Evi Hotel 3*– Atsauksmes

33
Novērtējums 6.110
№33 viesnīcas reitingā Rodas
6.2 Numurs
6.8 apkalpošana
6.5 Tīrība
6.7 Uzturs
6.3 Infrastruktūra
Viesnīca Evi atrodas Rodas salas tūrisma centrā - Faliraki pilsētā, kas ir slavena ar savām plašajām pludmalēm, rosīgo naktsdzīvi un daudzveidīgām sporta un izklaides programmām. Viesnīca ir atvērta tūristiem no aprīļa līdz oktobrim un piedāvā lielisku servisu par saprātīgu cenu. Uzcēla Evi Hotel 1985. gadā, pilnībā renovēta 1995. gadā, daļēji renovēta 2007. gadā, sabiedriskās telpas. Viesnīcas platība ir 14000 kv. m.Vairāk →
аватар Aleksandr235990
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca joprojā m ir normā la, par naudu. Neko vairā k no 3 zvaigž ņ u viesnī cas negaidī jā m. Baroš ana ir vairā k vai mazā k, un viss pā rē jais arī ir vairā k vai mazā k. Viesnī ca atbilst savā m zvaigznē m. … Tomēr ▾ Viesnī ca joprojā m ir normā la, par naudu. Neko vairā k no 3 zvaigž ņ u viesnī cas negaidī jā m. Baroš ana ir vairā k vai mazā k, un viss pā rē jais arī ir vairā k vai mazā k. Viesnī ca atbilst savā m zvaigznē m.
аватар AVKorshunof
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Vienī gais š ī s viesnī cas pluss ir meitenes reģ istratū rā : uzmanī gas, vienmē r gatavas palī dzē t. Mē s iekā rtojā mies pē c divā m stundā m. Viss pā rē jais ir sū dī gi. Nepē rciet ekskursijas no gida Vlada - tā s ir divreiz dā rgā kas nekā fakts! . … Tomēr ▾ Vienī gais š ī s viesnī cas pluss ir meitenes reģ istratū rā : uzmanī gas, vienmē r gatavas palī dzē t. Mē s iekā rtojā mies pē c divā m stundā m.
Viss pā rē jais ir sū dī gi. Nepē rciet ekskursijas no gida Vlada - tā s ir divreiz dā rgā kas nekā fakts! . Telpā pat pē c tī rī š anas bez apaviem labā k nestaigā t, dvielis, pat slapjš un netī rs, nekad netiks nomainī ts. Pē c lamā š anas un piezī mē m par to izbraukš anas dienā telefons pazuda no istabas. Viesnī cas gids "mierinā ja", ka zā dzī bas š ajā viesnī cā nav nekas neparasts un policija ar tā m nenodarbojas.
Agrā k apskatos lasī ju par baseina stā vokli un, atklā ti sakot, neticē ju. Tā tad patiesī bā ir vē l trakā k. Desmit dienas neesmu redzē jis, ka tas tiek tī rī ts, apakš ā ir nogulsnē juš i netī rumi, ū dens ir dubļ ains. Tu necieni sevi, lai tā peldē tos. Es atvainojos, ka iztē rē ju savu naudu un laiku.
аватар DianaG
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
1. Problē mas ar norē ķ iniem. Mainī ja istabu piecas reizes, katrā no istabā m bija vai nu briesmī ga smaka, vai arī nedarbojā s kondicionieris. Gaisa kondicionē tā ji pū š kā ventilators, tas ir, tie nemaz neatdzesē gaisu un periodiski apstā jas. … Tomēr ▾ 1. Problē mas ar norē ķ iniem. Mainī ja istabu piecas reizes, katrā no istabā m bija vai nu briesmī ga smaka, vai arī nedarbojā s kondicionieris. Gaisa kondicionē tā ji pū š kā ventilators, tas ir, tie nemaz neatdzesē gaisu un periodiski apstā jas. Meitenes reģ istratū rā izlikā s, ka nesaprot mū su problē mas un "uzgrieza muļ ķ us", ne ar vienu nelamā joties : -) Rezultā tā mū s iekā rtoja galvenajā ē kā , zemā kajā stā vā (pagrabā ), tas ir vienī gā istaba, kurā mē s vismaz varē jā m gulē t. Un tā daudzi Dienas un nakts cilvē ki guļ reģ istratū rā , kur darbojas gaisa kondicionieris.
2. Ē diens. Kā ds darī s. Un kā ds ir pilnī gi "nav zobā ar kā ju". Ir arī dā rzeņ i, gaļ a un zivis nezinā mā mē rcē . Vakariņ ā s viņ i pasniedza sasildī tu desu ar "tī tara" nozī mī ti. Tur bija arbū zi. Dzē rieni kā "upi", nu lē tais grieķ u alkohols.
3. Atraš anā s vieta. 20 minū š u attā lumā no jū ras. Noī rē jā m auto, cenas pieņ emamas. Mē s devā mies uz Tsampika pludmali, ļ oti tī rs ū dens. 2 sauļ oš anā s krē sli + lietussargs = 10 eiro.
4. Baseinu un viesnī cu teritorija. Nekad neiegrimā m baseinā , jo 5 dienu laikā neredzē jā m, ka tas bū tu filtrē ts un hlorē ts, peldē jā mies tajā dienu un nakti. Viesnī cas teritorija ir maza, diezgan zaļ a. Vienmē r nav pietiekami daudz gultu.
Nolē mā m, ka nekad vairs tur nebrauksim. Viesnī ca nepavisam nepatika, un Rodas salas ī paš u iespaidu neradī ja.
аватар dalida78
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī cu izvē lē jā mies draugu kompā nijai, lai gan iepriekš trī nī š os nebijā m atpū tuš ies. Ieradā mies vē lu vakarā , tā pē c nokavē jā m vakariņ as, tač u nesaņ ē mā m kuponus sviestmaizē m bā rā , kas atvē rts lī dz 2 naktī , atš ķ irī bā no mū su draugiem, kuri atvaļ inā jumā ieradā s nedē ļ u agrā k. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā mies draugu kompā nijai, lai gan iepriekš trī nī š os nebijā m atpū tuš ies. Ieradā mies vē lu vakarā , tā pē c nokavē jā m vakariņ as, tač u nesaņ ē mā m kuponus sviestmaizē m bā rā , kas atvē rts lī dz 2 naktī , atš ķ irī bā no mū su draugiem, kuri atvaļ inā jumā ieradā s nedē ļ u agrā k. Istaba tika iedota ē kā pretī restorā na saimniecī bas daļ ai, 1. stā vā , tik neē rti, ka radā s vē lme izmest daļ u mē beļ u, lai nedauzī tu kā jas un nenogalinā tu sevi (507). Kondicionieris nestrā dā , istabā ir tikai viena rozete - un tajā iesprū dis spraudnis no ledusskapja, odi aizķ ē ruš ies. Nā kamajā rī tā viņ i lū dza mainī t istabu. Iedeva 2. stā vā numuru 219 ē kā , kur reģ istratū ra. Apbrī nojama metamorfoze - tikpat mazi, bet ē rti, ē rtā ki matrač i, pē c gulē š anas uz kuriem mugura nesā pē ja, un ak, brī nums - veselas 2 rozetes. Santehnika strā dā ja pareizi, veļ a un dvieļ i bija veci, bet tī ri, mē beles arī bija mazliet vecas, bet tas mums netraucē ja. Kā arī televizora trū kums un iespē ja piekļ ū t internetam no istabas. Izrā dā s, ka bez š ī m divā m lietā m var iztikt!
Viesnī cā ir korpusa sistē ma, laba, diezgan kopta teritorija ap baseinu, pats baseins tī rs, sekls, ū dens tajā no rī tiem diezgan vē ss, maz hlorē ts. Ir arī restorā ns - galdiņ i iekš ā un var ē st ā rā . Sortiments ir pietiekams, vienmē r zivs un vista, piedevā m vienmē r makaroni, frī kartupeļ i un dā rzeņ i. Protams, nebū s nekā du volā nu. Jā ņ em vē rā viesnī cas zvaigž ņ u vē rtē jums. Bet arī neviens nebija izsalcis. Man laikam nepatika. divi punkti. 1. Sezonas beigā s restorā na darbinieki samazinā ja vietu ē dienu izsniegš anai un attiecī gi sā ka sasprindzinā t garā s rindas astes.
2. Dzē rienus varē ja dabū t tikai bā rā . Viesnī ca darbojas tikai pē c "viss iekļ auts" principa. Tad kā pē c nav iespē jams ielikt vismaz aparā tus bezalkoholisko dzē rienu un tē jas un kafijas izsniegš anai, lai neaizstā vē tu gribē tā ju rindu? Un vē l - tē ja un kafija tikai baseina bā rā . Proti, paē da, paņ ē ma saldumu desertā un stompa tē ju uz baseinu. Nu ir zinā mas neē rtī bas.
Istabas uzkopš anu ī sti nejutā m. Mums galvenais ir laicī gi izmest atkritumus un veikt nelielu mitro tī rī š anu. Dvieļ i un gultas veļ a tika mainī ti reizi nedē ļ ā . Nav pludmales dvieļ u. Paņ emiet lī dzi no mā jā m. Arī fumigators.
Ziepes un gē la š ampū ns tiek pieš ķ irts vienreiz.
Man ļ oti patika tas, ka viesnī cā ir maksas bagā ž as glabā tuve rokas bagā ž ai un mazajiem koferiem. Par 2 eiro tev nav jā raizē jas par savā m lietā m. Tā pat par 1 eiro var nosvē rt savu bagā ž u, lai to nedarī tu lidostā , baidoties no pā rslodzes. Un par pā rslodzi maksā dā rgi - 15 eiro par katru lieko kg.
Vispā r, ja niekiem vainu neatrod, tad viesnī ca nav slikta, cenas un kvalitā tes attiecī ba. Lī dz jū rai apmē ram 15 minū tes nesteidzī gā tempā , ī paš i karstumā - tā lu. Bet tuvumā ir kafejnī cas un veikali. Bet es tur vairs neieš u. Trī s zvaigznes un ē st trī s zvaigznes. Ja nesē di visu dienu istabā , bet esi gaisā , staigā un dosies ekskursijā s, tad derē s!
аватар Darinushka
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca tika izvē lē ta, pamatojoties uz atraš anā s vietu un cenu diapazonu. Otrā krasta lī nija. Viesnī ca atrodas Faliraki ciematā . Pati viesnī ca ir neliela, izklaides teritorijā ir tenisa galds un volejbola laukums. Biljards ir apmaksā ts. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta, pamatojoties uz atraš anā s vietu un cenu diapazonu.
Otrā krasta lī nija. Viesnī ca atrodas Faliraki ciematā .
Pati viesnī ca ir neliela, izklaides teritorijā ir tenisa galds un volejbola laukums. Biljards ir apmaksā ts. Animā cijas praktiski nav. Uzaicinā tie animatori ieradā s un 2 reizes nedē ļ ā rā dī ja ū dens vingroš anu un bē rnu animā ciju. Baseins ir pietiekami liels.
Jū ra nav tā lu - 10 minū š u gā jiena attā lumā .
Š ī ir Polijas viesnī ca – daudz jaunieš u un ģ imeņ u ar bē rniem. Ja pieauguš ie poļ i ir diezgan adekvā ti cilvē ki pat piedzē ries, tad bē rni ir kaut kā di galī gi stulbi.
Istaba bija jaunā ē kā , 1. stā vā (kas ir 1.1. , nevis 1.0. ). Normā las mē beles, plazma pie sienas, ledusskapis. Liels balkons. Neē rta duš a - paliktnis ar aizkaru, kura dē ļ viss tecē ja uz grī das (kā du laiku izrā dī jā s purvs, bet tad viss aizgā ja un izž uva).
Ē diens bija diezgan labs. Cū kgaļ a, vista, tī tars, zivis, kalmā ri, makaroni, frī kartupeļ i, vā rī ti kartupeļ i, sautē ti, vā rī ti dā rzeņ i, vairā ki salā ti, augļ i (apelsī ni, ā boli, vī nogas, melones, arbū zi) un saldumi. Daž kā rt bija rindas, bet tā s ā tri izklī da, vietu restorā nā vienmē r varē ja atrast, viesmī ļ i uzkopa ļ oti ā tri.
Bā rs ir atvē rts no 10:00 lī dz 23:00 pē c sistē mas All Inclusive, stiprie dzē rieni tikai pē c 14:00. Lī dz 02:00 darbojas par maksu.
Istabas tika tī rī tas katru dienu, dvieļ i tika mainī ti 2 reizes nedē ļ ā , veļ a - vienu reizi uz visiem laikiem.
Internets tikai par maksu. Ir datortelpa, ja visu dienu nesē rfo internetā , tad ir diezgan pieņ emami - 0.5 eiro par 8 minū tē m labā ā trumā . Wi-Fi - 15 eiro par uzturē š anos.
Protams, tur vislabā k izturas pret poļ iem, bet visi ar mums komunicē ja diezgan jauki. Iespē jams, tas, kā jū s uzvedā ties, ir veids, kā viņ i izturē sies pret jums.
Krieviski gandrī z neviens nerunā (tikai reģ istratū rā un tū roperatora gids), tiek lietota poļ u, angļ u un, protams, grieķ u valoda.
аватар kplisakovskaa
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ir pagā jusi nedē ļ a kopš atgriezos no atvaļ inā juma un vē los padalī ties iespaidos par š o viesnī cu. Pirmkā rt, jā atzī mē lieliskā atraš anā s vieta. Faliraki pilsē ta paš ā sirdī , tur bija, kur doties: krodziņ i, bā ri, diskotē kas jaunieš iem, bars naktsklubu. … Tomēr ▾ Ir pagā jusi nedē ļ a kopš atgriezos no atvaļ inā juma un vē los padalī ties iespaidos par š o viesnī cu. Pirmkā rt, jā atzī mē lieliskā atraš anā s vieta. Faliraki pilsē ta paš ā sirdī , tur bija, kur doties: krodziņ i, bā ri, diskotē kas jaunieš iem, bars naktsklubu. Tajā paš ā laikā paš ā teritorijā visi ir klusi un mierī gi, nekas nav dzirdams. Numuri ir tī ri, plaš i, aprī koti ar modernā m un ē rtā m mē belē m. Ē diens bija ļ oti garš ī gs, bija liela daž ā du dzē rienu un uzkodu izvē le. Ī sā k sakot, galvenais - cena atbilst kvalitā tei!
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Brauciena gads 2016 - kolonnā nebija izvē les, ak vai (Mī ļ a hotel treshka, cena patī kami iepriecina, ī paš i ņ emot vē rā atraš anā s vietu - kā jā m gan uz Filiraki, gan uz veco Rodu, sala ir lieliska, staigā t - ne piestrā dā jā m, ko darī jā m 10 dienas. … Tomēr ▾ Brauciena gads 2016 - kolonnā nebija izvē les, ak vai (Mī ļ a hotel treshka, cena patī kami iepriecina, ī paš i ņ emot vē rā atraš anā s vietu - kā jā m gan uz Filiraki, gan uz veco Rodu, sala ir lieliska, staigā t - ne piestrā dā jā m, ko darī jā m 10 dienas. Izvē lē jā mies neilgi-norā dī ja rā diusu, izrakstī ja trī s rubļ us, salī dzinā ja cenas, lasī ja atsauksmes un izvē lē jā s Evi, paņ ē ma ekskursiju no Ambotiem (viņ iem ī paš s paldies, labi saskaņ ots darbs , viss skaidrs un laicī gi, bez pā rklā jumiem). Tagad par viesnī cu sī kā k, tā tad, plusi: - atraš anā s vieta - blakus pilsē tai, tā tad, veikali un krodziņ i, plus ir kur pastaigā ties, ko apskatī t - teritorija ir tī rs, zaļ š , ir baseins, sauļ oš anā s krē sli, ū dens polo, bē rnu animā cija, ū dens aerobika, ir veikals - pieklā jī gs personā ls, vienmē r palī dz, ā tri iekā rtojā s - plaš a istabiņ a, lai arī ne jaunā kā , ir balkā ni, kondicionieris ir viss, ē diens nav tas daudzveidī gā kais, bet pieklā jī gs, vienmē r ir saldē jums, desertā dabū ja salmiņ us, augļ u ir maz - jū ra tī ra, smiltis, sekliem krieviem ir nelieli mī nusi: - noplucis - p plate interneta sauļ oš anā s krē sli ir jā aizņ emas
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Š ovasar atvaļ inā jumā ar draugiem. Rezervē jā m trī svietī gu - plaš s, tī rs, ē rts, vietas pietika visiem. Pē c norē ķ inā š anā s viņ i samaksā ja par internetu. Tā kā man tas bija vajadzī gs tikai saziņ ai ar radiem, par ā trumu nesū dzos, Skype runā ju bez problē mā m. … Tomēr ▾ Š ovasar atvaļ inā jumā ar draugiem. Rezervē jā m trī svietī gu - plaš s, tī rs, ē rts, vietas pietika visiem. Pē c norē ķ inā š anā s viņ i samaksā ja par internetu. Tā kā man tas bija vajadzī gs tikai saziņ ai ar radiem, par ā trumu nesū dzos, Skype runā ju bez problē mā m. Un es negā ju š eit skatī ties filmas, lai gan...varbū t bū tu izdevies lejupielā dē t & # 61514; . Mē s palikā m 7 dienas, tie nebija daudz pakaiš u, tā pē c tī rī š ana bija laba. Atkritumi tika izvesti katru dienu. Putekļ i netika novē roti. Personā ls ir atsaucī gs. Tiklī dz radā s problē ma ar kondicionieri, viss ā tri tika atrisinā ts. Ē diens man ļ oti patika. Kalamā ri bija lieliski! Laba izvē le, liels sortiments, viss garš ī gs, maz tauku, mā jī ga atmosfē ra, kas vē l vajadzī gs laimei? Ja nebū tu aktī va atpū ta, plus 10 minū tes lī dz pludmalei, man pat kļ ū tu labā k) Uz pludmali devā mies agri no rī ta, pē c pusdienā m devā mies ekskursijā s, kuras varē ja pasū tī t ik uz soļ a, galvenā vē lme, nu, nauda) Mē s nebijā m roņ i, ir daudz skaistu vietu apmeklē tas. Liels pluss viesnī cai centrā lā vietā , bija viegli nokļ ū t jebkurā vietā . Viesnī cas restorā ns prezentē ja vietē jo garš u pilnī bā ! Bā rs piedā vā ja lielu daž ā du dzē rienu un uzkodu izvē li, mē s pamē ģ inā jā m ouzo, kas acī mredzami uzlabo apetī ti) Naktsdzī ve ir kū sā ! Diskotē kā s viņ i nevarē ja atteikties, lai gan no rī ta bija grū ti piecelties, bet viņ i nenā ca gulē t. Parunā š anā s var bū t jautra, diskrē ta un, pats galvenais, droš a. Meitenē m nav no kā baidī ties, grieķ i neperē s, slinki, mentalitā te tā da) Nedē ļ a paskrē ja ā tri. Ja bū s iespē ja, noteikti atgriezī simies. Spē lē jiet droš i, uzmetiet monē tu 
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Tā kā bija bagā tī ga ekskursiju programma, tad viesnī cā ieradā mies vakarā . Mums bija visas ē rtī bas, peldē ties sanā ca tikai agri no rī ta vai vē lu vakarā . Jū ra ir brī niš ķ ī ga! Es negribu mazgā ties. … Tomēr ▾ Tā kā bija bagā tī ga ekskursiju programma, tad viesnī cā ieradā mies vakarā . Mums bija visas ē rtī bas, peldē ties sanā ca tikai agri no rī ta vai vē lu vakarā . Jū ra ir brī niš ķ ī ga! Es negribu mazgā ties. Par cenu viesnī ca attaisnoja cerī bas. Labs serviss, kvalitatī va uzkopš ana, garš ī gs ē diens, un galvenais – daudz augļ u un vitamī nu. Mums paš iem ir jā saprot, uz ko ejam un ko par samaksā to naudu var iegū t. Tad nebū s vilš anā s un liekas kritikas. Metu monē tas - tā tad atgriezī š os!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар from.olya
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Mū su ceļ ojums uz Grieķ iju sā kā s ne ar tiem patī kamā kajiem brī ž iem. Fakts ir tā ds, ka viesnī ca Evi, kurā tika apmaksā ta naktsmī tne, atteicā s mū s izmitinā t ieraš anā s dienā . Nosē dē jā m reģ istratū rā kā das 6 stundas, gaidot risinā jumu š ai problē mai, kuras cē lonis lī dz š im palicis nezinā ms. … Tomēr ▾ Mū su ceļ ojums uz Grieķ iju sā kā s ne ar tiem patī kamā kajiem brī ž iem. Fakts ir tā ds, ka viesnī ca Evi, kurā tika apmaksā ta naktsmī tne, atteicā s mū s izmitinā t ieraš anā s dienā . Nosē dē jā m reģ istratū rā kā das 6 stundas, gaidot risinā jumu š ai problē mai, kuras cē lonis lī dz š im palicis nezinā ms. Rezultā tā saimnieka pā rstā ve meitene Andž elī na no Beleon Tours nolē ma mū s iereģ istrē t citā viesnī cā - Apollo beach, kas izrā dī jā s tū kstoš reiz labā ka. Vienī gais, par ko varat pateikties š ai viesnī cai, ir tas, ka mū s paē dinā ja 2 reizes, visu laiku gaidot reģ istrē š anos.
Parādīt vairāk »


iemiesojums pogotovka
sveiki, lūdzu, pastāstiet kādas istabas ir paredzētas 3 cilvēku ģimenei, viens no mums ir bērns 5 gadi, (gribam ar virtuvi un telekomu) vai ir iespējams un cik maksā 2 nedēļu ekskursija uz šo viesnīcas izmaksas ir aptuveni, ņemot vērā agrīno rezervāciju? paldies.
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Rodas osta
Novērtējums 9.8
Grieķija, par. Rodas
Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats, Transports
Rodas vecpilsēta
Novērtējums 9.8
Grieķija, par. Rodas
Arhitektūra, Stats

Evi Hotel расположен в туристическом центре острова Родос - городе Фалираки, знаменитом своими обширными пляжами, бурной ночной жизнью и большим разноообразием спортивных и развлекательных программ. Отель открыт для туристов с апреля по октябрь и предлагает отличный сервис за приемлемую цену.

Построен Evi Hotel в 1985 году, полностью отремонтирован в 1995 году, в 2007 году — частично, общественные места. Площадь отеля — 14000 кв. м.

Atrašanās vieta В 14 км от города Родос и в 4 км от поля для гольфа Афанду.
Pludmales apraksts Расстояние до пляжа — 800 м.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
Viesnīcā

На территории магазины, 2 бара. Есть Wi-fi (платный, в лобби). Круглосуточно: стойка регистрации. У бассейна шезлонги и зонты.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta
  • lifts
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports фольклерные вечера, барбекю
  • galda teniss
  • volejbols  FREE 
  • ūdens aktivitātes
Telpu apraksts

В отеле 330 номеров.

Istabās

спутниковое телевидение, кондиционер с индивидуальным контролем, ванная комната, фен, телефон, балкон или терраса, холодильник, мини-кухня (не во всех номерах)

  • vanna/duša
  • gaisa kondicionieris
  • tālrunis
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese 85100 FALIRAKI, RODOS, GREECE
Tālruņi: +30 22410 85586
Факс: +30 22410 85633
Tīmekļa vietne: Evi Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис. В отеле есть водные развлечения.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями.