Lindos Princess Beach Hotel 4*– Atsauksmes

21
Novērtējums 8.210
pamatā
21 atsaukt
№5 viesnīcas reitingā Rodas
9.1 Numurs
8.4 apkalpošana
8.4 Tīrība
7.8 Uzturs
8.6 Infrastruktūra
Viesnīca sastāv no galvenās 4 stāvu ēkas (2 lifti) un 2 stāvu bungalo kompleksa. Viesnīca celta 2002. gadā, pēdējā rekonstrukcija tika veikta 2007. gadā. Viesnīcu komplekss ar attīstītu infrastruktūru, labu numuru skaitu. Kvalitatīvs serviss un daudzveidīgs ēdiens. Aktīvā animācija dienas laikā un daudz izklaides bērniem. Viesnīca piedāvā papildu pakalpojumus ģimenēm ar bērniem līdz 3 gadu vecumam. Mierīga vakara animācija. Pludmale ir apzīmēta ar Zilo karogu. Ieteicams aktīvām ģimenēm ar bērniem.Vairāk →
аватар 30042007
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Atpū tā s ar mammu un bē rniem (7 un 9 gadi). Augustā doties uz Rodu ir paš nā vī ba. Ē nā.42, restorā nā ar gaisa kondicionē tā ju 32 grā di. Uz ekskursijā m tā dā inferno grū ti. Blakus ir tikai Lindos, taksis 12eo 10 min brauciens, izbaudī jā m vizinā š anos ar ē zeļ iem (5eo no cilvē ka) un apskatī jā m Akropoli. … Tomēr ▾ Atpū tā s ar mammu un bē rniem (7 un 9 gadi). Augustā doties uz Rodu ir paš nā vī ba. Ē nā.42, restorā nā ar gaisa kondicionē tā ju 32 grā di. Uz ekskursijā m tā dā inferno grū ti. Blakus ir tikai Lindos, taksis 12eo 10 min brauciens, izbaudī jā m vizinā š anos ar ē zeļ iem (5eo no cilvē ka) un apskatī jā m Akropoli. Viesnī ca liela, numuriņ i lieli un ē rti, tī ra labi, jū ra tī ra. Tas ir viss, kas bija labs. Odu ir daudz, vajag odu atbaidī š anas lī dzekli. MILZĪ GI mī nusi: ē diens, pirms ē š anas tas viss jā smarž o, daudz skā bs, izvē le ļ oti slikta, viss mē rcē s, un protams ā tri saskā b, olas neē da - daudzi viesnī cā saindē jā s un ne jau bē rniš ķ ī gi, paņ ē ma frī kartupeļ us, makaronus un to, kas tiek gatavots uz grila jū su priekš ā , un tas ir par TĀ DU naudu. Saldumi ir ļ oti vienmuļ i biskvī ts un putukrē jums no aerosola bundž ā m, augļ i vispā r kauns, ā boli, persiki, ja ir laiks, vī nogas, arbū zs un melone, kas nereti arī vietā m sabojā jas, un tas ir VISS! Ja ierodaties vakariņ ā s 20.00, tad gaidiet rindā uz brī vu galdiņ u. Vī ns ir muļ ķ ī bas! Restorā nā pie baseina arbū zus sagriež no 12 lī dz 15, bet tie nav garš ī gi. Skā bie tomā ti uz bē rnu galda - tas ir normā li. Ē diens ļ oti neapmierinoš s! ! ! Telpā s ir tikai š ķ idrā s ziepes, nav ne š ampū na, ne cietā s ziepes. Mū su bē rniem animā cija nepatika, viņ i paš i kū leņ oja pa slaidiem. Akmeņ i jū rā noguruš i, lai gan bija č ī bā s, ieeja dziļ a, neē rta. Sauļ oš anā s krē sli nav problē ma, jū s jebkurā laikā atradī sit tukš u. Baseinus netī ra, turklā t uz tilta zā ģ ē ja metā lu, viss lidoja ū denī , un no rī ta bē rni iet uz turieni peldē ties! Nedod Dievs tavs bē rns tur saslimst! Daž iem kaimiņ iem meitene ir smagi saindē jusies ar pā rtiku, un grieķ u pediatre saka: viņ a pā rkarsusi saulē ; pā rē jiem kaimiņ iem ir puika ar MONONUKLEOZI, un viņ š saka: viss č um un netaisa pat asins analī zes, nemaz nerunā jot par pareizu diagnozi un ā rstē š anu! Mē s ļ oti atvainojamies, ka ieradā mies š eit! Un daudziem ir tā ds pats viedoklis.
море чистое территория отеля территория отеля рецепшен бассейн, горки бассейн, горки бассейн ужин
аватар sadlmso5
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Krā š ņ ā viesnī ca "Lindos princeses" ir liela, zaļ a un sakopta teritorija, draudzī gs, uzmanī gs un smaidī gs personā ls, ļ oti daudzveidī ga virtuve, un visa kā pā rpilnī bā , lai arī kurā laikā atnā ktu, daudz augļ u no 10. … Tomēr ▾ Krā š ņ ā viesnī ca "Lindos princeses" ir liela, zaļ a un sakopta teritorija, draudzī gs, uzmanī gs un smaidī gs personā ls, ļ oti daudzveidī ga virtuve, un visa kā pā rpilnī bā , lai arī kurā laikā atnā ktu, daudz augļ u no 10.12 sugas, viesnī cā bija daudz cilvē ku, bet vietas restorā nā vienmē r bija, pludmale lieliska, smilš aina, jū ra lieliska, tī ra un silta 22-24 grā di. Ļ oti krā š ņ a vakara animā cija, tikko saņ ē mā m liels prieks, vai nu forš s humors, vai krā sains mū zikls, vai vienkā rš i pozitī vu emociju vē tra. Istabas arī bija labas, lielas un ar milzī gu terasi, tū risti arī ļ oti slavē ja bungalo, katrā istabā ir mini ledusskapis pildī ts ar daž ā diem bezalkoholiskajiem dzē rieniem katrai gaumei (bez maksas) un papildinā ts katru dienu. . platformas u. c. . Viesnī cā ir apsildā ms baseins, kā arī sauna, hammam, dž akuzi, pirms vakariņ ā m ieturē jā m pauzi Nobeigumā es gribu teikt, ka lieliska viesnī ca, Eiropas pakalpojumu kvalitā te.
аватар albertsmol
Uz Grieķ iju devā mies pirmo reizi. Š ī valsts mani ir piesaistī jusi un vilinā jusi jau no bē rnī bas. . . Senā s Grieķ ijas mī ti (obligā ti brī niš ķ ī gas padomju karikatū ras, kas filmē tas par š o mī tu tē mā m), senā arhitektū ra, skaistā daba. … Tomēr ▾ Uz Grieķ iju devā mies pirmo reizi. Š ī valsts mani ir piesaistī jusi un vilinā jusi jau no bē rnī bas. . . Senā s Grieķ ijas mī ti (obligā ti brī niš ķ ī gas padomju karikatū ras, kas filmē tas par š o mī tu tē mā m), senā arhitektū ra, skaistā daba. . . Un, protams, slavenais ". . . Grieķ ijā ir viss" : )) Kopumā manas cerī bas attaisnojā s "par simts procentiem", kā saka! Daudz neizplatī š os - rakstiet, atbildē š u uz visiem jautā jumiem.
Ceļ ojuma laiks: 12.06 - 23.06. 2012
Lidojums, transfē rs - lieliski. Paldies Biblio Globus un Belion Tour.
Viesnī ca "Lindos Princess" izvē lē ta pē c draugu ieteikuma un atsauksmē m internetā . Deklarē tais "4" attaisnojas, bet mums, ne izsmalcinā tiem tū ristiem, vispā r ī stais "5") Viesnī cā viss ir brī niš ķ ī gi: naktsmī tne, serviss, numuriņ i. Lieliska teritorija: skaista, tī ra, kopta. Bū tu vairā k zaļ umu, bet š is "darī jums" nā ks ar laiku. viesnī ca ir jauna (celta 2002. gadā ). Oļ u pludmale man ī sti nepatika - tā ir liela, bet kaut kā ne pā rā k kopta, salī dzinot ar pā rē jo teritoriju, iespē jams, tā pē c, ka galvenais kontingents ir itā ļ i, vā cieš i, briti, kuri, kā zinā ms, ir lieli fani baseini : )) Sauļ oš anā s krē sli un saulessargi ir bez maksas un pludmalē un baseinos.
Ē diens ir izcils un, man š ķ iet, visā m gaumē m. Labi paveikti viesmī ļ i! Nezin kā pē c grieķ us sauc par slinkiem? ? ? Mū su viesmī ļ i vienmē r bija draudzī gi un griezā s kā vā veres ritenī ))
Dzē rieni bā ros pieklā jī gi, alus garš ī gs. Saldē jums uzkodu bā rā un restorā nā ir bez maksas.
Istaba ir plaš a un patī kamos zilos toņ os. Mū su meitai (11 gadi) tika nodroš inā ta saliekamā gulta ar lielisku matraci. Minibā rs tiek papildinā ts bez maksas ik pē c divā m dienā m. Seifs istabā tiek apmaksā ts (30 eiro par 12 dienā m). Istabu uzkopš ana ir lieliska katru dienu, neatkarī gi no tā , vai atstā jat pā ris eiro vai nē . Gaisa kondicionieris darbojā s labi. Televizors ir mazs, bet mums tas nebija svarī gi. Krievu valodā ir tikai viens kanā ls - "RTR Planet".
Noteikti nomā jiet automaš ī nu! Vestibilā (pie "reģ istratū ras") sē ž "Rhodos Car" pā rstā vis Anastasio kungs. Viņ š runā krieviski. Lielisks puisis. Auto klase "Nissan Micra" maksā.35 eiro diennaktī . Ja vairā k par dienu, tad lē tā k. Tiesa, benzī na cena "kož " - 1.70 eiro par litru "95. ". Vispirms uz divā m dienā m paņ ē mā m automaš ī nu un gida pavadī bā apceļ ojā m gandrī z visu salu. Un pē c pā ris dienā m viņ i saprata, ka vē las apskatī t vē l daž as vietas un paņ ē ma maš ī nu uz citu dienu. Ja jums ir navigators, ņ emiet to. Rodā ir grū ti apmaldī ties (salas garums ir 76 km, platā kajā vietā.36 km), tač u, nogriež oties no galvenajiem tū ristu ceļ iem, ļ oti palī dzē ja navigators. Cik skaista Rodas sala! Papildus Lindosai, Rodai un citā m tū ristu iecienī tā m vietā m OBLIGĀ TI jā apmeklē tā saucamais "divu jū ru skū psts", kur saplū st Vidusjū ra un Egejas jū ra - neaizmirstams piedzī vojums garantē ts!!!!!!! ! ! ! !
Viesnī cas animatori ir jauni puiš i. Š ķ iet, ka tas ir aktī vs. Bet bū tī bā visa viņ u programma ir paredzē ta itā ļ iem, britiem un vā cieš iem. Lai gan ir viens puisis un viena meitene, kas runā krieviski. Mē s neesam animā cijas programmu cienī tā ji, tā pē c mē s no tā necietā m daudz. Reiz vakarā viņ i devā s pie burvja, bet š ajā gadī jumā viss ir skaidrs bez vā rdiem.
Viesnī cā strā dā krieviski runā još i darbinieki: reģ istratū rā ir meitene vā rdā Barbara, galvenajā restorā nā ir viesmī le Marija, kā arī ir puisis Ivans (sā kotnē ji no Moldovas), kurš palī dz atnest koferus utt. LIELS PALDIES viņ iem visiem! ! ! Kopumā viss viesnī cas personā ls ir ļ oti draudzī gs, vienmē r ar smaidu un vienmē r gatavs palī dzē t. Elementā ru frā ž u zinā š anas angļ u valodā nenā ks par ļ aunu. Un ja iemā cī sies pamatfrā zes grieķ u valodā (č au, uz redzē š anos, paldies utt. , utt. ), tad grieķ i pret tevi izturē sies, man likā s, ī paš i silti.
Ir pieejama bē rnu animā cija. Mū su meita negā ja uz bē rnu klubu, bet bē rnu animatori vienmē r bija redzami, vienmē r jaucā s ar bē rniem.
Kopumā viesnī ca, protams, ir paredzē ta ģ imenē m - viss tiek darī ts š im nolū kam. Jaunieš iem š eit bū s garlaicī gi. Bet, ja jums patī k klusas relaksē još as brī vdienas - jū s esat š eit.
Blakus viesnī cai ir veikali, tavernas. Ja ceļ ojat pa salu ar automaš ī nu, pusdienojiet daudzos krodziņ os un vē lams mazā s pilsē tā s vai ciematos. Š eit cenas ir zemā kas, un atmosfē ra ir siltā ka. Bet porcijas visos grieķ u restorā nos, kafejnī cā s un tavernā s ir milzī gas!! !
Un sava pā rskata beigā s es atkā rtoju: es ar prieku ieteiktu š o viesnī cu visiem relaksē još u ģ imenes brī vdienu cienī tā jiem.
Вид из нашего номера Вид из нашего номера Территория 1 Главный корпус Вход в отель Территория 2 Территория 3
аватар olechka_g
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Gan vī rs, gan dē ls 13 gadus vecs, un, protams, es biju ļ oti apmierinā ta ar pā rē jo. Liela teritorija, plaš i numuriņ i, viesnī ca jauna, apkalpoš ana laba, ē dinā š ana arī . Jā , viss ir vienkā rš i brī niš ķ ī gi. … Tomēr ▾ Gan vī rs, gan dē ls 13 gadus vecs, un, protams, es biju ļ oti apmierinā ta ar pā rē jo. Liela teritorija, plaš i numuriņ i, viesnī ca jauna, apkalpoš ana laba, ē dinā š ana arī . Jā , viss ir vienkā rš i brī niš ķ ī gi. Iesaku ģ imenē m ar bē rniem. Jū ra ļ oti tī ra, pludmali tī rī ja katru dienu, ieeja jū rā lieli oļ i, bet nopirku č ī bas un viss. Viesnī cas veikali ir lē ti suvenī ru ziņ ā (Rodā un Lindosā viss ir dā rgā ks), runā krieviski. Daž i padomi: paņ emiet pagarinā tā ju ar vairā kā m rozetē m (mū su istabā bija viena brī va izeja un ļ oti ž ē l, labi, ka vienmē r ņ emu pagarinā tā ju); minibā rs istabā ir bez maksas (lietoš ana: pie sienas piestiprinā ts attaisā mais vannas istabā ). Dzeramnaudu atstā ja katru otro dienu, labi iztī rī ja, neatkarī gi no naudas. Braucā m 2 ekskursijā s: salas dienvidos (“Salas brī numi”) un Rodā - bijā m apmierinā ti gan ar gidiem, gan ekskursiju (gribē jā m ne tikai apceļ ot salu, bet arī lai mums pastā sta). Un tad ar autobusu (1.6e) devā mies uz Lindosu. Viesnī cā ir autobusu pietura, ir grafiks, kursē apmē ram katru stundu (punktualitā te nav viņ u stiprā puse, labā k ierasties agrā k un noteikti palē ninā t autobusu). Tam ir skrieš anas lī nija (kur tā iet). Uz Rodu uz krastmalu nogā dā s autobuss (5.5e), vecpilsē ta ir ē rti sasniedzama. Pat viesnī cā restorā nā rī ta kafiju, pusdienā s un vakarā viesmī ļ i atnes vī nu un ū deni (jums jā pasaka, kā ds vī ns tu bū si: balts, rozā vai sarkans, un viņ i tevi ievedī s. krū ze), no rī ta kafija termosā un piens tai arī smē rē jam. Tu pats izlej savu alu. Š eit, patī k, un visas funkcijas.
Brī niš ķ ī ga viesnī ca. Priecī gus svē tkus visiem!
P. S. Es lasī ju daudz atsauksmju par zā dzī bā m Rodas viesnī cā s un viesnī cā mū s brī dinā ja gidi, tā pē c noteikti paņ emiet seifu (3 reizes dienā ) un ievietojiet tajā visu: dokumentus, naudu, pat kameru ar telefoniem ( ja neņ em lī dzi). viesnī cas nebija, bet kas zina.
Un tomē r tas neattiecas uz viesnī cu. Uzņ ē mē ja puse ir Beleon tū re, kaut kā da neuzmanī ba. Izbraukš anas dienā uz lidostu ar mū su maš ī nu aizbrauca vē l kā ds, uzvā rdu pat neprasī ja. "Vai tu esi lidostā ? - Ejiet". Un viņ iem bija jā dodas tikai pē c 2 stundā m, viņ i arī ir dī vaini cilvē ki. Ja tev ir izbraukš ana 5, kā pē c jā brauc pulksten 3.5 stundas pirms izlidoš anas. Meitenes reģ istratū rā - labi darī ts, palī dzē ja tikt cauri Valentī nai. "Pagaidi, jū su autobuss tikko kavē jas. " Mē s gaidā m autobusu, zvanot viņ ai ik pē c 10 minū tē m. Pirms izlidoš anas 2 stundas (1 stunda lī dz lidostai). Viņ a pē kš ņ i jautā : "Kā ds ir tavs uzvā rds? " (Es viņ ai jau teicu 5 reizes iepriekš ). Tur tas bija – ak, un sā kā s tracis. Un mū su reiss ir parasts Aeroflot, neviens negaidī s. Bet viņ i tomē r labojā s, reģ istrā cija nebija slē gta, gaidī ja mū s. Lidostā mū s sagaidī ja Beleon tour pā rstā vis, un mē s skrē jā m. Tas izdevā s pē dē jā brī dī . Viss ir labi, ja labi beidzas, bet. . .
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Lieliska viesnī ca, simpā tiska, ē rta, dzī vespriecī ga (animā cija 10 balles) Eiropas stilā . Draudzī gs personā ls, ļ oti uzmanī gi un gā dī gi grieķ i. Jū s to nenož ē losiet, mē s noteikti uz turieni dosimies vē lreiz, mē s neredzē jā m visu salu, tā ir interesanta valsts, es gribu tur atgriezties. … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca, simpā tiska, ē rta, dzī vespriecī ga (animā cija 10 balles) Eiropas stilā . Draudzī gs personā ls, ļ oti uzmanī gi un gā dī gi grieķ i. Jū s to nenož ē losiet, mē s noteikti uz turieni dosimies vē lreiz, mē s neredzē jā m visu salu, tā ir interesanta valsts, es gribu tur atgriezties. Š ī viesnī ca ir viena no labā kajā m viesnī cā m Rodā , ī paš i brī vdienā s ar bē rniem. Mē s iesakā m apmeklē t Tilos salu, tas ir mazs brī nums. Viesnī cas gide Sveta no (Beleon Tuors) strā dā.3-, Edgors un Yulechka ir brī niš ķ ī gi krievvalodī gie animatori 10 punkti, animā cija strā dā ļ oti profesionā li 24 stundas diennaktī .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар lisorikkk
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tā mies ar visu ģ imeni, diviem pieauguš ajiem un bē rniem 9 gadi un 1.5 upes. Ļ oti apmierinā ts, laipns personā ls, tī ri un plaš i numuriņ i, labs ē diens, tī ra jū ra, milzī ga teritorija. Noī rē jā m auto, apceļ ojā m salu, ļ oti ē rti un nekā das ekskursijas nevajag. … Tomēr ▾ Atpū tā mies ar visu ģ imeni, diviem pieauguš ajiem un bē rniem 9 gadi un 1.5 upes. Ļ oti apmierinā ts, laipns personā ls, tī ri un plaš i numuriņ i, labs ē diens, tī ra jū ra, milzī ga teritorija. Noī rē jā m auto, apceļ ojā m salu, ļ oti ē rti un nekā das ekskursijas nevajag. Mē s iesakā m visiem, ī paš i ģ imenē m ar bē rniem. Atpū ta SUPER.
аватар maryklin
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca ir ļ oti laba. Teritorija ir milzī ga, tā pē c pat ar lielu cilvē ku pū li nav pū ļ a sajū tas. Ē diens garš ī gs, personā ls draudzī gs. Mums bija istaba 1. stā vā bungalo - diezgan plaš a, ne mums, ne bē rniem (15 un 8) nebija š auru. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir ļ oti laba. Teritorija ir milzī ga, tā pē c pat ar lielu cilvē ku pū li nav pū ļ a sajū tas. Ē diens garš ī gs, personā ls draudzī gs. Mums bija istaba 1. stā vā bungalo - diezgan plaš a, ne mums, ne bē rniem (15 un 8) nebija š auru. Manuprā t, veiksmī gā kie bungalo ir 10 un 11: tuvu jū rai, baseiniem un bā riem. Televī zijā tikai RTR planē ta (no krievvalodī gajiem). Jū ra ir vienkā rš i skaista, ļ oti tī ra un silta. Velti devā mies ekskursijā uz Lindosu un Rodu - nokļ uvā m paš ā karstumā zem vissiltā kā s saules ar nesvarī gu gidu. Un Lindosā vajag kā pt kalnā ar risku ieslī dē t jū rā vai vecpilsē tā (nav ž ogu). Tā pē c ar bē rniem - neiesaku. Ir iespē ja iznomā t automaš ī nu un braukt pa salu. Jū s varat iznomā t automaš ī nu ar gida palī dzī bu vai tieš i viesnī cas vestibilā , salī dzinot, kur tas ir lē tā ks. Kopumā es patieš ā m izbaudī ju savu atvaļ inā jumu. Pat animā cija.
Animā cijas komanda bija neuzbā zī ga, tač u izklaidē ja no sirds, bez pienā kumiem.
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
no 15 dienā m slimojā m 8 dienas, temperatū ra zem 39, un bronhī ts. … Tomēr ▾ no 15 dienā m slimojā m 8 dienas, temperatū ra zem 39, un bronhī ts.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Divas dienas pē c atgrieš anā s no Rodas bijā m kopā ar 5 gadī gu bē rnu, kopē jais iespaids bija labs. Kas attiecas uz viesnī cu, tad tā attaisnoja visas cerī bas, man viss ļ oti, ļ oti patika no reģ istrā cijas lī dz izlidoš anai lī dz lidostai. … Tomēr ▾ Divas dienas pē c atgrieš anā s no Rodas bijā m kopā ar 5 gadī gu bē rnu, kopē jais iespaids bija labs. Kas attiecas uz viesnī cu, tad tā attaisnoja visas cerī bas, man viss ļ oti, ļ oti patika no reģ istrā cijas lī dz izlidoš anai lī dz lidostai. Istabiņ ā s, protams, ir neliela, bet...dzirdamī ba (un to var piedzī vot ). Un viss pā rē jais ir lieliski! Pats O. Rods mums ī sti nepatika, vienī gais, kas mū s pā rsteidza, bija divu jū ru saplū š ana. Sala mums š ķ ita garlaicī ga (bet tā di ir mū su iespaidi), un daudzi ir pilnī bā sajū smā . Tā pē c, ja izvē lē jā ties š o viesnī cu, droš i dodieties, jū s nebū siet vī luš ies! ! Izbaudi brī vdienas
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар lena1111
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Uzreiz jā saka, ka mums viss patika un bē rni negribē ja atgriezties. Viesnī ca, protams, neiztur stabilu č etri pret 5. No mī nusiem ir ļ oti maz apstā dī jumu - 3 koki pie pludmales ir blī vi (tur var gulē t ē nā ), pā rē jie ir palmas un krū mi. … Tomēr ▾ Uzreiz jā saka, ka mums viss patika un bē rni negribē ja atgriezties. Viesnī ca, protams, neiztur stabilu č etri pret 5. No mī nusiem ir ļ oti maz apstā dī jumu - 3 koki pie pludmales ir blī vi (tur var gulē t ē nā ), pā rē jie ir palmas un krū mi. Pludmale mazi un lieli oļ i, mans mazais 1.9g č ī bas nenovilka, jo viņ am sā pē ja staigā t, bet mani vecā kie un pieauguš ie bē rni skrē ja bez apaviem. Restorā nā nav zupas (pareizā k sakot, ir kaut kā ds sautē jums, katru dienu viens un tas pats), neskatoties uz to, ka mans bē rns var ē st zupu brokastī s, pusdienā s un vakariņ ā s, viņ š tur neē da ne karoti. Uz bē rnu slidkalniņ iem (sē ņ u) tek diezgan vē ss ū dens. Sulas, vietē ji raž ots ū dens (kā yuppie) un soda nav bē rniem, manē jais dzē ra tikai ū deni. Istabas daž ā das, dzī vojā m lielā kajā ar starpsienu, viss patika. Mini bā rs tiek papildinā ts ik pē c 3 dienā m. Istabā ir tikai š ķ idrā s ziepes un VISS (pā rē jais jā ņ em lī dzi). Visas ģ imenes ar bē rniem tur ir ļ oti, ļ oti daudz, ī rē ratus, ir miniklubs un rotaļ u laukums. Daudz itā ļ u un viss priekš viņ iem. Pē c 15. jū lija ieradā s ļ oti daudz krievu, un miniklubā parā dī jā s pat krieviski runā još a meitene. Noī rē jā m Opel Corsu uz 3 dienā m = 85 eiro + divi bē rnu sē deklī š i. Ir gan bē rnu braucieni, gan 3E batuts, gan kartingi, gan spē ļ u automā ti, kuros pavadī jā m gandrī z visus vakarus.
Parādīt vairāk »


iemiesojums albertsmol
Jūnija vidū dosimies uz Lindos Princess. Kāds tur ir laiks? Kāda ir ūdens temperatūra?
12 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Rodas osta
Novērtējums 9.8
Grieķija, par. Rodas
Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats, Transports
Rodas vecpilsēta
Novērtējums 9.8
Grieķija, par. Rodas
Arhitektūra, Stats

Отель состоит из главного 4-этажного здания (2 лифта) и комплекса 2-этажных бунгало. Построен в 2002 году, последняя реконструкция отеля проведена в 2007 году. Отельный комплекс с развитой инфраструктурой, хорошим номерным фондом. Качественный сервис и разнообразное питание. Активная анимация днем и множество развлечений для детей. Отель предлагает дополнительные услуги для отдыха с детьми до 3 лет. Спокойная вечерняя анимация. Пляж отмечен Голубым флагом. Рекомендуется для активного семейного отдыха с детьми.

Atrašanās vieta Восточное побережье острова, р-н Лардос, в 55 км от аэропорта, в 50 км от центра г. Родос, в 7 км от поселка Линдос. Автобусная остановка в 50 м от отеля. Вечерние развлечения — г. Линдос (7 км), таверны, рестораны — пос. Пефки (4 км). Банкомат: в 100 м от отеля.
Pludmales apraksts Вход в море: крупная галька (и песок, местами вдоль берега проходит каменная плита, вход недостаточно плавный). На пляже полотенца: бесплатно, кабинки для переодевания, душ.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ккамера хранения багажа, экскурсионное бюро, услуги по продаже билетов, факс/ксерокопирование (платно), Wi-Fi есть (низкая скорость — бесплатно, высокая скорость — платно), ежедневная уборка номера, услуги по глажению одежды, диетическое меню (по запросу), магазины: магазин сувениров, ювелирный магазин, супермаркет, меховой магазин, ТВ-зал, 3 конференц-зала (на 80, 100 и 500 чел.), 3 бара, 4 ресторана: 1 основной, 3 a la carte (греческий и морепродукты, итальянский, BBQ), 1 крытый бассейны с пресной водой и подогревом, бесплатно (для гостей старше 16 лет), 3 открытых бассейна с пресной водой, у бассейна зонтики, шезлонги, полотенца: бесплатно.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins  FREE 
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 2 детских открытых бассейна с пресной водой, водные горки, детская площадка (огорожена, покрытие — земля), детская дискотека (6 раз в неделю), детский клуб (4–12 лет и 13-17 лет, 10:00–12:00 и 14:30–17:30). Малыши от 8 месяцев до 3 лет: стерилизатор для бутылочек по запросу, бесплатно (в главном ресторане), подогреватель для бутылочек по запросу, бесплатно (в главном ресторане), микроволновая печь (по запросу, бесплатно, в главном ресторане), детская кроватка: по запросу (кроватка-манеж), горшок по запросу, бесплатно, детская коляска: платно.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Библиотека, Wellness-центр (для гостей старше 16 лет), уход за лицом и телом в Wellness-центре платно, амфитеатр (на 500 чел.), мини-гольф бесплатно, теннисный корт бесплатно (2 корта: 1 мультикорт с твердым покрытием, 1 с искусственной травой), прокат теннисных ракеток и мячей бесплатно, освещение теннисного корта платно, баскетбол бесплатно, мини-футбол бесплатно (5х5 м), волейбол на пляже бесплатно, водное поло бесплатно, аквааэробика бесплатно, дартс бесплатно, электронные игры платно, стрельба из лука бесплатно, бочче бесплатно, водные виды спорта платно (на пляже), вечернее шоу бесплатно, тематические вечеринки бесплатно (греческий вечер 1 раз в неделю).
  • akvaparks un slidkalniņi
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • jogas nodarbības  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 575 номеров.

Istabās

Кондиционер индивидуальный (бесплатно), отопление, мини-бар бесплатно (прохладительные напитки, пиво, пополняется через день), набор для приготовления чая/кофе (в executive suite), спутниковое ТВ, Wi-Fi (низкая скорость — бесплатно, высокая скорость — платно), электронный сейф (бесплатно), прямой телефон, ванная комната, фен, балкон/терраса, уборка номера: ежедневно, смена полотенец: 3 раза в неделю, смена белья: 3 раза в неделю.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi
  • kabeļa internets (ne visās istabās)
  • modināšanas pakalpojums
  • balkons/terase
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
Adrese Lardos, 85109, Rhodes, Greece
Tālruņi: Tel: +30 22440 2923
Fax: +30 22440 29231
Tīmekļa vietne: Lindos Princess Beach Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол, футбол. В отеле есть аквапарк или горки, водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).