Mitsis Petit Palais Beach Hotel 4*– Atsauksmes

6
Novērtējums 7.810
№32 viesnīcas reitingā Rodas
8.6 Numurs
8.6 apkalpošana
8.8 Tīrība
9.2 Uzturs
8.6 Infrastruktūra
Pilsētas viesnīca ar kompaktu teritoriju pastaigas attālumā no Rodas, otrajā līnijā, pāri ceļam no pludmales. Viesnīca tika atvērta 1988. gadā, bet 2018. gadā tika atjaunota. Sastāv no vienas 7 stāvu ēkas. Teritorijas kopējā platība 10 000 m2. Viegla izklaide. Piemērots ikvienam, kurš vēlas apvienot pludmales brīvdienas ar aktīviem ceļojumiem un pastaigām. Ieteicams pāriem un individuāliem ceļotājiem.Vairāk →
аватар oxiol
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pirmo reizi lidojā m uz Rodu. Es gribē tu bū t tuvā k vecpilsē tai. Laimī gas gadī juma pē c saņ ē mā m labas atlaides (52 eiro dienā , dubultā , viss iekļ auts) Petit. Vē l nebija augstā kā sezona, bet viesnī ca bija pilna. … Tomēr ▾ Pirmo reizi lidojā m uz Rodu. Es gribē tu bū t tuvā k vecpilsē tai. Laimī gas gadī juma pē c saņ ē mā m labas atlaides (52 eiro dienā , dubultā , viss iekļ auts) Petit. Vē l nebija augstā kā sezona, bet viesnī ca bija pilna. Ļ oti laba atraš anā s vieta. Nav pirmā rinda. Reģ istrē š anā s notiek diezgan ā tri. Es biju ļ oti apmierinā ta ar limonā di reģ istratū rā un mini kū kā m. Mū su istabas atradā s 4. stā vā , ar izeju uz ielu un jū ras gabalu. Istabā viss ir, nekā du sū dzī bu. Gultas ē rtas, veļ a svaiga. Nakts aizkari ir tik tumš i, ka var palaist garā m dienu. Tī rī š ana katru dienu, dvieļ u maiņ a un arī š ampū na pievienoš ana. Jauda 4 ar "+". Kā pē c ne 5? Jū s nevarat dzert kafiju brokastī s galvenajā restorā nā , tā nav kafija. Bet kafijas bā rs ir lielisks (tā pē c no rī ta dodieties uz turieni). Un, protams, pulverveida sulas. . . Viss pā rē jais ir lieliski. Alkohols: galvenajā restorā nā pusdienā s un vakariņ ā s, vī ns (sarkanais, baltais) un alus. Atvediet viesmī ļ us. Jebkas bā rā no 12.00. Pie restorā na bija rindas, bet lietas noskaidrojā s diezgan ā tri. Es teiktu, ka restorā nu darbinieki ir ļ oti labi koordinē ti. Mū su vidū bija dzimš anas dienas puika (neaizmirstiet dot mā jienu reģ istratū rā ), vakariņ ā s saņ ē mā m mī ļ u kū ku un apsveikumus no visas komandas. Ļ oti labi! Vakarā ir priekš nesums. Bet vestibilā ir ļ oti maz vietas, nav ī paš i ē rti. Nav baseina. Nu var pasnaust pa dienu sauļ oš anā s krē slos, bet mē s esam jū ras cienī tā ji. Turklā t bija karsts un ū dens jū rā bija 22-24 grā di. Jū ra ir burvī ga! Maz ir strā dnieku, kas saprot krievu valodu, proti, satikā m divus. Š ī ir mū su "burvju nū jiņ a" Dimitrijs no restorā na (palī dzē ja visos jautā jumos) un Tatjana (istabene). Tač u nekā du problē mu nebija. Ļ oti mī ļ as atmiņ as! Tieš i pie izejas no viesnī cas iepirkš anā s ielas. Ļ oti iesaku tiem, kas ir bez bē rniem un pirmo reizi uz Rodu. Un esam izsnieguš i Mitsiss drauga karti un tagad dosimies uz 5* : )
аватар Davidova111
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu tā s ē rtā s atraš anā s vietas dē ļ Rodas pilsē tā + pludmales tuvuma dē ļ . Ja jums nav vajadzī ga viesnī ca ar milzī gu teritoriju, jo jū s tik un tā neplā nojat tajā sē dē t, bet jums ir nepiecieš ams komforts (baseins un visas ē dienreizes) - š ī ir lieliska iespē ja! Manuprā t, viesnī ca ir tikai Dieva dā vana! Tā tad, secī bā : viesnī ca atrodas tikai 20 km attā lumā no lidostas, uz ielas, kas aizaugusi ar eikaliptiem, pastaigas attā lumā no viesnī cas ir lielveikali un kafejnī cas. … Tomēr ▾ Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu tā s ē rtā s atraš anā s vietas dē ļ Rodas pilsē tā + pludmales tuvuma dē ļ . Ja jums nav vajadzī ga viesnī ca ar milzī gu teritoriju, jo jū s tik un tā neplā nojat tajā sē dē t, bet jums ir nepiecieš ams komforts (baseins un visas ē dienreizes) - š ī ir lieliska iespē ja! Manuprā t, viesnī ca ir tikai Dieva dā vana!
Tā tad, secī bā : viesnī ca atrodas tikai 20 km attā lumā no lidostas, uz ielas, kas aizaugusi ar eikaliptiem, pastaigas attā lumā no viesnī cas ir lielveikali un kafejnī cas. Vecpilsē ta un osta ar slavenajiem briež iem atrodas 10 minū š u pastaigas attā lumā . Lī dz jū rai 5 minū š u gā jiens. Turklā t ir iespē ja atpū sties pie Egejas un Vidusjū ras (abas pastaigas attā lumā ). Vē suma un viļ ņ u cienī tā ji vairā k piemē roti Egejas jū rai. Relaksē još u pludmales brī vdienu cienī tā jiem - Vidusjū ra. Tas ir klusā ks un labā k sasilst.
Runā jot par paš u viesnī cu, pirmais iespaids bija tā ds, ka jū s reģ istrē jaties mini-boutique viesnī cā , nelielā reģ istratū rā , vidē ja izmē ra istabā . Istaba diezgan vienkā rš a, var redzē t, ka nav jauna, bet viss ir glī ts un tī rs. Par tī rī bu bija atbildī gas istabenes, kuras nā ca katru dienu mū su prombū tnes laikā , un mē s vienmē r bijā m noguruš i, ar daudziem iespaidiem, atgriezā mies savā tī rajā , ē rtajā istabā .
Ē diens bija "viss iekļ auts", bet mē s gandrī z nekad neē dā m, jo. visu laiku pavadī ja ceļ ā . Brokastis ir daudzveidī gas: olu kultenis, olu kultenis, tikko vā rī tas olas, speķ is, desiņ as, kotletes, grauzdiņ i, musli u. c. Vakariņ as bija nopietnas: daudz gaļ as, dā rzeņ u, piedevu, desertu.
Nemeklē jiet š eit animā ciju, jo. viesnī ca atrodas pastaigas attā lumā no pilsē tas, š eit tas vienkā rš i nav vajadzī gs.
Wi-fi reģ istratū rā darbojā s labi.
Lieliska viesnī ca ē rtam ceļ ojumam un ne-dā rzeņ u tū rismam.
аватар vlu100100
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ar pieauguš u dē lu atpū tā mies š ajā viesnī cā jū lija vidū . Ierodoties istabā mū s gaidī ja augļ i un vī ns, tī rī ba, frotē halā ti un č ī bas. Numurs ar skatu uz jū ru. Tiesa, korķ viļ ķ is vī na atvē rš anai netika nodroš inā ts. … Tomēr ▾ Ar pieauguš u dē lu atpū tā mies š ajā viesnī cā jū lija vidū . Ierodoties istabā mū s gaidī ja augļ i un vī ns, tī rī ba, frotē halā ti un č ī bas. Numurs ar skatu uz jū ru. Tiesa, korķ viļ ķ is vī na atvē rš anai netika nodroš inā ts...
Pati istaba ir diezgan ē rta, ir viss nepiecieš amais.
Ē dinā š ana: viss iekļ auts. Viss ir ļ oti cienī gs. Pats restorā ns ir ļ oti mazs un š aurs. Ē dienu pā rpilnī ba nav liela, bet no tā , kas ir, viss ir ļ oti garš ī gs un kvalitatī vs. Pavā ri ir lieliski! Pie ieejas restorā nā mani sagaidī ja ļ oti padzī vojis virsviesmī lis (jeb saimniece), kura burtiski izvilka no rokā m kartiņ u ar istabas numuru un centā s visus nosē dinā t. Kā pē c, es nesaprotu. Mē s paš i varam redzē t brī vu galdu un apsē sties. Tā pē c atpū tas laikā man apnika kā rtī ba. Un, pateicoties š iem rituā liem, mā kslī gi tika izveidota pati rinda, jo. visi gaidī ja, kamē r pienā k "cienī gais" un ved pie galda.
Serviss: Viss ir lieliski. Visi ļ oti laipni un pieklā jī gi!! !
Infrastruktū ra: Lieliska viesnī cas atraš anā s vieta! Blakus 2 jū ras! Veikali tuvumā ! Blakus bā ru un naktsklubu iela! Netā lu no Vecrī gas! Parasti dzī voja Rodas centrā .
Ekskursijas: devā mies 3 ekskursijā s: pa vecpilsē tu un Lindosas pilsē tu ($ 110), apskates ekskursija apm. Rodas un Kamirosa 9110$), Simi sala(50$). Pirmā s 2 ekskursijas nav tā das naudas vē rtas, var paņ emt vienu (atsauksme). Iesaku aizpeldē t uz Symi salu, tā ir skaista.
Pieredzē juš i ieteikumi:
- Paņ emiet lī dzi nazi un korķ viļ ķ i. Noderē s!
- Paņ emiet lī dzi matu kondicionieri, tā nav istabā !
- Ja esi kaut ko aizmirsis, tad visu var nopirkt tuvumā !
Secinā jums: lieliska viesnī ca! Atbilst 4 zvaigznē m! Ē diens ir izcils! Izmitinā š ana lieliska! Iesaku visiem! Ja man jautā tu, vai es tur atgrieztos vē lreiz - PROTAMS, JĀ!! ! !
аватар ginka00
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Nesen atgriezos no Rodas. Rodā bijā m otro reizi, pirmā ekskursija no Marmarisas. Nebijā m domā juš i, ka š ajā neaprakstā mā jū ras krā sā bū s iespē jams atnā kt un nopeldē ties. Caur tū roperatoriem negā jā m, visu darī jā m paš i, pirkā m lidmaš ī nas biļ etes, rezervē jā m viesnī cu caur internetu, domā jā m, kā nokļ ū t no lidostas lī dz viesnī cai un visas citas lietas, bet tas nav interesanti. … Tomēr ▾ Nesen atgriezos no Rodas. Rodā bijā m otro reizi, pirmā ekskursija no Marmarisas. Nebijā m domā juš i, ka š ajā neaprakstā mā jū ras krā sā bū s iespē jams atnā kt un nopeldē ties. Caur tū roperatoriem negā jā m, visu darī jā m paš i, pirkā m lidmaš ī nas biļ etes, rezervē jā m viesnī cu caur internetu, domā jā m, kā nokļ ū t no lidostas lī dz viesnī cai un visas citas lietas, bet tas nav interesanti.
Mū s ievietoja 2 stundu laikā , bet tā nebija problē ma, nolika mantas pie reģ istratū ras, aizgā ja uz bā ru dzert espresso, ļ oti garš ī gi, dī vaini, bet dzē rā m tikai mē s ar sievu, pā rē jais bija kafija. Un devā s iepazī ties ar pilsē tu. Atnā cā m uz reģ istratū ru un atvainojā mies, ka telpa vē l nav gatava, nekā du problē mu - devā mies pa taisno uz espresso un metax bā ru, te ir tā da garš a, ka mums pat neder. Beidzot dabū ju piekā pš anos un uzkā pu uz istabu - 6 stā vs, logi t. i. balkons uz jū ru. Reģ istratū rā problē mu nebija, vienkā rš i brī niš ķ ī gas meitenes, kaut arī nerunā krieviski, bet ko lai dara Eiropa. Istaba tī ra un sakopta, viss nepiecieš amais ir. Tī rī š ana tika veikta katru dienu, dvieļ i un gultas veļ a arī tika mainī ta katru dienu, pat dī vaini. Pē dē jā laikā domā jā m atstā t kā ir, bet nē arī viss ir mainī jies. Ir minibā rs uz viss iekļ auts, bet kā rakstī ja citi š ī s viesnī cas apmeklē tā ji, mums tur nekas netika piegā dā ts, mums tas faktiski bija tukš s. Bet pie mums viss iekļ auts bija savā dā k nekā krieviem. Nesapratu un nemē ģ inā ju saprast, kā da ir atš ķ irī ba, ja ir, tad nav bū tiska. Viena manā ma atš ķ irī ba ir krā sainā s lentes uz rokā m, mums tā s bija dzeltenas, savukā rt krieviem bija zili vī rieš i un sievietes bā rbiju krā sā , es nesaprotu, kā pē c krievu tauta tika š ķ irta. Lai gan, kā teica kompā nijas Labyrinth draugs, kurš nā ca cauri tū rei, viņ iem ir Ultra viss iekļ auts....Uz tā rē ķ ina, ka bā rā var paprasī t lielu ū dens pudeli pludmalē bez maksas, es nedarī ju. t get it, es nezinu, kā ir ar ultra inclusive, varbū t viņ i to saprata, varbū t vē l nav sezona.
Istabai (un vē l jo vairā k seifam) nekā netrū ka, viņ i pā rbaudī ja, atstā ja istabā dekorā cijas, pulksteņ us un tā tā lā k, nekas netika zaudē ts, tas ir fakts. Kur tu atstā ji savas mantas, tur tu tā s atradī si.
Tik izklaidī gi - viņ i atnā ca uz istabu - izpaka savas mantas, pā rģ ē rbā s, izrā dā s, ka viņ iem ir siltā ks par mū sē jo, lai gan tagad tas ir maz ticams, bet tie ir sī kumi. Mē s nokā pā m ar liftu un iegā jā m restorā nā , karš bija karš un pusdienas bija pē c grafika. Pie restorā na ieejas sagaida kostī ms jauneklis, pirmajā skrē jienā visu sī ki izstā sta kur, kas un kā , piemeklē tev galdiņ u, uz kura noliec reģ istratū rā saņ emto karti, kā mū su gadī jumā zaļ o un meklē ē diens. Ē diens ir brī niš ķ ī gs, ar Turcijas č etrinieku nederē s. Sojas nav, un mū su cilvē kam svarī gā ka ir cū kgaļ a, tā ir arī daž ā dā s formā s, sautē ta, cepta un grilē ta, pusdienas ir tik vā jā kas, salī dzinot ar vakariņ ā m, bet ir jā spē j palikt izsalcis, lai paliktu izsalcis . Man ir tikai viena pusdienu ē dienkarte - zupa, problē ma te ir tikai viena š ķ irne, bet kā saka, alus arī ir zupa, viesmī lis to atnesī s no bā ra, sakiet tikai vai Dmitrijs no Ukrainas sapratī s, citā di jums bū s runā t ar citiem ā rzemē s. Un tā dzē rieni ir daž ā di, sā kot ar ū deni un beidzot ar vī nu, labā k nekā Turcijā , stiprā ku nepasū tī ju, bet droš i vien arī atnesī s. Mē s ejam tā lā k ar otro - ir problē ma ar izvē li un sautē tu liellopa mē li, vienmē r viens zivju ē diens, jū s to nevarat salī dzinā t labā k kā Turcijā . Ejam tā lā k trusis vī na mē rcē , pī le apelsī nā un tā tā lā k sī kumi, plus uz grila - cū kgaļ a, vistas, liellopa vai aknu fileja, plus grilē ti vai sautē ti dā rzeņ i un piedeva - makaroni, rī si, cepti kartupeļ i, es rakstu un es pats gribu atgriezties ē st, savā dā k nevar pateikt. Vakaram ir vē l, plus acu priekš ā cepta trī s č etru veidu pica, mī dijas gliemež vā kos, kalmā ri, astoņ kā ji, brī niš ķ ī gi dā rzeņ i, makaronu mē rces, deserti š eit rū pī gi, 6 vai 7 veidu kū kas plus 2 veidu ž elatī na kū kas , visā di cepumi, 6 veidu saldē jums, un sī rupus tiem neskaitī ju daudz, augļ i - katrai gaumei un krā sai. Mē s neesam visu izmē ģ inā juš i, atvainojiet. Es neē du savā zvē restā , es lū dzu jū s uz bā ru, tur ir hamburgeri, pica Margherita, kaut kas ar fetu un tā tā lā k. Ko lai saka par dzē rieniem - neatš ķ aidī tu, kokteiļ u jū ru - mū su cilvē kam ir grū ti, bet galva no rī ta - dī vainā kā rtā nesā p...
Pludmale ir maksas, 250 metri un Egejas jū ra, ja izgā ji no viesnī cas, nogriezi ā rdurvis pa labi, tad krustojumā pa kreisi, tur var redzē t jū ru, ja nenogriež as pie krustcelē s un ejam taisni, mē s dosimies uz Vidusjū ru. Neņ ē mā m sauļ oš anā s krē slu ar lietussargu, pludmales dvieļ us paņ ē mā m no mā jas un kā jau Palangā . Jū rā peldas maz, bet kas peldē ja Baltijas jū rā , tas ir muļ ķ ī bas, 19 - 21 grā ds ir tikai augustā tā gadā s. Un sezona vē l nav sā kusies.
Kā jau skaidrs, dzī vojā m Rodā , divas dienas un pilnī bā pieradā m, bet sā kumā tu ej un nezini, kur tiksi ā rā , uzturē š anā s beigā s krustcelē s redzē ju divus karsti somu puiš i ar karti rokā s un smē jā s, ak viņ iem bū s grū ti, tas ir kā Krievijā , ielas, joslas, kaktiņ i, strupceļ i utt. no tā iznā k krustojums un 6 ielas - pazī stama bilde...un vē l viens ā ķ is ir ielu nosaukumi tikai ielas sā kumā un beigā s...vā rdu sakot, pilsē tas mež s, nevis dž ungļ i - mazā Rodas sala, tā tad ne dž ungļ i.
Pati sala ir brī niš ķ ī ga, ir daudz interesantu vietu, kur var nokļ ū t ar kā jā m - internetā ir daudz par to, nedarī š u, bet vecpilsē ta, kā bez tā s, vienā neizkā psi dienā , tas prasī s pat trī s vai pat vairā k, un naksnī gā pilsē ta ir tā , it kā tev paš am jā runā . Un tā kam vajag un var atļ auties, kurš var braukt ar velosipē du, kurš var motorollerus un kam ir maš ī na, to var iznomā t viesnī cā , var meklē t pilsē tā , tā tad cena bija 25 eiro dienā ar pilnu apdroš inā š anu un neaizmirsti iziet no mā jas paķ ert lī dzi navigatoru, tā tad kartes izsniedz ar auto, bet navigators ir arī Ā frikā navigators, nevajadzē ja jautā t un apstā ties. . . citā di programma lieliski piemē rota ciemos - sā kot ar pludmalē m tā das ir ļ oti daudz Vidusjū ras krasta malā un gribas visu apmeklē t - peldē t, buč ot Prasonisi jū ru tas vairā k kā troksnis tū ristam, savā dā k nekas tā ds, bet vindsē rferiem tas ir viss , paradī ze, uz Egejas jū ru maz pludmales....Tā lā k baznī cas un klosterus te nevar saskaitī t, vē l ir pilis un cietokš ņ i un tā tū ristiem tauriņ u ieleja, strautu dzimtas ieleja un tamlī dzī gi...par Lindosu, ko lai saka, tas tieš ā m ir jā redz paš am - pasaka. . . pa ceļ am uz Monolitosu, pirms sasniedzam Sianas ciemu, piestā jam un izmē ģ inā m to mē ness somu - forš a lieta , bet vairā k sasodī ti dā rgi. Tā tad jū s nevarat nokļ ū t Monolithos kā pī lā rā , un viņ i to pā rdod, un, ja viņ i to pā rdod, tad viņ i to izmē ģ ina. Par vī nu neko neteikš u, garš ī gi un kur nogarš ot un kur nopirkt ir katra personī ga lieta. Pirkā m supertirgos, no lidostas tikai Carrefour, un no Lindos un Lidl, Carrefour un vietē jā , vā rdu sakot, aiziet.
Nevaru visu pā rstā stī t, iesaku viesnī cu, un, pē c maniem vā rdiem, sezona nav sā kusies, bet pilna. Sarunā joties ar viesmī li Dimu, viņ š teica, ka tā ir piepildī ta kā augustā , tas ir kaut kas sakā ms par viesnī cu. Protams, ir nepiecieš ams remonts, bet telpas ir bez aizķ erš anā s, restorā nam un bā ram nepiecieš ama pā rbū ve, piemē rota jebkurai vecuma grupai. Vē l labā k ir tas, ka nav animā cijas, 2x nedē ļ ā ir nacionā lā s dejas un karaoke, pā rē jā s dienā s - brī vī ba. Dejot ir vē rts mē ģ inā t, bet ne tik daudz ar karaoke, jaunieš iem ir daudz klubu, bā ru - bā ru iela ir ļ oti tuvu viesnī cai 5 minū tes. maksimā li lī dz tam.
Krievu ir maz, kopā ar mums bija kā di 15 cilvē ki, pā rsvarā angļ i, vā cieš i un holandieš i.
Kamē r viss kū sā , nebija ī sti iespē jams pateikt - bet tas bija lieliski.....
Родос с птичьего полета Пляж Родос Акрополь Линдос Монолитос замок Вот такие круизные корабли заходят в Родос Акрополь Линдос Вид из балкона Вид с балкона
аватар beauty1
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Es atpū tos 2010. gada septembra vidū (pā ris). Viesnī ca ir piemē rota tiem, kas apzinā ti vē las vienkā rš i atpū sties, iepazī stinā t ar sevi. Vakaros izklaides nav, bet pa salas ielā m var pastaigā ties, apbraukt 2 jū ras utt. Ē diens man patika (esmu ļ oti izvē lī ga ē diena ziņ ā , bet š ajā viesnī cā viss bija lieliski); Man patika meitenes reģ istratū rā (ī paš i blondā ). … Tomēr ▾ Es atpū tos 2010. gada septembra vidū (pā ris). Viesnī ca ir piemē rota tiem, kas apzinā ti vē las vienkā rš i atpū sties, iepazī stinā t ar sevi. Vakaros izklaides nav, bet pa salas ielā m var pastaigā ties, apbraukt 2 jū ras utt. Ē diens man patika (esmu ļ oti izvē lī ga ē diena ziņ ā , bet š ajā viesnī cā viss bija lieliski); Man patika meitenes reģ istratū rā (ī paš i blondā ). Tagad par mī nusiem: naktsmī tnes viesnī cā ir tik un tā , es redzē ju viesnī cas ar 3 *, bet ar skatu uz jū ru. Ļ oti, ļ oti, ļ oti skaļ š . Pat man, kustī bu un trokš ņ u cienī tā jam. 7 no rī ta apkalpojoš ais personā ls sā ka staigā t pa gaiteņ iem un trokš ņ ot. Sā kumā mums vannasistabā neko nelika (tikai 1 ziepes, ņ emot vē rā , ka bijā m 2) un vī nu ar augļ iem, par ko rakstī ja iepriekš ē jie š ī s viesnī cas apmeklē tā ji. ) Tikai pē c tam, kad samaksā ju dzeramnaudu. istabenei (pirmajā dienā ), tad mums pietika. Un ē damistabā ne pā rā k draudzī gs administrators vī rietis. Viņ š vakariņ ā s apmeklē tā jus sē ž uz savas subjektī vā s attieksmes, kas bija skaidri redzams. Daž iem jau iepriekš bija iecienī ta vieta, un viņ š tā s nodroš inā ja. Ļ oti garas rindas vakaros ē damistabā . Man nā cā s stā vē t un gaidī t, un daž reiz sē dē t uz ejas. Dzē rieni vakaros vakariņ ā s ir apmaksā ti (mē s ņ ē mā m brokastis+vakariņ as sistē mu). Ja gribi negribi, bet piespieda paņ emt kaut ko iedzert(iznā ca vidē ji 6eiro, š is bez vī ns). Vī rieš u apģ ē rba kods: bikses! ! ! Pievē rsiet uzmanī bu. Tū ristu kontingents: veci cilvē ki(vā cieš i, zviedrija, francija). Jaunieš u gandrī z nemaz nebija. Sauļ oš anā s krē sli visur maksā (4 eiro no cilvē ka) un dvieļ i jā ņ em lī dzi no mā jā m. Gultas veļ a tiek mainī ta ik pē c 3 dienā m, tas, godī gi sakot, bija nomā coš i. Agrā k prasī ju kaut ko nomainī t, bet pat par 5 eiro istabene atteica. Baseins ļ oti mazs un stipri smarž o pē c balinā tā ja. Strā dā lī dz 20:00. Bet tev tas nederē s, jo laiks ir lielisks un ar 2 jū rā m garlaicī gi nebū s.
Ekskursijā s nedevā mies, jo nedē ļ u pastaigā jā m pa ielā m, pā ris reizes iegā jā m vecpilsē tā pē c suvenī riem un noteikti iesaku aizbraukt uz Rodini parku. Tas ir mazs, bet tik mā jī gs, pā vi staigā , jū s redzē siet pī les, bruņ urupuč us, ū denskritumus (tas ir pilnī gi bez maksas).
Tā tad kopumā varu teikt, ka nenož ē loju, ka izvē lē jos š o viesnī cu, bet vairā k tur vairs neatgrieztos.
аватар jhgfu
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Lielā kais pluss ir ē rtā viesnī cas atraš anā s vieta. Mē s ar vī ru esam klaiņ oš anas cienī tā ji un netiecā mies pē c brī vdienā m pludmalē . Tas ir ē rti sasniedzams no centra, vecpilsē tas, ostas, ir vienkā rš i patī kami klī st pa ielā m. … Tomēr ▾ Lielā kais pluss ir ē rtā viesnī cas atraš anā s vieta. Mē s ar vī ru esam klaiņ oš anas cienī tā ji un netiecā mies pē c brī vdienā m pludmalē . Tas ir ē rti sasniedzams no centra, vecpilsē tas, ostas, ir vienkā rš i patī kami klī st pa ielā m. 3 min gā jiens vienā virzienā - Egejas jū ra, 10 min. - Vidusjū ra. Publika bija ļ oti pieklā jī ga, no krieviem - mē s bijā m tikai divi. Kad aizbraucā m, mū s aizvietoja pavisam 6 cilvē ki. Pludmales gide ir ļ oti jauka jauna sieviete. Angļ u valodā runā još as ekskursijas tepat aiz stū ra - 2 reizes lē tā k. Bet ideā li (izņ emot jū ras) ir ī rē t auto un braukt paš iem, nā kamreiz tā darī sim. Ē diens labs, daudzveidī gs, bet nedē ļ as laikā visa daž ā dī ba ir kļ uvusi garlaicī ga, jo katru dienu trauku komplekts, lai arī liels, tomē r ir vienā ds. Istabā bija augļ i un vī ns. Bet mē s ņ ē mā m viss iekļ auts. Domā ju, ka citā di tas bū tu nedaudz dā rgi, jo principā dzē rieni uz salas, tajā skaitā tikai ū dens, nav lē ti. Dzē rieni minibā rā tika atjauninā ti savlaicī gi. Mī nusi - Smē ķ ē ne tikai istabā s, bet arī blakus liftam koridorā visi dū mi nonā k istabā s, t. sk. . caur kondicionieri no balkona (bet vai tas kaut ko tī ra ? ! , ja nav paveicies dzī vot blakus smē ķ ē još am kaimiņ am (mums tas bija briesmī gi, bet viņ i atteicā s pā rcelt kaimiņ us vai mums atteica) vai netā lu no lifta. Veļ u maina ik pē c 3-5 dienā m. Ziepes - 3 dienas gandrī z bez komplekta. Jo atlikumus aiznesa kā rtē jā tī rī š anā - nā cā s pajautā t. Vanai nav ventilā cijas - atver durvis uz istabiņ a - neskatoties uz to, ka pie jū ras ir liels mitrums - ne ledus. Istabene skaļ a, agri sā k trokš ņ ot. Ielauž as istabā , pat ja karā jas zī me "netraucē t" Administrators ē damistaba tieš ā m sē ž pē c viņ a ieskatiem, bet ja tu iebilsti vai vienkā rš i prasi citu vietu, viņ i iebilst reti, parasti tā pē c, ka tiek ietaupī ta vieta, kad ir cilvē ku pieplū dums. Tieš ā m griež os uz ē damistabu, bet mums kaut kā izdevā s sanā k tā , ka gandrī z nekad nestā vē jā m. Animā cija gandrī z nulle. Bē rniem, manuprā t, vispā r nekas nav pielā gots, bet tas ir jā precizē . Baseins sī ciņ š , bet kam tas divos vajadzī gs jū ras? ! Vispā r es liktu 2-3 zvaigznes. Un tomē r mums patika, bet, ja atkal aizbrauktu uz Rodu, tad pamē ģ inā tu citu viesnī cu, lai gan apmē ram tajā paš ā rajonā (pirmkā rt ventilā cijas un dū mu dē ļ , tā di mē s esam saudzī gi).


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Rodas osta
Novērtējums 9.8
Grieķija, par. Rodas
Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats, Transports
Rodas vecpilsēta
Novērtējums 9.8
Grieķija, par. Rodas
Arhitektūra, Stats

Городской отель с компактной территорией в пешей доступности от г. Родос, на второй линии, через дорогу от пляжа. Открыт в 1988 году, реновация отеля прошла в 2018 году. Состоит из одного 7-этажного здания. Общая площадь территории — 10 000 м2. Легкая развлекательная программа. Подойдет всем, кто хотел бы сочетать пляжный отдых с активными путешествиями и прогулками. Рекомендуется для пар и самостоятельных путешественников.

Atrašanās vieta Отель расположен в 18 км от аэропорта, в 500 м от порта Мандраки, в 700 м от старого г. Родос, в 100 м от пляжа. Автобусная остановка в 50 отеля.
Pludmales apraksts До пляжа 100 метров (через дорогу от отеля). Протяженность пляжа — 2 км. Вход в море: галечный. Пляжные полотенца (бесплатно) — депозит.
  • 2. rinda
  • pilsētas pludmale
  • oļu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, экскурсионное бюро, услуги по глажке одежды (платно), room service (платно), факс/ксерокопирование, интернет уголок (платно), ноутбук / планшет (по запросу, платно), Wi-Fi доступ в Интернет на территории отеля и в номерах (бесплатно, с низкой скоростью, высокоскоростной интернет за дополнительную плату), магазины, ТВ-уголок, 1 бар, 1 ресторан (диетическое меню, по запросу), 1 открытый бассейн с пресной водой, у бассейна зонтики, шезлонги: бесплатно, полотенца: под депозит.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Водные виды спорта платно, вечернее шоу бесплатно (5 раз в неделю).
  • džakuzi
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 215 номеров.

Istabās

Кондиционер с индивидуальным управлением (бесплатно), ванная комната с ванной, фен, Wi-Fi доступ в Интернет (низкая скорость бесплатно, высокая скорость за дополнительную плату), спутниковое телевидение с 40 каналами (бесплатно), телефон с прямым набором номера, сейф (платно), мини-холодильник (ежедневное пополнение мини-бара — all inclusive, бесплатно), набор для приготовления чая и кофе (бесплатно), балкон / терраса, room service.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris  FREE 
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • tējas/kafijas automāts  FREE 
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese 3, Gen. Griva str, 85100, Rhodes, Greece
Tālruņi: Tel.: +30 22410 22781
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги yes. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.