Blue Horizon Palm Beach Hotel & Bungalows 4*– Atsauksmes

10
Novērtējums 6.810
№39 viesnīcas reitingā Rodas
5.5 Numurs
5.3 apkalpošana
4.8 Tīrība
4.8 Uzturs
5.0 Infrastruktūra
Universāla viesnīca pludmalē. Tā tika uzcelta 1987. gadā un pēdējo reizi renovēta 2010. gadā. Kopējā platība 13800 m2. Tā sastāv no galvenās trīsstāvu ēkas un bungalo kompleksa. Viesnīcā ir profesionāls vindsērfinga centrs ar dienas un vakara izklaides programmām gan pieaugušajiem, gan bērniem. Ialyssos ir ideāli piemērota tiem, kas sapņo par bezrūpīgām brīvdienām pludmalē, kā arī tiem, kas vēlas izpētīt pasaulslaveno Rodas salu.Vairāk →
аватар sheogorat66696
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
1) Viesnī ca tika izvē lē ta pē c š ā diem kritē rijiem: tuvums pilsē tai, zema cena. 2) Lidostā ieradā mies 16:20 - 16:30.17:00 jau bijā m iekā rtojuš ies. Istaba laba, televizora skaļ ums lika vilties (vidū ​ ​ ierobež ots), krievu programmas nevar dzirdē t guļ ot uz gultas, ja kā ds mazgā jas vannā . … Tomēr ▾ 1) Viesnī ca tika izvē lē ta pē c š ā diem kritē rijiem: tuvums pilsē tai, zema cena.
2) Lidostā ieradā mies 16:20 - 16:30.17:00 jau bijā m iekā rtojuš ies. Istaba laba, televizora skaļ ums lika vilties (vidū ​ ​ ierobež ots), krievu programmas nevar dzirdē t guļ ot uz gultas, ja kā ds mazgā jas vannā . Dzirdamī ba ir ļ oti laba (plā nas sienas vai tikai to materiā ls), bet bū tī bā tas netraucē ja.
Mums iedeva istabiņ u galvenajā ē kā ar skatu uz jū ru un vē l vienu viesnī cu, tā pē c no mū su viesnī cas nebija nekā das animā cijas skaņ as (+ tiem, kas iet gulē t pirms 23:30), un arī š is skats bija labs, jo to darī ja saule. nespī dē ja istabas logos. Biezie aizkari ir pelnī juš i atseviš ķ u plusu (acī mredzot no spī doš ā s saules).
3) Viesnī cas teritorija nav ī paš i liela (esmu pieradusi pie 5-cam un klubiem), bet diezgan zaļ a. Sauļ oš anā s krē sli jū rā ir maksas, tač u nekas neliedz ieņ emt sauļ oš anā s krē slu pie baseina un doties uz jū ru tikai peldē ties. Daudz zaļ umu, kas ļ oti priecē (pē c akmens Maskavas), svaigs gaiss. Temperatū ra par 5 grā diem zemā ka nekā Vidusjū rā (milzī gs pluss augustā , nenosalsi, bet no karstuma nenomirsi).
4) Paņ ē mā m viesnī cu ar vakariņ ā m un brokastī m. Ļ oti iesaku neatteikt vakariņ as (neņ emt tikai ar brokastī m), jo tā s ir ļ oti garš ī gas, gaļ as ē dieni ne reizi nedē ļ ā nav atkā rtojuš ies (ļ oti pā rsteigti). Neē d pusdienas! Viesnī ca nav paredzē ta pusdienā m. Jū s varat pusdienot jebkurā kafejnī cā , kas ir pilna ap viesnī cu. Pē dē jā s nedē ļ as dienā s iepretim kafejnī cā dzē ru picu (atseviš ķ s plus kafejnī cas labajā internetā , par ko bū s runa vē lā k). Sī kā ka informā cija 6. punktā .
Brokastī s var dzert kafiju, tē ju, sulas (pulverveida, bet esmu pieradusi). Vakariņ ā s tiek apmaksā ti dzē rieni, kurus ne reizi vien izdevā s apbē dinā t. Jā , nesabojā jies (iespē jams), bet banā lo ū deni jau varē ja nodroš inā t bez maksas. Man patika, ka brokastī s un vakariņ ā s bija augļ i: kopumā atcerē jos apelsī nus, banā nus, ā bolus (š ķ ita, ka ir vē l kaut kas), bija arbū zi (nav fans, bet daudziem patika).
5) Wifi ir maksas. Cenas no galvas neatceros, atceros tikai to, ka 32 eiro par neierobež otu piekļ uvi uz nedē ļ u. Ja nepiecieš ams ā trs kvalitatī vs internets, var paņ emt, jo 80% viesnī cu apmeklē tā ju ir no Eiropas Savienī bas un viņ iem nav viesabonē š anas (tā rezultā tā viņ i nepē rk Wifi). Ja jums ir nepiecieš ams laiku pa laikam pā rbaudī t savu pastu, sociā lo tī klu. tī klus vai augš upielā dē t fotoattē lus Instagram, tad varat izmantot š ā du krodziņ u Wi-Fi: Time to Smile Bar ar paroli smile0123 (tā biež i noķ er tikai tad, kad sē ž at tajā iekš ā prom no ieejas, tieš i tajā ē dā t picu, ļ oti garš ī gi), Kostas Taverna (parole un pieteikš anā s tiek ievadī ta autorizā cijas veidlapā : attiecī gi 123 un 123) - to atradī si, ja pē c izbraukš anas no viesnī cas pa ceļ u dosies pa kreisi; ja dodaties nedaudz tā lā k, tas ir, CASA italia bezmaksas wifi bez paroles (vā rdu neatceros no galvas, es pieslē dzos caur Facebook).
6) Attiecī bā uz pusdienā m iesaku Time to Smile (pretī viesnī cai), Kostas Taverna (neņ em daudz, porcijas lielas, zupa gandrī z bez š ķ idruma), daudzi joprojā m iesaka PLaton (vistā lā k no viesnī cas , ejiet 7 minū tes pa to paš u ceļ u kā lī dz Kostam, vakarā vienmē r daudz cilvē ku)
7) Pakalpojumam kopumā nav pretenziju. Ja vien galvenā s ē kas apkopē jā m nav interesants grafiks, kuru nedē ļ u neatpazinu, bet viņ i nokļ uva mū su istabā (248) ap 14-16 stundā m (plaš ā izkliedē ), kas daž kā rt liedza gulē t pa dienu. (precī zā k, bija izvē le vai uzminē t, ko viņ i sakopa un iet gulē t, vai uzreiz iet gulē t un punktus par tī rī š anu). Dzē rieni brokastī s un vakariņ ā s tiek pasniegti pietiekami ā tri, jo cilvē ki biež i ē d pakā peniski (2.5 stundas brokastī m un vakariņ ā m), nevis viss pū lis, kā daž ā s viesnī cā s (piemē ram, club hotel turan prince).
8) Neskatoties uz to, ka lielā kā daļ a mī nusu jau ir apspriesti (ne ī paš i izcelti, jo man tie nav ī paš i svarī gi), jā saka sekojoš ais: sē rfoš ana 5 dienas diviem cilvē kiem izmaksā ja ap 500 eiro (teica krievu atpū tnieki), kas daudziem var bū t diezgan dā rgi; oļ u pludmale, man personī gi bija grū ti ieiet jū rā , jū lijā -augustā daudz viļ ņ u.
9) Mē s nonā cā m pie vissvarī gā kā : izklaides. Ne visiem patī k 24 stundas diennaktī (joks, bet 9 stundu reklā mas) gulē t uz sauļ oš anā s krē sla pie jū ras/baseina. Lī dz kā diem pulksten 10 nekas nenotiek, tad sā kas animā cija: boč a, vē l pirms tam volejbols, ū dens vingroš ana. Un tā lī dz pulksten 13:00. Turpinā jums pē c pusdienā m 15:00 vai 15:30. Ū denspolo (baseins sekls, tā pē c spē lē bē rni), galda teniss (nav turnī ru, kā Cesars Temple), bet gandrī z visu dienu ir bez maksas, ņ em raketes un spē lē , nezin kā pē c ir grafikā ; plkst. 16:30 atkal volejbols. Kopumā cilvē ki nā k spē lē t volejbolu no visā m viesnī cā m, ja viņ iem nav cilvē ku, tā pē c daž reiz viņ i spē lē.1, 5 stundu, nevis 0.5 stundu grafikā . Tajā paš ā laikā darbojas miniklubs, bet es ī sti nezinu, ko viņ i tur dara (minikluba vadī tā js krieviski nemā cā s, tā pē c krievu bē rniem tā ir apš aubā ma ideja)
10) Ko darī t vakarā ? Ē d, dzer (tikai joko) un dejo. 20:40 mini diskotē ka (standarta dziesmu komplekts no jebkuras 4-5 zvaigž ņ u viesnī cas) ar animatoriem; plkst. 21:40 izrā de. nedē ļ ai bija sekojoš as: karaoke, uguns š ovs, diskotē ka (ī stā ar visu aparatū ru un profesionā lu dī dž eju), sava veida diskotē ka (tikai sacensī bas, kurā s jā iet dejot pie sev tī kamas dziesmas, kā arī š ķ iro palagus, mē ģ inot uzminē t, kuras 3 dziesmas bū s vispopulā rā kā balva - 2 kokteiļ i par brī vu), bingo (nu kā bez tā ), sacensī bas starp vī rieš iem un sievietē m (jautri konkursi, bet bū tī bā arī nekas pā rsteidzoš s saistī bā ar citas 4-5 zvaigž ņ u viesnī cas) un brī va diena, kurā cilvē ki no ballī tē m (piemē ram, grieķ u nakts), vai vienkā rš i var nebū t nekā (visu dienu visas spē les un izklaides vakarā krī t uz atpū tniekiem).
11) Daž i personī gi iespaidi: daž reiz krievu ir daudz (lī dz 20% atpū tnieku), daž reiz maz, savukā rt daž i krievi nez kā pē c nemē ģ ina atrast tautieš us, domā jot, ka tas atrisinā sies pats par sevi (viņ i vienkā rš i aiziet vispā r atseviš ķ i). Man patika komunicē t ar ā rzemniekiem, tā pē c spriedzes nebija. Ja jums nav tik viegli izveidot iepazī š anos (ī paš i ar ā rzemniekiem), tad es neieteikš u š o viesnī cu: jums var palikt garlaicī gi. Tad jau vieglā k atrast viesnī cu, kur nā k vismaz 2 reizes vairā k krievvalodī go (vienai mentalitā tei biež ā kas diskusiju tē mas), jo 4 zvaigž ņ u viesnī cas nav paredzē tas diennakts izklaidei, vajadzē s draugus : )
аватар Demos
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Atpū tā s kopā ar sievu viesnī cā no 07.03. 2015 lī dz 07.10. 2015. Viesnī ca nemaz nav 4*. Atstā ja dalī tus iespaidus. Viesnī cas teritorija ir skaista: zaļ a, labi kopta, netā lu no pludmales un Egejas jū ras. Skats uz jū ru no istabas ir brī niš ķ ī gs. … Tomēr ▾ Atpū tā s kopā ar sievu viesnī cā no 07.03. 2015 lī dz 07.10. 2015.
Viesnī ca nemaz nav 4*. Atstā ja dalī tus iespaidus.
Viesnī cas teritorija ir skaista: zaļ a, labi kopta, netā lu no pludmales un Egejas jū ras. Skats uz jū ru no istabas ir brī niš ķ ī gs. Tač u radā s iespaids, ka pē c atvē rš anas š ī viesnī ca pat nebija atjaunota: nodiluš as sienas un putekļ ains paklā js uz grī das, vecas mē beles un ar plastmasu noklā tas vietas, kur veikti kā di darbi utt.
Personā ls ir atš ķ irī gs: ir darbinieki, kas cenš as palī dzē t, un ir tā di, kuriem absolū ti vienalga. Piemē ram, reģ istratū rā viņ i pē c mū su lū guma no rī ta noteiktā laikā nesauca taksi. Viņ i teica, ka istabā ir telefons, tā pē c zvaniet. Tas pats ir ē damistabā , t. i. restorā ns), daļ a darbinieku ir draudzī gi un atsaucī gi uz lū gumiem, citi neder vai neatlaidī gi piedā vā pā rcelties pie cita galdiņ a. Pē c atteikuma un jautā juma, kā pē c mums vajadzē tu pā rsē sties, viņ i aizgā ja, neko neatbildē juš i.
Pludmale ir brī niš ķ ī ga: oļ i un smiltis. Solā riji ir maksas - 3 eiro.
Paņ ē mā m brokastis un vakariņ as. Bet mē s viesnī cā pusdienojā m tikai vienu reizi. Diemž ē l ne vairā k.
Ē dienu izvē le ir ļ oti slikta. Ne pā rā k garš ī gs. Vakariņ u dzē rieni ir par maksu. Tā pē c pusdienojā m un vakariņ ojā m daž ā dos krodziņ os (Kostas, Platons u. c. ), kur bija lē ti un ļ oti garš ī gi.
Seifs tiek apmaksā ts - 16 eiro nedē ļ ā
WiFi ir maksas - 40 eiro nedē ļ ā vai 25 eiro trī s dienas par vienu ierī ci, un ļ oti slikta kvalitā te (mazs ā trums, pastā vī gi atslē dzas).
Nav mini bā ra. Saprotu, ka bū tu maksa, bet tā das nav vispā r. Nebū tu nekā du problē mu, ja mē s neierastos 23:00 un pat nevarē tu atrast ū deni, tā pē c mums bija jā dodas uz lielveikalu.
Bet mē s nepalikā m viesnī cā . Noī rē jā m maš ī nu un apbraukā jā m salu. Viņ i kuģ oja uz kaimiņ u salā m.
Brī niš ķ ī gi pavadī ja laiku. Rodas sala ir ļ oti skaista un daudzveidī ga: Egejas un Vidusjū ra, mež i un akmeņ i, kalni un skaisti lī č i. Ļ oti draudzī gi un viesmī lī gi cilvē ki. Es vē lē tos atgriezties vē lreiz, bet ne uz š o viesnī cu)
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ar vī ru bijā m š ajā viesnī cā jū nijā . Var teikt ī si un skaidri-viesnī ca laba, ē diens daudzveidī gs un garš ī gs, it ī paš i vakariņ as. Tī rī š ana tiek veikta katru dienu. Personā ls draudzī gs. … Tomēr ▾ Ar vī ru bijā m š ajā viesnī cā jū nijā . Var teikt ī si un skaidri-viesnī ca laba, ē diens daudzveidī gs un garš ī gs, it ī paš i vakariņ as. Tī rī š ana tiek veikta katru dienu. Personā ls draudzī gs. Pat animā cija viesnī cā bija patī kams pā rsteigums, jo palasī ju atsauksmes un tur bija rakstī ts, ka nav labi)) No rī ta katru dienu bija ū dens aerobika un joga. Vispā r pamatī gi 4+gandrī z 5 ! ! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Niagarrra
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Mē s palikā m 2 nedē ļ as ar savu 16 gadus veco meitu. Izvē loties, es izlasī ju visas atsauksmes, kuras atradu pirms vietas un viesnī cas izvē les. Galvenais bija vindsē rfinga staciju un atbilstoš ā s publikas tuvums. Mū s pā rsteidza lielais ģ imeņ u ar bē rniem un sirmgalvju skaits. … Tomēr ▾ Mē s palikā m 2 nedē ļ as ar savu 16 gadus veco meitu. Izvē loties, es izlasī ju visas atsauksmes, kuras atradu pirms vietas un viesnī cas izvē les. Galvenais bija vindsē rfinga staciju un atbilstoš ā s publikas tuvums. Mū s pā rsteidza lielais ģ imeņ u ar bē rniem un sirmgalvju skaits. Jū ra tieš ā m vē traina, oļ i - kā jas joprojā m sā p. 1.5 dienas bija vē tra ar tā du vē ju. Es pat fotografē ju apgā ztus sauļ oš anā s krē slus, nokrituš us lietussargus un saplē stus karogus. Viņ i jautā ja mū su tautietē m, pirmspensijas vecuma dā mā m, pē c kā diem kritē rijiem viņ as izvē lē jā s, vai tieš ā m nelasī ja atsauksmes internetā , nelasī ja, izrā dā s. Bija pā rsteidzoš i, ka 96% cilvē ku, tostarp vecā ki ar bē rniem, pē c brokastī m kaut kur parā dī jā s saulē un visu dienu planē ja saulē . Mē ģ inā jā m pirms brokastī m un pē c 16:00. Saulainā diena ir gara – lī dz pulksten 19 noteikti var sauļ oties un peldē ties
pat lī dz 20 stundā m. Tā pē c vindsē rfinga stacijas ir atvē rtas lī dz 19:00 (Ē ģ iptē lī dz 17:00). Ja vē sais vē jiņ š neaizdzen, protams, kas notika ar manu meitu. Nopirku 10 dienu sē rfoš anu. Mī nuss, salī dzinot ar Dahabu, Ē ģ iptē . stacija bija aprī kojuma nomas cena un neelastī ba. Un priekš apmaksa. Gidi izsita atļ auju vienas dienas caurlaidei. Un tas arī viss. No 10 dienā m noslidoju 7.5. 1.5 dienas bija ļ oti stiprs vē jš ar spē cī gu straumi un vē tru. Jū rā drī kstē ja doties tikai profesionā ļ i. Bī stami. Viena diena bija bez vē ja. i. , par inventā ra nomu maksā arī tajā s dienā s, kad to neizmanto. Un ī res cena ir 2 reizes augstā ka nekā Dahabā .
Es biju apmierinā ts ar instruktoru - Cvetanu. 7 vai 9 gadi stacijā . Krievvalodī gs, pro, nav mantkā rī gs, neuzbā zī gs, atsaucī gs - ko vē l vajag. No Bulgā rijas. Kas no viņ a mā cī sies, sveiks viņ am no Svetlanas. Krievvalodī gie bija arī citā s stacijā s. Maiks ir no Lietuvas. 400 metri no Blue. Kitestā cija - tā lu prom - pusstunda kā jā m.
No viesnī cas priekš rocī bā m - zaļ ā zona, bungalo klā tbū tne. Kaimiņ u viesnī cas š ķ ita ne tik mā jī gas un bez bungalo. Sunshine izklaidē ja viņ a allom un animatorus. Parunā jā mies ar jaukā m meitenē m no turienes, kuras "neizkaltē ja" un sapņ oja no rī ta tikt lī dz jū rai un beidzot nosauļ oties. Nebija tā du zaļ u zā lienu, kur gulē t, staipī ties, vingrot, pasnaust. Un bungalo nebija. Animā cija ir patieš ā m lieliska. No rī ta lī dz vakaram viņ i aģ itē , izklaidē . Nav nepiecieš ams sasprindzinā ties un izdomā t, ko darī t ar sevi. Arī Blue bija animatori, labi, humoristiski, neuzbā zī gi, un no Polijas bija tikai 2, zē ns un meitene. Viesnī ca acī mredzami ietaupa uz apkalpojoš ā personā la rē ķ ina. Tas bija ž ē l un viesmī ļ u saplosī ts. Mē s bijā m draugi - kā agrā k. pā rskats ar Kristosu un Tatjanu. Viņ i strā dā pa pā riem. Kas tos redz - sveiki no Svetlanas un Vasilisas. Viņ i ir brī niš ķ ī gi komunikā cijā un attiecī bā s ar apmeklē tā jiem un profesionā ļ iem.
Vakara-nakts bā rā ir arī brī niš ķ ī gs bā rmenis. Draudzī gs, kulturā ls. Viņ š stā stī ja, kā bija pā rguris un 1.5 mē neš a laikā zaudē ja 6 kg. Daudz darba, maz darbinieku. Pakalpojums tomē r labs. No pā rtikas. Gaļ u grieķ i labi pagatavo. Un dā rzeņ us. Bet zivis, jū ras veltes, kartupeļ i, kastroļ i un lazanja, diemž ē l. No "augļ iem" brokastī s un vakariņ ā s tieš ā m tikai arbū zs vai melone. Un brokastī s apelsī ni. Bet tas mū s netraucē ja.
No ekskursijā m visas dienas garumā devā mies uz Rodas apskates tū ri. Patika. Izņ emot to, ka viņ i aizmirsa mū s iekļ aut sarakstā . Sazvanī jā mies ar burvī go Beleon tū res pā rstā vi. Pē c stundas viņ i sā ka panā kt tū risma autobusu. Ar gida auto. Viņ a kļ ū dī jā s – izlaboja sevi. Nokļ uva pirmajā s pilsē tas apskates vietā s.
Mē s devā mies uz Rodu. Divas reizes. Var iet tur un iet, un viss bū s mazs. Saglabā jies daudz interesantu lietu.
Mani pā rsteidza Wi-Fi paradumu trū kums Ē ģ iptē . Tā pat kā Eiropa. Treš ajā mē ģ inā jumā atradā m kafejnī cu ar Wi-Fi darba standartiem. Visos citos viņ š laiku pa laikam strā dā ja.
Viesnī cā.2, 5 eiro par pusstundu vai 50 eiro par nedē ļ u.
+ odi mokā s vakaros tajā s paš ā s kafejnī cā s vai ja atver balkonu.
Lidmaš ī nas lido biež i un zemu. Forš i. Daž reiz bija grū ti aizmigt. Priecī gs, ja.
Visur viesnī cā un kafejnī cā uz ielā m skan laba mū zika. No mī nusiem. Viņ i nekur nedejo pē c tā . Tikai no aptuveni 1.30 Bo un Pool bā rā . Vai pilsē tā . virkne atklā tu un iekš telpu diskotē ku. Labā kā Kolorā do. Tā bija, varu apstiprinā t. iela-vieta "Bā ra iela" Tu ej pa to. rindā no divā m pusē m ir disko kafejnī cas. Visi dejo tieš i uz ielas, kas plū st iekš ā . Visur skan laba mū zika. un arī naktī , no pulksten vieniem. Apbrī nojama bilde. Mē s devā mies uz Filirak. uz to paš u Bā ra ielu un uz forš ā ko bā ru "Liquid". Nepavisam. Nepatika. Rodas ir labā ks. Likvidā viņ a saaukstē jā s no jaudī ga nepareizi uzstā dī ta gaisa kondicioniera. Atkal kompetents telpu plā nojums Kolorā do ar vietu, kur dejot, kompetents gaisa kondicionē tā js. Laba mū zika. Un dzī vā s mū zikas klā tbū tne, visu laiku un tautu hitu izpildī tā ji. Vispā r Kolorā do ir jā !
Ieteicams sē rfotā jiem. Un viesnī ca. un pā rē jais pats Rodas rietumu, vē jainajā piekrastē , Egejas jū rā . Ne kaiteriem un ne sē rfotā jiem, labā k doties uz austrumu krastu, Vidusjū ru.
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Mē s palikā m 2 nedē ļ as ar savu 16 gadus veco meitu. Izvē loties, es izlasī ju visas atsauksmes, kuras atradu pirms vietas un viesnī cas izvē les. Galvenais bija vindsē rfinga staciju un atbilstoš ā s publikas tuvums. Mū s pā rsteidza lielais ģ imeņ u ar bē rniem un sirmgalvju skaits. … Tomēr ▾ Mē s palikā m 2 nedē ļ as ar savu 16 gadus veco meitu. Izvē loties, es izlasī ju visas atsauksmes, kuras atradu pirms vietas un viesnī cas izvē les. Galvenais bija vindsē rfinga staciju un atbilstoš ā s publikas tuvums. Mū s pā rsteidza lielais ģ imeņ u ar bē rniem un sirmgalvju skaits. Jū ra tieš ā m vē traina, oļ i - kā jas joprojā m sā p. 1.5 dienas bija vē tra ar tā du vē ju. Es pat fotografē ju apgā ztus sauļ oš anā s krē slus, nokrituš us lietussargus un saplē stus karogus. Viņ i jautā ja mū su tautietē m, pirmspensijas vecuma dā mā m, pē c kā diem kritē rijiem viņ as izvē lē jā s, vai tieš ā m nelasī ja atsauksmes internetā , nelasī ja, izrā dā s. Bija pā rsteidzoš i, ka 96% cilvē ku, tostarp vecā ki ar bē rniem, pē c brokastī m kaut kur parā dī jā s saulē un visu dienu planē ja saulē . Mē ģ inā jā m pirms brokastī m un pē c 16:00. Saulainā diena ir gara – lī dz pulksten 19 noteikti var sauļ oties un peldē ties pat lī dz pulksten 20. Tā pē c vindsē rfinga stacijas ir atvē rtas lī dz 19:00 (Ē ģ iptē lī dz 17:00). Ja vē sais vē jiņ š neaizdzen, protams, kas notika ar manu meitu. Nopirku 10 dienu sē rfoš anu. Mī nuss, salī dzinot ar Dahabu, Ē ģ iptē . stacija bija aprī kojuma nomas cena un neelastī ba. Un priekš apmaksa. Gidi izsita atļ auju vienas dienas caurlaidei. Un tas arī viss. No 10 dienā m noslidoju 7.5. 1.5 dienas bija ļ oti stiprs vē jš ar spē cī gu straumi un vē tru. Jū rā drī kstē ja doties tikai profesionā ļ i. Bī stami. Viena diena bija bez vē ja. i. , par inventā ra nomu maksā arī tajā s dienā s, kad to neizmanto. Un ī res cena ir 2 reizes augstā ka nekā Dahabā . Es biju apmierinā ts ar instruktoru - Cvetanu. 7 vai 9 gadi stacijā . Krievvalodī gs, pro, nav mantkā rī gs, neuzbā zī gs, atsaucī gs - ko vē l vajag. No Bulgā rijas. Kas no viņ a mā cī sies, sveiks viņ am no Svetlanas. Krievvalodī gie bija arī citā s stacijā s. Maiks ir no Lietuvas. 400 metri no Blue. Kitestā cija - tā lu prom - pusstunda kā jā m. No viesnī cas priekš rocī bā m - zaļ ā zona, bungalo klā tbū tne. Kaimiņ u viesnī cas š ķ ita ne tik mā jī gas un bez bungalo. Sunshine izklaidē ja viņ a allom un animatorus. Parunā jā mies ar jaukā m meitenē m no turienes, kuras "neizkaltē ja" un sapņ oja no rī ta tikt lī dz jū rai un beidzot nosauļ oties. Nebija tā du zaļ u zā lienu, kur gulē t, staipī ties, vingrot, pasnaust. Un bungalo nebija. Animā cija ir patieš ā m lieliska. No rī ta lī dz vakaram viņ i aģ itē , izklaidē . Nav nepiecieš ams sasprindzinā ties un izdomā t, ko darī t ar sevi. Arī Blue bija animatori, labi, humoristiski, neuzbā zī gi, un no Polijas bija tikai 2, zē ns un meitene. Viesnī ca acī mredzami ietaupa uz apkalpojoš ā personā la rē ķ ina. Tas bija ž ē l un viesmī ļ u saplosī ts. Mē s bijā m draugi - kā agrā k. pā rskats ar Kristosu un Tatjanu. Viņ i strā dā pa pā riem. Kas tos redz - sveiki no Svetlanas un Vasilisas. Viņ i ir brī niš ķ ī gi komunikā cijā un attiecī bā s ar apmeklē tā jiem un profesionā ļ iem. Vakara-nakts bā rā ir arī brī niš ķ ī gs bā rmenis. Draudzī gs, kulturā ls. Viņ š stā stī ja, kā bija pā rguris un 1.5 mē neš a laikā zaudē ja 6 kg. Daudz darba, maz darbinieku. Pakalpojums tomē r labs. No pā rtikas. Gaļ u grieķ i labi pagatavo. Un dā rzeņ us. Bet zivis, jū ras veltes, kartupeļ i, kastroļ i un lazanja, diemž ē l. No "augļ iem" brokastī s un vakariņ ā s patieš ā m ir tikai arbū zs vai melone. Un brokastī s apelsī nus. Bet tas mū s netraucē ja. No ekskursijā m visas dienas garumā devā mies uz Rodas apskates tū ri. Patika. Izņ emot to, ka viņ i aizmirsa mū s iekļ aut sarakstā . Sazvanī jā mies ar burvī go Beleon tū res pā rstā vi. Pē c stundas viņ i sā ka panā kt tū risma autobusu. Ar gida auto. Viņ a kļ ū dī jā s – izlaboja sevi. Nokļ uva pirmajā s pilsē tas apskates vietā s. Mē s devā mies uz Rodu. Divas reizes. Var iet tur un iet, un viss bū s mazs. Saglabā jies daudz interesantu lietu. Mani pā rsteidza Wi-Fi paradumu trū kums Ē ģ iptē . Tā pat kā Eiropa. Treš ajā mē ģ inā jumā atradā m kafejnī cu ar Wi-Fi darba standartiem. Visos citos viņ š laiku pa laikam strā dā ja. Viesnī cā.2, 5 eiro par pusstundu vai 50 eiro par nedē ļ u. + odi mokā s vakaros tajā s paš ā s kafejnī cā s vai ja atver balkonu. Lidmaš ī nas lido biež i un zemu. Forš i. Daž reiz bija grū ti aizmigt. Priecī gs, ja. Visur viesnī cā un kafejnī cā uz ielā m skan laba mū zika. No mī nusiem. Viņ i nekur nedejo pē c tā . Tikai ap 1.30 Bo un Pool bā rā . Vai pilsē tā . virkne atklā tu un iekš telpu diskotē ku. Labā kā Kolorā do. Tā bija, varu apstiprinā t. iela-vieta "Bā ra iela". Tu ej pa to. rindā no divā m pusē m ir disko kafejnī cas. Visi dejo tieš i uz ielas, kas plū st iekš ā . Visur skan laba mū zika. un arī naktī , no pulksten vieniem. Apbrī nojama bilde. Mē s devā mies uz Filirak. uz to paš u Bā ra ielu un uz forš ā ko bā ru "Liquid". Nepavisam. Nepatika. Rodas ir labā ks. Liquidā viņ a saaukstē jā s no jaudī ga nepareizi uzstā dī ta gaisa kondicioniera. Atkal kompetents telpu plā nojums Kolorā do ar vietu, kur dejot, kompetents gaisa kondicionē tā js. Laba mū zika. Un dzī vā s mū zikas klā tbū tne, visu laiku un tautu hitu izpildī tā ji. Vispā r Kolorā do ir jā ! Mē s iesakā m sē rfotā jiem. Un viesnī ca. un pā rē jais pats Rodas rietumu, vē jainajā piekrastē , Egejas jū rā . Ne kaiteriem un ne sē rfotā jiem, labā k doties uz austrumu krastu, Vidusjū ru.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Kfgekz
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Viesnī cas teritorija ir ļ oooti skaista, ko nevar teikt par visu pā rē jo. Mē s dzī vojā m bungalo ar odi, kas neļ ā va mums nomodā visas uzturē š anā s naktis. Gulē t bija karsts, kondicionieris nebija ieslē gts, durvis uz balkonu nevarē ja atvē rt, odu jau bija pietiekami daudz. … Tomēr ▾ Viesnī cas teritorija ir ļ oooti skaista, ko nevar teikt par visu pā rē jo. Mē s dzī vojā m bungalo ar odi, kas neļ ā va mums nomodā visas uzturē š anā s naktis. Gulē t bija karsts, kondicionieris nebija ieslē gts, durvis uz balkonu nevarē ja atvē rt, odu jau bija pietiekami daudz. Krievvalodī gā tū roperatore Natā lija viesnī cā atradā s 3 reizes nedē ļ ā pa 1 stundu un pē c tam tī ri ekskursiju sadalei. Nebija neviena, ar ko runā t par visā m problē mā m. un vē l jo vairā k, lai tā s atrisinā tu. 1 televī zijas kanā ls strā dā ja praktiski bez skaņ as, tā pē c tikai 5 dienas viņ i piekrita to salabot. Jā , un daudzas citas lietas nederē ja. Restorā ns ir cits stā sts. Viesmī lis, ejot garā m krievvalodī go atpū tnieku galdiņ am, izdvesa skaņ as “oink – oink. ” Vai tā da attieksme neatstā s nogulsnes. Ja dodaties ekskursijā , uzmanī gi izlasiet nosacī jumus, viņ i jū s atstā s uz citas salas un jū s tur nokļ ū siet pats un par saviem lī dzekļ iem. Ikvienam interesentam atbildē š u uz visiem jautā jumiem. Rakstiet. Bet es vairs nevē los braukt uz Grieķ iju. Jū ra gandrī z vienmē r ir auksta un ļ oti nemierī ga.
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Sveiki. Nu, kā parasti, kad mums ir brī niš ķ ī gs atvaļ inā jums, nav ī paš as vajadzī bas rakstī t atsauksmes par viesnī cu un pā rē jo kopumā...tā pē c es nolē mu lauzt visus stereotipus un rakstī t karsti meklē jot. … Tomēr ▾ Sveiki. Nu, kā parasti, kad mums ir brī niš ķ ī gs atvaļ inā jums, nav ī paš as vajadzī bas rakstī t atsauksmes par viesnī cu un pā rē jo kopumā...tā pē c es nolē mu lauzt visus stereotipus un rakstī t karsti meklē jot. Atpū tā mies ar draugu Rodā - 28.04. 2011-5.05. 2011-05-11 bija apburoš a atpū tas nedē ļ a. Rodas sala ir lielisks brī vdienu galamē rķ is gan ģ imenē m, gan jaunieš iem. Mū su Blue Horizon viesnī ca atrodas svē tā kalna Felerimos pakā jē - Ialyssos pilsē tiņ ā paš ā Egejas jū ras krastā , 8 km attā lumā no Rodas galvaspilsē tas. Laikapstā kļ i: ieradā s 28. aprī ļ a rī tā . Mazliet vē ss (lai gan mana draudzene visu laiku salstē ja). Bet daž as dienas lija lietus, bet principā tas ī sti netraucē ja, jo pirmā s 3 dienas veltī jā m patstā vī gā m ekskursijā m. Pē dē jā s 2 dienā s (3. -4. maijs) peldē jā mies un sauļ ojā mies. . bija pietiekami silts, lai mums izdevā s izcept kā grilē tas vistas. Jū ra: jū ra ir vienkā rš i pasakaina. . Man vispā r patī k Egejas jū ra. Tas ir ļ oti atš ķ irī gs un ļ oti skaists. . ū dens Egejas jū rā vienmē r uzmundrina...pat vasarā . Bet tas vienmē r ir tī rs un neparasti smarž o (nevis beigtas zivis), jū ra smarž o svaigi - tas ir kā griezt arbū zu un š ī vā jā , tikko manā mā salduma smarž a. …. Istaba: mums ir ģ imenes istaba, bet gultas var pā rvietot atseviš ķ i. Ļ oti tī rs. . ar brī niš ķ ī gu skatu uz blakus esoš o viesnī cu un jū ru. Istabas tika tī rī tas katru dienu. personā ls -3 meitenes ļ oti ā tri tika iztī rī tas visā s istabā s. Viņ i mazgā ja logus, mainī ja dvieļ us katru dienu, ievietoja higiē nas preces. . . par ko viņ iem liels paldies. . . viņ i ielika naudu tī rī š anai 4 reizes, tā pē c neviens nekad tos neņ ē ma...nebija neviena nozaudē š anas gadī juma. . . Viesnī ca: pē c izskata viesnī ca ir vidē ja. . . varbū t kur tad padomju stilā...bet iekš ā...ļ oti ē rta, moderna un grieķ u stilā . Numuri kopumā ir ļ oti ē rti. Viss jauns, tī rs, svaigs. . . (dvieļ i, tehnika un mē beles). Vannas istaba kopumā ir lieliska. . Ē diens: Uzreiz gribu teikt, ka pirms doš anā s izlasī ju atsauksmes par pretī go ē dienu viesnī cā . TAS VISS IR MELI. BROSTAS IR TIKAI GARDAS. MAN VISPĀ R BROKASTIS-KAFIJĀ AR MŪ ZIŅ U. un tad kafija, tē ja, piens, visu lej viesmī ļ i, maizī tes un smalkmaizī tes 5 veidu noteikti. Salā ti, sieri, desa, cepts bekons (satriecoš a lieta, it ī paš i, ja visu pā rlej ar nedaudz olī veļ ļ as un balzamiko etiķ i), ceptas olas un maigas omletes. No augļ iem - ā boliem un apelsī niem. Bet, godī gi sakot, viņ i nesasniedza viņ u rokas. Brokastis un vakariņ as mums bija iekļ autas cenā . Ideā ls variants tiem, kam nepatī k mierī gi sē dē t un dod priekš roku ā ra aktivitā tes apvienot ar dā rzeņ iem. Vakariņ as parasti ir atseviš ķ s jautā jums: apmē ram 10 karstie ē dieni, 7 veidu salā ti, daudz dā rzeņ u, mē rces, mē rces un eļ ļ as. Gaļ u tur gatavoja vienkā rš i dievī gi – nebija sojas aizstā jē ju. . ja vista ir mī klā , mī ksta. Ja liellopa gaļ a ir mē le pikantā mē rcē . Ja jū ras veltes - tad visa daž ā dī ba no kalmā riem lī dz astoņ kā jiem. . . maģ iskā paella mani uzvarē ja (tas ir kā mū su plovs tikai ar jū ras veltē m). Vī ni un dzē rieni tiek piedā vā ti par papildus samaksu. maksa (kafija vai tē ja aptuveni 2.5 eiro, mā jā s gatavots grieķ u vī ns -10 eiro par pudeli). Liels paldies Tanjai - viņ a ir viesmī le restorā nā . it kā moldā viete, bet lieliski runā krieviski - ā rkā rtī gi simpā tiska meitene. Vakariņ ojā m tikai paš ā pilsē tiņ ā esoš ajā s iestā dē s - ē dā m ī stus grieķ u ē dienus vietā s, kur ceļ o paš i grieķ i. . (Grieķ u salā ti, zaļ ie salā ti, kalmā ri mī klā , grilē ti astoņ kā ji, mā jā s gatavots grieķ u sarkanvī ns, musaka) Izklaide: Ļ oti iesaku aiziet uzspē lē t tenisu – viesiem tas ir bez maksas, bet iepriekš jā piesakā s. Kopā ar pazī stamu pā ri spē lē jā m 2 stundas pē c kā rtas. . . visi lieliski iedegā s, pietiekami spē lē ja un kratī ja visu, kas tika ē sts vakariņ ā s un brokastī s. Man par lielu nož ē lu mē s nenonā cā m Kolorā do — prestiž ā klubā  — brī niš ķ ī gā sarunā š anā s vietā galvaspilsē tā  — tieš i tā , lai to apgaismotu. Ekskursijas: rezultā tā saņ ē mā m 1 ekskursiju uz Lindosu. Un viņ i to nož ē loja. Visi auļ o pa Eiropu. Visi redzē ja ar vienu aci. Labā k un lē tā k ir apceļ ot salu paš am. Mē s paš i apmeklē jā m Felerimos kalnu - mums š ī s neatkarī gā s ekskursijas izmaksas bija aptuveni 10 eiro - taksometra cena un ieeja klosterī . (35 eiro vietā no tū roperatora). Mē s paš i devā mies uz Rodas galvaspilsē tu (no Ialyssos lī dz Rodai, transporta izdoš anas cena turp un atpakaļ.4, 2 eiro), kur pa pilsē tu staigā jā m paš i. Mē s uzkā pā m pa visu krastmalu un Mandraki ostu. Gā ja uz ragu uz akvā riju. Apmeklē jā m akvā riju par 5 eiro/pieauguš ais. Devā mies uz Symi salu - ekskursijas cena ar gidu 42 eiro. Mē s paš i par 28 eiro. . . Iesaku arī noī rē t auto, mopē du vai moci, galu galā izlaiduma cena 5 eiro diennaktī . jū s varat braukt gar krastu un redzē t visu Rodas ainavu no pirmavotiem...P. S. ESMU APMEKLĒ TOS 11 PASAULES VALSTĪ S, BET GRIBAS APMEKLĒ T RODĀ ATKAL UN ATKAL. Š IS IR IDEĀ LS IESPĒ JA GAN Ģ IMENĒ M, UN JAUNIEŠ IEM. ES MĪ LU Š O VALSTI. UN VIENMĒ R ATCERIETIES: ATBRĪ VIENĀ IR SVARĪ GI PAŅ EMT LĪ DZI LIELU NOSKAŅ U – TĀ IR 100% ATPŪ TAS GARANTIJA LĪ DZ PILNĪ GAJIEM SPOLĒ M. Ja kā ds ir iedvesmojies no ceļ ojuma uz turieni - lū dzu jū s nosū tī t milzī gu sveicienu uz manu sapņ u salu un, lū dzu, izdzeriet man glā zi mā jā s gatavota grieķ u vī na.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
kopumā pieklā jī ga viesnī ca. Neiesaku turp doties tiem, kas cer uz relaksē još ā m brī vdienā m. Jū rā VIENMĒ R ir viļ ņ i, kas savienojumā ar oļ u pludmali absolū ti neļ auj uzsū kties krastā , atrodoties ū denī . … Tomēr ▾ kopumā pieklā jī ga viesnī ca. Neiesaku turp doties tiem, kas cer uz relaksē još ā m brī vdienā m.
Jū rā VIENMĒ R ir viļ ņ i, kas savienojumā ar oļ u pludmali absolū ti neļ auj uzsū kties krastā , atrodoties ū denī .
Lieliska vieta sē rfotā jiem. Ir inventā ra noma, skola ar krieviski runā još u instruktoru.
Viņ i š ausmī gi baroja. Monotoni daudz trekna un cepta ē diena, kas karstumā apgrū tina vē deru. Viņ iem pat izdevā s sabojā t jauna jē ra gaļ u uz ribā m.
Lī dz autobusa pieturai un taksometru pieturai kā jā m 10 minū tes, lī dz jū rai 3 minū tes pa skaisto, sakopto viesnī cas teritoriju.
Es tuvumā neredzē ju nevienu aptieku, tā pē c ir lietderī gi paņ emt lī dzi pirmā s palī dzī bas komplektu.
Lidmaš ī nas lido ļ oti zemu virs viesnī cas, vidē ji 2 stundā , tā pē c ar atvē rtu balkonu ir diezgan skaļ š
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 17 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Tā pat kā iepriekš ē jais runā tā js, es atzī mē ju, ka viesnī ca galvenokā rt ir paredzē ta vindsē rfotā jiem. Ja esat viens no tiem, tad jums patiks. . . Viesnī cas teritorijā ir liela sē rfoš anas stacija, vieta sē rfoš anas stacijai ir labi izvē lē ta - vē jainā kā apkā rtnē . … Tomēr ▾ Tā pat kā iepriekš ē jais runā tā js, es atzī mē ju, ka viesnī ca galvenokā rt ir paredzē ta vindsē rfotā jiem. Ja esat viens no tiem, tad jums patiks. . . Viesnī cas teritorijā ir liela sē rfoš anas stacija, vieta sē rfoš anas stacijai ir labi izvē lē ta - vē jainā kā apkā rtnē . Pludmale ir oļ u (diez vai peldē tā ji bū s apmierinā ti).
Tā tad kopumā par plusiem: telpas ir izremontē tas, diezgan velk uz savā m 4 zvaigznē m. Arī tī rī š anas kvalitā te ir laba. Patī kami arī tas, ka darbinieki nekad nezog istabā atstā to naudu. Ē dieni viesnī cā nespī d ar mega pā rpilnī bu, tač u vienmē r var paē st garš ī gi un sā tī gi.
Viesnī ca atrodas nomaļ us no Rodas pilsē tas, tač u, neskatoties uz to, ciematā var ieturē t gardas vakariņ as vietē jā s iestā dē s (piemē ram, grieķ u krodziņ ā "Platon" - iesaku! ).
Ar taksi lī dz Rodai ir jā brauc kā das 10 minū tes - iepirkš anā s tur mani ī paš i neiedvesmoja (varbū t tas vienkā rš i nav manai gaumei). . . Bet vakarā var pasē dē t kā dā no bā riem, aiziet uz klubu. . . vispā r nav garlaicī gi tē rē t laiku.
Tā pē c es ļ oti iesaku! (jebkurā gadī jumā par to paš u cenu Dahabā tā neatpū tī sies)
PS: Es arī satiku savu paš reizē jo vī ru Rodā ; )
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Pensioner61
 •  apceļots 18 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
2006. gada vasaras beigā s atpū tā mies Rodā . Uzreiz teikš u tiem, kas izvē las vietu atpū tai, ka jums ir skaidri jā saprot, kā vē laties atpū sties. Rodas sala ir interesanta, jo tā stiepjas gar divā m jū rā m. Viens vienmē r ir viļ ņ ains, otrs, gluž i pretē ji, ir kluss un silts. … Tomēr ▾ 2006. gada vasaras beigā s atpū tā mies Rodā . Uzreiz teikš u tiem, kas izvē las vietu atpū tai, ka jums ir skaidri jā saprot, kā vē laties atpū sties. Rodas sala ir interesanta, jo tā stiepjas gar divā m jū rā m. Viens vienmē r ir viļ ņ ains, otrs, gluž i pretē ji, ir kluss un silts.
Mē s izvē lē jā mies viesnī cu, ī paš i neinteresē joties tikai par to. Pati viesnī ca ir ļ oti pieklā jī ga. Viņ i barojas lieliski. Teritorija sakopta. Atraš anā s vieta ir laba. Netā lu ir jū ra, un, kad paliek garlaicī gi, ir kur pastaigā ties pa veikaliem. Ir ko redzē t.
Bet š ī ir sē rfotā ju viesnī ca. Sē rfoš anas ierī ces tiek ņ emtas lī dzi, un jū s varat tos iznomā t turpat. Bū tu tikai vē lme. Zem burā m lido daudz vecā ka gadagā juma vā cieš u un holandieš u, tā pē c daž reiz ir grū ti peldē t, tikai jā raugā s, lai tas nesteidzas pā ri galvai.
Bet vislielā ko prieku saņ ē mā m, kad nolē mā m ar ekskursijā m nesaistī ties, bet ņ ē mā m š o lietu savā s rokā s. Izī rē maš ī nu - vienkā rš i nospļ auties. Viņ i piedā vā visu, sā kot no velosipē da un kvadracikla lī dz kravas automaš ī nai. Mē s paņ ē mā m lē tā ku Citroen C3 automaš ī nu (45 eiro / dienā ) uz 3 dienā m un sā kā m ķ emmē t salu. Tie, kas lidojuš i uz Rodu, redz Kristus statuju, bet tur iet maz cilvē ku. Bet velti. Ir katoļ u klosteris. Mū ku nebija. Tā pē c pa tukš o teritoriju staigā ja tikai tū risti un pā vi. Kristus statuja stā v uz paš as klints malas. Izmē ri ir tā di, ka viņ am uz pleciem noliek lī dz 10 tū ristiem, kas uzkā puš i pa kā pnē m statujas iekš pusē . Iespaidī gi. Ceļ u, kas ved uz statuju, sauc par "Ceļ u uz Golgā tu". Abā s ceļ a pusē s izvietoti stabi ar vara attē liem, kas simbolizē Jē zus cieš anas. Interesanti, ka tieš i š ajā vietā atradā s Suleimana Lieliskā galvenā mī tne, kad viņ š iebruka Rodas cietoksnī .
Pats cietoksnis ir mā kslas darbs. Bijā m 2 reizes un abas reizes devā mies prom tikai tad, kad sievai vairs nebija nē sā tas kā jas. Spē cī gas sienas, skaistas ē kas. Interesanti pastaigā ties pa bruņ inieku ielu, apskatī t bruņ inieku ordeņ u ģ erboņ us. Pirmais iespaids no ielas ir tā ds, ka bruņ inieki dzī voja kā klostera iesā cē ji (š auras ielas, logi). Bet mē s nolē mā m skatī ties ā rā pa durvī m. Iegā jā m vienā no ieejā m un iestū mā m durvis pagalmā . Un tur...pieklā jī gs pagalms, dā rzs, strū klaka, tie paš i pā vi. Ī sā k sakot, bruņ inieki tikai izlikā s par askē tiem. Labs muzejs. Cietokš ņ a iekš pusē ir milzī gs tirgus. Un eiropieš u, un arā bu, un ebreju. Rodā ir labi ierasties agri no rī ta, pirms autobusi ar tū ristiem.
Osta izskatā s jauki. Tā tad jū s varat iedomā ties, kā š eit stā vē ja Rodas auss.
Cietoksnis ir labi saglabā jies. Aiz tā s sienā m valda kluss un mierī gs. Ir kaudzes milzī gu lielgabalu lodes, ar kurā m Suleimans bombardē ja bruņ iniekus, lai tie tiktu prom uz Maltu. Interesanti ir arī tas, ka divā s cietokš ņ a vietā s slejas marmora plā ksnes, uz kurā m rakstī ts, ka, pateicoties Musolī ni pū lē m, turki atjaunoja visu, ko iznī cinā ja salas ī paš umtiesī bu gados.
Man tas bija negaidī ti. Jauka un nepabeigta Villa Mussolini, kur var doties.
Un cik labi ir laukumi un ietves, kas izklā ta ar oļ iem. Tā ir mā ksla, kas grieķ iem ir laba. Sē ž neliela komanda, daž i š ķ iro oļ us pē c izmē ra un krā sas, citi izlī dzina smilš u spilvenu, bet vecā kais oļ us dzen stā vus, turoties pie raksta. Un izrā dā s brī niš ķ ī gs attē ls. Š eit un delfī ni, un astoņ kā ji, un ko vien vē laties. Nekur citur nav tik daudz kvadrā tu, kas izklā ti ar oļ iem. Krē tā mē s tos redzē jā m tikai divā s vietā s, un tad tie bija mazi.
Stundas brauciena attā lumā pa brī niš ķ ī gu š oseju atrodas senā Linosa. Š ī ir atseviš ķ a dziesma. Augsta kalna galā , ap sengrieķ u Afrodī tes templi, skaista lī č a krastā bruņ inieki uzcē la vē l vienu cietoksni. Skats ir iespaidī gs.
Jū s apsē dā ties uz ē zeļ a (5 eiro) un jū s tiekat aizvests pa š aurajā m ieliņ ā m uz cietoksni. Kļ ū st biedē još i no domas, ka atsitī sies pret mā ju sienā m. Neuztraucies. Ē zeļ i nav cilvē ki, viņ i neprā tī gi klauvē s. Uzkā pjot augš ā , neaizmirstiet nofotografē ties uz freskas fona, kas izgrebta tū kstoš gadus pirms Kristus dzimš anas par godu tautietim, kā da gadsimta olimpiā des uzvarē tā jam. Pastaigā jieties gar sienā m, paskatieties uz jū ru, apbrī nojiet sengrieķ u tempļ a paliekas. Un, kad jums apnicis viss š is krā š ņ ums un karstā saule, dodieties lejā jū rā un peldieties lī cī . Tieš i tad sapratī si, kā pē c reizē m nav grē ks paņ emt maš ī nu un nepiesietam pie autobusa, kura pasaž ieri izmē tā ti daž ā dos virzienos.
Iegū stiet biļ eti laivai uz Symi salu. Mē ģ iniet uzminē t, lai kuģ is nebū tu pā rpildī ts. Citā di grū ti atrast vietas. Bet jū s to nenož ē losit.
Es tevi negarlaikoš u. Varu tikai teikt, ka pē c Rodas atpū tā mies Krē tā . debesis un zeme. Ziņ kā rī gajiem tas ir vienkā rš i garlaicī gi. Bet tu brauc apkā rt Rodai un izbaudi.
Kur vē l jū s redzē siet paš izgā zē jus, kas lī dz augš ai piepildī ti ar vī nogā m, piemē ram, mums ir kartupeļ i.
Ī sā k sakot, tiem, kas vē las relaksē još u un interesantu atpū tu nepiespiestā vidē – izvē lieties Grieķ ijas salas. Bet labā kā no tā m ir Rodas sala.
Veiksmi un labu atpū tu.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Rodas osta
Novērtējums 9.8
Grieķija, par. Rodas
Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats, Transports
Rodas vecpilsēta
Novērtējums 9.8
Grieķija, par. Rodas
Arhitektūra, Stats

Универсальный отель на берегу моря. Был построен в 1987 году, последний ремонт проводился в 2010 году. Общая площадь составляет 13800 м2. Состоит из основного трехэтажного здания и комплекса бунгало.. Отель обладает профессиональным центром виндсерфинга, здесь проводятся дневные и вечерние развлекательные программы как для взрослых, так и для детей. Ялисос идеально подходит как тем, кто мечтает о беззаботном отдыхе на пляже, так и желающим осмотреть всемирно известный остров Родос.

Atrašanās vieta Отель расположен в г. Ялисос, а также в 8 км от аэропорта.
Pludmales apraksts На пляже душ, кабинки, туалет для переодевания.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

На территории отеля есть 2 бара, 2 открытых бассейна с пресной водой, актовый зал (45 чел.), ТВ-зал. У бассейна есть шезлонги (бесплатно). Доступно факс/ксерокопирование (платно). Стойка регистрации работает круглосуточно. Есть кондиционер.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem мини-клуб (4-12 лет), мини-диско
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Есть дартс (бесплатно), электронные игры (платно), , пляжный волейбол, водное поло, кайт-серфинг, аквааэробика (бесплатно). Освещение теннисного корта, уроки тенниса — по запросу, платно. Рядом предлагается катание на лошадях, школа дайвинга, горные походы, станции серфинга.
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols
  • basketbola laukums
  • futbola laukums
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле 222 номера. Есть семейные номера.

Istabās

сейф (платно), спутниковое ТВ, IDD телефон, Wi-Fi (платно), кондиционер с индивидуальным контролем (с 1 июня по 30 сентября бесплатно), мини-холодильник, теневые занавески, звукоизоляция, ежедневная уборка, балкон или терраса

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi
  • ledusskapis (ne visās istabās)
  • balkons/terase
Adrese Ialysos 85101 Rhodes, Greece
Tālruņi: Tel: +30 22410 93481
Fax: +30 22410 94343
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в волейбол, баскетбол, футбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.