Rethymno Le Grand Blue 4*– Atsauksmes

3
Novērtējums 2.310
3.0 Numurs
2.7 apkalpošana
3.0 Tīrība
1.7 Uzturs
3.3 Infrastruktūra
Viesnīcas modernā ēka, ko ieskauj zemi augi un smilšu-oļu pludmale, atrodas zvejnieku ciematā Adele, tikai 6 km attālumā no Retimnas pilsētas. Viesnīcas numuriem ir patīkams interjers, un tie ir aprīkoti ar nelieliem balkoniem, no kuriem var aplūkot ciema baznīcas un balsinātās mājas. Restorāns aicina ieturēt maltīti zem klajas debess, baudot skatu uz jūru un saulrietu.Vairāk →
аватар alexifilatov
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Sliktā kā viesnī ca manā mū ž ā . Uzturē jā s tajā no 2014. gada 12. lī dz 25. maijam. 1. Barakas tipa istaba, kurai ir divi simti gadu. 2. Kondicionieris nestrā dā ja, TV ar kineskopu rā dī ja vienu kanā lu grieķ u valodā , vienam no diviem plastmasas krē sliem bija nolauzta atzveltne (krē sls ne reizi nav mainī ts), arī baroš anas krē sls bija salauzts. … Tomēr ▾ Sliktā kā viesnī ca manā mū ž ā . Uzturē jā s tajā no 2014. gada 12. lī dz 25. maijam.
1. Barakas tipa istaba, kurai ir divi simti gadu.
2. Kondicionieris nestrā dā ja, TV ar kineskopu rā dī ja vienu kanā lu grieķ u valodā , vienam no diviem plastmasas krē sliem bija nolauzta atzveltne (krē sls ne reizi nav mainī ts), arī baroš anas krē sls bija salauzts.
3. Radio pie gultas nedarbojā s, tā vietā uz naktsskapī š a stā vē ja ķ ī nieš u, nobruž ā ts radio pulkstenis.
4. Netika deklarē ta tī rī š ana. Gandrī z divas nedē ļ as viņ i pē c mana lū guma vienreiz to noņ ē ma.
5. Dvieļ i netika mainī ti tik biež i, cik vajadzē tu, tie tika mainī ti arī vienu reizi manis uzsā ktā s tī rī š anas laikā .
6. Personā ls ar viesnī cas ī paš nieku priekš galā ļ oti nelabprā t reaģ ē uz viesu komentā riem. Daž kā rt saruna izvē rtā s kliegš anā .
7. Ē diens...par ē dienu sī kā k. Kad mē s reģ istrē jā mies un bija pienā cis laiks vakariņ ā m, mē s sapratā m, ka visi komentā ri (negatī vi) ir patiesi. Tiklī dz tika atvē rtas "ē dnī cas" durvis, cilvē ki skrē jienā metā s pie galdiņ iem, lai sagrā btu visu, kas tur bija. Mē s tam nepieš ķ ī rā m nozī mi uzreiz, bet pē c pusminū tes sapratā m, ka tā notiek visu laiku. Ī paš i izcē lā s "brā ļ i slā vi no Polijas", pieci lieli vī ri aplenca sev tī kamu ē dienu paplā ti un uzcē la š ķ ī vi lī dz augš ai, pē c tam pā rgā ja uz nā kamo paplā ti. Pamanot viņ u taktiku, cilvē ki gandrī z nespiedā s uz paplā tes un izvilka barī bu cī ņ ā! ! ! Viņ i izrā vā s cī ņ ā - tā nav alegorija. Apskatī juš i š o negodu, vē rsā mies pie visiem klā tesoš ajiem ar lū gumu neuzvesties kā cū kā m un aizgā jā m uz reģ istratū ru, noskaidrot un pieprasī t. Nā kamajā dienā un lī dz mū su brī vdienu beigā m "ē damistabas" darbinieki uz mums skatī jā s "vilkā ". Gribu atzī mē t, ka salveš u nebija, bet pē c mū su prasī bas atnest salvetes saņ ē mā m atbildi no darbinieka, ka tas nav viņ a darbs, ieteicā m atrast to, kura darbs tas ir, un viņ š izņ ē ma salveš u paku. . Nā kamajā dienā un lī dz pat svē tku beigā m uz galdiem stā vē ja salvetes. Tā lā k ir diskusija par š ī s iestā des ē dienkarti. Ē dienkarte ir š ausmī ga. Gaļ as kā tā das nav. Vakariņ as, kā likums, veido tas, ko cilvē ki pusdienā s neē da. Brokastī s sviestmaizes gatavo no tā , kas paliek pā ri no vakariņ ā m. Š ajā vietā es uzzinā ju, ka ir tā di ē dieni kā :
a) Sviestmaize ar ā tri pagatavojamo biezeni.
b) Sacepums, kas sastā v no makaroniem, frī kartupeļ iem un rullī š a, savukā rt rullī tis ir gabalos kā sviestmaizī tei.
c) Makaroni ar miltu mē rci.
Bija arī vispā r nesaprotami ē dieni, kuru sastā vā pat negribē jā s iedziļ inā ties.
Brokastī s vienmē r bija ceptas olas un dī vainas sviestmaizes. Auzu pā rslu nav. Reiz bija vā rī tas olas. Piens (pulveris) tiek atš ķ aidī ts tā dā mē rā , ka baltā krā sa pieš ķ ir zilu nokrā su. Sulas no koncentrā ta.
8. Istabā ir skudras, bet tas mani netraucē ja.
9. Duš a rū ķ ī š iem, uz poda mani ceļ i balstī jā s uz duš as, kas bija ā rkā rtī gi neē rti. Duš as kanalizā cija nedarbojā s labi, daž reiz ū dens varē ja izplū st vairā kas stundas. Karstais ū dens ir pieejams, bet periodiski tas tiek izslē gts. Var atjaunot pē c pieprasī juma.
Noteikti skaidri aprakstī ts. Nā kamreiz, kad doš os uz Grieķ iju, tū roperatoru pakalpojumus neizmantoš u, bet visu izvē lē š os pats, jo. š ajā gadī jumā esmu apdroš inā ts pret lī dzī gā m viesnī cā m. Un visiem pā rē jiem varu teikt sekojoš o: ja jums ir vajadzī ga vieta tikai nakš ņ oš anai, tad š ajā gadī jumā š ī viesnī ca jums derē s, visos citos gadī jumos neiesaku izmantot š ī s iestā des pakalpojumus. SVARĪ GA piezī me: nav skaidrs, kā pē c vē l nav mainī ti uzraksti reģ istratū rā un nav noņ emta Zelta saules zī me. Spriež ot pē c uzraksta uz viesnī cas, tas ir Rethymno Sunset, un par visu pā rē jo piederumu (dvieļ i, atslē gu piekariņ i, uzraksti reģ istratū rā , broš ū ras reģ istratū rā ) tā ir Golden Sun.
аватар romank2223
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Uz š o viesnī cu devā mies ekskursijā , jo trū ka citu cenu kategorijas viesnī cu (sapratu, ka Krē tā jā rezervē naktsmī tnes iepriekš , ekskursiju ņ ē mā m 2 nedē ļ as iepriekš ) No plusiem: mums iedeva jū ru skats, lai gan mums vajadzē ja redzē t dā rzu), ā tra reģ istrē š anā s, gandrī z ikdienas uzkopš ana. … Tomēr ▾ Uz š o viesnī cu devā mies ekskursijā , jo trū ka citu cenu kategorijas viesnī cu (sapratu, ka Krē tā jā rezervē naktsmī tnes iepriekš , ekskursiju ņ ē mā m 2 nedē ļ as iepriekš ) No plusiem: mums iedeva jū ru skats, lai gan mums vajadzē ja redzē t dā rzu), ā tra reģ istrē š anā s, gandrī z ikdienas uzkopš ana. Mī nusi: pā rtika. vienmuļ i un nemaz negarš ī gi, lī dz pludmalei 800 metri un pati pludmale ir pamatī gs mī nuss, baseins netī rs, bet mums nevajadzē ja. Bet tie visi ir sī kumi un Krē ta atstā ja neaizmirstamā ko atvaļ inā jumu par sevi, paņ emiet automaš ī nu un Krē ta jū s iekaros, un jū s to iekarosiet !!! ! ! Labi atpū ties.
аватар jenyariya_ukr.net
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
Cilvē ki nā ciet pie prā ta!!!! ! Ja cienat sevi un savus mī ļ os(paziņ as)-nekad neizvē lieties š o viesnī cu savam atvaļ inā jumam! ! ! Uz Krē tu devā mies pirmo reizi un mū s ī paš i neinteresē ja viesnī cas zvaigznes. … Tomēr ▾ Cilvē ki nā ciet pie prā ta!!!! ! Ja cienat sevi un savus mī ļ os(paziņ as)-nekad neizvē lieties š o viesnī cu savam atvaļ inā jumam! ! ! Uz Krē tu devā mies pirmo reizi un mū s ī paš i neinteresē ja viesnī cas zvaigznes. Izlasot gan labas, gan sliktas atsauksmes cerē jā m uz abu objektivitā ti un kā plā nots, tikai nakš ņ ojā m un ē dā m viesnī cā ! Un tas izrā dī jā s neizturami!! ! ! Bijā m iekā rtojuš ies kā solī ts istabiņ ā ar skatu uz jū ru (un pretī balkonam neskaidrs krū ms), bet! ! gulta un dvieļ i bija netī ri - tie visi bija izraibinā ti, it kā bū tu izgludinā ti un skaisti salocī ti, spilvendrā nas, uz kurā m, atvainojiet, mē s salikā m seju - es gribē ju tos uzlikt uz š ī m nekaunī gajā m istabenē m un nož ņ augt ! ! Es saprotu, ka krī ze ir krī ze. bet ne kā bomzim dzī vot atvaļ inā jumā ! Pē c ilgiem skaidrojumiem neviens mums neko nemainī ja un iesniedzā m lū gumu, lai mū su istabā gultas veļ u nemainī tu (visi aizbē ga, reģ istratū rā strā dā bremzes! ) tā lā k! kondicionieris nestrā dā ja, bija 2 spuldzes no 3 - kā pagrabā , vannas istabā skrē ja milzu tarakā ni, nekā jauna tur nebija - viss vecs un nobruž ā ts, vakarā nebija karstā ū dens ! ! (nabaga bē rni, kurus vecā ki vilka uz š o viesnī cu) Tas ir tā lu no jū ras - it ī paš i, kad atgriež aties noguris no ekskursijas vai pludmales, zā ģ ē š ana no kalna nemaz nav laimī ga ! ! pludmale, ko jacombs piedā vā viesnī cai, ir lieliska! ! netī rs, ar akmeņ iem apakš ā , negaisa laikā pat bez kā jā m nepaliksi (devā mies uz Retimno pilsē tas pludmalē , smiltis un dzidrs ū dens). Atseviš ķ i ir vē rts atzī mē t Ē DIENU š ajā viesnī cā! ! ! PALĪ DZĪ BA vā rda tieš ā kajā nozī mē ! ! Es brī nos, ka viņ i arī ē d - kā var tik necienī t cilvē kus, lai viņ us iebarotu ar tā du sū du ! ! ! Visi, kas š ajā laikā atpū tā s pie mums, spļ ā va un ienesa lielveikalā pirkto pā rtiku uz ē damistabu - kā pē c maksā t tā du naudu (un bija cilvē ki ar olī vā m, tā pē c vakariņ ā s vajadzē ja izdzert tikai vienu glā zi jebkura dzē riena! (Grieķ i brauc uz Turciju un mā cā s! )...es nerunā ju par grieķ u olī vā m un fetu - nirazu !!!! !
Vispā r tā di nieki un pā rē jais bija nedaudz aizē nots ! ! Lai gan iespaids par visu Krē tas un grieķ u virtuvi atstā j daudz ko vē lē ties. Eiropas Savienī ba tur nesmird! Spā ņ u 2 zvaigznes izrā dī jā s daudz labā kas par grieķ u 3 zvaigznē m! !
Klausi savai intuī cijai! ! !


iemiesojums lonshtein
Kāda ir ūdens temperatūra jūrā maija beigās. Vai būs iespējams peldēt?
10 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 5 atbildes
iemiesojums potapovanatalia
Kad telpas tiek atbrīvotas un vai es varu lūgt labāku (kopīgāku)?
11 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 8 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Rimondi strūklaka
Novērtējums 8.0
Grieķija, par. Krēta - Retimno
Arhitektūra, Ielas, laukumi, skatu punkti, Stats
Fortezza cietoksnis
Novērtējums 8.0
Grieķija, par. Krēta - Retimno
Arhitektūra, Stats

Современный корпус отеля, окруженный невысокими растениями и песчано-галечным пляжем, расположился в рыбацком поселке Аделе всего в 6 км от города Ретимно. Номера гостиницы имеют приятный интерьер и оснащены маленькими балкончиками, с которых можно наблюдать церквушки и побеленные домики деревни. Ресторан приглашает поужинать под открытым небом, наслаждаясь видом моря и заката.

Atrašanās vieta 63 км от аэропорта г. Ираклион, 6 км от г. Ретимно, в п. Аделе
Pludmales apraksts Отель расположен в 800 м от пляжа. Между отелем и пляжем проходит дорога.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu un oļu pludmale
Viesnīcā

Бар у бассейна, камера хранения багажа, размещение домашних животных не допускается. 2 конференц-зала (до 100 персон)

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Izklaide un sports Греческие вечера
  • ūdens aktivitātes
Telpu apraksts

В отеле 113 номеров

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši $
  • gaisa kondicionieris $
  • tālrunis
  • virtuve / virtuvīte
  • ledusskapis
  • balkons/terase
Adrese Adelianos Kampos, Rethymno, Crete, Greece, 74100
Tālruņi: +30 28310 71284
Tīmekļa vietne: Rethymno Le Grand Blue
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчано-галечный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения.