Esperos Palace Resort 4*– Atsauksmes

5
Novērtējums 8.810
№16 viesnīcas reitingā Rodas
8.5 Numurs
8.0 apkalpošana
9.0 Tīrība
9.0 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Viesnīca ar labu atrašanās vietu, zaļo zonu un pastāvīgu tās infrastruktūras uzlabošanu un modernizāciju. Uzcelta 1985. gadā, renovēta 2009. gadā. Viesnīca atrodas salas austrumu piekrastē, Faliraki rajonā, kurai ir piešķirts starptautiskais Zilais karogs. Piemērots ģimenēm ar bērniem, jauniešiem, kā arī komandējumiem.Vairāk →
аватар Fides
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Uzturē jā s š ajā viesnī cā.2011. gada maijā - 2 pieauguš ie un 2.6 gadus vecs bē rns. Ekskursija tika iegā dā ta no Biblio Globus. Viņ i paņ ē ma istabu ar sā nu skatu uz jū ru - viņ i apmetā s galvenajā (jaunceltnē ) istabā ar frontā lo skatu uz jū ru. … Tomēr ▾ Uzturē jā s š ajā viesnī cā.2011. gada maijā - 2 pieauguš ie un 2.6 gadus vecs bē rns. Ekskursija tika iegā dā ta no Biblio Globus. Viņ i paņ ē ma istabu ar sā nu skatu uz jū ru - viņ i apmetā s galvenajā (jaunceltnē ) istabā ar frontā lo skatu uz jū ru. Jū rai perpendikulā rajā ē kā numuriņ os ir tikai sā nskats uz jū ru, un š ī ē ka viennozī mī gi nav renovē ta, un varam secinā t, ka telpas arī tur nav tā s jaunā kā s, lai gan iekš ā , protams, negā jā m. Par viesnī cu nav sū dzī bu, viss tī rs, ē diens garš ī gs, personā ls draudzī gs, uzkopš ana istabā s regulā ra un neuzbā zī ga (tikai vienu reizi redzē jā m istabenes uz grī das, pā rē jā s dienā s izdevā s iztī rī t augš ā , kamē r bijā m pludmalē ). Viesnī ca absolū ti nav orientē ta uz bē rniem (bet mē s to negaidī jā m). Blakus esoš ajā viesnī cā Esperides ir daudz bē rnu izklaides, un iepretim viesnī cai Esperos atrodas bē rnu Luna parks. Mē s ī rē jā m automaš ī nu viesnī cas auto nomas birojā (tikai tā pē c, ka tas bija vistuvā k, bija jā iet un jā dodas uz Faliraki uz citiem nomas birojiem). Jo Nekā du starpgadī jumu nebija – apkalpoš ana apmierinā ta. Bet, protams, es nevaru galvot par to, kā viņ i uzvedas incidentu gadī jumā . Lai gan viņ i mū s brī dinā ja, ka viņ u it kā pilna apdroš inā š ana uz neasfaltē tiem ceļ iem nedarbojas. Nu, Dievs viņ us zina, mē s neiedziļ inā jā mies.
Kopumā atpū ta, laikapstā kļ i, ē diens un iespaidi bija absolū ti apmierinā ti.
Ja ir kā di jautā jumi, ar prieku atbildē š u : )
аватар katreen2
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Skaista, iespaidī ga viesnī ca. Viss balts, marmors, paklā js, dī vā ni, atzveltnes krē sli. Tiek radī ta komforta un svinī guma atmosfē ra. Vakaros bā rā pie reģ istratū ras varat viegli spē lē t klavieres un saksofonu. Restorā na ē dieni ir ļ oti garš ī gi, ē dienkarte daudzveidī ga, eleganti noformē ta, viesmī ļ i smaidī gi un labi apmā cī ti. … Tomēr ▾ Skaista, iespaidī ga viesnī ca. Viss balts, marmors, paklā js, dī vā ni, atzveltnes krē sli. Tiek radī ta komforta un svinī guma atmosfē ra. Vakaros bā rā pie reģ istratū ras varat viegli spē lē t klavieres un saksofonu.
Restorā na ē dieni ir ļ oti garš ī gi, ē dienkarte daudzveidī ga, eleganti noformē ta, viesmī ļ i smaidī gi un labi apmā cī ti.
Istabā s. Galvenajā ē kā viss ir augsto tehnoloģ iju stilā , viss ir jauns, oriģ inā las dizaina idejas. Otrajā korpusā viss ir klasiskā stilā , uz grī das klā ts paklā js, plaš s, tī rs, ē rts.
Pludmalē ir lieliski jauni dvieļ i (salī dzinu ar iepriekš ē jo 5 zvaigž ņ u viesnī cu - bija š ausmas, nevis dvieļ i), labi sauļ oš anā s krē sli, saulessargi.
Bā rā ir smaidoš i bā rmeņ i, kuri vienmē r priecā jas jū s redzē t.
bijā m ar vī ru un dē liem 5 gadus un 9.5 mē neš us. Viesnī ca nav pilnī bā paredzē ta bē rniem – nav ne rotaļ u laukuma, ne slidkalniņ u, ne animā cijas. Bet mums tas nebija vajadzī gs - tas viss ir pilnā pā rpilnī bā netā lu, Esperidos ģ imenē . Bet mē s bijā m klusi un mierī gi : )
Kopumā viesnī ca ir ļ oti apmierinā ta ar visiem 5 punktiem pē c 5 ballu sistē mas.
Mī nus viens - istabā , vannas istabā nesagaidī ja š ampū nu, balzamu un citas blē ņ as. Bet tie ir sī kumi.
Бассейн-река боковой вид на море из номера
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Es atpū tos kopā ar savu 12 gadus veco meitu no 2010. gada 11. lī dz 22. jū lijam Rodā , viesnī cā Esperos Palace. Biļ ete pirkta Ņ evā - 77 tr uz divā m 12 dienā m. Transaero lidojums - pē c grafika, rī ta lidojums. Pirms tam Grieķ ijā (Roda un Krē ta) bija 3 reizes Aldemar viesnī cu ķ ē dē . … Tomēr ▾ Es atpū tos kopā ar savu 12 gadus veco meitu no 2010. gada 11. lī dz 22. jū lijam Rodā , viesnī cā Esperos Palace. Biļ ete pirkta Ņ evā - 77 tr uz divā m 12 dienā m. Transaero lidojums - pē c grafika, rī ta lidojums. Pirms tam Grieķ ijā (Roda un Krē ta) bija 3 reizes Aldemar viesnī cu ķ ē dē .
Atvaļ inā jums izveidojā s negaidī ti, vietu iemī ļ otajā Aldemarē vairs nebija, un sā kā s steidzama un, kā vienmē r, sā pī ga viesnī cas izvē le. Rezultā tā apmetā mies uz Esperidos Family, bet pē dē jā brī dī , izlasot atsauksmes, mainī jā mies uz Esperos Palace (š ī s viesnī cas ir no vienas ķ ē des, tā s atrodas netā lu) un, kā izrā dī jā s, viņ i rī kojā s pareizi. .
Numurs.
Kā jau minē ts citā s atsauksmē s, viesnī cai ir 2 ē kas - viena renovē ta ē ka ar SV un GV istabā m (tai ir reģ istratū ra) un ē ka ar sā nu skatu uz jū ru SSV (savienota ar galveno eju, tajā ir restorā ns). Paņ ē mā m GV (sakarā ar 13 tonnu starpī bu ar SV, kas š ķ ita ievē rojama). Mū s bez starpgadī jumiem izmitinā ja istabā GV 378. Tas atrodas ē kas labajā spā rnā , ja paskatā s uz viesnī cu no ceļ a. Istaba bija laba, situā cija pilnī bā atbilst vietnē esoš ajā m fotogrā fijā m. Istabā bija dā vana - vī na pudele un augļ u grozs. Elektroniskais seifs (bez maksas), daudz drē bju skapju un atvilktņ u, LCD TV. Tē jkannas nav. Labi darbojā s centrā lais kondicionieris. Vannas istabā bija pludmales dvieļ i (tie ir balti ar bē š u rakstu), kurus varē ja mainī t 4 reizes nedē ļ ā pie iekš telpu baseina. Skats no GV izrā dī jā s ļ oti labs - uz akvaparku, kalniem un ceļ u, kas nemaz netraucē ja, vienī gais mazais mī nuss bija saimniecī bas pagalms (tas ir asfaltē tais laukums pa labi no ē kas, kur stā vē ja vairā kas viesnī cas darba iekā rtas). Tā tad, ja jums nerū p skats uz jū ru, varat droš i braukt ar GV, bet, manuprā t, jums nevajadzē tu apmesties nerenovē tā ē kā .
Uzturs.
Mums bija HB. Pirmo reizi metro viesmī lis sē dina tevi pie galdiņ a (var izvē lē ties) un tad tu sē di tikai š ajā sektorā - pie š ī vai blakus galdiņ iem. Brokastis un vakariņ as mums š ķ ita ļ oti daudzveidī gas un ļ oti garš ī gas. Par ē dienu daudz ir rakstī ts citos apskatos, atzī mē š u, ka man patika. Daudz augļ u, visi gatavi (arbū zi, melones, persiki, nektarī ni, aprikozes, zaļ ā s un sarkanā s vī nogas, banā ni, kivi, apelsī ni, ā boli, greipfrū ti, bumbieri; tas viss bija kopā vakariņ ā s, brokastī s bija mazā ka daudzveidī ba, tur nebija vispā r - ķ irš i un zemenes). Brokastī s tieš ā m ir š ampanietis - uz katra galda ir ledus spainis, š ampanieš a pudeles ledus spainī un glā zes atrodas uz atseviš ķ a galda. Tiesa gan, š ampanieti nedzē rā m. . . kā slavenajā filmā “š ampanieti no rī tiem dzer aristokrā ti un deģ enerā ti. . ” : D Vē l viena ī patnī ba, ka brokastī s dzē rieni (kafija, sulas, ū dens), papildus tē ju, atnes viesmī lis. No sulā m - apelsī nu (tik-tā ) un greipfrū tu (ļ oti garš ī gi). Joprojā m stū rī ar diē tisko pā rtiku ir krū ze ar aukstu tomā tu sulu. Garda desa, cepts un neapstrā dā ts bekons, pankū kas, omletes, desiņ as . . 4 veidu rieksti un vē l daudz kas cits. . . Vakariņ ā s papildus bufetei var pasū tī t pamatē dienu (bezmaksas) un saldē jumu (bez maksas) ). Ieejot restorā nā , uzreiz pa kreisi ir š o ē dienu paraugi - vienmē r ir 4 no tiem - gaļ as, zivju, veģ etā rie un aukstie ē dieni. Vakariņ u bufete, manuprā t, bija neslavē jama, un galvenie ē dieni uz mani neatstā ja ī paš u iespaidu, pirmo nedē ļ u tos pasū tī ju un tad pā rtraucu. No 7 pamatē dieniem, ko nogarš oju, atceros trusi un cepto pangasiju. Kā dreiz (š ķ iet, tas notiek reizi nedē ļ ā ) galveno ē dienu vietā tika izrotā ts jū ras stū rī tis - karaliskā s garneles, suš i, austeres, mī dijas, visā das zivis utt...ļ oti garš ī gi! Vienkā rš i nevarē ju atrast sojas mē rci. . . bet varbū t vienkā rš i nepamanī ju - mē rč u ir daudz un negribē jā s jautā t. . Vispā r vakariņ ā s vienmē r bija klā t jū ras veltes - salā ti ar garnelē m un mī dijas, ceptas mī dijas, astoņ kā ju taustekļ i, kalmā ri. . . dievinu jū ras veltes: D Vispā r ē dienu š ajā viesnī cā var pagarinā t bezgalī gi. . . bijā m apmierinā ti. Dzē rieni vakariņ ā s par maksu, cenas - ū dens 1.2 eiro, pudele kolas - 2.5 eiro, sula - 2.7, svaigi spiesta sula - 3.5 eiro, alus - 4.5, mazā pudele vī na no 8 eiro. Pirmo reizi gā ju ar bē rnu uz HB, nevis uz VISIEM un ļ oti uztraucos, bet viss izrā dī jā s ok. Pē cpusdienā pludmalē nopirkā m augļ us bā rā Frulatti (bļ oda 3.8 eiro), saldē jumu (2.7 eiro) un virtuļ us (0.5), Tutti-Frutti frī kartupeļ us (3.5), hamburgerus (no 2.5) un tā tā lā k. Viesnī cas mini tirdziņ ā ir ū dens (0.8 eiro), č ipsi, cepumi, jogurti, sulas, siers, desiņ as…
Teritorija un izklaide.
Teritorija neliela, bet skaista un diezgan zaļ a. Ziedu maz, daudzi augi cietuš i no karstuma.
Baseini - viens lielā ks tikai Select Club (š ī ir atseviš ķ a Superior numuru kategorija un ē dinā š ana atseviš ķ ā restorā nā torņ a veidā pie š ī baseina) - ir sarkani lietussargi; otrais - galvenais - visiem, maziem un sekliem (1.25 metri). Iespē jams, ka baseins ir vienī gais š ī s viesnī cas mī nuss, manai meitai ļ oti patī k nirt baseinā . . Bet tā mazā dziļ uma dē ļ tas vakaros lieliski sasildī ja. Ir arī laiska upe (1.25 m dziļ a) un neliels baseins ar ū dens trenaž ieru zā li (neviens to neizmanto. . ) Iekš telpu baseins 2.7 dziļ ums, ir arī tenisa galds ar raketē m un vairā ki simulatori (visi bez maksas, atvē rti no plkst. 10 lī dz 17). Pie baseina vienmē r ir bezmaksas sauļ oš anā s krē sli.
Animā cija minimā la. . . Bē rniem vispā r nekas nav - bet kaimiņ os esoš ā Esperidos viesnī ca acī mredzot domā ta viņ iem - ir slidkalniņ i un karuseļ i. . .
Jū ra.
Ļ oti tī rs, oļ i, normā la ieeja. Labā kā ieeja pludmales centrā pretī Frulatti bā ram. Ir zivis, tiem, kas nav bijuš i Sarkanajā jū rā vai okeā nā , bū s interesanti. Mē s redzē jā m krabjus. Pludmale ir tī ra un tī rī ta katru vakaru. Gultas ir ē rtas. Pie jū ras vienmē r ir bezmaksas sauļ oš anā s krē sli! ! Pat ierodoties ap 10 varē jā m atrast vietu otrajā rindā . Man bija liels prieks, ka man nebija jā aizņ em vieta. Jū ras ū dens ir ļ oti silts. Biež i bija vē jš , kā du dienu mū su piepū š amais krokodils tika iepū sts jū rā 
Ekskursijas.
Esam Rodā treš o reizi, tā pē c nekur ī paš i nedevā mies. Bijā m uz akvaparku - tas ir pretī , mums ļ oti patika, ī paš i slapjais burbulis. Mē s devā mies jū ras ekskursijā ar Popey laivu uz 3 stundā m - iesaku. Vienkā rš i iegā dā jieties tieš i pludmalē no Esperidosa - tas ir par 30% lē tā k nekā ceļ ojumu aģ entū rā . Kuģ is piegā dā uz 3 skaistiem lī č iem, kapteinis cienā ar vī nogu degvī nu un augļ iem. Ir arī iespē ja uz 5 stundā m ar bā rbekjū . Braucā m arī ar autobusu uz Rodu - izstaigā jā m vecpilsē tu, devā mies uz akvā riju. Akvā rijs ir diezgan mazs, veidots alas formā , mums patika, bet man š ķ iet, ka nav vē rts to ņ emt kā atseviš ķ u ekskursiju. No viesnī cas gā jā m kā jā m uz Faliraki - diezgan tā lu, atpakaļ devā mies ar autobusu. Pē c suvenī riem labā k doties uz Olimpa viesnī cu - tā nav tā lu uz Faliraki pusi, ir daudz veikalu un neliels lielveikals.
Daž i vā rdi par Esperidos. Viesnī ca paredzē ta ģ imenē m ar bē rniem vecumā no 5-10 gadiem - ir slidkalniņ i, karuseļ i, batuts, spē ļ u automā ti. . Teritorija pieticī ga, 3 baseini, visi mazi un mazi, pie baseiniem lietussargu praktiski nav, tur ir nojumes. Sauļ oš anā s krē sli pludmalē nav ī paš i labi. . Viesnī cā un pludmalē ir daudz cilvē ku, viņ i viņ us ved uz š o pludmali no Esperos Village, kas atrodas kalnā pā ri ceļ am. Mē s satikā m ģ imeni no š ī s viesnī cas, viņ i teica, ka numuri ir slikti.
Esperos pili ar Esperidos savieno tilts, tur var doties pastaigā . Gids teica, ka slidkalniņ us izmantot nedrī kst - tikai par maksu 3 eiro dienā , bet meita un citi bē rni no mū su viesnī cas brauca. Slī dkalniņ i ir mazi un meitā m tie uzreiz apnika. Tad es dzirdē ju, ka citi bē rni sā ka lū gt rokassprā dzes un dzen tos no š iem slidkalniņ iem.
Kopumā viesnī ca man ļ oti patika. Ļ oti ē rti un klusi. Vai es ieš u vē lreiz? Hmm . . Nu, ja es atkal netikš u pie Aldemā ra, tad protams jā  Vai arī tad, ja braukš u ar vī ru bez meitas. Un bē rnam Aldemā rā bija jautrā k.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар shimborka
 •  apceļots 17 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca ir brī niš ķ ī ga! Iesaku visiem, kas vē las atpū sties no lielpilsē tu kņ adas, smacī go biroju un steigas. Komentā rus, piemē ram, viesnī ca pensionā riem, acī mredzot raksta 15 gadus veci bē rni, jo man un manam jaunietim, neskatoties uz to, ka mē s ceļ ojam apmē ram 3 reizes gadā , š is atvaļ inā jums ir kļ uvis neaizmirstams. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir brī niš ķ ī ga! Iesaku visiem, kas vē las atpū sties no lielpilsē tu kņ adas, smacī go biroju un steigas. Komentā rus, piemē ram, viesnī ca pensionā riem, acī mredzot raksta 15 gadus veci bē rni, jo man un manam jaunietim, neskatoties uz to, ka mē s ceļ ojam apmē ram 3 reizes gadā , š is atvaļ inā jums ir kļ uvis neaizmirstams.
Pie ieejas viņ i dod pudeli vī na, minerā lū deni un augļ u grozu. Tī rī ts katru dienu, ļ oti tī rs.
Lieliska pludmale: lietussargi, sauļ oš anā s krē sli, dvieļ i, viss ir bez maksas un vienmē r ir vieta, nav nepiecieš ams aizņ emties pirms brokastī m. Pludmales dvieļ us var mainī t ik pē c divā m dienā m.
Personā ls ir ļ oti pretimnā koš s un draudzī gs. Viesmī lis Kostas bija ī paš i labs, strā dā atvē rtā restorā nā .
Ē diens lielisks, daudzveidī gs. Gardas pankū kas, cepts bekons un vietē jais grieķ u jogurts.
Iesaku arī romantiķ iem un gardē ž iem doties uz zivju ballī ti, tas ir lē ti, apmē ram 15 eiro no cilvē ka. Sē di atvē rtā restorā nā sveč u gaismā , skan liriska mū zika, dzirdamas sē rfoš anas skaņ as, skaistums.
Mani ļ oti iepriecinā ja tas, ka tieš i pie viesnī cas atrodas akvaparks. Tur pavadī tā diena paskrē ja vē ja spā rniem. Ir slidkalniņ i gan pieauguš ajiem, gan bē rniem.
Lai visiem labas brī vdienas!
Un jā , biļ etes labā k pirkt nevis pie gida par 40-50 eiro, bet tuvē jā s firmā s. Ietaupot apmē ram 30-40%. Veiksmi!
аватар Lapaka
 •  apceļots 17 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Viesnī ca ir brī niš ķ ī ga. Viss tajā ir ideā ls. Ē diens super, ļ oti daudzveidī gs un garš ī gs, teritorijā papildus ir vairā ki restorā ni un bā ri. Pludmale laba, sauļ oš anā s krē sli bez maksas, pludmales dvieļ i vienmē r tiek mainī ti. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir brī niš ķ ī ga. Viss tajā ir ideā ls. Ē diens super, ļ oti daudzveidī gs un garš ī gs, teritorijā papildus ir vairā ki restorā ni un bā ri. Pludmale laba, sauļ oš anā s krē sli bez maksas, pludmales dvieļ i vienmē r tiek mainī ti. Numuri ir bez defektiem, un ledusskapis un seifs, kā arī televizors un gaisa kondicionē tā js ir labi. Es nevaru teikt nevienu sliktu vā rdu par š o viesnī cu. Bet krieviski tur neviens nerunā . Pretī akvaparkam, pludmalē apmē ram 10 minū š u gā jiens lī dz Faliraki. Ar bē rniem nebija neviena cilvē ka, visi bē rni atradā s kaimiņ os esperos.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Rodas osta
Novērtējums 9.8
Grieķija, par. Rodas
Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats, Transports
Rodas vecpilsēta
Novērtējums 9.8
Grieķija, par. Rodas
Arhitektūra, Stats

Отель с удачным расположением, зеленой территорией и постоянным улучшением и модернизацией своей инфраструктуры. Построен в 1985 году, реновирован в 2009 году. Отель находится на восточном побережье острова в районе Фалираки, которое было отмечено международным Голубым флагом. Подходит для семейного отдыха с детьми, молодежи, а также деловых поездок.

Atrašanās vieta Восточное побережье острова, р-н Фалираки, 12 км от г. Родос, 2 км от поселка Фалираки, в 16 км от аэропорта. Автобусная остановка в 50 м от отеля.
Pludmales apraksts На пляже душ, туалет, кабинки для переодевания, деревянные дорожки. Пляжные полотенца: бесплатно.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, услуги консьержа, факс/ксерокопирование (платно), Wi Fi в общественных местах отеля (бесплатно), услуги по глажке одежды (платно), ежедневная уборка номера, room service: платно, диетическое меню (по запросу), мини-маркет, магазин сувениров, 1 конференц-зал (макс. вместимость 1000 чел.),ТВ-зал, 2 ресторана — основной ресторан Ambrosia (завтрак и ужин), а la carte ресторан Castello, 2 бара — бар на пляже Paradiso (развлекательная программа по вечерам), лобби-бар, 2 открытых бассейна с пресной водой, крытый подогреваемый бассейн, у бассейна шезлонги и зонтики: бесплатно.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Настольный теннис (ракетки платно), 2 теннисных корта (ракетки платно), мини-гольф: бесплатно, дартс: бесплатно, аквааэробика: бесплатно, гимнастика: бесплатно, водные виды спорта: платно, анимационные программы, греческие вечера, вечера живой музыки, DJ вечеринки. СПА-центр (платно: массаж, ароматерапия, шоколадная терапия, процедуры для лица и тела, маникюр, педикюр, сауна, джакузи).
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 247 номеов.

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
  • $
  • droši (ne visās istabās)
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • vcd/dvd (ne visās istabās)
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese Leoforos Kallitheas, PO Box: 202, Kallithea, Rhodes 85100, Greece
Tālruņi: Tel: +30 22410 84300
Fax: +30 22410 84380
Tīmekļa vietne: Esperos Palace Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.