Viesnīca ir labs četrinieks

Rakstīts: 19 augusts 2017
Ceļošanas laiks: 7 — 17 augusts 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 9.0
Mans pā rskats, atš ķ irī bā no iepriekš ē jiem, bū s pozitī vs. Par š o viesnī cu lasī ju daudz atsauksmes pirms tā s apmeklē š anas, pē c izlasī š anas noskaņ ojums nebija ī paš i labs. Bet, kad ieradā mies, bijā m patī kami pā rsteigti. Acī mredzot atsauksmes vairumā gadī jumu raksta neapmierinā ti tū risti. Vai arī cilvē ki, kuri vienmē r ir ar visu neapmierinā ti (ir tā da kategorija). Es nolē mu bū t izņ ē mums
Atpū tā mies ģ imenē.2 pieauguš ie un 3 bē rni (13.10 un 1.5 gadi). Telpu izvē le tik lielam cilvē ku skaitam ir maza. Mums ir 655. istabiņ a. Istaba laba. Atrodas 1. stā vā (mums tas bija svarī gi ratu dē ļ ). Skaists skats no loga. Blakus rotaļ u laukums. Istabā viss ir tī rs un kā rtī bā . Kondicionieris strā dā ja, ledusskapis un fē ns arī . Pie mums piestā ja vē l viena ģ imene no Krievijas, bija valodas barjera un viņ i dabū ja istabu galvenajā ē kā (tā ir it kā.1 stā vā un it kā pagrabā ). Parunā jiet, smaidiet, iekā rtojieties ē rti, un jū s iegū sit labu numuru))
Par odiem. Izlasot tū ristu atsauksmes, paņ ē mu lī dzi daudz odu atbaidī š anas lī dzekļ u un velti. Tas tieš ā m nav tik biedē još i. Visu laiku redzē jā m daž us, bet tas nav nā vē još s) Ja nepiecieš ams, visus lī dzekļ us var nopirkt lielveikalā netā lu no viesnī cas, un nav jē gas baidī ties un ņ emt pusi koferi ar daž ā diem moskī tu atbaidī š anas lī dzekļ iem)))

Par internetu. Pirmajā s dienā s viņ š strā dā ja labi un ā tri, pē c tam sā ka palē ninā ties un sā ka ķ ert tikai reģ istratū rā . Man personī gi tā nav kļ uvusi par problē mu, lai gan ikdienā daudz laika pavadu internetā .
Arī ar pā rtiku problē mu nebija. Viss ir diezgan garš ī gs un izvē le ir diezgan laba. Protams, ne 5 zvaigznes, bet jū s varat ē st un pā rē sties))) Ir gaļ a, dā rzeņ i, augļ i un saldumi. Brokastī s izvē le tieš ā m nav liela un vienmuļ a: dod galvenokā rt desiņ as, olu kulteni, olas un sieru. Bet mums pietika. Ir bē rnu ē dienkarte. Bet mans mazulis drosmī gi ē da no kopē jā galda zupas, zivis un gaļ u. Godī gi sakot, bijā m paē duš i un pat ieradā mies svarā . Tas arī viss)) Man ļ oti patika alus. Jā piebilst, ka alus ir labs visur, izņ emot to, ko pā rdod Krievijā . Jū s varat arī dzert kafiju. Izlasot iepriekš ē jā s atsauksmes, ļ oti sarū gtinā ja, ka kafija bija slikta, jo man ļ oti garš o kafija, turklā t laba kafija. Es nekā dā gadī jumā negribu teikt, ka kafija ir forš a, nē , bet dzert to var.
Teritorija skaista, kopta.
Personā ls ir draudzī gs. Kad rati bija saplī suš i, viņ i nekavē joties nā ca palī gā . Starp citu, tā nav taisnī ba, ka viņ iem ir problē mas ar angļ u valodu. Viņ i pat daudz runā krieviski)))
Es ceru, ka mans pā rskats ir noderī gs. Jauku atpū tu))
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu