Helea Family Beach Resort 5*– Atsauksmes

57
Novērtējums 7.010
№10 viesnīcas reitingā Rodas
6.5 Numurs
7.4 apkalpošana
7.2 Tīrība
7.3 Uzturs
7.7 Infrastruktūra
Aldemar Resorts ir viena no vadošajām viesnīcu ķēdēm Grieķijā. Uzmanīgs angliski runājošs personāls, labs ēdiens. Attīstīta bērnu infrastruktūra. Ieteicams visu vecumu tūristiem, ģimenēm ar bērniem un jauniešiem. Uzcelta 1973. gadā, kapitālais remonts veikts 2014. gadā. Viesnīca sastāv no galvenās 7 stāvu ēkas (ar liftu) un četrām papildu ēkām (3-4 stāvi).Vairāk →
аватар xcadet78
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 2.0
Viesu nams ir noguris, remonts / apdare / mē beles no tuvā kā s atkritumu izgā ztuves. Ģ imenes suite skats uz jū ru tika pā rveidots no standarta ar plastmasas starpsienu, vannas istaba ir suņ u bū das lielumā , santehnika ir beigta. Pie ieejas restorā nā un bā rā ir 15-20 minū š u rindas, tukš i pā rtikas konteineri un neierobež ots daudzums lē to lā pstas pā rpalikumu. … Tomēr ▾ Viesu nams ir noguris, remonts / apdare / mē beles no tuvā kā s atkritumu izgā ztuves. Ģ imenes suite skats uz jū ru tika pā rveidots no standarta ar plastmasas starpsienu, vannas istaba ir suņ u bū das lielumā , santehnika ir beigta. Pie ieejas restorā nā un bā rā ir 15-20 minū š u rindas, tukš i pā rtikas konteineri un neierobež ots daudzums lē to lā pstas pā rpalikumu. Bē rnu klubs ir paredzē ts tikai vecā kiem.
Несчастные туристы наперегонки  выгребают из пустых лотков остатки пищи Ванная в номере категории Family suite
аватар perspekt6
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 6.0
atradā s viesnī cā no 2021. gada 4. lī dz 7. jū lijam, ieradā s vakarā , ceļ š no lidostas ilga 20 minū tes. Izlī gums noritē ja ā tri. Numurs bija standarta ar skatu uz dā rzu. Viesnī cas teritorija liela, kopta. Paš as telpas ir pilnī gi normā las, viss nepiecieš amais ir, vienī gais, ka viss vecs, santehnika bē dī gā stā voklī ! Krā ni nokrī t un ventilā cija ir ļ oti slikta! Istabā ir smirdoš a smaka! Istabu tī rī ja katru dienu, lai gan 7 uzturē š anā s dienu laikā. … Tomēr ▾ atradā s viesnī cā no 2021. gada 4. lī dz 7. jū lijam, ieradā s vakarā , ceļ š no lidostas ilga 20 minū tes. Izlī gums noritē ja ā tri. Numurs bija standarta ar skatu uz dā rzu. Viesnī cas teritorija liela, kopta. Paš as telpas ir pilnī gi normā las, viss nepiecieš amais ir, vienī gais, ka viss vecs, santehnika bē dī gā stā voklī ! Krā ni nokrī t un ventilā cija ir ļ oti slikta! Istabā ir smirdoš a smaka! Istabu tī rī ja katru dienu, lai gan 7 uzturē š anā s dienu laikā.2 reizes iedeva ū deni - ierodoties bija 2 pudeles, pē c 2 dienā m ielika vē l divas, tad nā cā s atgā dinā t, lai iedod. Viesnī ca ir tī ra, personā ls cī tī gi strā dā .
Ē dieni: mums pietika ar visu - vienmē r bija vairā ku veidu gaļ a, sieri, zivis, augļ i: arbū zs, melone, ā boli, plū mes, kivi un greipfrū ti bija katru dienu, dā rzeņ u pietika, saldē jums - neierobež otā daudzumā no 11 am. Uzturoties nedē ļ u, varat pierakstī ties uz tematiskā m vakariņ ā m vai brokastī m 2 reizes. Izvē lē jā mies grieķ u un itā ļ u vakariņ as - iesaku! Garš ī gi, ja garš o alkohols, pie bā ra jā stā v rindā.15-20 minū tes!
Pludmale nav maza, tī ra un ē rta, sauļ oš anā s krē slu pietika lī dz krievi atnā ca atpū sties! Atvainojiet, nekā personī ga, man ir laba attieksme pret kaimiņ iem, bet...neko tā du neesmu redzē jis - 9 no rī ta visi sauļ oš anā s krē sli ir aizņ emti (un to ir pietiekami daudz! )...tikai viņ i ir nav aizņ emts ar cilvē kiem, bet tikai ar dvieļ iem! Un pludmalē neviena!
Netā lu no viesnī cas ir pietura, var aizbraukt lī dz pilsē tai - apmē ram 10 minū tes jā brauc, pieturā ir autobusu saraksts - ļ oti ē rti!
Kopumā viesnī ca ir laba, tikai laiks veikt remontu!
аватар jjulia
Mē s atpū tā mies Amilia Mare Hotel 2021. gada jū lija sā kumā.7 dienas, gandrī z uzreiz pē c vasaras sezonas atklā š anas viesnī cā . Zemā k nolē mā m uzzī mē t visus plusus un mazā kos mī nusus, ko pamanī jā m, atpū š oties Amilia Mare. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies Amilia Mare Hotel 2021. gada jū lija sā kumā.7 dienas, gandrī z uzreiz pē c vasaras sezonas atklā š anas viesnī cā . Zemā k nolē mā m uzzī mē t visus plusus un mazā kos mī nusus, ko pamanī jā m, atpū š oties Amilia Mare. Tie ir tikai mū su iespaidi un pieredze, kas var atš ķ irties no citiem. Neskatoties uz nelieliem trū kumiem, mums ļ oti patika mū su uzturē š anā s un esam ļ oti apmierinā ti ar viesnī cu!
VIESNĪ CAS TERITORIJA UN ISTABA
Viesnī ca sastā v no galvenā s un 4 papildu ē kā m. Mē s dzī vojā m Diagoras ē kā . Neskatoties uz to, ka ē ka ir veca, mums viss derē ja un bijā m apmierinā ti. Mums bija standarta numurs ar skatu uz jū ru. Skaņ as izolā cija ir slikta, bet mums bija ģ imenes ē ka, tā pē c tā bija ok un nebija trokš ņ aina. Tā pat ē kā nedarbojā s lifts, bet viesnī cas darbinieki palī dzē ja atnest koferus uz mū su numuriņ u un aiznest tos pē c izrakstī š anā s. Tī rī ja istabā ik pē c 2 dienā m, vienmē r papildinā ja arī ž eleju un š ampū nu. Katru dienu istabā tika atstā tas 2 pudeles ar 1.5 litru dzeramo ū deni.
Vestibilā atrodas informā cijas terminā ļ i, kuros var redzē t viesnī cas karti, izklaides programmu krievu valodā , pierakstī ties uz a la carte restorā niem (skat. zemā k) u. c. Bezmaksas Wi-Fi ir pieejams gandrī z visā viesnī cā .
Viesnī cas personā ls: draudzī gs un profesionā ls personā ls reģ istratū rā , gandrī z vienmē r viens no viņ iem bija krieviski runā još s. Kopumā personā ls ir ļ oti jauks un pieklā jī gs. Personā ls restorā nos, bā ros, pludmalē runā angliski, bet pat tie, kas nezina valodu, nesaskā rā s ar grū tī bā m.
PLUDMA
Mū suprā t, pludmale ir vidē ja izmē ra. Brī vdienu sā kumā , kad viesnī ca nebija pā rā k pilna, ar sauļ oš anā s krē slu izvē li problē mu nebija (atnā cā m 8.00-9.00 no rī ta un bija pietiekama bezmaksas sauļ oš anā s krē slu izvē le). Kaut kur atpū tas vidū ieradā s daudzi tū risti un, pē c tradī cijas, liels skaits atpū tnieku sā ka atstā t dvieļ us sauļ oš anā s krē slos pulksten 6 no rī ta un atgriezā s tikai pē c 2-3 stundā m. Bija diena, kad pulksten 7 bija grū ti atrast brī vu vietu zem lietussarga. Sauļ oš anā s krē sli labā stā voklī (iespē jams, jauni); pludmales dvieļ us varē ja mainī t ik pē c 2 dienā m.
Ieeja jū rā ir ē rta un ē rta. Dzī lē ir akmeņ i, bet tas mū s netraucē ja. Jū ra ir tī ra un caurspī dī ga.
UZTURS
Ieejot galvenajā restorā nā , jums tiks lū gts valkā t masku (savu) un vienreizē jā s lietoš anas cimdus (komplektā ). Mū su atvaļ inā juma pirmajā s dienā s garu rindu tikpat kā nebija, vienī gi pī ķ a stundā s daž kā rt rindā pē c ē diena pulcē jā s pat 6-7 cilvē ki. Tač u vē lā k viesnī cas lielā s slodzes dē ļ pie ieejas restorā nā veidojā s rindas, tač u viesnī cas darbinieki to laboja, vakariņ ā m atverot papildu restorā nu. Bufete ir atvē rta, jū s varat nā kt un izvē lē ties savu ē dienu. Ē dienu izvē le nav slikta, bet tiem, kam ikdienā rū p daudzveidī gs ē diens, gardumi, tad diez vai atradī s. Mums viss derē ja un ē dā m garš ī gi (bija izvē les gaļ a, zivis, reizē m arī jū ras veltes). Arī restorā na viesiem ir iespē ja bez maksas doties uz a la carte restorā niem pē c pieraksta - 2 restorā ni nedē ļ ā . Ir restorā ni, kas piedā vā itā ļ u, Ā zijas un grieķ u virtuves ē dienus. Jū s varat reģ istrē ties vestibilā informā cijas terminā lī .
Dienas laikā starp galvenajā m ē dienreizē m Jums ir atvē rti vairā ki bā ri ar uzkodā m un dzē rieniem, t. sk. un pludmalē . Bā ri ar alkoholiskajiem kokteiļ iem atvē rti vakarā no pulksten 17.00. Bonusā visas dienas garumā bija saldē jums.
ANIMĀ CIJA UN IZKLAIDE
Animā cija ļ oti laba, programma interesanta, katru vakaru ir spē les, vai konkursi, vai priekš nesumi utt. Arī animā cijas komanda nebija uzmā cī ga un nespieda piedalī ties daž ā dā s aktivitā tē s dienas laikā . Uz vietas ir ū dens slidkalniņ š .
Pludmalē par papildus samaksu bija arī ū dens aktivitā tes (skū teris, trakais dī vā ns utt. ). Iesakā m pamē ģ inā t, pieredze neaizmirstama, darbinieki forš i.
Kopumā ar pā rē jo esam ļ oti apmierinā ti, tā pē c tikai augsti vē rtē jumi un noteikti iesakā m Amilia Mare atpū tai!
аватар wiki29
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š o viesnī cu apmeklē jā m otro reizi pē c 5 gadiem. Š oreiz devā mies akcijā no tū roperatora. Numurs bija standarta 2 + 1 ar skatu uz parku galvenajā ē kā . Istaba laba, viss nepiecieš amais ir. Liels balkons ar ž ā vē tā ju un mē belē m. … Tomēr ▾ Š o viesnī cu apmeklē jā m otro reizi pē c 5 gadiem. Š oreiz devā mies akcijā no tū roperatora. Numurs bija standarta 2 + 1 ar skatu uz parku galvenajā ē kā . Istaba laba, viss nepiecieš amais ir. Liels balkons ar ž ā vē tā ju un mē belē m. Pē c ieraš anā s viņ iem tika pasniegts vī ns un saldumi. Katru dienu tika atnesti augļ i un ū dens, kā arī dvieļ i. Tī rī š ana katru dienu. Dvieļ i tika mainī ti pē c vajadzī bas. Ziepju krā jumi tika papildinā ti katru dienu. Numurā ir tē jkanna un tē jas/kafijas pagatavoš anas iespē ja. Viss tika papildinā ts katru dienu. Numurā ir arī plakanā ekrā na televizors, bezmaksas seifs, peldmē teļ i, pludmales dvieļ i (mainī ti un papildinā ti katru dienu).
Internets ir pieejams bez maksas visā , pat pludmalē . Teritoriju dala Amilia un Village. Liels un zaļ š . Ir viss, kas nepiecieš ams atpū tai: peldbaseini - viens galvenais un virkne mazā ku. Ir ū dens slidkalniņ š . Vairā ki bā ri un restorā ni. Jū s vienmē r varat dzert un ē st. Ē diens ļ oti garš ī gs un daudzveidī gs. Vienmē r liela augļ u, dā rzeņ u un saldumu izvē le. Bija daudz jū ras velš u. Bija tematiskie vakari: meksikā ņ u virtuve u. c. Saldē jums visu dienu, kas nevarē ja neiepriecinā t bē rnu. Savukā rt pieauguš ajiem vakarā bā rā tiek gatavoti daž ā di kokteiļ i.
Teritorijā pieejamas daž ā das izklaides: š ahs, minigolfs, teniss, basketbola laukums, galda teniss – tas viss bez maksas. Ir rotaļ u laukums un miniklubs. Par maksu: biljards, gaisa hokejs, spē ļ u automā ti. Katru dienu notika animā cijas un vakara š ovi. Piektdienā s bija akrobā ti. Pludmale laba, ne pā rā k liela. Jū ra ir krā š ņ a. Ir ū dens aktivitā tes. Uz vietas ir veikali, kur var iegā dā ties visu nepiecieš amo. No viesnī cas ir pieejams arī marš ruta autobuss uz Rodu. Vilciens dodas arī apskates ekskursijā uz Faliraki un atpakaļ .
Kā rtē jo reizi bijā m ļ oti apmierinā ti ar savu atvaļ inā jumu! Ir vairā k plusu nekā mī nusu. Bū sim priecī gi atgriezties vē lreiz!
Главный вход Холл
аватар alwail
1. Mē s gribē jā m atpū sties Rodā . Sazinā jā mies ar tū risma aģ entū ru Mouzenidis. Tie ieteica 7 nakš u ceļ ojumu - Amilia Mare Family Resort, viss iekļ auts, pozicionē ts kā.5 *. 2. Man patika pavā ru darbs - viņ i pagatavoja garš ī gi. … Tomēr ▾ 1. Mē s gribē jā m atpū sties Rodā . Sazinā jā mies ar tū risma aģ entū ru Mouzenidis. Tie ieteica 7 nakš u ceļ ojumu - Amilia Mare Family Resort, viss iekļ auts, pozicionē ts kā.5 *.
2. Man patika pavā ru darbs - viņ i pagatavoja garš ī gi. Tur bija daudz sauļ oš anā s krē slu. Vienmē r bija pieejams saldē jums un dzē rieni.
3. Cieņ a – droš s istabā . Mī nusi - pa nakti staigā ja tarakā ni, ieejot istabā atklā ja, ka nestrā dā kondicioniera kontrole, salaboja tikai nā kamajā dienā - atvainojā s, ka aizmirsa iztī rī t filtru. . Televizora spilgtuma kontrole bija bloķ ē ja pulti - ekrā ns bija tumš s, nebija iespē jams skatī ties, salabots arī otrajā dienā . Treš ajā dienā viņ i nevarē ja atvē rt istabas durvis ar atslē gas karti. Gaidī jā m pusstundu, atnā ca meistars, nomainī ja slē dzenē baterijas, atvainojā s, ka aizmirsu nomainī t.
3. Ļ oti labi pavā ri, gatavoja garš ī gi, bet trauki bija slikti mazgā ti, glā zes bija taukainas, naž i un dakš iņ as biež i smarž oja pē c zivī m. Ā boli, bumbieri, plū mes un persiki bija tik nenobrieduš i, pat ā mura naglas ar tiem. Viņ i nā ca no pludmales, apkopē ja beidza slaucī t grī du, nevis manas rokas paņ ē ma krū zes, no kurā m istabā dzē rā m ū deni, viņ a nes uz vannasistabu mazgā ties. Man bija viņ ai jā paskaidro, lai vairs nepieskaras krū zei. Bija paredzē ts piegā dā t uz istabā m minerā lū deni pudelē s, bet nereti to darī ja 16-17 stundā s, un karstumā vajag dzert, paš am bija jā iet uz reģ istratū ru pē c ū dens.
4. Pirmajā dienā devos peldē ties, apmē ram 20 metrus no akmeņ iem. Peldē ja brasu, zem ū dens 20-30 cm no virsmas bija akmens, uz tā traumē ja labo roku, uzlika 2 š uves. Nebija nekā du bī stamī bas zī mju vai boju. Tad kā ds cits tū rists apmē ram tajā paš ā vietā pludmalē no ū dens izņ ē ma izsista stiklu un ar asiem galiem saplacinā tu alus bundž u. Pludmales smiltī s gulē ja cigareš u izsmē ķ i, nekad neesmu redzē jis pludmali tī rī tu.
Secinā jums: viesnī ca nevelk pie 5* - antisanitā ri apstā kļ i un bojā jumi, bezatbildī ga saimniekoš ana - nav brī dinā jumu par briesmā m ū denī . Ziņ oju par atgrieš anos Mouzenī dī , saņ ē mu tukš u atbildi.
Man vairs nebū s darī jumu ar š o uzņ ē mumu un nevienam neiesaku - cī nī ties par tā du viesnī cu kā par 5* ir vienkā rš i nekaunī ba.
аватар radist06_gmail_com
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atpū ta ir kā atpū ta. Nekas ī paš s. Cilvē ku bija daudz, sauļ oš anā s krē sli un vietas restorā nā ne vienmē r bija brī vas. Dzē rieni ir lē ti, jū s pat nevarat atrast pienā cī gu kafiju. Veselu nedē ļ u galvenajā restorā nā bija viena un tā pati ē dienkarte, nedaudz jū ras velš u. … Tomēr ▾ Atpū ta ir kā atpū ta. Nekas ī paš s. Cilvē ku bija daudz, sauļ oš anā s krē sli un vietas restorā nā ne vienmē r bija brī vas. Dzē rieni ir lē ti, jū s pat nevarat atrast pienā cī gu kafiju. Veselu nedē ļ u galvenajā restorā nā bija viena un tā pati ē dienkarte, nedaudz jū ras velš u. Animā cija ir vā ja. Bē rns negribē ja iet uz bē rnu klubu, viņ a teica garlaicī gi. Katru vakaru mini diskotē ka vienas un tā s paš as dziesmas. Š ovā pieauguš ajiem ir daudz vulgā ra humora. Gribē tos smalkā ku humoru un daž ā dī bu. Deju skatē tika izspē lē tas daž ā das dejas dejas valsts mū zikas pavadī jumā . Pirms krievu dejas viņ i ieslē dza Verku Serduč ku. Viņ a ir ukraiņ u izpildī tā ja un Ukrainas televī zijas kanā lu ž ū rija. Kaut kā ds apjukums, un man kā Ukrainas pilsonim nebija prieks to redzē t.
Nedraudzī gs bā rmenis pludmales bā rā . Uz lū gumu pagatavot kokteili bez alkohola - atteikums un piedā vā jums braukt ievā kt sulu automā tā.....Turcijā man ne reizi nav atteikts un sanā ca garš ī gi un bez galvassā pē m. Istabas uzkopš ana ir virspusē ja - bē rns pie galda ē da bageli un drupatas netika izņ emtas, lai gan tā s bija ļ oti labi redzamas. Ne visi mati tika noņ emti no grī das. Ū dens piegā de uz istabu nenotiek katru dienu. Es jau sā ku uztraukties, kur dabū t ū deni. Rodas pilsē tā puslitra ū dens pudele maksā.1-2 eiro. Iespaidi ir neviennozī mī gi. Wifi nav labs daž ā dā s viesnī cas daļ ā s. Pazū d nezinā mu iemeslu dē ļ , kur tas parasti bija normā li. It kā viss iekļ auts un atpū š as, bet pā rē jais nav uzasinā ts tū ristu atgrieš anā s dē ļ . Neviens no darbiniekiem neierodas. Pie galvenā restorā na un Paradī zes ciemata teritorijā atradā s tarakā ni ar 3 cm garu ķ ermeni. Un tas ir skumji. . . Vienī gais pluss ir tī ra jū ra, liels baseinu skaits un labi pagatavots ē diens, nebija nekā du gremoš anas problē mu.
аватар JUlja592874
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cā viss patika, ieradā mies vē lu, reģ istrē š anā s bija uzreiz. Ceļ ojā m ar ģ imeni un draugiem, bijā m iekā rtojuš ies labā divistabu apartamentā ar izeju uz baseinu, š ajā ē kā bija tikai 8 istabas, tur bija nož ogota teritorija, laikam paveicā s. … Tomēr ▾ Viesnī cā viss patika, ieradā mies vē lu, reģ istrē š anā s bija uzreiz. Ceļ ojā m ar ģ imeni un draugiem, bijā m iekā rtojuš ies labā divistabu apartamentā ar izeju uz baseinu, š ajā ē kā bija tikai 8 istabas, tur bija nož ogota teritorija, laikam paveicā s. Pludmale nav tā lu. Ē diens nav slikts, garš ī gs, bet klā sts ne tuvu nav liels. Animā cija bija tā , bet mē s pavadī jā m daudz laika jū rā , tā pē c mē s, iespē jams, neredzē jā m visu, bija bē rnu š ovi, kaut kā da mū zika, bet nekas, kas iespaidotu. Viesnī cas tuvumā bija restorā ni, bija arī veikali. Kad mē s izgā jā m no viesnī cas, mums nebija laika vakariņ ā m, viņ i mums neko nepiedā vā ja, izņ emot to, kā iet uz veikalu, ar mums bija bē rni, bet viņ i negā ja mums pretī , š is bija tikai negatī vs.
аватар eknebukina
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Pirmais, ko gribu atzī mē t: draudzī gs, draudzī gs personā ls, viesnī cā jū ties kā patieš ā m gaidī ts viesis. Pirmo reizi dzī vojā m galvenajā ē kā , š ajā vizī tē mums negaidī ti (tikai dā vana, PALDIES viesnī cas vadī bai!! ! ) tikā m iekā rtoti atseviš ķ ā ē kā , katru dienu augļ i, saldumi, ū dens. … Tomēr ▾ Pirmais, ko gribu atzī mē t: draudzī gs, draudzī gs personā ls, viesnī cā jū ties kā patieš ā m gaidī ts viesis. Pirmo reizi dzī vojā m galvenajā ē kā , š ajā vizī tē mums negaidī ti (tikai dā vana, PALDIES viesnī cas vadī bai!! ! ) tikā m iekā rtoti atseviš ķ ā ē kā , katru dienu augļ i, saldumi, ū dens. Teritorija ir plaš a, pludmalē ir bā ri, netā lu no volejbola laukuma. Garš ī gā kais saldē jums! Dienas laikā vienmē r ir kā das programmas. Pludmale maziem oļ iem, ū dens tī rs, tī rs.
Kopumā : ļ oti patī kams iespaids par uzturē š anos. Nu viss kā mā jā s! !
аватар spivakel
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Daudzas atsauksmes par š o viesnī cu ir pareizas. Es pievienoš u daž us savus vā rdus. Izvē lē jā s kā alternatī vu Turcijas 5 zvaigž ņ u viesnī cā m. Rodas priekš rocī ba ir skaistais laiks vakarā , nevis mitrs kā Turcijā . … Tomēr ▾ Daudzas atsauksmes par š o viesnī cu ir pareizas. Es pievienoš u daž us savus vā rdus.
Izvē lē jā s kā alternatī vu Turcijas 5 zvaigž ņ u viesnī cā m.
Rodas priekš rocī ba ir skaistais laiks vakarā , nevis mitrs kā Turcijā . Kas attiecas uz ū deni, varbū t vienkā rš i mums nepaveicā s, jū rā.10 dienas no 14 bija 20-22 grā di, man un bē rnam bija auksti, tad pē kš ņ i kļ uva silts, un tik tī rs, piemē ram, pā rē jā Vidusjū rā .
Ē diens ne sliktā ks un ne labā ks par citā m 5 zvaigž ņ u viesnī cā m, standarta komplektā cija, nekā du ī paš u kulinā rijas gardumu nebija, nu, varbū t uz labu, labā ki nekļ uva) Dzē rieni tieš ā m visi izcili un jebkurā bā rā bez rindā .
Vispā r, manuprā t, milzī gs pluss š ai viesnī cai ir tas, ka nekur nav rindu ne restorā nā , ne bā ros, ne pludmalē s ar sauļ oš anā s krē sliem. Š eit viņ i ir lieliski, Turcijai ir daudz ko mā cī ties.
Vē l viens svarī gs pluss ir tas, ka, reģ istrē joties, ledusskapī vienmē r ir sviestmaizes, ū dens un pudele vī na. Mē s ieradā mies vē lu un netikā m pie vakariņ ā m, kas mums bija patī kams pā rsteigums.
Saskaņ ā ar animā ciju, viņ i negā ja uz bē rnudā rzu, bet ar pieauguš o, tā pat kā mums, Turcija valda.
Ekskursijā m ņ emiet automaš ī nu un brauciet paš i.
Un novē lē jums, netē rē jiet laiku viņ u reklamē tajā Symi salā , tur nav pilnī gi ko darī t, tikai 4 stundas ceļ ā par velti, un tur viss slienas pa Eiropu un pludmales ir netī ras.
Kopumā bijā m apmierinā ti, bet ar Grieķ ijas salu mums vasaras brī vdienas ir beiguš ā s.
аватар polinafarb
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Un tā es aprakstī š u viesnī cu, cik atceros) Bezmaksas WIFI visā viesnī cā vienmē r ir vajadzī gs, tā pē c mē s izskatī jā m viesnī cas ar bezmaksas internetu) Ir krieviski runā još s personā ls un ne tikai reģ istratū rā , bet gandrī z visur. … Tomēr ▾ Un tā es aprakstī š u viesnī cu, cik atceros) Bezmaksas WIFI visā viesnī cā vienmē r ir vajadzī gs, tā pē c mē s izskatī jā m viesnī cas ar bezmaksas internetu) Ir krieviski runā još s personā ls un ne tikai reģ istratū rā , bet gandrī z visur. Attieksme pret viesiem ļ oti laba. Lī dz viesnī cai no lidostas var nokļ ū t 30 minū š u laikā . Uz Rodu ir transfē rs no viesnī cas 6 eiro vienai personai turp un atpakaļ . Pludmale 1 lī nija. 2 lielas pludmales - smilš aina oļ u ieeja ir maiga (ieeja ir maza oļ u koraļ ļ i nav nepiecieš ami), liela lī cī , slē gta no viļ ņ iem un jebkā diem jū ras traucē jumiem, un pludmale uz betona platformas. Ieeja ir maiga. Sauļ oš anā s krē sli un saulessargi ir bez maksas, pludmales dvieļ i tiek mainī ti uz kartē m vienu reizi dienā . Daudz sauļ oš anā s krē slu gan pie jū ras, gan pie baseiniem. Jū ra mierī ga, tī ra, ar labu dibenu. Pludmalē par papildu samaksu ir pieejamas ū dens aktivitā tes. Bā ri un restorā ni atrodas netā lu no pludmales. Pludmalē ir restorā ns, kas atvē rts pusdienā m. Gar jū ru ir laba promenā de. Viesnī cā m ir liela Aldemar Amilia Mare un Aldemar Paradise Village teritorija. Koplietoš anas pludmales un visa infrastruktū ra, tostarp restorā ni un bā ri. Abā s viesnī cā s ir ū dens slidkalniņ i un mini klubi bē rniem. Daudzi baseini. Ir baseins ar jū ras ū deni. Uz vietas ir bankomā ts. Starp citu, bē rniem viss ir pā rdomā ts: peldbaseini, rotaļ u laukumi, miniklubs, aktī va animā cija krievu valodā un mini diskotē ka dienu un nakti. Gorki. Ciema teritorijā atrodas mini atrakciju parks (par papildus samaksu). Bē rnu pieskatī š anas pakalpojumi viesnī cā nav pieejami) Bē rnu podiņ š pē c pieprasī juma bez maksas. Ar bē rnu devā mies atvaļ inā jumā un noskaidrojā m visas nianses. Ē diens viesnī cā ir labs, ir bezglutē na un diē tiskā pā rtika. Pusdienā s un vakariņ ā s vienmē r zivis un jū ras veltes. Gaļ as ē dieni ir daž ā di, vienmē r noliktavā . Jū s varat ē st un dzert jebkurā vietā un laikā . Viņ i rī ko tematiskas vakariņ as vairā kas reizes nedē ļ ā . Ir VIP klubs Dionyssos, kurā vakaros tiek ieturē tas brokastis pastā vī gajiem viesnī cas klientiem, tas darbojas kā lielisks franč u a-la-carte. Papildus Amilia rajona restorā niem varat apmeklē t arī visus Paradī zes ciemata bā rus un restorā nus. Alkoholiskie dzē rieni “viss iekļ auts” sistē mā ir normā li. Istaba laba, nav š aurs. Papildus gulta ir saliekamā gulta, diezgan ē rta pieauguš ajam. Š ampū ns un duš as ž eleja istabā bez matu kondicioniera. Viņ i labi iztī rī ja istabu. Daudz gaismas un labs gaisa kondicionieris. (Istabā s nav gludekļ a, var izmantot veļ as mazgā tavas pakalpojumus (par maksu). Laba aktī vā animā cija pieauguš ajiem. Tiesa, neprofesionā la viena pati. (Trenaž ieru zā le un SPA par maksu! sauna / hammam / dž akuzi / grupu fitness nodarbī bas - 1 diena 20 eiro) Viesnī cā ir naktsklubs. Bā rā ir dzī vā mū zika. Nu ī sumā kaut kas lī dzī gs š im) Man ļ oti patika viesnī ca, mē s nā ksim vē l!
Parādīt vairāk »


iemiesojums irina_mhl
Aldemar Paradis Mare 5* nav apstiprināts, tā vietā tiek piedāvāts Aldemar Paradis Village 5*. Numuram tiek solīts skats uz jūru, ko man darīt? Dot padomu. Vai pārējais šajās divās viesnīcās ir līdzvērtīgs?
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
iemiesojums irina_mhl
Dodos uz Aldemar Paradis Mare 5 * viesnīcu no 14.08.2012 uz 14 dienām. Vai Wi-Fi tiek apmaksāts viesnīcā un kur tas ir nepieciešams? Vēlos paņemt istabiņu augstākā stāvā, kā to izdarīt, kura ir vislabākā istaba trim (2 pieaugušie un meita 13 gadi) Standard Sea View vai Superior Sea View?
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
iemiesojums marina116
Kā tas tiek laistīts. situācija, cenas nav pieaugušas? Kā laikapstākļi, jūra? Dodamies 20,05,12 uz Aldemar Paradise Mare. Kādreiz bija labs laiks...
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 5 atbildes
iemiesojums marina116
Pastāsti savai mammai ar 9 gadus veco meitu, kā tur rit dzīve un kādās ekskursijās labāk doties maija beigās no plkst. -Lindos (Akropole) - cik pulkstens?; - Kallithea (noteikumi); - Rodas pilsēta (akvārijs); - Faliraki (Aquadrim); - Tauriņu ieleja? Kopā mums būs 8 dienas. Jā, arī - vai ūdens jūrā ir silts, ja esam no Pēterburgas ziemeļiem.)))
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 9 atbildes
iemiesojums Andreasmal
Mani interesē akvaparka izmaksas un attālums no minētās viesnīcas diviem pieaugušajiem un bērnam 12 gadi. Tiekamies no 30. līdz 10. jūnijam. Kādi būs laikapstākļi attiecībā uz peldēšanos jūrā. Paldies par atbildēm.
13 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Pārstāvis viesnīca
Atrakcijas
Rodas osta
Novērtējums 9.8
Grieķija, par. Rodas
Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats, Transports
Rodas vecpilsēta
Novērtējums 9.8
Grieķija, par. Rodas
Arhitektūra, Stats

Aldemar Resorts – одна из ведущих гостиничных сетей в Греции. Внимательный русскоговорящий персонал, хорошее питание. Развитая детская инфраструктура. Рекомендуется для отдыха туристов любого возраста, семей с детьми и молодежи. Построен в 1973 году, капитальный ремонт был проведен в 2014 году. Отель состоит из главного 7-этажного здания (с лифтом) и четырех дополнительных корпусов (3–4 этажа).

Atrašanās vieta Отель в 20 км от аэропорта, в 6 км от г. Родос, в районе Калифеа, на берегу моря. Автобусная остановка находится в 50 м от отеля.
Pludmales apraksts Пляж ( в 50 м) отмечен Голубым флагом. Полотенца под залог.
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Магазины, 4 ресторана, 2 бара, 4 открытых бассейна (3 с пресной водой, 1 с морской), 1 крытый бассейн с подогревом, интернет-уголок (платно), высокоскоростной WiFi (платно). Стойка регистрации работает круглосуточно. Есть камера хранения багажа. Доступна услуга звонок-будильник. Трансфер до г. Родос и Фалираки (платно).

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Дискотека, анимация. В бассейне водная горка 70 м.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Ночной клуб, аквааэробика, игровая комната, дартс, 2 теннисных корта, мини-гольф, пляжный волейбол, гигантские шахматы. Активная анимация в течение всего дня и вечерняя развлекательная программа. В СПА-центре: спиннинг, пилатес, массаж, ароматерапия, рефлексология, пилинг, увлажняющие процедуры, похудение, релаксация, эстетика тела, уход за кожей лица, омолаживающие процедуры, уход за волосами, макияж, маникюр, педикюр.
  • akvaparks un slidkalniņi
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • futbola laukums
  • velosipēdu noma
  • sporta zāle
  • jogas nodarbības
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 615 номеров.

Istabās

кондиционер (15/06-15/09), мраморная ванная комната (ванна), фен, косметическое зеркало, банные принадлежности Aldemar (мыло, шампунь, гель для душа, пилочка для ногтей, купальная шапочка и швейный набор), спутниковое телевидение с музыкальными каналами, телефон, холодильник (мини-бар по запросу — платно), сейф (бесплатно), балкон/терраса, бесплатный WiFi

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši $
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi $
  • ledusskapis
  • balkons/terase
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
Adrese Kallithea, Rhodes, Greece 85100
Tālruņi: +30 22410 54400
Tīmekļa vietne: Helea Family Beach Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчано-галечный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в футбол. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, йогой. В отеле есть аквапарк или горки, водные развлечения. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).