu lejā , jautā ? Glā bē js bakstā s pa telefonu, vicinot pats Wali, kā vē laties. Reiz man izdevā s bē rnu izglā bt no sadursmes, kad viņ a beigā s iestrē ga plostā , un viņ ai aizlidoja mamma. Izvilku meiteni, ar kā ju noturē ju sitienu no mā tes lidojuma, un tas viss ar pilnī gu glā bē ju bezdarbī bu, kuru nobrauciena beigā s nebija. Tauriņ u ieleja sā kumā ir interesanta.
Kā pjot kalnā pa taku un apkā rt taurenim, lai gan ne pā rā k skaisti un tā di paš i, un tos var redzē t pirms iebraukš anas turniketā bez maksas. Cilvē ki ceļ as augstā k, nī kuļ o no noguruma, domā par savu naudu ieraudzī t jaunus tauriņ us, bet apkā rt nekas nemainā s un pē c pusstundas pastaigas apkā rt bū s tā pat. Prasonisi, protams, jā iet, bet pē c atsauksmju izlasī š anas jū s gaida kaut kas lielisks. Un tad vē jš , viļ ņ i, cilvē ki ar izpletņ iem uz dē ļ iem uz viļ ņ iem. Te kā rtē jo reizi saproti, cik labi, ka paskatī jies uz maš ī nu, izskatī jies pē c tā un tad brauc vai brauc mā jā s.
Kopumā svē tki bija izdevuš ies. Starp citu, viesnī cā m Rhodes princeses, Lindos princeses un Adrian princeses ī paš nieks ir viens un apkalpoš anas kvalitā te gandrī z vienā da, un Rodas princeses cena ir viszemā kā . Jā , un vē l vairā k, Metaxa cienī tā jiem labā k pirkt Rodā veikalos, nevis beznodokļ u veikalā . cena gandrī z vienā da, bet garš a ļ oti atš ķ irī ga.
Paš iem taisa garš ī gā kus un smirdī gā kus, pat 3 gadus vecus un paņ emot 7 un 5 gadus vecus Rodā beznodokļ u, sajutu parastā alkohola garš u, kā mū su "konjaks" par 300 rubļ i. Kopumā labi atpū tā mies, viesnī ca pieklā jī ga.
Позирующий кот в крепости Линдос. Абсолютно без движения замер в позе больше часа, несмотря  на толпы туристов, которые, чуть не наступая на него, фоткаются у стен и с ним самим. бабочка аниматоры пляж
аватар larusbiz
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Patieš ā m, nav par ko sū dzē ties. Viesnī ca izcila, varbū t teritorija maza, citā di par virtuvi, apkalpoš anu, animā ciju liktu 5*. Visi numuri ir ar skatu uz jū ru. Mums bija pieeja zā lienam. Virtuve ir daudzveidī ga (un cū kgaļ a, un jē ra gaļ a, un vista, un liellopu gaļ a, un zivis, un mī dijas, un augļ i (arbū zs, melone, vī nogas, ā boli, bumbieri + konservē ti bumbieri, persiki), un konditorejas izstrā dā jumi, un pica (pē dē jā diena). … Tomēr ▾ Patieš ā m, nav par ko sū dzē ties. Viesnī ca izcila, varbū t teritorija maza, citā di par virtuvi, apkalpoš anu, animā ciju liktu 5*. Visi numuri ir ar skatu uz jū ru. Mums bija pieeja zā lienam.
Virtuve ir daudzveidī ga (un cū kgaļ a, un jē ra gaļ a, un vista, un liellopu gaļ a, un zivis, un mī dijas, un augļ i (arbū zs, melone, vī nogas, ā boli, bumbieri + konservē ti bumbieri, persiki), un konditorejas izstrā dā jumi, un pica (pē dē jā diena). pirms izlidoš anas un viņ i nokļ uva, un, protams, tradicionā lie grieķ u pildī ti dā rzeņ i (tomā ti, baklaž ā ni)...
Peldbaseins ar 3 slidkalniņ iem, viens bē rniem, 2.3 pieauguš ajiem.
Pludmale - es to sauktu par ļ oti rupjā m smiltī m (vai oļ iem ar diametru 2.5 mm), ir arī oļ i. Netā lu no krasta ir vieta dziļ ā k (kur viņ i jau peld) - ir lieli akmeņ i un zivju bars (var barot). Uz kuģ a ar caurspī dī gu dibenu dzī vai radī bai bagā tā ku dibenu neredzē si! Lietussargi, sauļ oš anā s krē sli, dvieļ i – bez maksas. Visas Rodas pludmales ir bezmaksas un paš valdī bas, tā pē c labā k ir ņ emt lī dzi savus matrač us naktī (mē s pavadī jā m 2 naktis, bet treš ajā pazudā m...). Pludmales bā rā (dzē rieni, saldē jums, augļ i, pica). Jā š ķ ē rso ceļ š uz pludmali (maš ī nu ir maz, var tikai dzirdē t, kā pa to brauc apskates elektromobilis) un jā kā pj lejā pa kā pnē m (neē rti ar ratiem bez tē ta. . . )
Ir daudz bē rnu. Ir miniklubs, bet Animatori bē rniem runā itā liski, vā ciski, franciski, tā pē c ļ oti mazus (4 gadi) ilgi neņ em. . . Bijā m pie baseina, un bē rns bija iekš ā . klubs (tas ir 3 m).
Vakara animā cija uz atklā tā s skatuves, vispirms bē rniem 20-21.00. Pē c tam pieauguš ais. Itā ļ u animatori, apmeklē tā ji ar savu programmu, plā nota nedē ļ as dienā s - izklā stī ts 200% apmē rā . Un tad viņ i strā dā arī diskotē kā (slē gta)...
Kopumā katrs strā dā savā vietā uz 150%. Jū s nevarat iedomā ties labā ku viesnī cu, ī paš i ģ imenē m ar bē rniem.
Iesaku ī rē t auto, kur iet rakstī t, man ar š o info nepietiks.
аватар Luka197211
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā mies ar ģ imenē m ar draugiem, tikai 9 cilvē ki, viesnī ca bija super patiesa, sā kumā viņ i izmitinā ja 2 ģ imenes vienā lielā istabā , devā s uz reģ istratū ru, bez problē mā m atrada kopī gu valodu, viņ i mums atvainojā s un dā vana no viesnī ca augļ u groza veidā katrā istabā un vī na pudele, sī kums bet patī kami. … Tomēr ▾ Atpū tā mies ar ģ imenē m ar draugiem, tikai 9 cilvē ki, viesnī ca bija super patiesa, sā kumā viņ i izmitinā ja 2 ģ imenes vienā lielā istabā , devā s uz reģ istratū ru, bez problē mā m atrada kopī gu valodu, viņ i mums atvainojā s un dā vana no viesnī ca augļ u groza veidā katrā istabā un vī na pudele, sī kums bet patī kami. Tad viss ritē ja kā pasakā , dzē ra, smē jā s, ī rē ja maš ī nu, apceļ oja visu salu tā lu un tā lu. Atpū ta 5+, Viesnī ca un ē dinā š ana 5+. Kam bū s interesanti sī kā k rakstiet man.
Вид на отель с острова в море!! Вид самого номера Вид из балкона номера!
аватар Olka76
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š ovasar nolē mā m doties uz Grieķ iju. Vē rsā mies pie tū roperatora "Tez Tour", tur mums tika ieteiktas vairā kas viesnī cas, kopā ar vī ru lasot atsauksmes, izvē lē jā mies viesnī cu apm. Rodas sala, ko sauc par Rodos Princess Beach Hotel 4 *. … Tomēr ▾ Š ovasar nolē mā m doties uz Grieķ iju. Vē rsā mies pie tū roperatora "Tez Tour", tur mums tika ieteiktas vairā kas viesnī cas, kopā ar vī ru lasot atsauksmes, izvē lē jā mies viesnī cu apm. Rodas sala, ko sauc par Rodos Princess Beach Hotel 4 *. Mē s tur lidojā m ar Boeing no Rossijas, lidojums noritē ja labi, Rodas lidostā mū s sagaidī ja Tez Tour gidi, un mē s iekraujā mies autobusā un devā mies uz savu viesnī cu. Viesnī ca atrodas gandrī z salas otrā pusē , tā pē c 23.20 bijā m pē dē jie. Pa ceļ am salas skaistumu apbrī not nevarē jā m, jo ​ ​ ieradā mies vē lu un bija tumš s. Viesnī cā mū s reģ istratū rā sagaidī ja smaidī gs grieķ is, kurš ļ oti ā tri kaut ko pateica angliski (valodu zinu skolas mā cī bu programmas lī menī ), iedeva plastmasas atslē gu un kopā ar š veicaru aizsū tī ja. mē s uz istabu. Mē s skrē jā m uz istabu, lai paspē tu uz uzkodu bā ru vē lajā m vakariņ ā m, kas beidzas 24.00.
Mums ļ oti paveicā s ar ceļ abiedriem, bez mums š ajā viesnī cā ieradā s vē l divi cilvē ki (mamma un meita). Mana meita (19 gadi) lieliski zina angļ u valodu, tā pē c viņ a mums visu iztulkoja. Pat pa ceļ am uz savu istabu mē s sā kā m ļ oti satraukties, skrē jā m pa koridoru, kur gaudoja vē jš , zem kā jā m daž viet nebija flī zes, bija krē sla un apkā rt nebija logu - tā da sajū ta kā mē s bijā m pagrabā . Istaba bija standarta, desmit soļ us pā ri zā lei mū su verandas priekš ā bija citas ē kas logi. Š o istabu mums pā rdeva kā istabu ar skatu uz dā rzu! Atstā jot mantas, mē s ar to paš u š veicaru un kaimiņ iem nelaimē metā mies vakariņ ā s, tur bijā m vienī gie, mums piedā vā ja atdzesē tus treknos makaronus ar tā dā m paš ā m kotletē m un kaltē tas picas š ķ ē les, iedeva viesmī lis, kurš tur bija. no š ķ ī vja nez kā pē c č etriem cilvē kiem 3 plū mes, pē c kā viņ š š o š ķ ī vi iznesa no zā les.
Uzkoduš i picu, mē s č etratā ar ceļ abiedriem devā mies uz reģ istratū ru ar lū gumu mainī t istabiņ as, bet smaidoš ais onkulis mū s sū tī ja gulē t un ieteica š o jautā jumu izdomā t no rī ta. Nā kamajā dienā , iepriekš vienojoties ar kaimiņ iem, jau 9.30 bijā m reģ istratū rā , kur onkuļ a vietā nā ca smaidoš as patī kamas sievietes, ar “tulkotā ja” starpniecī bu lū dzā m nomainī t istabiņ as, uzzinā juš as savas neapmierinā tī bas iemeslu ( pagrabs, logi uz logiem), viņ a mums pastā stī ja, ka mū su Krievijas tū risma operatori rezervē juš i tieš i š ī s telpas, lai gan tika piedā vā tas citas. Nonā cā m pie secinā juma, ka mums (krieviem) lē tā kā s istabas rezervē mū su tū roperatori, un tā s mums pā rdod, vairs ne tik lē ti. Starp citu, visu spā rnu patieš ā m apdzī voja tikai krievi. Pē c tam mums iedeva divas atslē gas uz citā m istabā m, papildu ē kā pā ri ceļ am.
Mums ļ oti patika numuriņ i, ar balkoniem otrajā stā vā , ar privā tu baseinu, ar skatu uz jū ru, kaimiņ i ir vā cieš i, itā ļ i un franč i. Tad mē s pateicā mies tantei no reģ istratū ras ar mū su krievu š okolā di, kuru viņ a atvē ra mū su priekš ā un sā ka ē st un smaidī t. Ar to visas sliktā s lietas mū su atvaļ inā jumā beidzā s, un sā kā s pasaka. Pē c izpakoš anas devā mies iepazī ties ar viesnī cu un tā s teritoriju. Visa dzī ve tur ir koncentrē ta centrā , 3. stā vā reģ istratū ra un galvenā zā le, 2. stā vā galvenais restorā ns un bā rs, kas turpinā s lī dz 1. stā vam uz ielas, 0. stā vā ir peldbaseini, a uzkodu bā rs, saldē jums, peldbaseini (ā ra un iekš telpu), bā rs pie baseina, skatuve vakara priekš nesumiem un ceļ š uz jū ru. Dodieties uz jū ru apmē ram 5 minū tes, pē c tam dodieties lejā pa kā pnē m lī dz jū rai. Paš a pludmale, mazie oļ i, sauļ oš anā s krē sli, saulessargi un pludmales dvieļ i – bez maksas. Pludmalē ir arī bā rs. Viss visur ir bez maksas (VISS) un neierobež otā daudzumā un labā kvalitā tē.
Brokastī s, pusdienā s un vakariņ ā s (dress code) devā mies uz galveno restorā nu, kā tur viss bija skaisti un garš ī gi (ī paš s paldies š efpavā riem) - vā rdos nevar aprakstī t. Mani iepriecinā ja ē dienu izvē le: gaļ a, vista, zivis, salā ti, jū ras veltes, dā rzeņ i, augļ i, saldumi, vī ni pusdienā s un vakariņ ā s, laipni viesmī ļ i. Uz uzkodu bā ru gā jā m tikai vienu reizi. Mē s nolē mā m doties uz a la carte restorā nu, sarunā jā m tikš anos ar kaimiņ iem uz dienu, saģ ē rbā mies un nonā cā m...š ajā nemī lē tajā uzkodu bā rā.
Galds š ajā ē stuvē bija klā ts ar baltu galdautu (visi pā rē jie bez tiem), un galda piederumi 4 personā m. Kad uzzinā jā m, ka restorā ns atradī sies uzkodu bā rā , bijā m ļ oti sarū gtinā ti, tač u nolē mā m to izturē t.
Absurds bija tas, ka mums bija uzklā ts viens galds, mē s tur sē dē jā m visiem priekš ā , saģ ē rbuš ies kā restorā nā , un visi peldkostī mos un peldbiksē s gā ja mums garā m uzkodas, mums piedā vā ja paš iem iet uz vienu un to paš u ē dienu. kā jau visiem uz zviedru galdu (salā ti, picas), pē c tam atnesa visiem uz grila ceptu zivi, uzlē ja vī nu...un, patiesī bā , A la carte (zivis, citu nav) beidzā s plkst. š is. Mū s piebeidza tas, ka pabeidzā m zivis, skatoties uz apkopē jā m, kas vicinā ja lupatas ap mums. Mums ir laba humora izjū ta, kā arī apetī te. Mē s, protams, daudz smē jā mies par š o situā ciju, bet izsalkuš i aizgā jā m no turienes, tā pē c nolē mā m aiziet uz galveno restorā nu un normā li paē st. Ko gan zivju un jū ras velš u izvē le (todien bija ļ oti garš ī gas mī dijas) bija vairā k nekā A la carte zivju restorā nā ! Mē s to atzī mē jā m viesnī cas vē lmē s. Tā pat bijā m apmierinā ti ar animatoriem, izklaidē ja visur, visus un vienmē r.
Diemž ē l viņ i nerunā ja krieviski, bet vienalga mē s lieliski sapratā mies. Vakara priekš nesumi vienmē r bija interesanti, pē c kuriem viņ iem vē l pietika enerģ ijas diskotē kai bā rā . Superī gi puiš i! Vienī gais krieviski runā još ais š ajā viesnī cā (izņ emot gidus) bija Kamelia bā ra (woo) vī rieš i baseina bā rā . Ļ oti draudzī ga sieviete, pagatavoja pā rsteidzoš us kokteiļ us, pamatojoties uz maniem iecienī tā kajiem Baileys. )))) Katru dienu tī rī ja un mainī ja gultas veļ u istabā , istabene, draudzī ga albā niete, katru dienu uzcē la no mana naktskrekla vai nu puķ ī ti, vai tauriņ u.
Dzeramnaudas atstā jā m katru otro dienu, tač u tas neietekmē ja kvalitā ti. Tas ir par viesnī cu. Tagad pastā stī š u par mū su ekskursijā m pa salu. Viesnī cā nopirkā m 2 ekskursijas: uz Tauriņ u ieleju (50 eiro) un Rodu (50 eiro). Patstā vī gi devā s uz Lindosu un Prasonisi.
Uz Tauriņ u ieleju devā mies ar Tez Tour mikroautobusu, ļ oti skaista vieta ar lielu vienas sugas tauriņ u uzkrā jumu, tie lido no jū nija lī dz septembrim te vairoties. Pē c tam apmeklē jā m strausu fermu, kaut ko lī dzī gu mini zoodā rzam ar daž ā diem dzī vniekiem, nopirkā m strausa olu un ē dā m strausa gaļ as karbonā di (mums patika - garš ī gi). Treš ā š ī s ekskursijas vieta bija 7 avotu apmeklē jums, ejot pa straumi no š iem septiņ iem avotiem, un ir ļ oti auksts un pazemē , tu esi attī rī ts no visa sliktā (tā mums teica gids). Dienu vē lā k nolē mā m paš i doties uz Lindosu, uz Akropoli. Uz turieni braucā m ar parasto autobusu par 2.5 eiro. Izstaigā jā m paš u Lindosu, tur ir ļ oti skaista grī da, kas izklā ta ar skaistiem akmeņ iem, akmeņ i gludi, it kā slī pē ti, klejojā m pa suvenī ru veikaliem, un tad uzkā pā m kalnā uz Akropoli (116 metri virs jū ras lī meņ a) .
Grū ti kā pt, it ī paš i, ja ā rā ir +40 grā di, bet tas ir tā vē rts, skats no turienes paveras fantastiski skaists! Bija iespē ja tur nokļ ū t arī uz ē zeļ a (5 eiro), bet mums bija ž ē l š o mī lī go dzī vnieciņ u, un tas bija kaut kā baisi! )))) Atgriezā mies ar taksi (20 eiro). Nā kamais mū su ceļ ojums bija uz Prasonisi (divu jū ru: Vidusjū ras un Egejas saplū š anas vieta), skats ir brī niš ķ ī gs – Egejas jū ra vienmē r ir ar viļ ņ iem, un Vidusjū ra ir mierī ga virsma! Izpeldē jā mies divā s jū rā s, apbrī nojā m sē rfotā jus un devā mies uz viesnī cu. Starp citu, tur kā dā kafejnī cā grieķ i, uzzinā juš i, ka esam no Pē terburgas, sā ka skandē t “Zenith”! )))) Braucā m ar taksi, tas bija dā rgi (50 eiro vienā virzienā ), bet iespaidi bija tā vē rti. Nu, mū su pē dē jais ceļ ojums pa salu bija uz Rodas pilsē tu.
Apskatī jā m Akropoli (trī sarpus kolonnas)))), kā teica gids), krastmalu, un vecpilsē tu ar bruņ inieku pili, gids bija grieķ is, perfekti runā ja krieviski, visu tik aizraujoš i stā stī ja un interesanti, ka viņ ā klausī jā s visi, pat bē rni! Mē s paņ ē mā m biļ eti uz Rodas pilsē tu no Belion Tour (pā rstā vi sauc Igors - ļ oti inteliģ ents un draudzī gs jaunietis), un bijā m ļ oti apmierinā ti. Mū su pā rstā vis no Tez Tour vienmē r bija noguris un letarģ isks.
Tā pat pludmalē nopirkā m biļ etes braucienam ar ā trlaivu ar caurspī dī gu dibenu (25 eiro). Ekskursija bija uz Lindosu un sveš valodā s (vā cu/angļ u) vadī ja kapteinis, bet skati ir brī niš ķ ī gi un bez vā rdiem. Pā rsteidza vē jiņ š , nakupalis, un guvu kaudzi pozitī vu emociju! Kopumā esam gandarī ti par braucienu! Mans vī rs tagad visiem stā sta, ka ir bijis debesī s! )))))) Mē s lidojā m atpakaļ ar aviobusu no Ural Airlines, ar 1 stundu kavē š anos.
Mani pā rsteidza vī na klā tbū tne ū dens un sulu sortimentā uz lidmaš ī nas klā ja.
Atvaļ inā jums bija pasakains!
Вид с Акрополя Акрополь
аватар selen_5
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Rodā atpū š amies ne pirmo reizi! Bet droš i varu teikt, ja vē lies apkalpoš anu, komfortu, labu ē dienu un attieksmi, un galvenais tī ru jū ru - esi klā t! ! ! Pagā juš ogad atpū tā mies viesnī cā Olympos Beach4 * - viesnī … Tomēr ▾ Rodā atpū š amies ne pirmo reizi! Bet droš i varu teikt, ja vē lies apkalpoš anu, komfortu, labu ē dienu un attieksmi, un galvenais tī ru jū ru - esi klā t! ! ! Pagā juš ogad atpū tā mies viesnī cā Olympos Beach4 * - viesnī ca laba, bet vairā k kā turku! Un tā da panorā mas skata nav! Jū ra š eit ir tī ra - super! Ē dieni un dzē rieni visi lieliski! Un pats galvenais, jū s vienkā rš i nevē laties doties prom! Ja runa ir par pludmali, tad tas ir ļ oti normā li un tur nav tik briesmī ga ceļ a, ir tikai pastaigu taka, pa kuru viņ i dodas uz cietoksni, tas pat piesaista! turklā t cietoksnis gaismā s vakarā izskatā s ļ oti skaisti ! ! ! Ja vē laties klusas, relaksē još as brī vdienas, bet ar pienā cī gu apkalpoš anu, jū s esat š eit! ! ! Un labi arī ar bē rniem! Nā c, tu negribē si!
аватар missEkaterina
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca brī niš ķ ī ga, lielisks serviss, personā ls, lieliska virtuve, sakopta teritorija, pludmale, numuriņ i. Animatori dara visu iespē jamo. Viss augstā kajā lī menī . + maz krievu (atpū tā mies no tautieš iem) Rakstiet, es atbildē š u uz jū su jautā jumiem. … Tomēr ▾ Viesnī ca brī niš ķ ī ga, lielisks serviss, personā ls, lieliska virtuve, sakopta teritorija, pludmale, numuriņ i. Animatori dara visu iespē jamo. Viss augstā kajā lī menī .
+ maz krievu (atpū tā mies no tautieš iem)
Rakstiet, es atbildē š u uz jū su jautā jumiem.
Es novē lu jums patī kamu uzturē š anos.
аватар irina0910
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Atpū ta viesnī cā RODOS PRINCESS sagā dā ja daudz negatī vu emociju! Ļ oti gribē jā s ar bē rnu atpū sties ē rtā , klusā vietā , jo ī paš i tā pē c, ka nebiju atpū tusies vairā kus gadus, iespaidi bija š ausmī gi, noskaņ ojums pretī gs ! ! ! Mē s devā mies atvaļ inā jumā ar draudzeni un bē rniem bez vī riem, tā pē c nebija neviena, kas mū s aizsargā tu. … Tomēr ▾ Atpū ta viesnī cā RODOS PRINCESS sagā dā ja daudz negatī vu emociju! Ļ oti gribē jā s ar bē rnu atpū sties ē rtā , klusā vietā , jo ī paš i tā pē c, ka nebiju atpū tusies vairā kus gadus, iespaidi bija š ausmī gi, noskaņ ojums pretī gs ! ! ! Mē s devā mies atvaļ inā jumā ar draudzeni un bē rniem bez vī riem, tā pē c nebija neviena, kas mū s aizsargā tu. Mū s aplaupī ja, no istabas nozagta soma ar dokumentiem, naudu un gredzeniem. Balkona durvis bija uzlauztas. Protams, mē s neņ ē mā m seifu, protams, mū su vaina, bet no Beleon gida, kas pavadī ja mū su grupu no lidostas lī dz viesnī cai, mē s nedzirdē jā m, ka š eit plosā s zā dzī bas un jums ir jā rezervē seifs. . Policija, ieradusies vietā , pat neiegā ja istabā , stā vē ja uz sliekš ņ a, kaut ko skaļ i apsprieda, un tad piedā vā ja no rī ta ierasties viņ u iecirknī . Mū su viesnī cas gids Anatolijs, viņ š mū s vienkā rš i iemeta, sā kumā svaidī jā s, bet pē c sarunas ar viesnī cas direktoru nā kamajā dienā teica, ka tā s ir mū su problē mas un viņ š ar mums uz policiju neies. Mē s neprotam grieķ u valodu, viņ i nerunā angliski, un mē s to nerunā jam ļ oti labi. Kopumā mē s sā kā m meklē t paš i, kas mums palī dzē s. Mē s atradā m sievieti, kura runā krieviski, viņ a izsauca policiju, viņ i teica, ka priekš nieks bū s tikai pē c divā m dienā m, zvanī ja uz Maskavu, un tikai pē c tam pie mums ieradā s menedž ere Valentī na, kura palī dzē ja nokļ ū t policijā un uzrakstī t. paziņ ojums. Es viņ ai ļ oti pateicos par to. Un š ī s iestā des direktore RODOS PRINCESE uzvedā s pretī gi un pretī gi, no visa spē ka centā s pierā dī t, ka durvis nav atvē rtas, ka mē s paš i esam pie visa vainī gi, un viņ u viesnī cā nav zā dzī bas. Nebija iespē jas neko pierā dī t. Ir savstarpē ja atbildī ba, policija, administrā cija un tie. personā ls. Tas viss izskatī jā s ļ oti neglī ti. Tā mē s atpū tā mies 2010. gada jū nijā! ! ! Dā rgie draugi, es jū s brī dinu, neejiet uz š o vietu, ir labi, ja jums nekas nenotiek, un, ja nedod Dievs kaut ko, viņ i jū s izmetī s un domā s tikai par savā m interesē m ! ! !
аватар bet-05
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Es ar meitu atpū tos Grieķ ijā Rodas salā . Atsauksmes par viesnī cu Rhodes Princess Beach Hotel internetā netika atrastas krievu valodā , tā s bija tikai importē tas. Biļ etes tika nopirktas ļ oti lē ti, neskatoties uz to, ka 4 * un ultra viss iekļ auts, gaidī jā m kaut kā du lomiņ u, un brauca ar nelielā m baž ā m. … Tomēr ▾ Es ar meitu atpū tos Grieķ ijā Rodas salā . Atsauksmes par viesnī cu Rhodes Princess Beach Hotel internetā netika atrastas krievu valodā , tā s bija tikai importē tas. Biļ etes tika nopirktas ļ oti lē ti, neskatoties uz to, ka 4 * un ultra viss iekļ auts, gaidī jā m kaut kā du lomiņ u, un brauca ar nelielā m baž ā m. Bet visas mū su bailes bija veltī gas. Lidojā m ideā li, lidostā nā cā s nedaudz stā vē t uz reģ istrā ciju, bet tas ir saprotams, ielidoja daudz cilvē ku. Beleon Tours vadī tā js - par viņ iem varu runā t tikai augstā kajos vā rdos! Brī niš ķ ī gi pozitī vi cilvē ki, sā kot ar š oferi Vasī liju un gidi Nadež du, kas mū s aizveda uz viesnī cu un beidzot ar visiem pā rē jiem gidiem: Valentī nu, Jā ni, Natā liju, esam ļ oti pateicī gi visiem. Brī niš ķ ī gas ekskursijas pa salu un uz citā m salā m, tikai pozitī vas emocijas.
Tagad par viesnī cu. Ieradā mies ap 17.00, uzreiz ievietojā m standarta jaukā istabiņ ā ar lielu lodž iju un skatu uz jū ru un baseinu. Tie. dzī vojā m centrā ) kā rtī gi iztī rī jā m istabu, mainī jā m dvieļ us un gavē jā m katru dienu. apakš veļ a. Teritorija tī ra, kopta, baseins liels, pludmale pā ri ceļ am lejā pa kā pnē m, bet var arī ar autobusu. Mē s personī gi to nekad neesam izmantojuš i, jo staigā š ana aizņ em 5 minū tes, un nav slikti pastaigā ties vē lreiz pē c sā tī gā m brokastī m vai pusdienā m. Jū ra tī ra, pludmale mazi oļ i, kā jas slī kst, gar krastu ī sti nevar staigā t, bet mē s tomē r devā mies pastaigā ties pa bizē m. Vienmē r visiem bija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu un saulessargu gan pludmalē , gan pie baseina. Ē diens ir ļ oti labs un daudzveidī gs, turklā t no rī ta lī dz vakaram. Pat 23:00 daž reiz bā rā ē dā m tikko pagatavotu picu. Dzē rieni katrai gaumei. Lielisks serviss, mums patika sē dē t pie baseina bā ra, paldies bā rmeņ iem Tomam un Jā nim, smieklī gajiem forš ajiem puiš iem. Tagad par animatoriem. Mē s vienkā rš i viņ os iemī lē jā mies! Viņ us nav iespē jams aizmirst, cik dzī vespriecī gi pozitī vi cilvē ki, neparastā humora izjū ta! augsta mā kslinieciskā meistarī ba, neapš aubā ms Dž onija lī deris, arī Mā rsija un Monika, jā , visi puiš i ir izcili, Gross, Franč esko, Lū ka un viss! viņ i mū s izklaidē ja no rī ta lī dz vakaram, vakara izrā des bija skaisti iestudē tas. Ī paš i man patika "Kaķ i" un "Uguns š ovs".
Kopumā pā rē jais bija izdevies, un 11 dienas paskrē ja nemanot.
Mī nuss var bū t diskotē kas trū kums, jo cilvē ki vē lē jā s pā riet pie mū zikas. Un arī viesnī cas nomaļ ā atraš anā s vieta var bū t mī nuss, ja brauc ekskursijā s, tad bijā m pirmie un visus pā rē jos savā cā m. Bet aiz loga paveras tik skaisti skati, ka prieks braukt!
Daudzi atpū tnieki ar maziem bē rniem, ī paš i itā ļ i, daudzi gados vecā ki vā cieš i. Jaunieš u ir maz, visdrī zā k viesnī ca pusmū ž am un vecumdienā m, relaksē još ai atpū tai.
Man viss ļ oti patika, esmu pateicī ga visam viesnī cas personā lam par brī niš ķ ī go uzturē š anos.
на террасе вид из номера на острове Тилас бассейн вечером


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Rodas osta
Novērtējums 9.8
Grieķija, par. Rodas
Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats, Transports
Rodas vecpilsēta
Novērtējums 9.8
Grieķija, par. Rodas
Arhitektūra, Stats

Отель расположен на невысоком холме, который находится на берегу залива. Был открыт в 1992 году, последняя реновация проведена в 2016 году. Состоит из главного здания и шести дополнительных корпусов (один из них расположен через дорогу от отеля). Большая ухоженная территоритория к пляжу ведут ступеньки. Спортивная дневная анимация и вечерние шоу-программы. Неподалеку от отеля находится улица с кафе и ресторанами. Подходит для семейного отдыха, в том числе с детьми среднего и старшего возраста, а также для пар.

Atrašanās vieta Отель расположен в 500 м от поселка Киотари, в 60 км от аэропорта, в 55 км от г. Родос, в 15 км от г. Линдос. Автобусная остановка в 50 м от отеля. Вечерние развлечения: деревня Пефки (11 км), также рядом с отелем есть 2 бара и небольшая дискотека. Банкомат: в 150 м от отеля.
Pludmales apraksts Пляж песчано-галечный и частично со скалистым берегом в 150 м от отеля. Отмечен Голубым флагом; к пляжу ведет небольшой спуск, есть лестница. Вход в море: песчано-галечный (вдоль берега местами проходит природная каменная плита). Пляжные полотенца (бесплатно). На пляже есть снэк-бар Diogenis.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, факс/ксерокопирование (платно), Wi-Fi (низкая скорость — бесплатно, высокая скорость — платно), ежедневная уборка номера, услуги по глажке одежды (платно), диетическое меню (по запросу), ТВ-зал, 1 конференц-зал (на 350 чел.), мини-маркет, 3 бара: главный бар Apollon, бар у бассейна Neptune, снэк-бар на пляже Diogenis, кафе-мороженое, таверна у бассейна Venus, основной ресторан Dionysos, снэк-ресторан на пляже Diogenis, 1 крытый бассейн с пресной водой в СПА-центре бесплатно (разрешается пользование только гостям старше 16 лет), 2 открытых бассейна с пресной водой, у бассейна зонтики, шезлонги, полотенца: бесплатно.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins  FREE 
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детский бассейн с пресной водой (21 м2), 1 водная горка, детская площадка (под открытым небом, огорожена), клуб для подростков (12–17 лет, 10:00–13:00 и 15:00–17:00), детский клуб (4–12 лет, 10:00–13:00 и 15:00–17:00, с апреля по октябрь), детская дискотека, детский уголок на обеде и ужине. Для малышей: подогреватель для бутылочек по запросу, бесплатно, детская кроватка манеж: по запросу, бесплатно, горшок по запросу, детская коляска: по запросу, платно, лягушатник для инфантов.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Мини-гольф бесплатно, джакузи бесплатно (для гостей старше 16 лет), теннисный корт бесплатно (2 корта с жестким покрытием), прокат теннисных ракеток и мячей бесплатно, освещение теннисного корта платно, водное поло бесплатно, аквааэробика бесплатно, волейбол на пляже бесплатно, дартс бесплатно, электронные игры платно, водные виды спорта платно (на пляже, не принадлежат отелю), виндсерфинг (1 час в день бесплатно, при наличии лицензии), стрельба из лука бесплатно, баскетбол бесплатно, мини-футбол бесплатно, амфитеатр. анимация бесплатно (вечерняя), тематические вечера, шоу и мюзиклы, греческие вечера, игры в бассейне, живая музыка СПА-центр (платно): массаж, процедуры для лица и тела. Бесплатно: крытый подогреваемый бассейн, парная, джакузи, сауна. Пользование СПА-центром не разрешается детям до 16 лет.
  • akvaparks un slidkalniņi
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • golfs  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • jogas nodarbības
  • ūdens aktivitātes
  • vindsērfings
  • animācija
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 372 номера.

Istabās

Центральный кондиционер (с индивидуальным контролем, бесплатно c 01.06 по 30.09), балкон или терраса (есть номера без балкона), ванная комната, фен, халат и тапочки (в executive suite SV), телевизор, спутниковое ТВ, телефон, Wi Fi (низкая скорость — бесплатно), высокоскоростной интернет платно, электронный сейф (бесплатно), мини-бар бесплатно (по прибытии — прохладительные напитки, пиво; пополнение — каждые 2 дня), набор для приготовления чая/кофе (в executive suite SV), уборка номера: ежедневно, смена полотенец: ежедневно (действует экосистема), смена белья: 6 раз в неделю.

Adrese Kiotari, Southern Rhodes, 85109, Rhodes, Greece
Tālruņi: Tel: +30 22444 40000 Fax: +30 22440 47267
Tīmekļa vietne: Rodos Princess Beach Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол, футбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает йогой. В отеле есть аквапарк или горки, водные развлечения. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами виндсерфинга. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.