Blue Sea Holiday Village 4*– Atsauksmes

12
Novērtējums 7.810
№12 viesnīcas reitingā Rodas
7.4 Numurs
8.4 apkalpošana
7.6 Tīrība
8.7 Uzturs
7.8 Infrastruktūra
Dessole Lippia Golf Resort ir mūsdienīga ģimenes viesnīca, kas atrodas Rodas salas ziemeļaustrumu daļā, tikai dažu metru attālumā no Afandou pludmales, vienas no skaistākajām un gleznainākajām Rodas pludmalēm, kas slavena ar kristālzilajiem ūdeņiem. Viesnīca sastāv no bungalo kompleksa (2 un 3 stāvi). Teritorijas platība 31 250 kv.m. Viesnīca pieder viesnīcu ķēdei Dessole Resorts & Hotels. Uzcelta 1992. gadā. Pēdējās renovācijas datums ir 2014. gads.Vairāk →
аватар Elena9950
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Kopā ar vī ru atpū tā mies 2021. gada septembrī . Man viesnī cā patika burtiski viss: teicama apkalpoš ana, ikdienas uzkopš ana, ē dieni - viss vienmē r svaigs un garš ī gs, daudz augļ u. Patika, ka pie ieejas ir vienreizē jā s lietoš anas maskas un cimdi pie ieejas, visiem viesmī ļ iem par darbu lieku augstā ko vē rtē jumu: visi draudzī gi, vienmē r smaidī gi, ā tri apkalpo. … Tomēr ▾ Kopā ar vī ru atpū tā mies 2021. gada septembrī . Man viesnī cā patika burtiski viss: teicama apkalpoš ana, ikdienas uzkopš ana, ē dieni - viss vienmē r svaigs un garš ī gs, daudz augļ u. Patika, ka pie ieejas ir vienreizē jā s lietoš anas maskas un cimdi pie ieejas, visiem viesmī ļ iem par darbu lieku augstā ko vē rtē jumu: visi draudzī gi, vienmē r smaidī gi, ā tri apkalpo.
Viesnī ca ir izremontē ta, numuriņ i un santehnika jauna, viss strā dā . Es pateicos animā cijas komandai: Franč eskai par stiepš anā s vingroš anu un ū dens aerobiku, puiš iem par š autriņ u meš anu un ū denspolo.
Patika tas, ka pie baseina atrodas sauļ oš anā s krē sli, kas atrodas uz zā les un vietas pietika visiem.
Izvē loties viesnī cu, izš ķ iroš a loma bija arī bezmaksas sauļ oš anā s krē slu klā tbū tnei pludmalē un tam, ka jū ra nav tā lu, apmē ram 3-5 minū tes no viesnī cas un ir mierī gs, tī rs, silts, debeszils.
Mē s paš i devā mies ar regulā ru autobusu uz Rodu, un nā kamajā dienā mē s visas dienas garumā no Aphrodite Tour apmeklē jā m daudzus apskates objektus visā salā . Bijā m ļ oti apmierinā ti ar uzturē š anos viesnī cā , tikko atgriezā mies un jau gribas braukt vē lreiz.
аватар salovae
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pirmo reizi Rodā . Uzreiz jā saka, ka š ī ir sala, kur ir ko redzē t, ja interesē ne tikai pludmales atpū ta. Tagad par viesnī cu. Ieradā mies agri no rī ta. Pē c anketas aizpildī š anas uzreiz iedeva rokassprā dzes, parā dī ja vietu, kur var atstā t koferus un var doties paē st, uz baseinu, uz pludmali utt. … Tomēr ▾ Pirmo reizi Rodā . Uzreiz jā saka, ka š ī ir sala, kur ir ko redzē t, ja interesē ne tikai pludmales atpū ta. Tagad par viesnī cu. Ieradā mies agri no rī ta. Pē c anketas aizpildī š anas uzreiz iedeva rokassprā dzes, parā dī ja vietu, kur var atstā t koferus un var doties paē st, uz baseinu, uz pludmali utt. Pē c vakariņ ā m ap 13-00 bijā m iekā rtojuš ies istabiņ ā . Saskaņ ā ar cenrā di mums bija ekonomiskā divvietī ga istaba. No ekonomiskā s puses bija tikai skats no balkona, un pati istaba ir liela, moderna un tī ra.
Tagad pludmale un jū ra, par ko mē s dodamies atpū sties. Pludmale ir smilš u un oļ u, jū ra ir tī ra un silta. Lietussargi un sauļ oš anā s krē sli ir bez maksas, kas ir ļ oti labi ES valstī m. Vienī gais trū kums ir ceļ š no viesnī cas lī dz jū rai. Tieš ā m jā brauc 5-10 minū tes, bet tas ir tikai lauku ceļ š , daļ ē ji grants, bet tie ir nieki, salī dzinot ar skaisto jū ru. Ieeja jū rā ir ar lielu oļ u, tā pē c smalkā m kā jā m peldē š anai jā ņ em lī dzi droš ī bas apavi.
Tagad ē diens. Ņ emot vē rā viesnī cas lī meni un ekskursiju izmaksas, ē diens ir brī niš ķ ī gs. Nezinu, ko ē d daž i gardē ž i, kas š eit rakstī ja atsauksmes, mums visa kā pietika gan kvalitā tes, gan daudzveidī bas ziņ ā . un galds vienmē r palī dzē s atrast un apstrā dā t galdu un krē slus pē c katra iepriekš ē jā apmeklē tā ja. Un par netī rā m dakš ā m un naž iem vienā no atsauksmē m esmu vienkā rš i saš utis. Dakš iņ as un naž us viesmī lis ieliek katru atseviš ķ i, ietin salvetē , un tie vienmē r ir nevainojami tī ri. Dzē rieni pilnā daudzveidī bā . Trī s veidu galda vī ns, alus, sulas, kafija krā jumā , tē ja arī .
Kas attiecas uz kokteiļ iem, iesaku vakarā ņ emt kokteiļ us vestibilā , nevis pie baseina. Par baseiniem neko nevaru pateikt. brī niš ķ ī gas siltas jū ras klā tbū tnē skaloš ana balinā tā jā nav mū su izvē le. Jā , par mā jturī bu varu teikt sekojoš o. Viņ i nā k tī rī t, kā Dievs uzliek dvē seli. Viņ i var to sakopt, kad esat jū rā , vai viņ i var ierasties pulksten trijos, kad esat pē cpusdienas snaudā , tač u nav nekā du uzrakstu "netraucē t". Un jā , viņ i nepieņ em dzeramnaudu. Wi-Fi bija gan istabā , gan viesnī cas teritorijā , neslikti, izņ emot vakara stundas, kad visa viesnī ca ir internetā .
Kopumā ar atpū tu esam ļ oti apmierinā ti, jū ra, istaba un ē dieni bija vienā lī menī . Atpū ta bija veiksmī ga.
аватар Tatjana_draga
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Lippia Golf, mums jau tevis pietrū kst. Jū ra brī niš ķ ī ga, tī ra, lī dz tuvā kajai aprī kotajai pludmalei no mū sē jā s - 1 km. Restorā nā viss ir garš ī gs un svaigs, pā rpilnī ba nav liela, tač u vienmē r ir vairā ki salā ti, dā rzeņ i, augļ i, deserti, gaļ a, zivis. … Tomēr ▾ Lippia Golf, mums jau tevis pietrū kst. Jū ra brī niš ķ ī ga, tī ra, lī dz tuvā kajai aprī kotajai pludmalei no mū sē jā s - 1 km. Restorā nā viss ir garš ī gs un svaigs, pā rpilnī ba nav liela, tač u vienmē r ir vairā ki salā ti, dā rzeņ i, augļ i, deserti, gaļ a, zivis. Pie baseina varat uzkodas, dzē rienus. Uz jū ru uz 5-7 min pa taku, no vienas puses "golfs" no otras "tuksnesis (bē rni saka), un nav promenā des, kur varē tu vakarā pastaigā ties. Tas ir viens no mī nusiem. Bet viss iekļ auts, slidkalniņ i, peldbaseins, ne maza viesnī cas teritorija Grieķ ijai, krā š ņ a jū ra, bezmaksas sauļ oš anā s krē sli pludmalē , ir animā cija, izklaides pie baseina, jauns remonts, jaunas mē beles istabā s, draudzī gs personā ls. š oseja, 7 minū š u gā jienā lielveikals, kur var paņ emt suvenī rus un iegā dā ties grieķ u produkciju. Laba uzkopš ana istabā s, ī paš s paldies restorā na personā lam un tā vadī tā jam par kā rtī bu un karantī nas pasā kumu ievē roš anu. Noī rē jā m auto, sala ir maza, apceļ ojā m vienā dienā . Ir ko redzē t: Lindos, Rodas, "Kiss of the Two Seas. " Iesaku viesnī cu, ja mī nusi nav apkaunojoš i , ir daudz vairā k priekš rocī bu.
аватар juliannalisa
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Tas aizņ ē ma apmē ram 30 minū tes no lidostas. Viesnī cā ieradā mies ļ oti agri, 7:00, tā bija pā rpildī ta, tā pē c pirms 14:00 neviens netika iekā rtots. Bet rokassprā dzes tika uzvilktas uzreiz, proti, visu varē ja ē st un lietot uzreiz. … Tomēr ▾ Tas aizņ ē ma apmē ram 30 minū tes no lidostas. Viesnī cā ieradā mies ļ oti agri, 7:00, tā bija pā rpildī ta, tā pē c pirms 14:00 neviens netika iekā rtots. Bet rokassprā dzes tika uzvilktas uzreiz, proti, visu varē ja ē st un lietot uzreiz.
Lī dz jū rai 200 metri, bet ceļ š slikts, akmeņ i zem kā jā m. Karstumā staigā t nebija ī paš i patī kami (un mū su atvaļ inā juma laikā karstums bija pā ri 40 grā diem). Pa taciņ u, ja bū tu augsti koki, kas rada ē nu - tas bū tu lieliski). Pludmalē nav smilš u. Mazie oļ i, lieli oļ i un oļ i pie ieejas jū rā . Nav sekla jū ra!
Ē dinā š ana: Brokastis ir vienā das katru dienu. Brokastis bija bekons (kuram tas rū p))). Pusdienas un vakariņ as ir daž ā das (daž ā da gaļ a, zivis, jū ras veltes, augļ i). No salduma es ē du tikai austrumu saldumus, un tie bija tikai 2 reizes 7 dienā s. Mazā s rindas bija pē c olu kultenes, pankū kā m, gaļ as. Vienmē r atradā m galdiņ u 6 personā m, lai arī viesnī ca bija pilnī bā pilna, nekad negaidī jā m, kad galdiņ š bū s brī vs.
Galvenajā restorā nā varē ja ieliet 3 veidu vī nu, alu, sulas, gā zē tos dzē rienus (7 veidi), tē ju un daž ā du veidu kafiju.
Bija redzams, ka darbinieki restorā nā centā s un ā tri visu iztī rī ja, nomainī ja traukus un dzē rienus.
Tikko izremontē ts numurs. Iztī rī ts slikti, pē c to mitrā s tī rī š anas mati palika uz grī das. Un neviens putekļ us neslaucī ja, tas bija ļ oti manā ms uz galdiem pie gultas. Bū tu labā k, ja viņ i tī rī tu katru otro dienu, un ne katru dienu, bet labā k. Dvieļ i un gultas veļ a bija tī ri.
Kosmē tikas telpā š ampū ns, duš as ž eleja un ziepes. Telpā nav tē jas servī zes, uz 2+1 - 6 lielā m ū dens pudelē m. Tie, kuriem nebija pietiekami, tika savervē ti restorā nā .
Bā rā pie baseina reizē m bija rindas, bija 1-2 bā rmeņ i, bet varē ja paņ emt nevis 1 kokteili, bet 3 uzreiz, un nav biež i jā stā v rindā . Š ajā viesnī cā noteikti nebū si izsalcis, ir uzkodas: dā rzeņ i, siers, frī kartupeļ i, tortiljas, gaļ a, desiņ as, saldē jums (bē rniem garš oja). Alus ok, kokteiļ i ne tik labi.
Visas dienas garumā devā mies ekskursijā no Coral Travel "Fantastic tour of Rhodes". Gids nedaudz meloja par brauciena ilgumu, teica 20-30 minū tes, patiesī bā tā s bija 50 minū tes, un, kad viņ us aizveda uz viesnī cu, tas bija vē l ilgā ks.
Apmē ram 200 metru attā lumā no viesnī cas atrodas lielveikals.
Bē rniem 20:30 bija pusstundu mini diskotē ka, pirms tam par 2 eiro uzkrā soja sejiņ as, bē rniem patika.
Baseinā nebija kodolhlora smakas! Ir dziļ š.2, 5 metrus garš baseins, mazs un 2 bē rni ar slidkalniņ iem. Silts ū dens. 3 slidkalniņ i, bē rni un vecā ki un vecmā miņ as nokā pa, visi bija priecī gi)
Wifi ir ļ oti slikts. Tikai reģ istratū rā ir ideā ls.
Pludmalē sauļ oš anā s krē sli un saulessargi ir bez maksas, vienmē r atradā m sev brī vus, lai gan bijā m 6. Š eit man pietrū ka bā ra un wi-fi pludmalē .
Personā ls ir draudzī gs.
Bija nianse, tū riste pludmalē gribē ja nozagt kleitu, aizmirsā m pludmalē - atgriezā mies, un sieviete jau uzlika sauļ oš anā s krē slā un apsedza ar somu, un tā tad bū tī bā kontingents bija pieklā jī gs, kultivē ts, daudz mū sē jo, bet ne vairā k kā.40 %.
Mē s bijā m laikā , kad Rodā izcē lā s ugunsgrē ks. Tā kā karstums ir virs 40! Pusi dienas nebija ne elektrī bas, ne ū dens. Bet personā ls bija lielisks - viņ i nekrita panikā , un tā pē c cilvē ki bija mierī gi.
Обед Закат Пляж Пляж Обед
аватар krutoy-agent
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Kopē jais iespaids ir č etri ar mī nusu piecu ballu skalā . Š eit smarž o pē c golfa Viesnī ca: Deklarē tais kū rorts ir muļ ķ ī bas. Š eit 3+, 4 zvaigznes, varbū t pat 3 zvaigznes ir viņ a vē rtē jums. Tā lā k es aprakstī š u. … Tomēr ▾ Kopē jais iespaids ir č etri ar mī nusu piecu ballu skalā .
Š eit smarž o pē c golfa
Viesnī ca:
Deklarē tais kū rorts ir muļ ķ ī bas.
Š eit 3+, 4 zvaigznes, varbū t pat 3 zvaigznes ir viņ a vē rtē jums.
Tā lā k es aprakstī š u.
Pludmale:
Ejiet 5 minū tes, ne ilgi, pā ri ceļ am.
Netā lu ir kafejnī ca, viss ir 3x dā rgā ks nekā lielajā tirgū , piemē ram, abb, papou, apelsī ns utt.
LOUNGE LOUNGES BEZMAKSAS ir pluss.
esiet uzmanī gi ar savā m mantā m, š eit nav kameru, un viesnī ca arī aizmirsa, ko viņ i ielika - tas arī viss...
CECADA VAI KAS TAS IR:
Krimā bija zaļ as cikā des, te tā s ir melnas muš as, milzī ga izmē ra, kuras nelieš i klabina no rī ta lī dz vakaram tā , ka gribas tamponus iebā zt ausī s.
Bet vismaz viņ š tos izsit naktī , un paldies par to.
Ē diens:
Tas pats tips, kurš bija Grieķ ijā , Krē tā , to NEvē rtē s.
Kurš PIRMĀ reize - ies.
NETĪ RĀ S Š Ķ Ī VES galvenajā restorā nā pie baseina.
Pie baseina pat kontaktdakš as ir NETĪ RĀ S.
Restorā ns:
Ē dnī ca, nevis restorā ns.
Alva ir tā , ka viesnī ca nesaprot, ka daudziem tū ristiem ir labi, bet labi, ja vietas pietiek visiem.
Galdiņ u visiem stulbi nepietiek, tā pē c sezonā jū lija beigā s-augustā - rindas ! !
Pat vakaros bā ros viņ i vienkā rš i nevē las ņ emt papildu apkalpotā jus.
Piemē ram,
Lieliski viesmī ļ i nosē dina jū s pie galdiņ a 3, č etriem cilvē kiem.
Tas maksā.1 bā rmeni, kad jums ir nepiecieš ami 2, un mē ģ ina apkalpot cilvē ku pū li un bez a la carte rindas.
Istabas:
Ja dabū ji pē c remonta, tad normas, tī ra gulta.
Tī rī š ana:
Sasita, tikai skā rda.
No 9 no rī ta viņ i iebrū k tavā istabā un grib to iztī rī t, pat ja tu guļ .
3 klauvē jieni pie durvī m - dziļ š miegs, un oo, es gribu te iztī rī t (atgā dinā ja filmu "Saderī bas biedri")
Dzeramnaudu neņ ē ma, maina tī ru gultasveļ u, dvieļ i veci un reizē m netī ri.
"Akvaparks"
3 slaidi - bez personā la! ! Tikai jū s un jū su bē rni. Neviens ne par ko neatbild.
HLORS BASEINOS IR TRAKS - nes 3-5 metrus no baseiniem.
Animā cija:
Vā cieš iem, franč iem un visiem.
Poļ i un ukraiņ i jū s š eit nesapratī s.
Krā sa:
Nekad nebiju domā jusi, ka bez krieviem un daž reiz arī mums kā ds varē tu tā piedzerties.
Jā ; jā , vā cieš i š eit ir 80% no viesnī cas, un viņ i ir sasodī ti piedzē ruš ies un sū dā s tā , ka tas ir vienkā rš i lieliski.
Viņ i kliedz lī dz diviem naktī , lauž durvis utt.
Godī gi sakot, ja es to nebū tu redzē jusi savā m acī m, es tam neticē tu.
Restorā ns:
Viesnī ca nav gatava uzņ emt sezonu, atpū tnieku skaitu, kā du viņ š vē las.
Rindas!! !
Maskas, cimdi - labi)
Bet rindas, ž etons, liec 2 bā rmeņ us, nevis 1.
Nē , mē s taupā m.
No rī ta ielieciet 2 cilvē kus: 1 pankū kā m, 2 olu kulteni, kā pē c? Mums ir 1 jaunkundze, kura var tikt galā gan ar to, gan to, un tu gaidi ((
Izī rē t maš ī nu:
Izī rē viesnī cā , ar pamata angļ u valodu viss nokā rtosies.
Lē tā kā s automaš ī nas. Salī dzinot ar anektura gidu, viņ i vē las 10-20 eiro vairā k dienā , sola atbalstu utt. , bet tas viss ir pieejams automaš ī nu nomā viesnī cā (bet ar angļ u valodas pamatzinā š anu)
Ja angļ u valoda nav jū su izvē le, tad labā k ar gidu (+ 10 eiro dienā nav jums piemē rotie skaitļ i)
Ekskursijas:
Mē s to neņ ē mā m no ceļ vež a, jo viņ u aprē ķ ins par Rodas apskati ā trā tempā.4 x (2 bē rniem) = izrā dī jā s 600-800 eiro.
Paņ ē mā m maš ī nu un paš i braucā m apkā rt, un pat vairā k kā gribē jā m, protams, 2x lē tā k.
Infrastruktū ra:
Viņ a nav. Jū s atstā jat viesnī cu un esat tuksnesī . Lī dz pludmalei 5 minū tes. Viss. Lī dz Afandu ciemam 15 minū tes, ar maš ī nu 2-3 minū tes (bet nnm nekā ī paš a nav).
МЕСТНЫЕ ЦЕКАДЫ. Каждый день, тупо не хватает персонала.
аватар kseniadm83
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Uzturē š anā s viesnī cā atstā ja patī kamus iespaidus un atmiņ as. Ā tri nokā rtojā s. Tā kā ieradā mies pē c vakariņ ā m, mums iedeva sviestmaizes un ā bolus, ar ko pilnī gi pietiek pirms gulē tieš anas. … Tomēr ▾ Uzturē š anā s viesnī cā atstā ja patī kamus iespaidus un atmiņ as. Ā tri nokā rtojā s. Tā kā ieradā mies pē c vakariņ ā m, mums iedeva sviestmaizes un ā bolus, ar ko pilnī gi pietiek pirms gulē tieš anas. Superior numurs trī s (2 pieauguš ie un bē rns) bija aprī kots ar divguļ amo gultu (precī zā k, divā m vienvietī gā m gultā m, kas novietotas blakus) un divstā vu bē rnu gultiņ u. Numurs ir tī rs, bet, ņ emot vē rā viesnī cas vecumu, nedaudz novecojis. Gultas veļ a bija izmazgā ta, bet daž kā rt bija vecas pelē juma pē das. Uzkopš ana pē c atpū tnieku pieprasī juma.
Teritorija nav ī paš i liela, bet kopta patī kama un mā jī ga. 4 peldbaseini (2 bē rni un 2 pieauguš ie). Ir golfs, š autriņ as, bē rnu klubiņ š (nedaudz noguris un mū su bē rnam tas nemaz neinteresē ja).
Ē dieni restorā nā ir daudzveidī gi. Ē dienu komplekts ir vienā ds, bet tā kā to ir daudz, tad vienmē r bija no kā izvē lē ties. Papildus galvenajam restorā nam ir baseina bā rs, kur var iekost kartupeļ us, desiņ as, gaļ u, dā rzeņ i, saldē jums neierobež ots + daž ā di dzē rieni par brī vu no 10 lī dz pat vakaram. Ē diens garš ī gs (no interesantas haizivis un astoņ kā ji). Jogurtos, sodas, krā sainajos saldē jumos, zupā s ir daudz ķ ī misku piedevu. Pā rē jais ir diezgan ē dams.
Jū ra ir labā kā no visa, kas tur ir. Silts, ieeja laba, bet pludmale oļ aina un bez koraļ ļ iem tur pastaigā ties nav iespē jams. Vienmē r bija pieejami bezmaksas sauļ oš anā s krē sli. Dvieļ i ir arī bez maksas, un tos var mainī t ik pē c 3 dienā m.
Svē tki bija brī niš ķ ī gi. Vienī gais, kas viņ u aizē noja, bija transfē rs no lidostas uz viesnī cu, kas mums aizņ ē ma aptuveni 90 minū tes, nevis noteikto 45. Vispirms mū s aizveda pretē jā virzienā no mū su viesnī cas un tad, pabraucot garā m pusi no visa Rodas salā , viņ i mū s atveda uz Dezolu. Maš ī na mež onī gi trī cē ja, gids izkā pa ceļ a vidū un atstā ja tū ristus ar š oferi, kurš neprata ne vā rda angliski. Tā kā man bija 6. grū tniecī ba un mums lī dzi bija bē rniņ š , tad neuzdroš inā jā mies piedalī ties tik mež onī gā transfē rā pretē jā virzienā un uz lidostu braucā m ar taksi par saviem lī dzekļ iem (40 eiro).
аватар konstantinova-83
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca ir laba. Ē diens ir lielisks. Restorā nā ir viss un vienmē r. Istabas ir normā las. Bet bija problē mas ar apmetni. . . sā kotnē ji mums iedeva istabu ļ oti trokš ņ ainā ē kā . Naktī negulē jā m un pa dienu arī bija grū ti to izdarī t . … Tomēr ▾ Viesnī ca ir laba. Ē diens ir lielisks. Restorā nā ir viss un vienmē r. Istabas ir normā las. Bet bija problē mas ar apmetni. . . sā kotnē ji mums iedeva istabu ļ oti trokš ņ ainā ē kā . Naktī negulē jā m un pa dienu arī bija grū ti to izdarī t . . bē rni negulē ja un "iznesa" smadzenes, bija kaprī zi un viss. Uzreiz pē c reģ istrē š anā s meitene reģ istratū rā atteicā s vai negribē ja mū s pā rvietot, sakot, ka nav istabu. Uz jū ras nebija pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, un mē s ar dvieļ iem devā mies uz sā niem uz akmeņ iem un tad nā ca paradī ze.... bija kluss un varē ja pā rtraukt miegu...Viesnī ca ir laba, bet pā rē jais bija nedaudz izlutinā ts. . . Atgriezī simies viesnī cā vē lreiz, nezinu, bet viesnī ca laba.
аватар Oks16
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Pirmajā s divā s dienā s pē c ieraš anā s viesnī cā mē s domā jā m, kur mē s esam nokļ uvuš i ? ! Un tad mē s pieradā m, es pat negribē ju iet prom. Mē s ceļ ojā m ar diviem bē rniem vecumā no 5 un vienu gadu. … Tomēr ▾ Pirmajā s divā s dienā s pē c ieraš anā s viesnī cā mē s domā jā m, kur mē s esam nokļ uvuš i ? ! Un tad mē s pieradā m, es pat negribē ju iet prom. Mē s ceļ ojā m ar diviem bē rniem vecumā no 5 un vienu gadu. Mani apmierinā ja numurs: divistabu, un pat gultiņ a bija, lai gan mē s rezervē jā m parasto. Lai gan viesnī ca ir 4 *, bet numuriņ i ir tā di, izņ emot š ķ idrā s ziepes, nekas nebija, bet viss strā dā ja pareizi. Ē diens man patika, bē rnus paē dinā ja bez problē mā m, bet kafija tur ir briesmī ga. Pludmale netā lu, jū ra tī ra! Kad viņ i atnā ca uz pludmali, uzreiz pieskrē ja whipboy un norā dī ja uz brī vā m vietā m, palī dzē ja ar ratiem, pirmo reizi satiku š ā du servisu) Mū su uzturē š anā s laikā manam dē lam bija DR. Iepriekš ē jā dienā reģ istratū rā mū s brī dinā ja un nā kamajā dienā istabā mū s gaidī ja š ampanietis, augļ u š ķ ī vis un pastkarte, savukā rt restorā nā (galdiņ u BBQ rezervē jā m ar kuponu) mū su galdiņ š bija. dekorē ta ar ziediem un desertā tika iznesta torte ar svecē m! Man personī gi ļ oti patika! Rezultā tā : Viesnī cu ieteiktu saviem draugiem ar bē rniem, jo ​ ​ atstā ja tikai patī kamus iespaidus, bet Rodas ir so-so, kopā ar vī ru noteikti neatgrieztos, tikai ja ar bē rniem.
аватар hasanova10
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
izvē lē jā mies viesnī cu nomalē , jo tā ir mierī ga, nav trokš ņ aina, var labi atpū sties pā riem ar bē rniem, kā arī veciem cilvē kiem. Lielisks ē diens, daudzveidī ga ē dienu izvē le visā m gaumē m, vecumam. … Tomēr ▾ izvē lē jā mies viesnī cu nomalē , jo tā ir mierī ga, nav trokš ņ aina, var labi atpū sties pā riem ar bē rniem, kā arī veciem cilvē kiem. Lielisks ē diens, daudzveidī ga ē dienu izvē le visā m gaumē m, vecumam. Apkalpoš ana augstā lī menī . Pieklā jī gs, atsaucī gs personā ls. Ceļ vež i ir gudri, paskaidro ī si un skaidri, atkā rto vairā kas reizes, bet nenogurst. Labi atceros gidu Innas, poļ u humorista Andreja ekskursijas. Ī paš s paldies mū su gidiem no pegas Aleksandram, Jurijam, Irinai.
аватар MasterRo
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Par viesnī cas atraš anā s vietu: Plusi: -atseviš ķ i no citā m viesnī cā m; - klusā vietā ; - pastaigas attā lumā no jū ras; - blakus ir liels lielveikals; -nogurdinoš s attā lums no lidostas; Mī nusi: - kā dam var nepatikt attā lums no naktsdzī ves centriem; Par pludmali: Plusi: -tī ra jū ra; - jū ra uz austrumiem, jū s varat satikt saules dzimš anu no jū ras; - sauļ oš anā s krē slu un sē ņ u pietiek visiem; - bezmaksas kanoe laivu, katamarā nu un sē rfoš anas noma; -kabī ne, divas duš as, divi izlietnes; - nav apsargā ta naktī , peldē ties, ja jums nav bail, vai š alles sē rfot ar savu mī ļ oto. … Tomēr ▾ Par viesnī cas atraš anā s vietu:
Plusi:

-atseviš ķ i no citā m viesnī cā m;

- klusā vietā ;

- pastaigas attā lumā no jū ras;

- blakus ir liels lielveikals;

-nogurdinoš s attā lums no lidostas;

Mī nusi:

- kā dam var nepatikt attā lums no naktsdzī ves centriem;

Par pludmali:

Plusi:

-tī ra jū ra;

- jū ra uz austrumiem, jū s varat satikt saules dzimš anu no jū ras;

- sauļ oš anā s krē slu un sē ņ u pietiek visiem;

- bezmaksas kanoe laivu, katamarā nu un sē rfoš anas noma;

-kabī ne, divas duš as, divi izlietnes;

- nav apsargā ta naktī , peldē ties, ja jums nav bail, vai š alles sē rfot ar savu mī ļ oto.

Mī nusi:

- attā lums no viesnī cas lī dz pludmalei ir 250 soļ u pā ri, aptuveni 350 metri;

- ceļ š uz pludmali ir putekļ aina lauku taka cauri tuksnesim;

-ceļ š iet gar pludmali, nav ī paš i noslogots, bet smaka no garā mbraucoš ā m maš ī nā m un trokš ņ i daž brī d ir jū tami;

-nav pat maza bā ra, tikai dzer ū deni;

- apakš ā bez akmeņ iem vairā kas zivis, stintes un krabji, nirstot ar masku, var atrast pudeles, plastmasas traukus un vecu velosipē du;

- dziļ ums pie krasta ir pā rā k liels bē rniem;

-oļ u pludmale, karstie akmeņ i, nepiecieš ami apavi. Smilš u nav;
- pludmales darbinieks ir zaglis viltī gs, sliecas paņ emt sev aizmirstas dā rgas lietas (mē s ar sievu aizmirsā m saulesbrilles pludmalē , pakā rā m pie sē nī tes. Nokavē jā m nā kamo rī tu, pludmales darbinieks atdeva sievai vienkā rš ā s brilles un teica, ka nevienu citu neatrada. "Un pē c č etrā m dienā m es redzē ju š o puisi viesnī cā , š o lepno Hellas dē lu, grieķ ieti Helē nu, staigā jam netā lu no pievilkš anas stieņ a, diž ojoties manā s dā rgajā s itā ļ u brillē s. Mana ģ imene un es ceļ oju vairā kas dienas un mē s pludmalē nebijā m redzami, un viņ š , es laikam nospriedu, ka esam jau aizbraukuš i. Es paņ ē mu brilles, un viņ š teica, ka tikko atrada un nesa uz reģ istratū ru, bet izdomā ju tā s pielaikot. Par viņ u nesū dzē jos, jo nelā de tomē r novē rsī sies. Es tikai izdarī ju sev secinā jumus, ka nevajag aizmirst dā rgas lietas, vai pludmalē nenē sā t pontona brilles. )

Par cipariem:

Plusi:

-ir ledusskapis, fē ns, kondicionieris, bezmaksas seifs, TV;

-mē beles gandrī z jaunas, nav sadauzī tas;

- dvieļ u un veļ as maiņ a katru dienu, pludmales dvieļ u - katru otro dienu;

-tī rī š ana katru dienu, tī ra efektī vi;

- rozetes istabā daudz, gab 5;

Mī nusi:
-Ģ imenes numurs, tas, kā likums, ir parasts standarta divvietī gs numurs, kas aprī kots ar vienvietī gu vai divstā vu gultu bē rniem, divistabu ir maz, tiek tie, kuriem paveicas vai neatlaidī gā kie;

- grī da ir flī zē ta;

- vannas istabā nav aizbī dņ a un slē dzenes, tikai durvju rokturis un viss;

- visi numuri smē ķ ē , viesnī cas ē kā s nav nesmē ķ ē tā ju sektoru : ( ;

-seifs ļ oti mazs, der dokumenti, nauda, ​ ​ maza kamera. Tablete nekā di neder. Par klē pjdatoru nav ko teikt. Bet nekas netika nozagts. Dā rgā elektronika vienkā rš i gulē ja istabā ;

- televizors ir ļ oti vecs, "kubs", sveiks no 90. gadiem, neieslē dzā m;

- ledusskapis - mazs, bet skaļ š kā traktoram, uzreiz izvilkts no rozetes un nelietots;

- nav tē jas komplekta;

- istabā ir 4 gultas, un tikai 2 glā zes

- slē dzene istabā - parasta atslē ga, nav modernu magnē tisko karš u;

-ļ oti askē tiska telpu apdare, nelī dzenas sienas apmestas un krā sotas ar ū dens bā zes emulsiju, dzeltenī gi gaiš i zaļ ā krā sā ;

Par uzturu:

Plusi:
- Dā sni, bagā tī gi, daudzveidī gi, bagā ti ar gaļ u, konditorejas izstrā dā jumi ir saldummī ļ u sapnis, svē tdiena - zivis un jū ras veltes no vē dera, vienmē r ir daudz svaigu augļ u;

-vietas restorā nā vienmē r ir pieejamas;

- restorā na vadī tā js ir ļ oti atbildī gs cilvē ks, viņ š vienmē r ir personī gi zā lē , viņ š tieš ā m visu kontrolē ;

- labs vī ns paš pildī š anā ;

Mī nusi:

-Brokastis nav vē rstas uz krieviem, nav graudaugu. Monotoni. Viss dež urē ;

-daž kā rt sastapā s ar slikti mazgā tā m ierī cē m un traukiem;

-daž kā rt saskā rā s ar vaļ ī giem galdiem un krē sliem;
Par kaut ko citu, par visu.

Teritorija:

Zaļ a, kopta, apgriezta, pā rsvarā tī ra. Sā kumā cikā des bija ļ oti kaitinoš as, tač u tā s ā tri pieradī ja.

Baseini:
Ir divi, viens mazulis, ar slidkalniņ u, maniem puikā m nepatika, viņ i vienreiz noripojā s un aizgā ja. Pieauguš o baseins, optimā la izmē ra un dziļ uma atš ķ irī bas. Tī rs. Ū dens attī rī š ana - novecojusi hlorē š ana. Reiz es tur peldē jos. Tā lā k - tikai jū rā .
Sports: ir minigolfa trases, stā voklis zem vidē jā , nū jas un bumbas tiek dotas reģ istratū rā , bez maksas. Ir tenisa korts, neizmantoju. Ir biljards, divi galdi, 1.5 eiro par spē li. Ir zā le ar veciem spē ļ u automā tiem. Ir loka š auš anas poligons. Tikai ar animatoriem vajag vienoties. Trenaž ieru zā le ir kauns. Telpā ar gaisa kondicionē tā ju ir trī s svaru maš ī nas. "Butterfly", kā ju pagarinā juma un aizmugurē jā s rindas maš ī na. Un tas arī viss! Nav nevienas sliedes, elipses vai š ķ ē rsstieņ a. Trenaž ieru zā le iepretim uzkodu bā ram un baseina bā ram. : )

Animā cija:
Galvenā uzmanī ba tiek pievē rsta tū ristiem no Itā lijas. Bet viņ i ļ oti cenš as, spē lē ar bē rniem, veido savas programmas, rokoperas zem saplā kš ņ a, mū ziklus, laba studenta KVN lī menī . Itā ļ u animatoru vidū ir ī sta zvaigzne - Antonio! Sportists, jogs, dejotā js, talantī gs puisis. Viesnī cā tiek aicinā ti arī profesionā li vietē jie mū ziķ i. Reizi nedē ļ ā grieķ u vakars, ko izpilda Rodas mū ziķ i un dejotā ji. Kopumā nav garlaicī gi ģ imenes svē tkiem. Jums jā sazinā s ar starptautiskiem animatoriem, jo ​ ​ "oranž ie" itā ļ i galvenokā rt strā dā itā ļ u labā un, visticamā k, jū s ignorē s ar smaidu. Mums tā gadī jā s, kad iekļ ā va krievus loka š auš anas sarakstā un tad, vienreiz ļ ā vuš i š aut, strā dā ja tikai ar savē jiem, mū s no saraksta izslē dzot. Un beigā s viņ i teica, ka viņ u laiks ir beidzies, meklē jiet savus animatorus. Izraisot mū su saš utumu ar tā du dinamo. Sā kumā biju ļ oti dusmī ga, bet, ieraugot itā ļ u animatora labajā ausī auskaru, atdzisu. Nu ko no viņ a ņ emt?

Bā ri:
-tieš ā m augstas kvalitā tes dzē rieni, nav zī molu aizstā š anas ar vietē jiem lē tiem analogiem, kā Turcijā . Ielejiet tik daudz, cik vē laties. Uzkodu bā rā tiek pagatavoti labi kebabi un š avarma. Neskopojies. Saldē jums ir garš ī gs, tā ir daudz. Bē rni ir sajū smā . Piena kokteiļ i ir noderī gi arī bē rniem. Visi galdi kū p. Nav nesmē ķ ē tā ju zonu. Ir tabakas smaka. : (

Internets tikai vestibilā , Wi-Fi pa stundā m, apmē ram 4 eiro stundā . Vestibilā vē l divi datori, nav krievu klaviatū ras izkā rtojuma : )

Ir veikals ar visā dā m lietā m atpū tniekiem, cenas pieņ emamas.

Ir auto noma, bet es izmantoju citu nomu, ko ieteica gids.

Par ekskursijā m:
Ja brauc ar auto un brauc ar tevi (var vienkā rš i krieviski), tad nepē rc ekskursijas, bet visu apmeklē pats. Un doties ekskursijā s tikai uz salā m. Interesantā s salas vietas var apbraukt bez galopa 3-4 dienā s, lai varē tu visu rū pī gi izpē tī t un lē nā m iedziļ inā ties. Tie, kas saka, ka visu apceļ ojuš i 1 dienā , melo paš i sev. Paņ ē mā m Nissan Micra, samaksā ja 136 eiro par trim dienā m. Bet pirms tam viņ i kļ ū dī jā s, veicot salas apskates ekskursiju, jo visu ekskursijas programmu varē jā m apbraukt paš i, par mazā ku samaksu, turklā t ekskursija aptver tikai 20 procentus no interesantā m vietā m un ir nepamatoti dā rga, 65 eiro. vienai personai.

Tauriņ u ieleja - man nepatika, likā s, ka tauriņ i guļ vai noguruš i. Viņ i sē dē ja uz stumbriem un akmeņ iem un nelidoja. Ieleja ir pā rā k spē cī gs vā rds. Ielejas tur nav, bet ir akmeņ aina grava, kurā uz kokiem un akmeņ iem viss ir klā ts ar tauriņ iem. Un straumē rā po krabji.

Septiņ i avoti ir ļ oti patī kama vieta, tur pavadī jā m 4 stundas. . Garš ī gs restorā ns. Skaists. Pastaiga noritē ja labi.

Lindos ir jā iet! Apbrī nojama vieta.
Rodas (pilsē ta) - bija vē rts doties ceļ ojumā , vecpilsē ta un meistaru pils ir uzmanī bas vē rta. Okeanā rijs, tik un tā , bet nenož ē loju.

Felerimos kalns - apbrī nots!

Prasonisi pludmale - sen nebiju bijusi tik skaistā vietā , divu jū ru dienvidu skū psts, vieta, kur ū dens pilns ar sē rfotā ju burā m un pū ķ iem. Vienmē r ir labs vē jš . Sportistu furgoni ir no visas Eiropas. Daudz amatieru un iesā cē ju. Noma un instruktori. Ir gabals smilš u pludmales parastajiem peldē tā jiem.
Ir vē rts apmeklē t drupas Rodas ziemeļ os un Jonī tu cietoksni.

Kopē jie iespaidi par braucienu ir ļ oti pozitī vi. Pē c divā m nedē ļ ā m +5 kilogrami, kas tiks atstrā dā ti sporta zā lē . Negatī vā kie momenti ir stā sts par zaglī go pludmales strā dnieku, kurš piesavinā jā s manas brilles, un aprū pes trū kumu par nesmē ķ ē tā jiem viesnī cas viesiem.
Parādīt vairāk »


iemiesojums msl.61
viesnīcas darbinieku fotogrāfijas
10 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 7 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Rodas osta
Novērtējums 9.8
Grieķija, par. Rodas
Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats, Transports
Rodas vecpilsēta
Novērtējums 9.8
Grieķija, par. Rodas
Arhitektūra, Stats

Dessole Lippia Golf Resort — семейный отель, построенный в современном стиле расположен в северо-восточной части острова Родос, всего в нескольких метрах от пляжа Афанду, одного из самых красивых и живописных пляжей Родоса, известного своими кристально - голубыми водами. Отель состоит из комплекса бунгало (2 и 3 этажа). Площадь территории 31 250 кв.м. Отель принадлежит сети отелей Dessole Resorts & Hotels. Был построен в 1992 году. Дата последней реновации — 2014 год.

Atrašanās vieta Отель находится в деревне Афанту. В 18 км расположен город Родос, а в 25 км — международный аэропорт Родоса.
Pludmales apraksts Пляж находится в 200 м от отеля.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

На территории отеля есть 4 бара, магазины, открытый бассейн с пресной водой (площадь 486 кв.м), терраса, сувенирный магазин. У бассейна есть зонты, шезлонги и полотенца. Есть камера хранения, кондиционер. Стойка регистрации работает круглосуточно. Есть русскоязычный персонал.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Есть игровая комната в помещении, настольные игры, мини-диско.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Дартс, мини-гольф, мини-футбол, бочче, игровая комната, каякинг, водный велосипед. Предоставляется снаряжение для тенниса. Отель находится в 200 м от с 18 луночного гольф-поля Афанду.. Рядом с отелем есть дайвинг, виндсерфинг, сноркерлинг, рыбная ловля.
  • akvaparks un slidkalniņi
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 242 номера. Есть семейные номера.

Istabās

балкон или терраса, собственная ванная комната с ванной, фен, телефон с прямым набором, электронный сейф, набор для чая/кофе, телевизор с плоским экраном и спутниковыми каналами, кондиционер, минибар (ежедневно пополняется водой), ежедневная уборка

  • vanna/duša (ne visās istabās)
  • fēns (ne visās istabās)
  • (ne visās istabās)
  • droši
  • gaisa kondicionieris (ne visās istabās)
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • tālrunis (ne visās istabās)
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • balkons/terase
Adrese Afandou, Rhodes, Greece 85103
Tālruņi: +30 22410 52007
Tīmekļa vietne: Blue Sea Holiday Village
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в баскетбол, футбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает аэробикой. В отеле есть аквапарк или горки, водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).