Mitsis La Vita Beach Hotel 4*– Atsauksmes

3
Novērtējums 8.310
8.0 Numurs
9.0 apkalpošana
9.0 Tīrība
8.7 Uzturs
8.3 Infrastruktūra
Viena no galvenajām viesnīcas priekšrocībām ir tās atrašanās vieta netālu no pludmales un netālu no Rodas vēsturiskā centra. Papildus Mitsis La Vita piedāvā kvalitatīvas puspansijas maltītes, spa centru, sālsūdens baseinu un pakalpojumus bērniem: rotaļu laukumu un bērnu sēdeklīti restorānā. Atvērts 1965. gadā, renovēts 2015. un 2018. gadā. Teritorijas kopējā platība 1400 m2. Sastāv no vienas 7 stāvu ēkas. 2018. gadā atjaunotie viesi var baudīt bezmaksas Wi-Fi un jaunus televizorus numurā. Viesnīca ir piemērota aktīviem tūristiem, kuri vēlas apvienot peldēšanos jūrā ar ekskursijām vai patstāvīgu apkārtnes izpēti.Vairāk →
аватар Nyushka26
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pē rn atpū tā mies Mitsis Grand. Š ajā objektī vu apsvē rumu dē ļ nolē mā m iet lē tā k un jautrā k. Mē s jau zinā jā m, ko sagaidī t no salas un atraš anā s vietas. Istabiņ a tika iedota ar nelielu balkoniņ u un skatu uz jū ru (pē c biļ etes), uz balkona tika novietots neliels galds un krē sli. … Tomēr ▾ Pē rn atpū tā mies Mitsis Grand. Š ajā objektī vu apsvē rumu dē ļ nolē mā m iet lē tā k un jautrā k.
Mē s jau zinā jā m, ko sagaidī t no salas un atraš anā s vietas.
Istabiņ a tika iedota ar nelielu balkoniņ u un skatu uz jū ru (pē c biļ etes), uz balkona tika novietots neliels galds un krē sli.
Istaba nav liela, daudz mazā ka par lielo. Tī rs un pieticī gs. Bija pieejami dvieļ i un kosmē tika. Gultas bija atseviš ķ as (devā s kopā ar draugu).
Atpū š oties Grandē , uz animā ciju ieradā s atpū tnieki no La Vita un citas viesnī cas, bet nu viss ir mainī jies, š is serviss vairs nestrā dā . Viss tikai La Vita teritorijā . Teritorija diezgan minia, tiem, kas nā k nakš ņ ot.
Viesnī ca atrodas ļ oti ē rti, netā lu no Egejas jū ras, neliela pastaiga un parā dī sies Vidusjū ra, mierī gā ka. Visur ir daudz veikalu un kafejnī cu.
Brokastis vienmē r ē dā m viesnī cā , brokastis var saukt par daudzveidī gā m: smalkmaizī tes, pankū kas, pankū kas, olu kultenis, olu kultenis, vā rī tas olas, pupiņ as, kartupeļ i, desiņ as, sagrieztas desas un siera š ķ ē les, olī vas, gurķ i un tomā ti, apelsī ni, greipfrū ti, tē ja, kafija, kakao, š ķ ī stoš ā s sulas. . .
Izmantojā m sabiedrisko transportu (biļ etes no 1 eiro lī dz 2x atkarī bā no virziena). Pavisam tuvu bija autobusa pietura, celiņ š uz Lindosu nav tuvu un biļ ete jau maksā.5 eiro, bet vienalga lē tā k nekā taksi un ī rē tu auto.
Bija prieks vē lreiz apmeklē t vietas, kuras jau iemī ļ ojā m.
аватар o-riana
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Braucā m kopā ar vī ru, iepriekš ē jā dienā paņ ē mā m biļ eti, cena mums derē ja. Mū s atveda uz viesnī cu lī dz 9:00 un uzreiz izmitinā ja. Paveicies. Bija brī vas istabas. Tomē r sezonas sā kums, lai gan uz salas un viesnī cā jau ir daudz tū ristu. … Tomēr ▾ Braucā m kopā ar vī ru, iepriekš ē jā dienā paņ ē mā m biļ eti, cena mums derē ja.
Mū s atveda uz viesnī cu lī dz 9:00 un uzreiz izmitinā ja. Paveicies. Bija brī vas istabas. Tomē r sezonas sā kums, lai gan uz salas un viesnī cā jau ir daudz tū ristu...
Mums iedeva istabiņ u ar skatu uz jū ru un nelielu balkoniņ u (ī paš i prasī ju, jo smē ķ ē ju). Istaba ir ļ oti vienkā rš a, nav daudz ko aprakstī t. Bija tī rs, kā rtī gs, tehnika darbojā s klusi (ledusskapis un kondicionieris), vannasistabā ielikta laba kosmē tika.
Informatī vajā sanā ksmē mū su gide Oksana teica, ka vakariņ osim nevis Mitsis Grand 5*, kā mums solī ja tū risma aģ entū rā , bet 4* Mitsis Petit Palace viesnī cā . Nebijā m ī paš i satraukti, jo nebija ar ko salī dzinā t. Tā pat nav iespē jams izmantot Grand teritoriju. Kam tas ir svarī gi, labā k zinā t iepriekš , lai nesabojā tu garastā vokli uz vietas! Atkal, tas mū s pā rā k nesatrauca. Zinā jā m, ka var izmantot baseinu un animā ciju, bet neplā nojā m to izmantot. La Vita tika izvē lē ta ī paš i, lai ceļ otu pa salu, nevis sē dē tu pie baseina. Mums bija tikai nedē ļ a, un š ķ ita, ka ar to ir par maz. . .
Jū ra ir ļ oti tuvu, un ir divas: Egejas jū ra un Vidusjū ra. Vidusjū rā ū dens jau bija patī kams, peldē jā s katru dienu, Egejas jū rā neuzdroš inā jā s.
Es atgriezī š os pie ē diena. Tas ir labs! Nav jē gas tagad visu uzskaitī t, ir daudz sā tī gu, garš ī gu grieķ u ē dienu. Interesanti, kā ds ē diens viņ iem ir 5 zvaigž ņ u kategorijā ?
Atnā cā m uz restorā nu Petita, mū s, tā pat kā viesnī cā dzī vojoš os, apsē dinā ja menedž eri.
Blakus atrodas Rodas pilsē ta, Osta, kā arī autobusu pieturas, kur pietur autobusi, kas var aizvest uz Lindosu, Kamirosu un citā m vietā m. No turienes kursē arī bezmaksas autobuss uz Faliraki ū dens atrakciju parku.
аватар anet_i
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Komentā ri par viesnī cas aprakstu: 1. TV satelī ti ir 5 grieķ u kanā li. mē s to vairs nevarē jā m iestatī t 2. mū su numuriņ ā nedarbojā s kondicionieris, bet tā kā viesnī ca atrodas pie Egejas jū ras, no kurienes vienmē r pū š veldzē još s vē jiņ š , tad bija ē rti ar atvē rtiem logiem istabā Viesnī cas atraš anā s vieta tieš ā m lieliska. … Tomēr ▾ Komentā ri par viesnī cas aprakstu:
1. TV satelī ti ir 5 grieķ u kanā li. mē s to vairs nevarē jā m iestatī t
2. mū su numuriņ ā nedarbojā s kondicionieris, bet tā kā viesnī ca atrodas pie Egejas jū ras, no kurienes vienmē r pū š veldzē još s vē jiņ š , tad bija ē rti ar atvē rtiem logiem istabā
Viesnī cas atraš anā s vieta tieš ā m lieliska. Pā ri ceļ am ir Egejas jū ra, ar piecu minū š u gā jienu otrā virzienā - Vidusjū ra.
Gandrī z aiz stū ra ielu bā ri, 15 minū tes lī dz vecpilsē tai.
Ē diens:
Brokastis - mums viss der. izvē le ir laba. 2 veidu olu kultenis, bekons, desiņ as, dā rzeņ i, kartupeļ i, smalkmaizī tes, pankū kas, jogurts, konservē ti un svaigi augļ i, piens, graudaugi, musli, medus, daž ā da veida ievā rī jumi)
vakariņ ā s izvē le vienkā rš i krā š ņ a, katru dienu kaut kas jauns, vienmē r nacionā lā virtuve. un ļ oti garš ī gi!
Visiem numuriem (izņ emot tos, kas atpū š as pret kaimiņ u viesnī cu) nav balkonu, bet vakarā uz balkona uz Egejas jū ru bū s diezgan vē ss, mums pietika ar atvē rtu logu. No ž ā vē tā jiem ir lī dzī gs pā rnē sā jams ž ā vē tā js, un vannas istabā var vilkt virvi
Kopumā bijā m ļ oti apmierinā ti.
фен вмд из окна справа (Эгейское море) вид из окна


VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Rodas osta
Novērtējums 9.8
Grieķija, par. Rodas
Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats, Transports
Rodas vecpilsēta
Novērtējums 9.8
Grieķija, par. Rodas
Arhitektūra, Stats

Один из главных плюсов отеля — его расположение рядом с пляжем и недалеко от исторического центра Родоса. Помимо этого, Mitsis La Vita предлагает качественное питание «Полупансион», спа-центр, бассейн с морской водой и услуги для детей: игровую площадку и детское кресло в ресторане. Открыт в 1965, реновирован в 2015 и 2018 году. Общая площадь территории — 1 400 м2. Состоит из одного 7-этажного здания. После реновации в 2018 году гости могут пользоваться бесплатным Wi-Fi и новыми телевизорами в номерах. Отель подойдет активным туристам, которые желают совместить купание в море с экскурсиями или самостоятельным исследованием окрестностей.

Atrašanās vieta Отель расположен в 2 км от Старого г. Родос, в 1 км от центра г. Родос, в 15 км от аэропорта Родоса, в 500 м от порта Мандраки.
Pludmales apraksts Общественный галечный пляж в 100 м от отеля. Между отелем и пляжем проходит дорога. Протяженность пляжа — 500 м. Вход в море: галечный.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • oļu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, камера хранения багажа, факс/ксерокопирование, Wi-Fi доступ в Интернет (низкая скорость бесплатно, высокая скорость за дополнительную плату), ежедневная уборка номера, услуги по глажке одежды (платно), 1 ресторан, 1 бар, 1 открытый бассейн с морской водой без подогрева (50 м2).

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Библиотека.
  • ūdens aktivitātes
Telpu apraksts

В отеле 126 номеров: Double Garden View (20 м2, макс. 3 чел.).

Istabās

Wi-Fi доступ в Интернет (низкая скорость бесплатно, высокая скорость за дополнительную плату), сейф (платно), мини-холодильник, индивидуальный кондиционер (бесплатно), набор для приготовления кофе и чая (бесплатно), спутниковое ТВ, телефон, ванная комната, фен, балкон.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris  FREE 
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • tējas/kafijas automāts  FREE 
  • ledusskapis
  • modināšanas pakalpojums
  • balkons/terase
Adrese 28, Papanikolau str,, Rhodes, Greece
Tālruņi: Tel.: +30 22410 24911
Fax: +30 22410 24912
Tīmekļa vietne: Mitsis La Vita Beach Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.