Jautājums o Retimna

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
344 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Ekskursijas»
Ekskursijas uz Elafonisi pludmali un Balos līci
Pastāstiet man, lūdzu, kāds ir labākais un lētākais veids, kā apmeklēt rozā pludmali un Balos līci: ekskursiju grupas ietvaros vai patstāvīgi ar īrētu automašīnu? Ja tā ir ekskursija - norādiet uzticama ceļojumu biroja vai individuāla gida koordinātes (WhatsApp, telegramma, viber).
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
5 abonenti  • prasīja 2018-09-186 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  6
аватар RetuRneR
"Spiridontour"
аватар kolyan_cat
Retimnā un apkārt kaudzēm tarbureau.. Paņemiet no kāda lētāka. Nav nepieciešams "pārbaudīts" ekskursiju birojs.
аватар shohireva
Mēs devāmies no Grieķijas tūrisma aģentūras uz Elafonisi un Balosu. Abas ekskursijas bija ļoti patīkamas. Tiesa, viņi veica ekskursiju no angļu valodas. ceļvedis, jums vienkārši nav jāskatās uz pludmalēm, bet tas ir lētāk)))
аватар shohireva
Mēs devāmies kopā ar Clados. Viss ir labi organizēts.Pludmalē ir pietiekami daudz laika. Ja var apnikt braukt ar serpentīnu pa elafonisi. Pēdējo reizi 16. oktobrī Elafonisi ar angļu gidu - 15 eiro Labi atpūtieties))))
аватар RetuRneR
Retimnas apgabalā bijām 2013. gadā, ja kādā aģentūrā atrodat ekskursijas no Spiridontour un pats Spiridons (jeb "Captain CC") joprojām ir ceļojumā (Elofonisi ir iekļauts maršrutā uz rietumiem, t.i., Hanja utt.) - nenožēlosiet: interesanta informācija, dziesmas, sirtaki pludmalē, paštaisīts vīns, ouzo, olīvas..... Pilnīgi nejauši nokļuvām Spiridonā, sarunājām ekskursijas datumus (ar viņu bijām arī pilī Minotaurs, par Spinalongu ... ), Yakoveltour bija tādas pašas cenas - tad viņi atrada daudz negatīvu atsauksmju. Fotoattēlā - "Captain CC"
аватар keshe4ka
Es ceļoju ar diviem bērniem no scaletta (Rethymno), un domāju, ka ir vieglāk veikt ekskursiju, bet laikam ir laiks tur palikt uz 4-5 stundām, ja ar to pietiek, tad labāk doties ekskursijā, bet ja vēlaties lai vairāk tiktu augstu, tad ar mašīnu un aiziet.
@kristinaki_k - ir ekskursijas apraksts.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Retimna
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl