Platon Hotel 2*– Atsauksmes

1
Novērtējums 7.010
pamatā
1 atsaukt
5.0 Numurs
7.0 apkalpošana
6.0 Tīrība
7.0 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
Platon Hotel atrodas Faliraki. Tā piedāvā numurus ar balkoniem, bufetes tipa brokastis un tikai 400 metru attālumā esošo pludmali. Ieteicams lētām brīvdienām.Vairāk →
аватар september.set
Nesen atgriezā s no Grieķ ijas, atpū tā s Platon Beach Hotel 2 *. Viesnī cas atraš anā s vieta ir lieliska, 2 minū tes lī dz pludmalei, lielveikali un tavernas 5-15 minū š u gā jiena attā lumā . Viesnī ca diezgan atbilst savai kategorijai, personā ls viesmī lī gs, izpalī dzī gs, ē diens arī normā ls, niecī gas un vienmuļ as brokastis pilnī bā kompensē bagā tī gas vakariņ as. … Tomēr ▾ Nesen atgriezā s no Grieķ ijas, atpū tā s Platon Beach Hotel 2 *. Viesnī cas atraš anā s vieta ir lieliska, 2 minū tes lī dz pludmalei, lielveikali un tavernas 5-15 minū š u gā jiena attā lumā . Viesnī ca diezgan atbilst savai kategorijai, personā ls viesmī lī gs, izpalī dzī gs, ē diens arī normā ls, niecī gas un vienmuļ as brokastis pilnī bā kompensē bagā tī gas vakariņ as. Viss bū tu labi, bet ne bez vilš anā s. Pirmkā rt, mū s ievietoja istabā ar skatu nevis uz jū ru un ne uz Olimpu, bet logi uz logiem ar tuvē jo viesnī cu un ne vienu, tā du ir daudz. Tā pē c mē s neizmantojā m balkonu. Es neesmu izvē lī gs vai kaprī zs atpū tnieks, tā pē c ī paš u komfortu no 2-3 zvaigznē m negaidu, man ir svarī gi sakā rtot istabu un pietiekami izgulē ties. Kas attiecas uz miegu, tā bija tikai problē ma. Nezinu, kā tur darbojas (neesmu santehniķ is), bet nez kā pē c aiz sienas periodiski tecē ja ū dens. Es nezinu, kā pē c, bet š ķ iet, ka tas ir tepat tavā istabā , it ī paš i naktī . Protams, tu pamosties. Neiesaku ņ emt sauļ oš anā s krē slu par dzē rienu 3 eiro vē rtī bā , labā k iet pa kreisi gar jū ras krastu 20-30 metrus, bū s mazā k cilvē ku un jū ra tī rā ka. Turklā t Elena, dzē rienu tirgotā ja, saglabā vietas ''VIP'' klientiem pirmajā rindā , lai gan viņ a ir mazs uzņ ē mums. Izrakstī š anā s no istabas pulksten 10, autobuss uz lidostu pulksten 19:00. Nogurdinoš i, bet kopumā labs.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Rodas osta
Novērtējums 9.8
Grieķija, par. Rodas
Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats, Transports
Rodas vecpilsēta
Novērtējums 9.8
Grieķija, par. Rodas
Arhitektūra, Stats

Отель Platon расположен в поселке Фалираки. Вас ждут номера с балконами, завтрак «шведский стол» и пляж, расположенный всего в 400 метрах. Рекомендован для недорого отдыха.

Atrašanās vieta 13 км от города Родос, 18 км от международного аэропорта «Диагорас».
Pludmales apraksts В 1 км, через дорогу.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

В отеле Platon имеется бар с лаунджем под открытым небом, где подается кофе и другие напитки. Гости также могут провести время в гостиной с телевизором и бильярдом.

  • kafejnīca/bārs
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports
Telpu apraksts

В отеле 32 номера-студио и апартамента. Есть семейные номера.

Istabās

Кондиционер, ванная комната с душем фен, телевизор, телефон, сейф, холодильник, кухонный уголок, бесплатный Wi-Fi, балкон/терраса, ежедневная уборка.

Adrese Rodou-Lindou str., Faliraki 85105, Греция.
Tālruņi: 30 22410 85592
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.