Rainbow Hotel 2*– Atsauksmes

Viesnīca tika atklāta 1992. gadā, pēdējā renovācija veikta 2012. gadā. Atrodas 1,5 km attālumā no Rodas centra, 450 metru attālumā no Zephyros pludmales un 350 metru attālumā no jahtu piestātnes. Viesnīca ir piemērota ekonomiskām ģimenēm un jauniešiem.Vairāk →
аватар berlicon
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Ī sā k sakot, ļ oti iesaku š o viesnī cu! Bet vispirms vispirms. 1 Cipars (#106). Ļ oti netī rs. Salauzts viss, ko varē ja salū zt: telefons, televizors, ventilators, kondicionieris (nedarbojā s visā viesnī cā ), abas lampas, poda vā ks (lai paceltu, jā iebā ž ar pirkstu caurumā vā ka centrā ), pat elektrisko paneli, kas izslē dz gaismu, izejot no telpas! Istabas tiek uzkoptas ik pē c 2 dienā m (tualetes papī rs bū s jā aizņ emas no sabiedriskā s tualetes). … Tomēr ▾ Ī sā k sakot, ļ oti iesaku š o viesnī cu! Bet vispirms vispirms.
1 Cipars (#106). Ļ oti netī rs. Salauzts viss, ko varē ja salū zt: telefons, televizors, ventilators, kondicionieris (nedarbojā s visā viesnī cā ), abas lampas, poda vā ks (lai paceltu, jā iebā ž ar pirkstu caurumā vā ka centrā ), pat elektrisko paneli, kas izslē dz gaismu, izejot no telpas! Istabas tiek uzkoptas ik pē c 2 dienā m (tualetes papī rs bū s jā aizņ emas no sabiedriskā s tualetes).
2 Uzturs. Pē kš ņ i nav slikti priekš.2*. Brokastis: siers, desa, vā rī ta ola, tē ja, kafija, sula. Pusdienas/vakariņ as: kartupeļ i, rī si, vista, liellopa gaļ a, pollaks, tomā ti, gurķ i. Visi viena veida. Saldē jums (nav ī paš i garš ī gs), vī ns (silts, tā pē c neviens neņ ē ma), alus (daž kā rt beidzas lī dz vakariņ u vidum). Sortiments gandrī z nemainā s katru dienu, bet jū s varat ē st.
3 Pakalpojums. Trū kst. Darbinieki izrā da apbrī nojamu virtuozitā ti, izvairoties izpildī t vismaz daž us klientu pieprasī jumus. Mainiet numuru, jo š is iet uz krustojumu, kur motorolleri rū c lī dz vieniem naktī un nav iespē jams gulē t? Visi numuri ir aizņ emti! (lai gan mū su spā rnā no 6 istabā m 3 ir bezmaksas) Uzdā vinā t istabu nesmē ķ ē tā ju zonā ? Lū k, tie kaimiņ i, kas visu dienu smē ķ ē uz balkona! Kā nokļ ū t Elli pludmalē ? Ej uz autobusa pieturu un pajautā ! Kur atrodas tuvā kais lielveikals? Nu jū s sapratā t domu.
4 Viesnī ca. Viņ š nebija slikts. . . apmē ram pirms 30 gadiem. Kopš tā laika nekas nav remontē ts. Teritorijā ir peldbaseins, bet neviens to netī ra (apakš ā ir 10 cm pinkainu dubļ u slā nis). Vestibilā un ē damistabas zonā ir plazmas televizori, tač u tie vienmē r ir izslē gti (salauzti? ). Istabā s ir paklā js, bet nekad neesmu dzirdē jis, ka tas bū tu putekļ sū cē js. Ir mini-seifs, bet nav slē dzenes. Pagrabā dzī vo 2 suņ i, tū risti mē tā viņ iem pā rtiku no balkoniem (rej, muš as, smird). No logiem paveras skats uz rosī gu krustojumu - troksni papildina visa izplū des gā zu periodiskā tabula. Vakarā foajē vismaz pakā rt cirvi no cigareš u dū miem (ja cirvis nebū tu nozagts vai salauzts). Viesnī cas saimnieks ir sirms, pā raudzis vectē vs, kurš visu dienu sē ž vestibilā un dzer š ņ abi. Reģ istratū rā strā dā viņ a mā sasmeita - apmē ram 50 gadu veca tante ar zivju acī m "jū su ir daudz, bet es esmu viens" un "tev vajag, tu dari". Kā Krievijas pasts palaida garā m tik vē rtī gu kadru? !
5 Pludmale. Tuvā kais atrodas 500 metrus blakus automaģ istrā lei. Tualeš u nav. Lai gan ir 2 pā rģ ē rbš anā s kabī nes, spriež ot pē c smarž as, tā s arī veic š ī s funkcijas. 2 duš as š ļ ū tenes. Smilš aina pludmale un nepilna laika atkritumu laukums. Tomē r smiltis ar izsmē ķ iem nav tik netī ra vieta. 50m joslā no krasta ir tik daudz plastmasas bundž u, pudeļ u, maisu, papī ru apakš ā , ka nav skaidrs, kā pē c salā ir miskastes? Vieglā k visus atkritumus uzreiz izmest jū rā !
6 Pilsē ta. Iedzī votā ji principā netī ra kakas pē c saviem č etrkā jainajiem draugiem. Bū tisku ieguldī jumu sniedz milzī gs skaits klaiņ ojoš o kaķ u. Ietves un zā lieni ir ievē rojami piesā rņ oti (2. vieta pē c netī rī bas pē c Marseļ as). Vidē ji dienā sastapts ne vairā k kā viens ielu tī rī tā js. Tajā paš ā laikā Barselonā ir vairā k suņ u, bet pilsē ta ir tī rā ka!
7 Ķ irsis uz kū kas. Cienī gs noslē gums pā rē jiem bija divas nepilngadī gas krievu sievietes ar zemu sociā lo atbildī bu blakus istabā . Kas pē c dū mu pauzes un acc. muzikā ls pavadī jums kā da kunga istabā ienests no tuvē jā bā ra. Viņ iem par nož ē lu Akhmets nevarē ja adekvā ti izpildī t savu vī rieš a pienā kumu, tač u, pateicī bā par patī kami pavadī to vakaru, viņ š vē ma uz liftu, gaiteni un mū su istabas durvī m.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Rodas osta
Novērtējums 9.8
Grieķija, par. Rodas
Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats, Transports
Rodas vecpilsēta
Novērtējums 9.8
Grieķija, par. Rodas
Arhitektūra, Stats

Отель был открыт в 1992 году, последняя реновация проведена в 2012 году. Расположен в 1,5 км от центра Родоса, в 450 метрах от пляжа Зефирос и 350 метрах от пристани для яхт. Отель подходит для экономичного семейного отдыха и молодежи.

Atrašanās vieta Отель в 1,5 км от центра Родоса и в 15 км от международного аэропорта Диагорас. Родосская крепость находится в 10 минутах ходьбы от отеля. Расстояние до городского порта составляет 700 метров. В непосредственной близости от отеля расположены 2 стоянки такси и 2 автобусные остановки.
Pludmales apraksts Пляж Зефирос в 450 м от отеля. Между отелем и пляжем проходит оживленная дорога.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, экскурсионное бюро, Wi-Fi в лобби (бесплатно), факс/ксерокопирование, room service, 1 ресторан, 1 бар, 1 открытый бассейн, терраса для загара.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • izmitināšana ar dzīvniekiem  FREE 
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
Izklaide un sports
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 85 номеров. Номера имеют балкон с видом на город Родос или бассейн.

Istabās

ТВ, холодильник, сейф, телефон, душ или ванна, фен.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • ledusskapis
  • modināšanas pakalpojums
  • balkons/terase
Adrese 3, Charalambou Moschou str., 85100 Rhodes, Greece
Tālruņi: Tel: +30(22410)75507 Fax: +30(22410)75508
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.