Jautājums par viesnīca Mitsis Rodos Maris Resort & Spa 5*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
17 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Vietas un izklaide»
Kāda ir situācija Rodā? Vai ir iespējams iznomāt automašīnu?
Kā ir ēdināšana viesnīcā? vai ir iespējams bez problēmām uzpildīt automašīnu? Kā ar bankas kartēm? Kāda šobrīd ir attieksme pret tūristiem?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
9 abonenti  • prasīja 2015-07-089 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  16
аватар agent_borabora
Pēc pašu tūristu atsauksmēm un operatoru izteikumiem, situācija Grieķijā nekādi neietekmē pārējos mūsu tūristus. Vietējiem iedzīvotājiem ir noteikti valūtas izņemšanas ierobežojumi, un bezskaidras naudas maksājumiem ir zināmi kavējumi. Kūrorti ir pilni, attieksme pret tūristiem kļuvusi godbijīgāka un aicinošāka.
Līdzi vēlams ņemt skaidru naudu eiro.
аватар 3018886
Var pus dienas laikā izbraukt ar riteni apkārt Rodai, ja īrē mašīnu, nedod kredītkarti, visi līdzekļi, kas ir bloķēti kartē, tev netiks atgriezti, lai arī kādu pārliecināšanu tu dzirdētu (tikai Grieķijā) krāpnieki joprojām ir tie paši ... tā bija ar mani un mans draugs nobloķēja 1000 eiro un viņš jau gadu cenšas tos atgūt, un man šo naudu iedeva par neesošu stāvvietu sodu (gadā tās pilsētas, kur pat nebiju bijis) un drošības jostas!
аватар musya02
10 dienas kopš ieradāmies no Rodas. Mašīnu paņēma 7 dienas, pagājušogad 5 dienas abas reizes maksāja ar karti.. nekādu problēmu nebija.. ar benzīnu vienreiz))) degvielas uzpildītājs vai nu nesaprata vai izlikās ka nesaprot un uzlēja vēl nekā prasīja .. parādi uz pirkstiem
аватар 3018886
Nu, labi, 10 dienas vēl nav termiņš, var atmaksāt, bet naudas līdzekļu bloķēšana kartē kā depozīts nomas laikā ir krāpniecība!
аватар 3018886
Vispār biju vīlusies grieķos ar tīriem lopiem un krāpniekiem visā!!!! Slinki cilvēki un audzētāji visā - viņi jau ir kļuvuši sliktāki par turkiem!
аватар musya02
3018886 - Kāpēc grieķi jūs tik ļoti kaitināja? arī mēs ne pirmo reizi atpūšamies Grieķijā, bet nelikumības un sašutums, kā tu raksti, nekad nav novērots.. jauki, sirsnīgi un līdzjūtīgi cilvēki
аватар 3018886
Grieķija vakar un Grieķija šodien ir divas dažādas lietas un divi dažādi faktori grieķu uzvedībā!
аватар musya02
Jau 4 gadus pēc kārtas 1-2 reizes gadā lidojam uz Grieķiju .. šogad arī bijām .. atšķirība ir tikai vienā, sāka runāt vairāk krieviski, visur parādījās ēdienkartes krievu valodā! var redzēt, vienkārši nepaveicās.. jebkurā valstī var sadurties ar krāpniekiem.. un tu raksti it kā Grieķijā tas ir visur.
аватар 3018886
Grūti noticēt, ka uz Grieķiju lidojat jau četrus gadus pēc kārtas, divas reizes gadā! Jūs jau vienkārši esat grieķi ... jūs visu zināt labāk, tagad viņa ir kļuvusi klusi un krieviete - uz katra stūra kaut kādi blēži, kā Krievijā.
аватар 3018886
Man ir apnicis lasīt šīs muļķības...
аватар sent2008
"Man jau ir apnicis lasīt šīs muļķības..." arī citi tavā autorībā .....
аватар 3018886
"Man jau ir apnicis lasīt šito smuku..." arī citi tavā autorībā ..... nosūtīts2008 - un tā saka autors - ceļotājs, kurš apmeklēja divas valstis - Krieviju un Ēģipti (pirms 10 gadiem) hahahahahaha !!!
аватар sent2008
"nosūtīts2008 - un tā saka autors - ceļotājs, kurš viesojies divās valstīs - Krievijā un Ēģiptē (pirms 10 gadiem) hahahahahaha !!! - kārtējais stulbums."
Kas ar mani sazinās šajā forumā, ir informēts par maniem ceļojumiem. Jūs neesat viens no tiem, bet pirms rakstīt ķecerību, ja ļoti gribējāt kaut ko uzrakstīt, varat apskatīt manu albumu, tajā ir neliela informācija par manas atpūtas vietām, bet tomēr ... varat arī uzzināt no lentes informācija par vietām, kur ceļot, bet jūsu mērķis ir izpludināt muļķības un uzskatīt sevi par lielisku. Jūs forumā esat rupjš, atvaļinājumā dažādās valstīs pastāvīgi nonākat nepatīkamās situācijās un pat nevarat saprast, ka, ja trešais vīrs iesit jums pa seju, tad runa nav par vīru, bet gan pa seju. Varbūt jums būs skaidrāk.
аватар sigur62
send2008, netērē laiku tukšām rīvēm.
Pirmo reizi satieku draugu, kuru aizvainojuši grieķi, ir tik ļoti jācenšas)))
Es nekad neesmu saticis tik labestīgus cilvēkus kā grieķi.
аватар svt66768
Grieķi ir lieliski! Bet galu galā ģimenē - ne bez melnās aitas, ir kā visur citur.
аватар tatjana-vysock
Jūs varat, tāpat kā iepriekš, iznomāt automašīnu, labāk par skaidru naudu vai drīzāk.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Mitsis Rodos Maris Resort & Spa 5*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl